Cum de a alege și cumpăra câinele drept pooper scooper

Când vine vorba de cunoaștere Cum de a alege câinele drept pooper scooper, este probabil un pic mai mult decât îți dai seama. Există sute de opțiuni disponibile pe piață, dar nu oferă toate aceleași caracteristici. Știind Cum de a alege câinele drept pooper scooper depinde de dimensiunea câinelui dvs., unde se duce în mod normal la baie și starea fizică.

Dacă vă gândiți că nu trebuie să aveți nici măcar să investiți într-un câine Sooper Scooper, gândiți-vă din nou! Acesta este un instrument necesar fiecare Proprietarul câinelui ar trebui să aibă. Ridicarea și curățarea după ce câinele dvs. este importantă din motive etice și medii, deci dacă nu dețineți un Pet Poop SCOOPER, veți ajunge să vă ridicați după câinele cu mâinile.

Am o curte mare în care câinii noștri pot fugi, joacă și își fac afacerea. Câinii noștri au fost instruiți să iasă în pădurea care înconjoară proprietatea noastră atunci când au nevoie să folosească baie. Cu toate acestea, există momente în care câinii noștri nu se simt bine sau vremea este severă și nu vor să meargă până la pădure să folosească baie.

Cum să alegeți câinele drept pooper scooperDe asemenea, toată lumea trebuie să călătorească cu câinii lor acum și apoi. Când mergem la veterinar, luăm câinii noștri pentru o plimbare în timp ce alergați comisionați sau vizitați familia și prietenii, aduc de-a lungul unui scooper pooper pentru a curăța după ei.

Lăsarea câinelui Poop într-o zonă publică nu este doar dezgustător și lipsit de respect față de toți ceilalți care folosesc terenul, este, de asemenea, rău pentru mediul înconjurător.

Potrivit Live Science, 83 de milioane de câini care trăiesc în u.S. produce mai mult de 10 tone de poop în fiecare an! Aceste deșeuri pot conține bacterii, paraziți sau viruși. Odată ce aceste lucruri își laudă în pământ, ar putea contamina alimentarea cu apă în zonă.

Acesta este motivul pentru care este important ca fiecare proprietar de animale de companie să se curățe după câinele lor. Fără echipamentul potrivit, va trebui să ridicați deșeurile cu mâinile. Eww! Dar, dacă știți cum să alegeți câinele drept pooper Scooper, puteți găsi unul care va putea ridica poo-ul pe fiecare suprafață - lăsând mâinile libere și curate!

Testarea și revizuirea: Cel mai bun câine Pooper Scooper Comparație - Cabantitate Pet produse vs. Tidy Turd vs. Gogo Stik

Cum să alegeți câinele drept pooper scooper

Cum să alegeți câinele drept pooper scooper

Când învățați cum să alegeți câinele drept Pooper Scooper, trebuie să vă gândiți la găsirea unui produs care va fi ușor de utilizat și capabil să curățați după animalul dvs. de companie. În primul rând, veți dori un scooper care este ușor de folosit și vă permite să ridicați poop complet hands-free. Nu este că punctul de a avea un câine cu scooper de câine oricum?

Încercați Pet Poop Scooper înainte de ao cumpăra. Utilizați-l în magazin pentru a vă asigura că este ușor de deschis. Acest lucru este deosebit de important pentru orice proprietar de câine care are mâini slabe sau încheieturi, deoarece majoritatea scoopers necesită să strângeți mânerul pentru a deschide scoopul.

Ia în considerare înălțimea scooperului. După cum puteți vedea în ghidul meu video, am un câine Poop Scooper care îmi permite să-mi iau deșeurile câinelui fără a fi nevoie să se aplece. Acest lucru este deosebit de important dacă aveți probleme cu spatele sau picioarele. Pooper Scoopers poate fi un economizor de viață pentru proprietarii de animale de companie care se recuperează de la un prejudiciu sau au artrită.

Cum să alegeți câinele drept pooper scooperDe asemenea, veți dori să găsiți un Pet Poop Saooper care este ușor și compact. Șansele sunt, veți folosi pooper scooper în timp ce mergeți un câine în zone publice sau vizitați cu prietenii. Produsul pe care pe care îl alegeți trebuie să fie suficient de ușor pentru a transporta confortabil.

Am testat mulți câini scoopers pentru revizuirile și comparațiile mele anterioare, dar pentru cei care se întreabă, în videoclipul pe care îl folosesc Advance Pooper Scooper de la produsele de calitate pentru animale de companie.

După cum puteți vedea, se îndoaie convenabil în jumătate pentru transportul ușor. Acest lucru este ideal pentru proprietarii de câini ca mine care poartă un câine de câine scooper în vehiculul lor. O mulțime de modele de poop scooper pot fi compacte, deci căutați această caracteristică dacă este ceva ce credeți că veți beneficia de.

Când învățați cum să alegeți și să cumpărați câinele drept Pooper Scooper pentru plimbările zilnice Doggy, trebuie, de asemenea, să luați în considerare Dimensiunea scoopului. Dacă aveți un câine mare, veți avea nevoie de o scoop mai mare. Toți am văzut câinele nostru înainte, deci alegeți o scoică pe care o cunoașteți că va avea capacitatea de a ține pisicul tău.

Puneți pur și simplu, veți avea nevoie de un Doggy Pooper Scooper mult mai mare pentru o Newfoundland decât voi pentru un Chihuahua. Dacă aveți o gospodărie multi-câine, baza dimensiunii scooperului de care aveți nevoie pe cel mai mare câine.

LISTA PLINA: Top 50 cel mai bun câine Sooper Scoopers

Cum să alegeți câinele drept pooper scooper

În fotografia de mai sus puteți vedea dinți "dinți" de la pooperul meu scooper. Acest lucru permite scoopul la pieptene prin iarbă și îndepărtați cu ușurință deșeurile. Când învățați cum să alegeți câinele drept Pooper Scooper, trebuie să alegeți unul care va Lucrați pe orice suprafață.

Unii câini scoopers sunt făcuți în mod special pentru iarbă, în timp ce alții lucrează cel mai bine pe suprafețe dure. Cei mai buni scoopers vor funcționa bine pe ambele. Înainte de a vă alege, faceți unele cercetări online pentru a vedea ce gândesc alți cumpărători despre scooper. A funcționat bine pe iarbă și pe suprafețe dure, cum ar fi asfaltul sau betonul?

Sperăm că ați redus opțiunile. Tot ce a rămas este să găsească un câine pooper scooper care este bine făcute și se potrivește în bugetul dvs și apoi apucați câteva ieftine și Pungi biodegradabile pentru câini. Cele mai ieftine scoopers pentru câini se vinde mai puțin de 10 $, în timp ce puteți cumpăra și câteva modele pentru mai mult de 40 de dolari.

Scoopers mai ieftin vor avea mecanisme mai ieftine. Ele pot fi de asemenea făcute cu plastic mai subțire care se vor sparge ușor. Din nou, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să citiți recenzii de la alți cumpărători pentru a vedea cât timp scoopers ultima.

Cei mai buni scoopers ar trebui să dureze pe tot parcursul vieții animalului dvs. de companie. Am avut a mea pentru 2 generații de animale de companie familiale și este încă puternică. În timp ce ar fi putut fi mai scumpă decât alte modele, am salvat banii pe termen lung, fără a fi nevoie să o înlocuim.

Citiți următorul: 6 consumabile esențiale de câine de supermarket Toate noile proprietari de animale de companie au nevoie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a alege și cumpăra câinele drept pooper scooper