Câine trăgând furia: cum să o oprești

Este perfect normal ca câinele tău să zgârie și chiar să-și nimbeze pe pielea ocazional. Aceste reflexe drăguțe mici îi ajută să rămână în vârful îngrijirii și să scape de mâncăruri enervante. Cu toate acestea, atunci când acest comportament este prea departe, poate provoca unele probleme reale. Dacă observați că câinele dvs. își scot părul, acesta ar putea fi un semn al unei probleme de sănătate care stau la baza.

Chiar și fără o cauză clară, tragerea părului poate fi o problemă în sine, deci este important să-l strângeți în mugur înainte de dvs Canine Companion se poate deteriora. Pentru a vă ajuta să loviți-vă obiceiul, am pus împreună acest ghid scurt. Mai jos, discutăm cum să spunem dacă câinele tău își scot părul, de ce ar putea să o facă și ce se poate face.

Puppy zgârierea

Cum să spui dacă câinele tău trage părul?

La fel de mult cum am putea dori, este aproape imposibil să țineți un ochi pe câinele dvs. 24 de ore pe zi. Din acest motiv, comportamentul de tragere a părului ar putea să nu fie imediat evident.

Din fericire, există câteva modalități de a spune dacă câinele dvs. are o problemă de tragere a părului:

  • Câinele tău avea pete chele pe haina lor
  • Al lor Paturile sunt acoperite cu părul mai mult decât de obicei
  • Observați câinele dvs. zgâriat excesiv
  • Pielea câinelui dvs. apare roșu, crăpat sau altfel iritat

De ce câinii își scot părul?

Dacă observați că câinele dvs. își trage blănurile, unul dintre următoarele ar putea fi vinovat:

  • Allergie de purici

Placii nu sunt doar surse enervante de mâncărime, pot provoca, de asemenea, probleme mai grave. Una dintre aceste probleme este dermatită, declanșată de o reacție alergică la purici. Când câinele dvs. experimentează pielea mâncărime asociată cu dermatită, ei pot încerca să atenueze disconfortul prin mestecarea în "triunghiul de purici": mijlocul spate, picioarele și baza coada. Dacă câinele dvs. nu a primit un fel de tratament cu purici recent, acesta este un vinovat probabil.

În legătură cu o postare: Cel mai bun tratament de purici pentru câini

  • Contactați alergia

Placii nu sunt singurul lucru care poate declanșa o reacție alergică la câini. La fel ca oamenii, câinii pot suferi de o gamă destul de largă de alergii, cum ar fi polenul, mucegaiul și iarba. Aceste alergii sunt, în esență, versiunea câinelui Hayfever și poate provoca pielea mâncării. Pe măsură ce câinele dvs. încearcă să zgârie sau să-și nibreze mâncărimea, ei se pot sfârși să-și tragă blana.

  • Alergie la mancare

Completarea trifestei noastre de alergii este alimentația. Mulți câini reacționează prost la anumite ingrediente - de obicei un anumit tip de carne sau cereale - și experiența pielii mâncărime ca rezultat. Ca răspuns, câinele dvs. poate zgâria și mirele excesiv, provocând Pierderea parului.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru alergii

  • Muscaturi de insecte

Din păcate, puricii nu sunt singurii insecte de mușcătură de pe bloc. Alți paraziți, cum ar fi țânțarii, căpușe și muștele de cai, pot, de asemenea, să-ți muște câinele, declanșând un punct de mâncărime pe pielea lor. Scratching-ul excesiv și nibbling în zonă pot duce la animalul dvs. de companie în mod neatent de blană.

  • Stres sau anxietate

La fel ca noi oamenii, câinii pot dezvolta comportamente anxioase. În timp ce oamenii sunt mai predispuși să-și muște unghiile sau cu bijuterii, câinii pot dezvolta a Mobilier de mestecat sau obiceiul de tragere a părului.

Ce probleme pot provoca părul de tragere a părului?

Dacă pooch-ul dvs. continuă să-și scoată părul, poate declanșa o serie de probleme:

  • Iritație

Tragerea părului poate fi un ciclu vicios. Dacă câinele dvs. se simte o mâncărime, ei pot depăși și zgâria zona afectată. Această zgârietură poate provoca o iritare suplimentară și chiar mai mult zgârieturi, într-un ciclu din ce în ce mai incomod.

  • Pierderea părului durabilă

În mod evident, tragerea părului duce la pierderea părului. De-a lungul timpului, totuși, acest obicei poate stideze regrowth-ul părului. Dacă comportamentul continuă, câinele dvs. poate dezvolta pete chele persistente. În aceste zone, ei nu vor avea beneficiul unui strat de protecție, făcându-le mai vulnerabili la vremea rece și la paraziți.

  • Infecții cu pielea

"Nu alegeți scabs" este o abținere comună între părinți și este sfaturi solide. Alegerea sau zgârierea la o scabie, un cost sau o mușcătură de insecte poate deschide rana la infecție. Aceeași problemă poate face față tovarășilor noștri canini. Infecțiile cutanate sunt ușor de tratate, dar pot provoca mai mult disconfort și încetinesc în mod semnificativ procesul de vindecare. Dacă observați evacuarea galbenă, verde sau maro din zona pielii, câinele dvs. este îngrijorat, infecția cutanată a pielii bacteriene sau fungice este un vinovat probabil.

Câine zgâriat purici

Cum să opriți un câine să-și tragă părul?

În mod evident, tragerea părului poate fi o problemă reală pentru multe animale de companie și proprietari. Din fericire, există o mulțime pe care o puteți face pentru a opri acest comportament. Pentru a opri animalul de companie să-și scoată părul, va trebui să determinați cauza. Vorbind la un veterinar vă poate ajuta să faceți acest lucru. Odată ce știi De ce Câinele dvs. se comportă în acest fel, va fi mult mai ușor să-i ajuți să se oprească.

  • Dacă puricii sunt vinovați

Purtele sunt incredibil de comune și destul de ușor de observat prin lucrul prin haina câinelui dvs. cu un pieptene dințate fine. Pe măsură ce pieptene, uitați-vă pentru specile albe, precum și insectele în sine - acestea sunt ouă.

Pentru a combate mâncărimea și îngrijirea cauzată de purici, va trebui să administrați un tratament de purici. În primul rând, dați câinii dvs. o baie cu un șampon de purici liniștitor - acest lucru va ucide cele mai multe purici adulți și va ajuta la ameliorarea mâncării. Odată ce câinele dvs. a fost scăldat, puteți alege să le tratați cu o soluție la fața locului, medicamente orale sau guler de purici. Dacă puricii au provocat dermatită, veterinarul dvs. poate recomanda, de asemenea, o cremă liniștitoare.

În legătură cu o postare: Cel mai bun pieptene de purici câine

  • Dacă alergiile de contact sunt vinovatul

Dacă trăgând părul câinelui dvs. este legată de o alergie la contact, simptomele pot fi îmbunătățite semnificativ prin evitarea zonelor în care ar putea fi declanșată o reacție. De exemplu, unii câini sunt alergici la anumite tipuri de iarbă lungă și evitând câmpurile în care aceste plante cresc ar putea merge mult spre rezolvarea problemei.

VET dvs. poate recomanda, de asemenea, ca voi scăldați câinele folosind un șampon antiinflamator. Dacă reacția câinelui dvs. este severă, veterinarii vor prescrie un antihistaminic. Alergiile de contact pot fi, de asemenea, gestionate de o serie de "vaccinuri" concepute pentru a vă desensibiliza câinele la alergen. Procesul implică îndeplinirea testelor de sânge pentru a afla ce specii de plante este alergic la animalele dvs., înainte de a le expune la dozele minuscule ale plantei pentru a construi o toleranță. Sprijinirea pielii câinelui dvs. cu un supliment Omega 3 ar putea ajuta, de asemenea, la prevenirea uscăciunii și mâncărimi.

În legătură cu o postare: Cele mai bune șampoane de câine medicinale

  • Dacă o alergie alimentară este vinovatul

Dacă câinele dvs. suferă de o alergie alimentară, acestea vor prezenta, de obicei, următoarele simptome:

  • Scratching excesiv și îngrijire (tragerea părului inclusă)
  • Vărsături sau diaree
  • Infecții recurente ale urechii
  • Roșu sau inflamată
  • Ochii umezi
  • Nails roșu

Deducerea sursei alergiei câinelui dvs. poate fi complicată, dar cu un mic încercare și eroare, mâncărimea lor poate fi atenuată numai prin dietă. În rândul câinilor, cele mai frecvente alergii sunt:

Pentru a determina care alergen este declanșarea unui răspuns la câinele dvs., VET poate dori să efectueze o traseu alimentar. Pe parcursul câtorva luni, câinele va fi hrănit o varietate de diete și ingrediente și va avea reacțiile lor observate. Câinii cu alergii alimentare pot necesita o alimentație cu ingrediente limitată sau altă dietă specială. Suplimentele OMEGA 3 și șamponul antiinflamator pot ajuta, de asemenea, cu mâncărimea.

  • Dacă mușcăturile de insecte sunt vinovatul

Mușcăturile de insecte sunt foarte frecvente și, de obicei, se vindecă pe cont propriu. Cu toate acestea, îngrijorarea rana poate duce la infectarea, așa cum sa menționat mai devreme. Dacă apare o infecție, VET dvs. va prescrie un curs de antibiotice.

Dacă mușcătura nu este atât de gravă, puteți ajuta la prevenirea mâncării - prin urmare tragerea părului - în câteva moduri diferite:

  • Aplicați Gel de Aloe Vera - acest lucru funcționează în special pentru apicultură de albine sau de viespe.
  • Faceți o pastă de la coacerea sifonului și a apei și aplicați-o de câteva ori în fiecare zi. Pasta va ajuta la ameliorarea mâncării - funcționează și pentru oameni.
  • Luați în considerare investiția în lapte de magnezie, loțiune calamină sau cremă de hidrocortizon. Aplicați aceste soluții la muscatura ori de câte ori este necesar pentru a calma iritarea.

Dacă mușcătura nu se vindecă în câteva zile, consultați un veterinar de încredere.

  • Dacă declanșatorul este psihologic

Problemele psihologice pot fi tratate decât omologii lor fizici. Cu toate acestea, pot fi luate măsuri pentru a gestiona și a preveni tragerea părului de stres.

Mulți câini dezvoltă acest tip de obicei din plictiseală, așa că asigurați-vă că sunt plimbați și au dat o mulțime de atenție, în fiecare zi. Dacă lucrați ore lungi, acest lucru poate implica Angajarea unui câine Walker, sau solicitând un vecin să cadă.

Rețineți că schimbările aduse gospodăriei sau programului dvs. pot declanșa, de asemenea, acest comportament problematic. Dacă tragerea părului a început recent, încercați să o urmăriți înapoi la orice schimbări mari - poate că ați redecorat sau a introdus o persoană nouă sau un animal de companie la domiciliu. Pentru a vă ajuta câinele să se relaxeze, asigurați-vă că au un loc sigur, privat și încercați să păstrați un program consistent pentru hrănire, mers pe jos, joc și îngrijire.

De asemenea, vă puteți redirecționa Anxietatea câinelui oferindu-le altceva decât părul lor pentru a mesteca. Ori de câte ori observați tragerea, distrage atenția cu un mestecator gustos. Lăudându-ți câinele când ei nu trageți blănurile pot consolida și comportamentul bun.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine trăgând furia: cum să o oprești