7 Motive pentru care creșterea câinilor este bună

7 motive pentru care creșterea câinilor este bună

Câinii de reproducere au moștenit o reputație foarte proastă - în cea mai mare parte din cauza crescătorilor iresponsabili! Cu toate acestea, o mulțime de crescători de câini sunt plini de iubire și fericită să dea tot timpul, bani și îngrijire care sunt obligați să crească caini etic. Aici sunt partea de sus motive pentru care creșterea câinilor este bună.

Nu există nici un miracol în creșterea câinilor. Pe de o parte, dacă este efectuată de cineva inteligent și dispus să învețe, atunci activitatea se va face în mod corespunzător. Astfel de crescători produc campioni sau cel puțin câini sănătoși cu temperamente mari. Pe de altă parte, în cazul în care amelioratorul este obsedat de profit și fericit să taie colțurile pe sănătatea câinilor săi, așternutul de pui vor întâlni probleme în timp.

Să aruncăm o privire la motivul pentru care câinii de reproducere este util și un lucru minunat de făcut atunci când se face bine!

1. Specializarea raselor

Unul dintre numeroasele motive pentru care câinii de reproducere poate fi benefică Creșterea specializată. În A Articolul anterior, Am menționat că reproducerea selectivă a fost procedura de reproducere a câinilor selectați cu intenția de a produce, păstra sau elimina caracteristicile fizice specifice, trăsăturile mentale, condițiile de sănătate, abilitățile și aptitudinile pentru a îndeplini sarcini specifice. Această practică se poate face în mod natural și selectiv. Dacă utilizați o reproducere specializată, produceți câini care prezintă trăsăturile dorite și eliminați trăsăturile genetice nedorite. Inițial, câinii au fost adoptați și domesticiți pentru a fi utili, astfel încât creșterea specializată este menită să consolideze, de asemenea, abilitățile specifice de la un anumit câine.

Creșterea câinilor pentru a aplica o abilitate care este predominant într-o rasă a fost folosită de secole și este un mare beneficiu de reproducere, deoarece poate ajuta o întreagă societate, de exemplu, câini de poliție, câini de vânătoare și Văzând câini de ochi. Toate rasele specializate care ajută lumea din jurul lor, toate datorită priceperii și trăsării care au fost văzute în rasa lor și consolidați prin reproducere selectivă.

Ciobănesc german, Labrador, și Collie de frontieră toți au beneficiat de această reproducere specializată de peste sute de ani, astfel încât aceștia sunt acum excelenți la locul de muncă. Și dacă alegeți să creați un câine specializat, de asemenea, întăriți aceste trăsături pozitive și îmbunătățiți abilitățile în rasă dacă Programul de reproducere se efectuează corect și în siguranță.

2. Crearea de rase noi

Crearea de noi rase poate fi un motiv incitant si vrednic pentru cainii de reproducere ca poate îndeplinesc nevoile moderne în societate.Este un proces lung și poate dura mai multe gunoi pentru a restrânge trăsăturile genetice pe care doriți să le vedeți în noua dvs. rasă, dar poate fi o aventură utilă dacă lucrarea este pusă, mai ales dacă reproduceți pentru un anumit motiv. Multe rase noi care au fost create în ultimii 50 de ani se datorează nevoilor unei lumi în schimbare, de exemplu, persoanele cu alergii nu mai doresc să fie limitate la Goldfish.

Acest lucru a creat un număr mare de rase hipoalergenice, cum ar fi Labradoodle, un amestec între un retriever labrador și a Poodle standard sau miniatural, Aceasta este o rasă relativ nouă care nu aruncă părul așa cum ar fi un retriever normal, dar are avantajele de a avea o combinație de caracteristici plăcute provenind din rasa jucăușă și activă a Labradorului.

Aceste Noi rase care apar sunt adesea numite Câini de designer și sunt îndreptate spre oameni cu case mai mici în oraș, care nu au acces la grădinile mari pe care oamenii le-au avut odată. Dacă se efectuează corect crearea de noi rase nu poate fi benefică numai din punct de vedere financiar pentru ameliorator, dar va oferi un animal de companie unei persoane care ar putea fi în imposibilitatea de a avea unul.

3. Împinge limitele naturii

Selecția umană în creșterea câinilor este o modalitate excelentă de a lua niște rase de câine la nivelul următor. Natura se concentrează pe sănătate și evoluție și o face foarte bine. Dar oamenii au propriul mod de a împinge limitele care au avantaje și dezavantaje, creșterea selectivă produce trăsături care pot fi benefice, dar poate duce, de asemenea, la dezavantaje. Creșterea câinilor pentru trăsăturile plăcute de vedere poate duce la amplificarea bolilor inerente în rândul animalelor de rasă de rasă, încrucișarea va provoca probleme de sănătate pentru câini.

Îmbunătățirea câinilor este unul dintre avantajele importante ale selecției artificiale în creșterea câinilor. Racele de câine dezvoltate prin selecția artificială pentru trăsăturile genetice dorite pot îmbunătăți acea rasă de câine sau pot crea unul nou cu toate abilitățile și personalitatea specializată pe care crescătorul dorește. Veniturile selective de reproducere pot duce la o creștere a inteligenței, abilitățile fizice, iar unele cazuri exclude problemele de sănătate care au fost văzute anterior. Un mare exemplu al acestui lucru este granița Collie o rasă care și-a îmbunătățit agilitatea, înțelegerea și dimensiunea pentru a deveni câine de herding perfect, datorită anilor de reproducere selectivă. Deși poate fi mai bine să-l lăsați până la natură în unele cazuri, este clar că reproducerea selectivă poate fi o îmbunătățire a originalului dacă este făcută corect.

Creșterea câinilor responsabili
Creșterea câinilor responsabili este o crescătorie de artă și câini sunt artiștii.

4. Îndepărtați trăsăturile nedorite

Creșterea selectivă are o reputație negativă pentru a fi o modalitate de a crea rase nesănătoase, dar în ansamblu, este exact opusul. Majoritatea crescătorilor își fac tot posibilul pentru a elimina trăsăturile nedorite dintr-o anumită linie de sânge sau de rasă. Când este făcut corect și având în vedere timpul necesar Creșterea selectivă poate elimina condițiile moștenite, cum ar fi Hip sau displazie cot, alergii, epilepsie și multe altele precum și îmbunătățirea temperamentelor și creșterea trăsăturilor genetice specifice, cum ar fi inteligența sau viteza.

O astfel de îndepărtare a trăsăturilor nedorite se poate întâmpla într-o singură gunoi sau poate dura mai multe generații să se întâmple. Cu Programul de reproducere dreapta și dedicarea de la ameliorator, este destul de realizabilă în ciuda stigmei atașate la creșterea selectivă, provocând mai multe probleme de sănătate decât eliminarea acestora. Deși nu poate fi negată faptul că creșterea selectivă a provocat probleme cu câinii, cum ar fi mops sau buldog, Acest lucru este în jos la alegerea genetică slabă și o reproducere fără griji, efectuată rapid pentru cererea de rase populare. Dacă se face în siguranță și cu atenție, creșterea selectivă a arătat că este un Îmbunătățirea geneticii câinelui și are posibilitatea de a elimina trăsăturile nedorite.

5. Furnizați câinilor unui public responsabil

Publicul larg iubește câinii și ca un crescător, le oferiți o rasă care este sănătoasă și fericită decât doar alegerea la întâmplare. Un crescător de câini reputați garantează un fundal sănătos și o linie pentru puii produs.

Mulți oameni care cumpără de la un crescător au cercetat bine ce fel de câine doresc și doresc să obțină câinele drept pentru ei înșiși. În timp ce nici un viitor nu este scris în piatră, ca un crescător bun, ei vor avea credință că ați făcut lucrarea pentru a vă asigura că puii dvs. sunt la fel de fără boli și defecte comportamentale nedorite pe cat posibil.

Există în mod evident multe alte modalități de a adopta un câine, cum ar fi adăposturile, organizațiile de salvare și, din păcate, crescătorii necalificați care sunt câini agricoli pentru o vânzare rapidă. Aceste puncte de vânzare pot provoca probleme de sănătate masive pentru câini în timp și pot fi o situație foarte nefericită pentru cineva care credea că au cumpărat de la un crescător de reputație. Vina merge atât la vânzător, cât și cumpărător.

Cu toate acestea, dvs. ca un crescător responsabil, puteți asigura că câinii dvs. au fost crescuți într-un mediu sigur, confortabil și sănătos pentru ca aceștia să poată obține rasa exactă a câinelui pe care doreau și îi pot fi potriviți pentru ei. Fii deschis, arată canisele, partajați documentele și vizitele la VET, Utilizați canalele media sociale în avantajul dvs. Cumpărătorii decenți înțeleg ce arată un câine sănătos și bine crescut. Cumpărătorii responsabili care au făcut timp pentru a cerceta rasa corectă, crescătorul drept și așternutul potrivit pentru ei, sunt singurele persoane pe care doriți să le vindeți câinii.

6. Păstrați rasele rare

O mulțime de rase de câine dispar, deoarece oamenii și-au pierdut interesul față de ei, sau un stil de viață modern nu necesită abilitățile lor specifice (vânătoare, straturi subzero, etc.). De exemplu, câinii nu sunt obișnuiți să-i omoare pe șobolani astăzi și a trecut mult timp de la adorabilă Yorkshire Terrier, Inițial crescute pentru a ucide verminul în fabricile textile, a fost folosit pentru acest tip de muncă. Fără crescători, aceste tipuri de câini ar fi dispărut pur și simplu din viața modernă. Unii ar argumenta asta & # 8220; acesta este ciclul evoluției & # 8221; Dar este uimitor Unii crescători păstrează o întreagă rasă de câini în viață.

Mulți oameni nu își dau seama că o mulțime de rase astăzi au populații foarte mici. Dacă unele rase au fost orice alt tip de animal, acestea ar fi considerate pe cale de dispariție. S-ar putea să vă gândiți încă, Ratele de câine pot fi dispărute și multe rase pot avea dacă nu ar fi dedicarea crescătorilor. Dincolo de câteva rase populare, cele mai multe rase au un număr relativ mic de câini înregistrați în fiecare an în Regatul Unit și Statele Unite. Cu unii au doar câteva sute. De aceea avem nevoie de crescători astăzi, care pot păstra o rasă de câine care a fost aici de secole de a deveni dispărute doar pentru că modul nostru de viață sa schimbat sau au devenit mai puțin populare cu publicul.

7. Bucurați-vă de un stil de viață

Etic și Credite profesionale doresc să-și trăiască viața în termenii lor. Ei doresc să aibă acea bucurie de înflorire acasă cu animalele de companie și generează venituri în timp ce reproducerea câinilor mari. Ar putea Participați la spectacolele de câini sau evenimente de performanță cu câinii lor și este un stil de viață atât pentru câine, cât și pentru ameliorator.

Câinii proveniți de la un ameliorator sunt mândria și bucuria lor, au dedicat o mare perioadă de timp și bani pentru a face animalul cel mai bun pe care îl poate fi în sănătate, temperament, formare și multe altele. Acesta este motivul pentru care cei mai responsabili crescători vor garanta toată munca lor grea, cu puii. Astfel de crescători vă vor face să semnați un contract spunând că, dacă se întâmplă ceva și nu mai puteți avea grijă de animalul pe care l-ați cumpărat de la ei, ei ar lua câinele înapoi. Ei fac cercetări extinse în clienții lor și se asigură că câinii lor merg în case bune care pot avea grijă de animal.

La crescători, câinii din așternutul lor nu sunt doar un animal, ci ceva ce au investit timp, bani și iubiți astfel încât să producă câini fericiți și sănătoși. Este posibil ca sursa lor principală de venit, dar este principalul lor hobby și dacă poate plăti pentru sine, este dăunător nimănui și ajută oamenii să găsească animalul pe care îl doresc.

Acest articol a încercat să arate motive pentru care creșterea câinilor este bună, și modul în care crescătorii de câini responsabili și etici încearcă întotdeauna să renunțe la câinii lor, liniile lor de sânge și rasele lor. Un crescător bun participă, de asemenea, la educarea comunității de rasă, fie că este vorba de online sau offline. Trimiteți un e-mail unui mare crescător și vă vor inunda cu cunoștințe inspirate și acționabile despre rasă!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Motive pentru care creșterea câinilor este bună