Balding la câini: 5 cauze comune de pierdere a părului la câini

Dog Sitting

Dacă câinele dvs. a început să-și piardă părul, puteți simți incredibil de îngrijorat și anxios. Imaginați-vă cum ne-am simți dacă aglomerările de păr a început să cadă. Vom fi îngrozit, corect? Vom începe să frământați despre motivele pentru care părul nostru se încadrează. Aceleași tipuri de sentimente apar atunci când vedem câinele nostru de companie trece printr-un scenariu similar. După cum este cazul cu orice fel de simptom, trebuie să ajungeți în partea de jos a motivului pentru care câinele dvs. pierde părul. Doar odată ce înțelegeți de ce câinele dvs. pierde părul, puteți continua să rectificați problema. Deci, cu acea fi spus, continuați să citiți pentru a descoperi mai multe despre cele cinci cauze comune ale căderii părului la câini.

Puppy

Care sunt unele dintre cele mai frecvente simptome ale alopeciei la câini?

Înainte de a arunca o privire la diferitele motive pentru care câinele dvs. poate suferi de căderea părului, este important să observăm unele dintre cele mai frecvente caracteristici simptome și semne de alopecie la câini. Aceasta include următoarele:

  • Roșeața pielii
  • Prezența leziunilor pe piele
  • Scalarea pielii
  • Crudând în jurul zonei afectate
  • Inflamaţie
  • Patch-uri sau cercuri chel
  • Pierdere simetrică / variată a părului

Cinci dintre cele mai frecvente cauze ale căderii părului la câini

Alergii

Există doar un singur loc de început și acest lucru este cu alergii. Alergiile sunt una dintre cele mai frecvente cauze pentru căderea părului la câini. Acest lucru se poate datora unui număr de declanșatoare diferite, de exemplu, un declanșator de mediu, cum ar fi acarieni de praf, matrițe și polen. Există, de asemenea, declanșatoare parazitare precum acarienii și puricii. Unii câini au experimentat, de asemenea, pierderea părului din cauza alergiilor alimentare. Dacă câinele dvs. suferă o reacție alergică adversă, există o serie de simptome diferite pe care ar trebui să le căutați. Acest lucru nu include numai căderea părului, ci și mușcătura și excesul de zgârieturi care au fost cauzate din cauza mâncării. Preventivii de purici ar trebui să fie utilizate în cazul alergiilor de purici, astfel încât amenințarea unei infestări cu purici pline de furați să fie minimizată dramatic.

După cum sa menționat, o infestare a acarii poate fi una dintre alergiile care cauzează căderea părului și acest lucru se datorează faptului că poate duce la mange. Dacă câinele dvs. pierde părul pe coadă, Mange este una dintre cele mai probabile cauze. Mange tinde să se manifeste în pierderea părului în jurul coastei câinelui sau pe ea. A câine cu mange De asemenea, va mesteca, de obicei, zona afectată, deoarece este atât de mâncărime. Există două tipuri diferite de mange. Primul este mange sarcoptic, care este cauzat de un acariu specific. Aceasta este forma cea mai severă a afecțiunii, deoarece poate duce la severă Iritarea pielii și mâncărimea, Pe măsură ce se răspândește la întregul corp al animalului dvs. de companie. Trebuie să vedeți un veterinar cât mai curând posibil dacă animalul dvs. suferă de mange sarcoptic. VET dvs. va face o examinare microscopică sau va lua o piele de răzuire pentru a determina starea. O baie chimică va fi apoi utilizată pentru a ucide acarienii. Celălalt tip de mange pe care trebuie să-l cunoașteți este demodectic Mange, care tinde să fie găsit la câini și cățeluși cu sisteme imunitare slabe. În cazul în care părul a fost pierdut, este posibil să vedeți răni și scabs pe pielea câinelui dvs. Pentru câinii adulți cu această afecțiune, trebuie să Luați câinele la veterinar. Cu toate acestea, pentru cățeluși, există o șansă că câinele dvs. se va recupera de la Mange pe cont propriu.

Soarele de presiune

În plus față de alergii, un alt motiv pentru care ați observat că petele de câine este datorită rănilor de presiune. Acestea pot fi, de asemenea, denumite ulcere decupate sau patsore. Aceasta este o vătămare localizată și se întâmplă din cauza punctelor de presiune osoasă a câinelui, cum ar fi coatele, hocks și șoldurile și au intrat în contact regulat cu suprafețele dure. Această frecare continuă și presiune rezultă în sângerarea pielii, crăparea, pierderea părului și devenind calus. Câini mai în vârstă tind să experimenteze răni de presiune și acest lucru este mai frecvent în greu și rasele mari de câine. Dacă aceasta este cauza căderii părului în câinele dvs., este probabil ca medicul veterinar să furnizeze un hidratant care să ajute dacă pielea apelare a apelului începe să se spargă, să sângereze sau să formeze o infecție.

Genetica

S-ar putea să fiți surprinși să aflați că motivul pentru care câinele dvs. suferă de căderea părului ar putea să coboare pur și simplu la rasa câinelui că este. Acest lucru se datorează faptului că unii câini sunt mai predispuși genetic la alopecie decât alții. Există câțiva câini care au fost crescuți pentru atribut, eu.E. Câini fără păr. Exemplele includ terrierul american fără păr, mexican fără păr (XOLO) și Chineză crescută terrier. in orice caz. Există apoi alte rase de câine care uneori pot experimenta modelul sau chelie nemaipomenită pe gâtul inferior, coapsa, pieptul sau urechea exterioară. Exemplele includ whippet, italian Ogar, Chihuahua, Dachshund, și Doberman Pinscher.

Boala lui Cushing

Boala lui Cushing este, de asemenea, menționată din punct de vedere medical ca hiperadrenocorticism. Aceasta este o condiție care apare ca o consecință a expunerii extinse a țesutului organismului la niveluri ridicate ale cortizolului hormonal. Există o serie de simptome diferite care pot apărea din cauza bolii lui Cushing. Desigur, aceasta include căderea părului, dar include, de asemenea, dezvoltarea unui abdomen cu burtă și întunecarea pielii. Această boală poate afecta animalele de companie care au folosit prea multe medicamente de corticosteroizi, precum și câinii mai în vârstă, i.E. cei care sunt de vârstă mijlocie la câini de vârf.

Ce fel de simptome ar trebui să căutați dacă bănuiți că câinele dvs. are boala lui Cushing?

  • Neliniștea sau iritabilitatea
  • Creșterea în greutate abdominală, în ciuda câinelui dvs. care nu mănâncă cât mai multe calorii ca de obicei
  • Schimbarea culorii pielii de la roz la negru sau gri
  • Subțierea pielii
  • O garnitură crescută
  • Vânătăi
  • Creșterea urinării și sete, care pot provoca incontinență

Infecţie

Un alt motiv pentru care câinii pot suferi de pierderea părului este că au o infestare sau o infecție. Canina Alopecia poate fi cauzată adesea din cauza infestărilor paraziților, cu ajutorul acarienilor, căpușelor și puricii fiind vinovatul comun. Dacă câinele dvs. are o infestație de această natură, veți observa căderea părului în jurul abdomenului pieptului, a ochilor și a urechilor. Alte simptome pe care ar trebui să le priviți pentru a include roșeață, mâncărime și inflamație. Când vine vorba de infecții fungice și bacteriene, cum ar fi viermii de apel, nu numai că va observa căderea părului de natură neregulată, dar ar trebui să luați și pe cruste și inflamații infectate. În ceea ce privește tratamentul pentru ringworm, acest lucru depinde într-adevăr de severitatea acestuia. Pentru ca această condiție să fie diagnosticată corect, probabil biopsiile de piele și probele de păr vor fi necesare. Mai mult, câinele dvs. poate primi un guler în formă de con pentru ao opri din lins sau de a mușca zonele care sunt infectate.

Ați putea dori, de asemenea: Conuri de câine

Deci, acolo aveți: o perspectivă asupra a cinci dintre cele mai frecvente cauze pentru pierderea excesivă a părului la câini. Este important să recunoaștem că această listă nu este inclusă și există multe motive diferite pentru care câinele dvs. poate suferi de căderea părului. De exemplu, un alt motiv pentru care câinii experimentează această condiție este din cauza problemelor tiroidiene. Dacă glanda tiroidă a câinelui dvs. nu funcționează corect, acest lucru poate provoca pierderea părului. Există o serie de rase care sunt mai predispuse la hipotiroidism, deci este important să păstrați acest lucru în minte. Exemplele includ boxerii, Setters irlandezi, Cocker Spaniels, Rottweiler`s, Dachshunds, Labrador Retrievers, și Retrieveri de aur. De la traume la dezechilibru hormonal, există o mulțime de motive care depășesc cele cinci cele mai frecvente forme de pierdere a părului câinelui care au fost menționați.

Desigur, stresul este unul important pentru a atinge. Ca oameni, am fost toți stresați din când în când și știm cu toții impactul masiv pe care acest lucru îl poate avea asupra vieții noastre. La urma urmei, cât de des ați fost stresați și apoi coborâți cu o boală ca o consecință? Câinii trec printr-un lucru similar. Dacă câinele dvs. este stresat sau a venit dintr-un fundal abuziv, acesta ar putea fi motivul pentru care suferă de căderea părului. Același lucru este valabil și pentru tulburările psihologice sau comportamentale, de exemplu, anxietate de separare.

Deci, cum tratați pierderea părului câinelui?

După cum sa menționat în introducere, tratamentul pe care îl solicitați pentru câinele dvs. va depinde de motivul pentru care câinele dvs. suferă de pierderea părului în primul rând. Acesta este motivul pentru care luarea câinelui dvs. pentru a vedea un veterinar vine foarte recomandat. Dar ce fel de lucruri poate recomanda medicul dvs. în termeni de vindecare a căderii părului? Să aruncăm o privire la patru dintre cele mai frecvente sugestii de tratament.

  • Utilizați spray-uri de hidrocortizon și șampoane - una dintre abordările pe care le puteți folosi pentru a calma pielea mâncărime și a trata linsurile excesive Să vă îmbogățiți câinele cu un șampon care conține hidrocortizon. Asigurați-vă că șamponul este specific câinelui. Există o serie de motive pentru care nu ar trebui să utilizați șamponul uman pe câini. Aceasta include următoarele:
  • Șampoanele umane nu sunt adaptate la blana de câini
  • Pielea câinelui tău poate mânca și devine mai sensibil
  • Unele șampoane umane au substanțe și culori artificiale
  • Îmbunătățește echilibrul pH al pielii câinelui

De ce trebuie să conțină șamponul de a conține hidrocortizon? Acest lucru se datorează faptului că poate promova vindecarea rapidă și a pielii calme iritate.

Postări asemănatoare: Cel mai bun șampon de câine și Cel mai bun șampon de câine medicinat

  • Suferă un tratament hormonal

O altă soluție care poate fi oferită este de a vă oferi câinelui un tratament hormonal. Acest lucru se datorează faptului că un dezechilibru hormonal poate fi unul dintre motivele pentru căderea părului. Astfel de suplimente pot să nu ajute doar la prevenirea pierderii părului în viitor, dar chiar pot ajuta părul câinelui dvs. la regrow. Când luați câinele la veterinar, el sau ea va putea să efectueze o serie de teste diferite pentru a afla dacă tratamentul hormonal ar ajuta sau nu cu problema.

  • Schimbați dieta câinelui

Dacă pierderea părului pe care câinele dvs. a fost experimentată a fost atribuită unei alergii alimentare, veți fi sfătuiți să Schimbați dieta pe care o are câinele. Desigur, primul loc de început în această privință este eliminarea alimentelor pe care câinele dvs. este alergică prea. Unele dintre cele mai frecvente alergii alimentare pe care experiența câinilor includ ouă, soia, porumb, grâu și chiar pui sau carne de vită. Veterinarul dvs. poate, de asemenea, să recomande ca câinele dvs. să ia suplimente ca melatonina care va ajuta părul câinelui tău la regrow.

  • Utilizați antibiotice

Desigur, un alt traseu de tratament care este foarte comun este ca câinele dvs. să meargă pe o doză prescrisă de antibiotice. Dacă câinele dvs. suferă de o anumită formă de infecție care îi determină să piardă părul, veterinarul dvs. va fi capabil să prescrie un fel de tratament potrivit pentru a combate acest lucru. În plus, veterinarul dvs. poate fi necesar să elimine orice tumorile sau nodulii legați care contribuie la pierderea părului, precum și la utilizarea antibioticelor pentru a vă trata câinele alături de alte medicamente pentru boala în cauză.

Indiferent de motivul pentru câinele dvs. care suferă de căderea părului, cel mai bun lucru de făcut este să rezervați o întâlnire cu medicul veterinar. Veterinarul dvs. va fi capabil să diagnosticați profesional de ce câinele dvs. se confruntă cu pierderea părului, precum și să vă ofere sfaturile și medicamentele potrivite pentru a vă asigura că câinele dvs. se recuperează cât mai repede și sănătos posibil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Balding la câini: 5 cauze comune de pierdere a părului la câini