Sfaturi pentru curățarea paturilor de câine

Sfaturi pentru curățarea paturilor de câine

Nu ai vrea să dormi într-un pat murdar, vrei tu? Deci câinele dvs. nu ar trebui să doarmă nici măcar într-un pat murdar. Chiar și cea mai curată ca câini vor lăsa o mizerie blană și un miros nedorit în fața lor de odihnă, astfel încât să știi cum să-și curățească în mod eficient patul este important. Ar trebui să vă curățați patul câinelui dvs. la fel de regulat în timp ce vă curățați propriile foi de pat. Cu asta în minte, citiți mai departe pentru a descoperi câteva sfaturi de top pe curățarea patului câinelui ..

Modalități de a spăla câinele

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de câine

Alegeți un pat de câine cu un capac detașabil

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face este să alegeți un pat de câine care vine cu un capac detașabil. Marea majoritate a paturilor de câine vin cu capace care pot fi eliminate, dar trebuie să verificați pentru a vă asigura că acest lucru este cazul - nu presupuneți pur și simplu că este. Apoi, ori de câte ori spălați patul de câine, puteți scoate complet capacul, ceea ce o va face mult mai ușor pentru a vă curăța.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de câine lavabile

Citeste instuctiunile

Cele mai multe paturi de câine vin cu instrucțiuni, deci ar trebui să aruncați o privire la ele înainte de a face altceva. Producătorul ar fi trebuit să vă furnizeze îndrumări cu privire la modul corect de spălare a patului în cauză. Nu numai acest lucru, dar ori de câte ori cumpărați un pat nou câine este întotdeauna o idee bună să o spălați înainte ca câinele să doarmă pe ea. Acest lucru va elimina oricare dintre substanțele chimice care sunt pe pat.

Păstrați patul câinelui mirositor proaspăt

Este o idee bună să păstrați patul câinelui mirositor proaspăt la tot timpul. Acesta este ceva ce puteți face cu ușurință folosind un simplu de curățare a covoarelor de casă. Puteți aplica acest amestec la patul de câine înainte de ao aspiră. Puteți adăuga cu ușurință unele ingrediente uscate care se găsesc în majoritatea bucătăriilor, de exemplu, frunze de bază și scorțișoară. Desigur, asigurați-vă că nu alegeți mirosurile pe care câinii nu le plac!

În legătură cu o postare: Cel mai bun Curățător de covoare pentru animale de companie

Începeți prin îndepărtarea blănurilor

Înainte de a putea spăla patul, trebuie să scăpați de toată blana. Există o mulțime de produse de îndepărtare a părului de companie pe piață, inclusiv magneți de păr pentru animale de companie, care vă pot ajuta să scăpați cu ușurință părul de animale de companie.

Ați putea dori, de asemenea: Pet Remover de păr

Vacuum patul animalului tău în mod regulat

Nu numai că ar trebui să faceți un efort pentru a scăpa de blănuri înainte de a vă curăța patul câinelui, dar ar trebui, de asemenea, să aspirați patul animalului de companie pe o bază frecventă. Acest lucru este important pentru că va păstra pe Dander, blană și orice altceva pe care câinele tău îl trage, la Bay. Este o idee bună să utilizați un vid cu filtre HEPA / Hypoallergenic, deoarece acest lucru va opri moleculele devenind în aer și distribuind în toate camerele din proprietatea dvs. Puteți obține, de asemenea, vacuumuri de specialitate pentru animale de companie, cu acces suplimentar care sunt deosebit de benefice pentru casele cu câini și pisici. Acestea sunt atașamente care au fost special concepute pentru a fi de încredere și rezistente atunci când vine vorba de capturarea blănurilor și a părului lungi.

Postări similare: cel mai bun Aspiratoare pentru părul de companie și Cel mai bun vacuum Dyson

Se spală la 140 de grade Fahrenheit sau la cea mai mare temperatură

Dacă mașina dvs. de spălat are un termometru, ar trebui să o configurați la 140 de grade Fahrenheit în timp ce spălați foile câinelui. Dacă mașina dvs. de spălat nu vă permite să dictați temperatura, rotiți-o la cea mai mare setare. Dacă producătorul dvs. vă sfătuiește să faceți altceva, urmați aceste instrucțiuni despre produs.

Spălați patul de câine o dată pe săptămână

O mulțime de proprietari de animale de companie nu sunt conștienți de cât de des ar trebui să-și spele câinele. Nu ar trebui să părăsiți niciodată patul de câine două săptămâni fără a fi spălate. Spălarea o dată în fiecare săptămână este recomandată. Desigur, este posibil să fie nevoie să spălați paturile de două ori pe săptămână dacă aveți un câine care este activ și aruncă o mulțime.

În legătură cu o postare: Pet Teepee Pet

Scapă de petele cu cleme naturale

Este, de asemenea, o idee bună să folosiți curățitori naturali specialiști pentru a scăpa de petele pe patul animalului dvs. de companie. Acest lucru este important deoarece nu doriți ca labele câinelui dvs. și blănurile să vină în contact cu curățenii aspre. Pata pe care încercați să o curățați va dicta tipul de curățare pe care îl utilizați. Pentru vomita, un amestec de ½ ceașcă de oțet, o lingură de săpun lichid pentru feluri de mâncare, o lingură de sare și o pereche de apă caldă funcționează bine. Acest lucru se datorează faptului că vomita este atât de acidă. Pentru urină, utilizați un prosop vechi pentru a șterge imediat, astfel încât să puteți scăpa cât mai mult posibil. Odată ce ați făcut acest lucru, utilizați o sticlă de pulverizare cu un amestec de patru linguri de bicarbonat de sodiu, o pereche de apă - asigurați-vă că este cald și două cești de oțet. Pentru noroi, o cârpă umedă va fi suficientă. Ar trebui să aspirați la suprafață odată ce noroiul este uscat pentru a ridica oricare dintre murdăria liberă.

În legătură cu o postare: Scări de câine pentru pat

Cum să spălați câinele

Urmați un proces strict dacă câinele dvs. a avut purici

Nu în ultimul rând, dacă câinele dvs. a fost diagnosticat cu purici, trebuie să urmați un proces aprofundat de curățare. Aceasta implică îndepărtarea capacului, scuturați-o bine, apoi folosiți un aspirator pentru a suge toate puricii de la așternut - treceți peste fiecare parte a așternutului și faceți acest lucru de două sau trei ori! După aceasta, ar trebui să vă umpleți cada cu apă fierbinte și să înmuiați așternutul în el timp de cinci minute pentru a ucide toate larvele și ouăle. După aceasta, strângeți așternutul și lăsați-l să se usuce în mod natural la soare. Apoi, puteți utiliza un spray prietenos pentru animale de companie pentru a termina procesul de curățare.

Ați putea dori, de asemenea: Pulbere și pulberi de covoare

Deci, acolo aveți: unele sfaturi utile care vă vor ajuta să curățați patul câinelui rapid și eficient. Dacă urmați sfatul care a fost furnizat, vă puteți asigura că câinele dvs. are un loc confortabil și curat pentru a-și odihni capul în fiecare seară. La urma urmei, nimeni nu vrea să doarmă într-un pat murdar, nu-i așa?

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi pentru curățarea paturilor de câine