Cum să opriți un câine de la mestecarea patului

Cum să opriți un câine de la mestecarea patului

Paturile de câine sunt concepute pentru a oferi prietenilor noștri blânde confort pentru ei să-și odihnească corpurile obosite. Din păcate, câțiva câini găsesc, de asemenea, confort în mestecarea paturilor lor până când sunt complet mărunțite de biți. Majoritatea câinilor cu astfel de comportamente problematice fac acest lucru din plictiseală, frustrare și chiar lipsa interacțiunii sociale de la dvs. Oprirea câinelui dvs. de la mestecarea patului său este astfel ancorată în înțelegerea motivului sau a motivelor din spatele comportamentului de mestecat al patului dvs. de pooch. Iată câteva moduri în care ați putea dori să încercați.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de câine

Dacă comportamentul de mestecat de pat este legat de anxietate ..

Behaviori ai animalelor spun că mestecarea distructivă la câini este aproape întotdeauna asociată cu stresul canin. Ar putea fi foarte bine că acesta recurge la mestecarea distructivă ca un mijloc de a vă împiedica să părăsiți casa pentru a merge la muncă. Uneori, pooches mestecă pe paturi pur și simplu pentru că se simt neliniștiți sau nervoși. Iată lucrurile pe care trebuie să le faceți.

  • Identificați și gestionați, dacă este posibil, diferitele surse de stres

Dacă comportamentul de mestecat de pat apare numai atunci când nu există nimeni altcineva acasă să-ți însoțească poochia, știi ce înseamnă asta. Puteți investi în unele forme noi de sisteme de camere de Doggie Smart cu capabilități audio și video bidirecționale, precum și distribuitor de tratare încorporat și pulverizator de feromoni. În acest fel, animalul dvs. va ști că sunteți încă "cu". Alternativ, puteți Ia un Sitter Pet sau lăsați radioul sau televizorul în timp ce sunteți departe. Dacă comportamentul de mestecat al patului este cauzat de alți stresori, atunci asigurați-vă că identificați ceea ce acești factori de stres sunt și faceți ceva despre asta.

În legătură cu o postare: Scări de câine pentru pat

câine

În legătură cu o postare: Cele mai bune camere de câine

  • Luați în considerare înscrierea ajutorului unui behaviorist de companie

Uneori, nici o tehnologie nu este suficientă pentru a atenua anxietatea câinilor. Numai un comportament profesionist PET vă poate ajuta la pooch-ul în astfel de cazuri. Acest lucru este indicat în special la câinii cu probleme de anxietate severă.

În legătură cu o postare: Câine anxietate vesta

  • Încercați feromoni chinezi sintetici

Există o serie de produse care funcționează mai mult ca uleiurile de aromoterapie pentru scopuri de relaxare. Acestea pot fi sub formă de gulere, spray-uri, difuzoare și chiar șervețele umede. Ideea este de a emite aceste parfumuri pe care câinele dvs. le poate mirosa, determinând să se simtă mai relaxat și mai calm. Un câine calm este un câine nedistructiv.

În legătură cu o postare: Cel mai bun guler de purici pentru câini

Dacă mestecarea de pat este asociată cu plictiseală canină ..

Câți dintre noi considerăm animalele noastre să fie mici pachete de bucurie? Ei bine, există într-adevăr un motiv bun pentru asta. Au o cantitate mare de energie. Și dacă această energie nu este pusă la uz bun, ce se întâmplă? Plictiseala sets in. Din păcate, una dintre cele mai productive modalități de a cheltui energia canină este prin mestecarea aproape orice, inclusiv paturile lor. Deci, iată câteva lucruri pe care le puteți face:

  • Exercițiu

Aceasta este una dintre cele mai eficiente moduri pe care le puteți ajuta să vă salvați patul de doggie. Prin implicarea câinelui în exerciții viguroase timp de cel puțin 30 până la 60 de minute, de fapt, ajutați să disipiți tot ceea ce se potrivește cu energie, astfel încât să nu mai aibă nimic să mestece cu patul său.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine banda de alergare

  • Furnizați jucării interactive pentru câini, precum și jucăriile de mestecat

Jucării interactive face mai mult decât să stimuleze abilitățile de rezolvare a problemelor pentru câinele dvs. de companie. Aceste jucării sunt, de asemenea, concepute pentru a le menține foarte ocupate, astfel încât acestea nu se vor simți ușor plictisite. Jucăriile interactive vin în diferite tipuri. Cele mai multe vin sub formă de puzzle tratați dozatoare pe care câinele dvs. va trebui să lucreze pentru a ajunge la tratare. Jucarii de mestecat servesc acelasi scop de a-si păstra pooch-ul preocupat, satisfacerea nevoii sale de a mesteca, deși nedistructiv.

În legătură cu o postare: Cel mai bun jucării de mestecat pentru pui

  • Luați în considerare utilizarea spray-urilor de descurajare

Unii proprietari de câini folosesc de fapt un tip de gulere electronice care pulverizează lichidul în fața câinelui ori de câte ori câinele începe să mestece patul sau să inițieze un comportament nedorit. Mulți părinți de companie nu-i plac ideea, deoarece încă operează pe principiile formării aversiunii.

Ați putea dori, de asemenea: Câine anti mestecat sprayy

  • Cumpărați paturi indestructibile

Pentru părinții de companie care nu au în mod clar momentul să-și aducă pooch-ul lor să-și exercite sau chiar să cumpere scumpe jucării pentru câini care pot fi distruse oricum, un Pat de câine indestructibil ar putea fi o alegere bună. Există mai multe tipuri de paturi de doggie de mestecat pe piață, astfel încât să aveți cu adevărat să alegeți unul care este cel mai bun pentru poochia dvs.

câine obraznic

În legătură cu o postare: Câine teepee pat

Cherestea de mestecare distructivă este o preocupare care este împărtășită de mulți părinți de companie. Determinarea motivului pentru care câinele dvs. acționează în acest mod deține cheia spre rezolvarea mai eficientă a problemei. Fie că este din cauza anxietății sau a plictiselii, vor exista întotdeauna modalități de a vă ajuta să vă opriți câinele să-și mestece patul.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un câine de la mestecarea patului