Câinii pot mânca arahide? Ce ar trebui sa stii

Câinii pot mânca arahide

Când veți obține un câine de companie, există atât de mult să învățați despre îngrijirea lui. Unele dintre cele mai importante lucruri de învățat despre noul dvs. prieten blană sunt cât de mult exercițiu să-i dea, ce hrană să-l hrănească în mod regulat și cât de des ar trebui să meargă la veterinar pentru Tratamente de purici și bifați cum ar fi Nexgard. Un alt lucru important de învățat despre câinele dvs. este care tratează și mâncarea umană pe care o puteți da, pentru a-l păstra atât fericiți și sănătoși.

arahide

Una dintre cele mai populare alimente umane pe care oamenii le dau câinilor lor este untul de arahide (sau doar arahidele). Dar sunt arahidele de fapt bune pentru câinii tăi? Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre dacă ar trebui să vă hrăniți arahidele câinilor și, dacă da, cele mai bune modalități de a le da.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

Modul de a vă da peanuturile câinilor în siguranță

Din fericire, arahidele din cea mai naturală formă sunt sigure pentru câini. Ele sunt ambalate cu vitamina B-6, vitamina E, Niacin și grăsimi sănătoase, ceea ce înseamnă că pot să vă hrănească câinele cu substanțe nutritive de care are nevoie. Când vă dați arahidele câinilor, asigurați-vă că sunt fie crude sau uscate prăjite. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că, dacă vă dați untul de arahide de câine, este complet natural cu nimic altceva decât arahidele la sol. În loc să vă dați untul de arahide de pui pe care îl cumpărați la magazinul alimentar, este mai bine pentru el dacă faceți unt de arahide la domiciliu. Încercați să vă dați doar arahidele câinilor și untul de arahide în mod moderat. Folosirea acestuia ca o tratare ocazională este o modalitate bună de a vă asigura că pupii continuă să se bucure de ea și, de asemenea, o modalitate de a se asigura că nu consumă prea mult gras, care poate provoca complicații de sănătate cum ar fi pancreatita.

Dacă câinele dvs. iubește arahidele, citiți ghidul nostru aici pe cele mai bune mărci de unt de arahide de câini.

În legătură cu o postare: Câine unt de arahide

Moduri nesănătoase de a oferi câinilor tăi arahide

În timp ce arahidele naturale, naturale naturale și untul de arahide sunt perfect sigure pentru câini, nu trebuie să vă hrăniți niciodată peanuturile sărate pentru câini. De asemenea, trebuie să evitați hrănirea arahidelor cu aromă de câine, cum ar fi miere prăjită. Toți aditivii din acele tipuri de arahide și de arahide pot provoca vătămări puilor, în special xilitolului. Xylitol este un substitut de zahăr care este foarte toxic pentru câini și este, de asemenea, unul utilizat în mod obișnuit în albinele de arahide, în special cele etichetate cu "îndulcitor natural" sau "alcool de zahăr."Dacă vă hrăniți accidental untul de arahide cu xilitol la câinii dvs., duceți-l imediat la veterinar pentru a evita convulsii, insuficiența hepatică și multe altele. Înainte de a vă da peanuturile câinilor, asigurați-vă că le scoateți mai întâi din cochilii lor. Câinii pot obține cochilii de arahide blocate în gât și cochilii de arahide și de arahide nu sunt, de asemenea, bune pentru a Sistemul digestiv al câinelui. În cele din urmă, încercați să nu hrăniți peanuturi sau untul de arahide la câinele dvs. zilnic. Câinii (și trupurile lor) apreciază mancarea produselor de arahide în mod moderat.

sunt arahidele sigure pentru câini

Având un câine este o mulțime de distracție, dar poate lua o mulțime de muncă și de a învăța pentru a vă asigura că îl păstrați sănătoși și fericiți. Unul dintre cei mai importanți pași este să înveți ce alimente puteți și nu-l puteți da. Din fericire, arahidele sunt o mâncare sănătoasă umană pentru a da un câine dacă hrănește calea cea bună. Încercați să vă dați prietenului dvs. blană niște arahide din când în când, ca un tratament și va fi unul fericit și hrănit!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii pot mânca arahide? Ce ar trebui sa stii