Cum să vă îngrijoreze un câine acasă de către dvs.: introducere în diy dog grooming

Îngrijirea câinilor poate fi o sarcină foarte descurajantă. Este intimidantă pentru mulți proprietari de câini, dar dacă învățați Cum să mă îngrijoreze un câine În mod corespunzător, vă puteți salva sute de dolari în fiecare an. Nu este la fel de dificil cum credeți, iar prețul livrărilor de îngrijire la domiciliu va fi mult mai mic decât prețul costurilor profesionale de îngrijire a câinelui.

În funcție de rasa câinelui pe care îl aveți, dimensiunea și tipul său de haină, puteți avea un animal de companie intensiv intensiv. Deși există sarcini de îngrijire care nu vor trebui să fie efectuate pe fiecare câine, cum ar fi tunsori și petele de curățare, există o serie de sarcini pe care toți câinii le solicită. Aceste sarcini de îngrijire includ:Cum să mă îngrijoreze un câine acasă de unul singur

  • baie
  • periajul
  • tăierea unghiilor
  • Curățarea urechii
  • Curățarea dinților

Acest ghid este destinat să fie o imagine de ansamblu generală a numeroaselor sarcini de îngrijire pe care un părinte de companie va trebui să le îndeplinească (sau să angajeze pe cineva care să efectueze). Am făcut ghiduri video detaliate despre fiecare sarcină specifică. Dacă știți tot ce trebuie să știți despre spălarea câinelui dvs., puteți sări peste acel și vă puteți concentra pe învățarea despre sarcinile de care sunteți mai puțin încrezători.

Amintiți-vă, dacă sunteți foarte nervos, trebuie să lucrați cu un profesionist la început. Câinele tău va ridica energia voastră nervoasă și va face mult mai greu să înveți cum să mireze un câine dacă tu și animalul tău de companie sunt atât anxioși, cât și stresați.

Cum să mă îngrijoreze un câine acasă de unul singur

Cum să mă îngrijoreze un câine

Îngrijirea stratului și a pielii câinelui

Când discutați cum să mireze un câine, aceasta este o zonă pe care majoritatea proprietarilor de animale de companie se simt destul de confortabili. În primul rând, va trebui să vă asigurați că aveți peria potrivită pentru tipul de acoperire a câinelui. Pentru mai multe informații despre care peria poate fi potrivită pentru FIDO, verificați-vă Ghid pentru perii câinelui.

În mod ideal, ar trebui să vă spălați câinele în fiecare zi. Nu numai că acest lucru va reduce cantitatea de păr vărsat în jurul casei dvs., va contribui, de asemenea, la stimularea producției de uleiuri sănătoase, iar acțiunea de periere ajută la răspândirea uleiurilor peste întregul strat. Acest lucru ajută la sănătatea generală a hainei, precum și asigurarea unui aspect strălucitor și simțuri moi.

Ghid complet scris despre periaj: Cum să opriți câinii de la vărsare

Periajul câinelui înainte de a-i da o baie este importantă. Chiar și pentru câinii cu părul scurt, trebuie să vă asigurați că vă spălați orice covorașe sau încurcați din haină înainte de spălare. Dacă nu, degetele ar putea fi prinse într-una din aceste încurcări în timp ce vă curățați poochia. Își va trage blana și îi va face o mulțime de durere.

Înainte de a vă îmbăia câinele, va trebui să luați în considerare locul în care va avea loc această sarcină îngrijire. Dacă aveți mai mulți pui și baieți frecvent, este posibil să doriți să investiți într-o Cada de îngrijire a câinelui. Dacă locuiți într-un climat cald, puteți să vă scot Fido afară. Ar putea fi mai ușor (și mai ieftin) să-ți folosești propria cadă de baie, totuși.

Odată ce ați stabilit o locație, va trebui să faceți stocuri pe consumabile. O concepție greșită în rândul părinților câinilor este că toate șampoanele de companie sunt create egale. Din păcate, acest lucru este foarte neadevărat.

Amintiți-vă că toate consumabilele de îngrijire a câinelui pe care le cumpărați trebuie să fie făcute pentru câini. Produsele pentru oameni nu sunt sigure de utilizare cu animale de companie.

În primul rând, fiecare câine poate beneficia de utilizarea de balsam. Ajută la păstrarea pielii și acoperirea moale, strălucitoare și bine hidratată. În al doilea rând, atunci când achiziționați șampon și balsam, trebuie să căutați produse de calitate care sunt făcute cu ingrediente naturale, naturale.

Ingredientele artificiale și culorile împreună cu curățătorii chimici pot fi foarte dăunători câinilor. Ei vor usca pielea câinelui dvs., făcând în mod esențial exact opusul a ceea ce ar trebui să facă. În timp ce pot curăța pielea și haina câinelui, vor face mai multe daune decât bine pe termen lung.

Ghid complet scris pe scălarea câinelui: Cum de a scăpa de un câine

Pasul final în îngrijirea pielii și a hainei unui câine este să-i dea o tunsoare. Desigur, acest lucru nu este un pas necesar în învățarea modului de a muri un câine. Nu toate rasele necesită reduceri de păr, iar unele necesită reduceri mai extinse decât altele.

Acesta este un subiect care necesită într-adevăr un răspuns specific fiecărui câine. Câțiva câini, inclusiv câini cu haine duble, nu ar trebui să fie niciodată ras. Alții pot fi ras sau tăiat. Ar trebui să vorbiți cu un groomer profesionist despre nevoile specifice câinelui înainte de a investi în orice produse pentru a-și tăia haina.

În timp ce ați putea să vă îndepărtați de rasul hainei câinelui, este probabil că va avea nevoie și de părul pe față. Aceasta este o sarcină delicată care trebuie făcută cu precauție extremă. În timp ce vă tăiați părul facial, va trebui, de asemenea, să vă acordați atenție petelor de rupere.

Puteți afla mai multe despre curățarea petelor de rupere a câinelui în Acest ghid video rapid.

Lucrul cu un profesionist pentru primele câteva ornamente vă va oferi abilitatea de a vedea cum să mireze un câine cu mașini de tuns și foarfece, deci veți fi mai încrezători când vă loviți pe cont propriu.

Ghid complet scris pe utilizarea Clippers: Cum se utilizează Clippers Dog

Sarcini mai mici de îngrijire a câinelui

Majoritatea proprietarilor de animale de companie sunt destul de confortabili și perierea animalelor de companie. Când vine vorba de unele dintre sarcinile mai mici de îngrijire, unii oameni cred că pot scăpa fără a ține pasul cu ei. Acest lucru este absolut neadevărat.

Trebuie să fiți sigur că țineți pasul cu unghiile câinelui, dinții, urechea și îngrijirea laptelui. În timp ce unii câini vor avea nevoie de îngrijire mai frecventă decât alții, toți câinii au nevoie de unghiile lor tăiate și dinții și urechile curățate.

Când vă curățați urechile câinelui, trebuie să găsiți un curățător sigur și eficient. Puteți găsi șervețele care sunt foarte convenabile sau utilizați o soluție de curățare a urechii pentru câini pe bile de bumbac.

Ghid complet scris pentru curățarea urechii: Cum să curățați urechile câinelui

Canina Dental Care este una dintre cele mai frecvent uitate sarcini atunci când învățați cum să vă îngrijorați un câine. In conformitate cu American Veterinar College Dental, Boala parodontală este cea mai frecvent întâlnită condiție clinică observată la câinii și pisicile adulte. Singura modalitate de a preveni această afecțiune este prin spălarea regulată a dinților câinelui.

Există aditivi de apă care pot ajuta la oprirea plăcii de la construirea dinților PET. Există, de asemenea, multe mestecați dentari care pretind a fi la fel de buni ca periajul. Ei nu sunt, și nu cumpără în aceste afirmații. Singurul lucru care va păstra placa și tartrul de a deveni o problemă pentru animalul dvs. de companie este periajul regulat.

Știu că poate părea intimidantă la început, dar majoritatea câinilor se vor încălzi în cele din urmă până la ideea de a avea dinții îngrijiți. Asigurați-vă că achiziționați o periuță de dinți și o pastă de dinți care sunt făcute în mod specific pentru câini.

Ghid complet scris pentru periajul dinților: Cum să periați dinții câinelui

Acum, adevărata sarcină mică pe care va trebui să o abordați atunci când învățați cum să vă îngrijorați un câine. Este sarcina de îngrijire pe care majoritatea proprietarilor de câini se tem - tăierea unghiilor. În timp ce vă închideți unghiile, veți dori, de asemenea, să tăiați părul între tampoanele picioarelor puilor.

Este important să păstrați părul labelor tăiate. Dacă devine prea mult, acest păr poate deveni ușor de matizat și poate cauza câinelui tău o mulțime de durere.

Aveți câteva opțiuni diferite atunci când vine vorba de tăierea unghiilor. Clippersul stilului de foarfece sunt cele mai frecvente, urmate de mașini de clipi de stil ghilotină. Amandoua tăiați vârful unghiului. De asemenea, puteți utiliza un instrument rotativ care va depune încet vârful cuiului.

În timp ce instrumentele rotative vă pot face să vă simțiți mai confortabil, ele nu sunt la fel de rapide și ele fac, de asemenea, un zgomot puternic. Majoritatea câinilor sunt deja incomod, în timp ce au tăiat unghiile, astfel încât adăugarea zgomotului unui motor mic poate escalada anxietatea câinelui.

Ghid complet scris pentru tăierea unghiilor: Cum să tăiați unghiile câinelui

Câinele dvs. poate avea alte nevoi suplimentare de îngrijire, dar acestea sunt elementele de bază pe care le veți începe când învățați cum să vă îngrijorați un câine. Condițiile de sănătate care stau la baza, cum ar fi condițiile pielii sau alergiile pot schimba modul în care vă îngrijiți animalul de companie.

După cum am menționat, este mai bine să aveți o conversație cu un groomer profesionist sau cel puțin medicul veterinar, înainte de a îngriji un câine pentru prima dată. Îngrijirea este o mare măsură preventivă pentru a vă menține animalul sănătos, dar când ați făcut greșit, poate provoca vătămări grave (pentru dvs. și la pooch).

Citiți următorul: Dog Grooming Brooming 101 - Ghidul ultimului cumpărători

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă îngrijoreze un câine acasă de către dvs.: introducere în diy dog grooming