Pui brut pentru câini: ghid de nutriție

Alimente crude pentru câini este un subiect controversat. În timp ce multe surse spun că sunt complet sigure, alții rămân preocupați de indigestie, vărsături și multe alte probleme fizice. Acum, întrebarea pentru astăzi este, este pui brut sigur pentru câini?

Mulți dintre voi trebuie să fi fost deja hrănirea de pui brut la câinii dvs. de companie deja ca parte a dietei lor obișnuite. Și înțelegem de ce - puiul este ușor disponibil și ieftin. Cu toate acestea, experții spun că este mai bine să săriți puiul brut pentru câini și să vă împliniți alte tipuri de carne. Dar de ce?

Puiul a creat că a creat probleme nutriționale semnificative care pot duce la probleme de sănătate în canini. Dacă ați fost deja hrăniți puiul brut la câinele dvs., atârnați acolo. Vom explica câteva motive pentru care ar trebui să nu mai continuați să hrăniți puiul și ceea ce puteți începe să le hrăniți în schimb.

Ești gata să începi?

Minunat! Cu toate acestea, înainte de a începe, să elaborăm mai mult pe capcanele nutriționale ale puiului și ceea ce face pui atât de diferit de alte forme de proteine.

câine mănâncă un pui brut

Esti ceea ce mananci

Din punct de vedere tehnic, dieta pe care sunt hrăniți la puii de la ferma de păsări de curte este ceea ce vă hrăniți câinele. Încă confuz? Ei bine, oricare ar fi carnea de pui, fie că este bună sau rea, este trecută de-a lungul câinelui tău prin lanțul alimentar. Puiul este doar intermediarul.

În acest caz, sunteți conștient de dieta săracă a puii de găină?

Produse de brutărie a grâului, produse de panificație uscate, o masă de șofrăneasă întregi, masă de soia de pescuit etc. am putea merge mai departe. Acestea sunt unele dintre ingredientele enumerate pe eticheta produsului unui hrană populară de pui și după cum puteți vedea deja, acestea sunt resturile de la plante după noi, ființele umane au procesat și au luat toate uleiurile din ea. Și în cazul în care aveți o întrebare în mintea dvs. cu privire la produsele de panificație uscate - este amestecul de pâine, tort, biscuiți, cookie-uri și făină - care din nou deșeuri din fabricarea alimentelor umane. Aceste ingrediente de bază fiind materiale de risipă nu dețin nici o valoare nutritivă pentru pui. Ei alcătuiesc cea mai mare parte a hranei și oferă cea mai mare parte calorii pentru a îngrămădi găinile. Deci, este clar de ce hrăniți puiul brut de pui se poate dovedi a fi supărător.

Grăsimea de pui este înclinată

Nu există nici un cuvânt mai bun decât "înclinat" atunci când descrieți carnea de pui brută pentru câini, deoarece nu vrem să sunăm prea alarmante. Folosim termenul înclinat deoarece grăsimea de pui incită inflamația cronică la câini. Dacă continuă, pe termen lung, câinele dvs. nu ar putea să mănânce din nou alimente sănătoase pentru a se recupera din ea. Motivul pentru care suntem atât de adamant în legătură cu faptul că nu hrăniți puiul brut la câini este că carnea de pui, în comparație cu acizii grași omega-3 și omega-6, au arătat rezultate negative tot drumul.

Cele mai multe animale sunt moderat echilibrate în acizii lor grași, în timp ce puiul este în afara fracției. Este atât de aglomerat încât nu este nici măcar în gamă ca celelalte animale. Îl învinovățesc pe tot pe mâncarea care îi este hrănită.

Dacă următorul lucru care apare în capul tău este "carnea de vită este, de asemenea, hrănită deșeuri și produse de cereale, de ce este carnea de vită nu la fel de mare ca puiul în acizi grași omega-6?"Ei bine, acesta este un punct excelent.

Răspunsul la întrebarea dvs. ar fi că mieii, bovinele și caprele mănâncă în cea mai mare parte iarba și fânul pentru cea mai mare parte a vieții lor până în ultimele zile înainte de a fi sacrificate, sunt boabe hrănite. În ceea ce privește puiul, rața și curcanul, acestea sunt hrănite cu unele cantități de alimente bogate de omega-6 pentru fiecare zi a vieții lor. Cu cât un animal este hrănit acele alimente grase omega-6, cu atât mai rău este pentru el.

Asta înseamnă că câinii nu pot mânca deloc pui?

Sincer, cainele dvs. ar putea să nu fie capabil să supraviețuiască să mănânce puiul zilnic și să nu sufere de inflamație cronică. Puiul conține prea mult din acizi grași omega-6 și dacă hrăniți o cantitate excesivă de pui, nu vă puteți aștepta ca caninul să fie rezonabil sănătos. Indiferent dacă hrăniți o măsură considerabilă a peștelui gras omega-3, aproape jumătate din dieta câinelui dvs., totuși veți fi în continuare cu de zece ori mai mulți acizi grași omega-6 decât Omega-3. De obicei, un raport sănătos de omega-3 la omega-6 nu ar trebui să fie nu mai mult de 5: 1.

Dacă hrăniți puțin mai mult decât o cantitate mică de pui sau rață la câinele dvs., nu veți putea obține hormonii și inflamația lor sub control. Nu puteți hrăni carnea de pui ca o masă primară la câinele dvs. și vă așteptați ca acestea să rămână sănătoși cu un sistem imunitar funcțional corect.

Universitatea din Melbourne`s U-Vet Weibel a efectuat un studiu care a confirmat că puiul brut este într-adevăr fatal pentru câinii tăi. În comparație cu sindromul Guillain-Barre (GBS) la om, consumul de pui proaspăt poate contribui la creșterea riscurilor de paralizie la câini cu până la 70%.

Ce zici de toate bacteriile?

Nu este o surpriză faptul că bacteriile cresc pe carne crudă. Dar ceea ce ați putea să nu fiți conștienți de consecințele pe care ar trebui să le confruntați din cauza consumului acesteia. Unii oameni spun că este bine să lăsați câinii tăi să aibă carne crudă, în timp ce alții spun că este dăunător atât pentru câine, cât și pentru proprietari.

Pentru a rezolva acest lucru, au existat o mulțime de cercetări pe această temă. Aceste cercetări arată că bacteriile care se răspândesc din carne crudă sunt mai dăunătoare ființelor umane decât cele pentru animale. Animalele pot fi purtători de ea, dar s-ar putea să nu se îmbolnăvească de cele mai multe ori. Cu toate acestea, oamenii sunt afectați în mod semnificativ de acest lucru și, prin urmare, hrănirea cărnii crude la animalul dvs. de companie poate să nu fie întotdeauna opțiunea potrivită pentru dvs. sau pentru animalul dvs. de companie. Carnea proaspătă prelucrată pe care o cumpărați din magazinele generale este, de asemenea, dăunătoare pentru poochia dvs. Se știe că aproape 86% din carne este infectată cu bacterii.

Puteți fi afectat atunci când sunteți în contact cu animalul infectat sau în timp ce curățați deșeurile, bolurile etc. Nu trebuie să lăsați necunoscut Câinii te linguște Deoarece dacă acestea sunt afectate de orice șansă, nu există nici o îndoială că agenții patogeni vă vor afecta.

Hrănirea puiului dvs. de pui crud pentru o perioadă lungă de timp poate fi dăunătoare pentru aceasta. Își ruinează dieta echilibrată. Prezența unei bucăți nedorite de oase ar putea fi letală pentru câinele dvs., deoarece îi poate sufoca. Oasele provoacă, de asemenea, ruperea dintelui lor dacă nu sunt în stare să vadă că vine. Riscurile de a avea paralizie cresc până la 70%.

La fel ca fiecare monedă are două părți, să nu uităm de asta - dacă intenționați să înlocuiți carnea de porc cu pui, este o idee teribilă. Carnea de porc este la fel de rea ca puiul. Se spune că carnea de porc are de 24 de ori mai mult ca Omega-6 decât Omega-3. Asta pentru că porcii cresc în mod similar cu găinile.

pui brut pentru canini

Beneficiile potențiale ale cărnii crude de pui pentru câinii dvs

Din moment ce am spus toate negativele toate astea, iata binele in rau pentru cei care au hrănit sau au hrănit deja pui brut la caninele lor:

  • Puiul este de obicei considerat ca sursă primară de energie în dieta unui câine
  • Este extrem de benefic pentru câini datorită conținutului său ridicat de proteine ​​și numărului scăzut de calorii
  • Este bogat în acizi grași omega 6 care ajută la tosucocourshiny haine și piele sănătoasă
  • Este Sursa de glucozamină și aminoacizii care stimulează sănătatea oaselor
  • Carnea brută ajută la prevenirea cancerului la câțiva câini
  • Este o formă mai bună de hrană pentru câinii care au probleme digestive cronice
  • Împrăștia respirația
  • Ajută la combaterea preocupărilor privind sănătatea în vârstă

Făcând pui (și carne de porc) în siguranță pentru câinele dvs

Toate acestea, în timp ce probabil că ați crezut că puiul este cel mai sigur și mai rentabil aliment pentru canin. Cel mai important, ai ghicit că era organic. Ei bine, nu am vrut să fim toți doomi și întuneric, așa că am fixat-o pentru dvs. și am găsit modalități specifice de a face pui brut în siguranță pentru canina ta.

  • Adăugați vitamina D

Nu este atât de greu să înlocuiți vitamina D pierdută în dieta caninului dvs. atâta timp cât canina poate consuma pește. Peștele este sursa finală de vitamina D pentru câinele dvs. și probabil că este singura modalitate prin care puteți salva dieta brut a caninei dacă le-ați dat deja prea mult de carne de porc sau păsări de curte.

Peștele conține o cantitate mare de vitamina D și, dacă hrăniți aproximativ 5 - 10% din pește crud, înseamnă că le dați suficientă vitamina D pentru a compensa lipsa altor păsări.

  • Adăugați acizi grași omega-3

Chiar și o cantitate mică de pui, carne de porc sau alte păsări de curte (cu excepția Turciei) va avea mai mult decât cantitatea necesară de acizi grași omega-6 pro-inflamatori și, prin urmare, conținând o cantitate mare de grăsimi polinesaturate. În cel mai bun mod posibil, cu siguranță nu doriți să vă alimentați de cinci ori mai mulți acizi grași omega-6 decât acizii grași omega-3; Dar carnea de porc și puiul sunt tocmai de 30 de ori mai mult decât media. Deci, ce se poate face?

  • Dacă sunteți dornici de hrănirea puiului, hrăniți puiul organic, ridicat sub o dietă și supraveghere adecvată. Puiul de pui liber este o sursă bună, deoarece au acces la soare care ajută la rezolvarea problemei vitaminei D.
  • Înlocuiți puiul cu Turcia și care va funcționa minunat. Deși curcanul este puțin mai scump decât puiul, dar rețineți că grăsimile sunt mult mai echilibrate, iar câinele dvs. de companie este mai puțin probabil să provoace inflamații cronice.
  • Sări peste pui și carne de porc. Aceasta ar putea fi cea mai scumpă opțiune din toate, dar rezultatele pe care câinele dvs. îl va primi este neprețuit. Desigur, oferind o cantitate mică de păsări de curte organice o dată pe lună ar fi suficientă. Crește grăsimile polinesaturate (miel, capră, carne de vită este o grăsime foarte saturată pentru câinele dvs. și scăzută în grăsimi polinesaturate). Închiderile pe care le puteți obține este la dieta primală pe care o puteți schimba și în mod financiar.

În ansamblu, dieta brut a caninei va fi mai sănătoasă dacă puteți pune o mulțime de carne roșie la ea. Ruminanții (animalele care mănâncă în cea mai mare parte iarbă) se spune că sunt diete mai bune și sunt cumpărate în condiții mai bune - carnea acestor animale este cunoscută pentru a trece beneficii dacă câinele tău o mănâncă.

Deci, ce schimbări veți face la următoarea carne crudă a câinelui?

Verdictul - puiul brut pentru câini: Este sigur?

Ca și oamenii, câinii necesită o dietă sănătoasă și nutrițională în funcție de vârsta, dimensiunea și rasa lor. Împreună cu menținerea unei diete echilibrate, trebuie, de asemenea, să exercițiu în mod regulat să se țină în formă și să fie sănătoși. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor au un timp greu de a face diagrama de dietă perfectă pentru câinele lor. De obicei, acestea nu pot decide care alimente să păstreze sau să omite din lista lor de dietă în curs. Un lucru pe care trebuie să-l țineți mereu în minte este că câinii diferiți preferă diferite tipuri de mâncare ca masă. Deci, nu puteți căuta ajutor de la prietenii sau familia dvs. care dețin câini, deoarece câinele dvs. ar putea prefera acest fel de mâncare. Prin urmare, este mai bine să cereți ajutor de la un profesionist. Puteți să vă adresați întotdeauna medicului veterinar pentru a vă ajuta să planificați o diagramă de dietă pentru că suțurile dvs. mici își păstrează vârsta și alte aspecte în minte.

Mulți oameni preferă să servească carnea crudă câinilor lor, în timp ce alții preferă versiunea gătită sau fiartă a acestuia. Ca orice altceva pe acest pământ, servind puiul brut la puii ta are și avantajele sale! Nu este de mirare că acest subiect a fost în dezbatere de ani de zile.

Linia de jos

Câinii sunt foarte serioși când vine vorba de a fi cel mai bun prieten al omului lor. Deci, în schimb, este treaba noastră să le tratăm în mod corect și să-i asumăm responsabilitatea pentru îngrijirea atât de mare. În timp ce câinii dvs. de companie pot aștepta cu nerăbdare să se amestece la gâtul de pui crud ca o recompensă pentru ceva grozav, ei au făcut, se dovedește că le-ați rănit în loc să faceți binele.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pui brut pentru câini: ghid de nutriție