Ar trebui să obțineți un al doilea câine? Lucrurile principale de luat în considerare

Ar trebui să obțineți un al doilea câine

Ei bine, ce trebuie să te gândești? Câinii dublați înseamnă dublu distracție!

Destul de adevărat. Dar întrebarea este, sunteți gata pentru un alt câine? Câinele dvs. are nevoie absolut de un alt frate? Înainte de a continua și obțineți o altă din aceste goofalls, există câteva lucruri de luat în considerare.

Ca părinte de câine, trebuie să fiți pregătiți pentru toate responsabilitățile adăugate care vin cu un plus plus. Iată ce credem că este esențial să vă gândiți înainte de a primi un alt pui:

Este câinele dvs. existent pregătit pentru un frate?

Cu toate aceste emoții, nu uitați cum câinele dvs. actual ar putea percepe situația. Dacă lucrați în continuare la problemele comportamentale cu câinele curent, aducând o alta ar agrava problema. În special, primele câteva săptămâni vor fi un coșmar.

Imaginați-vă adăugarea unui alt pup în gospodăria dvs., doar pentru a ajunge cu ambele învățând reciproc comportamentele rele. Va trebui să cheltuiți dublu nivelurile de energie, formându-le în câinii disciplinați și ați putea deveni, de asemenea, copleșiți fără speranță.

Deci, câinele dvs. actual devin bătrân, care nu necesită un timp suplimentar? Sau este noul câine al sexului opus? Dacă da, puteți lua în considerare aducerea unui nou.

Cu toate acestea, rețineți că doi câini de sex feminin nu sunt un meci bun din cauza problemelor teritoriale.

Aveți suficient timp liber?

Admite că câinele dvs. de companie consumă mult timp într-o zi. Prin urmare, dvs. și animalul dvs. de companie actual trebuie să vă ajustați bine la rutina dvs., care, apropo, adăugând unul nou ar putea arunca totul. Cu toate acestea, noua dvs. pui va avea nevoie de o atenție individuală, precum și de formare. Dacă vă gândiți că noul pui vă va economisi timp, deoarece ambele vor juca împreună și nu va trebui să intervină. Ei bine, percepția dvs. nu este corectă.

Dacă unul dintre ei are obiceiuri proaste, va trebui să le instruiți separat. Acest lucru, la rândul său, înseamnă că va trebui să puneți mai mult timp și efort. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă asigurați dacă aveți suficient spațiu în programul dvs. pentru a pune în efortul suplimentar.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cărți de formare câine

Dacă sunteți un iubitor de câine adevărat, este mai probabil să continuați cu decizia de a obține un alt câine, dar vă spunem că găsind că puțin timp suplimentar în programul dvs. nu este întotdeauna posibil.

Aveți spațiu suplimentar?

Câinele dvs. actual de animale de companie trebuie să fi luat un colț întreg al casei dvs., așa că aducerea unei alte lucruri ar însemna ocuparea unui alt colț. Chiar aveți acel spațiu suplimentar? Spațiul nu este o problemă dacă dețineți câini mai mici ca Pomeranii. Dar pentru rasele mai mari, veți avea nevoie de o cameră suplimentară, atât în ​​interior cât și în aer liber.

Să nu uităm de curte. Dacă aici te antrenezi și te joci cu câinii tăi, cu siguranță trebuie să fie suficient de mare. Ei au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a rula împreună. Atunci când animalele sunt forțate să împărtășească un spațiu închis, este foarte probabil ca temperamentul lor să se aprindă!

Toată lumea sunt de acord cu decizia dvs?

Toată lumea include toți cei din familia ta. Pornind de la partenerul dvs., copiii dvs., părinții sau bunicii dvs. (dacă există), și cel mai important câinele dvs. de companie existent. La urma urmei, este vorba despre angajamentul de familie pentru care, este esențial să obțineți consimțământul tuturor să aduceți un al doilea câine. Chiar dacă există o persoană care simte că având un alt câine este o povară nedorită, ei nu vor dori niciodată să-și asume responsabilitatea câinilor.

Și despre acordul dvs. de câine curent, asigurați-vă dacă este pregătit pentru un frate sau poate avea nevoie de una. Desigur, el nu-l poate spune la tine, dar trebuie să înțelegeți limbajul corpului câinelui de companie și modul său de comunicare. Luați notă de comportamentul câinelui dvs. în jurul câinelui vecinului sau al altor câini când îl duceți la parc pentru o plimbare. Dacă el reacționează asertiv, atunci este calea lui de a vă spune că un alt câine ar putea să nu fie o idee bună. Știm cât de dezamăgitoare ar putea fi, dar nu vă puteți sacrifica bunăstarea câinelui dvs. actual de dragul unui nou câine.

proprietar cu câinii săi

Cercetați rasele

Fiecare rasă de câine are propria trăsătură de personalitate, iar rasa lor, în general, își definește caracterul și comportamentul. Trebuie să știți deja despre caracteristicile câinelui dvs. actual, așa că următorul lucru pe care va trebui să-l faceți este să găsiți un alt câine care nu va avea o conflict de personalitate cu cel nou. Dacă câinele dvs. este un pic leneș sau preferă să doarmă 16 ore pe zi, nu ați vrea să-l asociați cu un câine foarte activ și Hyper, ați fi? Care ar ajunge doar supărat unul pe celălalt, ducând la haos în casa ta. În timp ce faceți cercetările dvs., trebuie să fiți foarte atenți la rasa pe care intenționați să o aduceți în casa dvs. și să vă uitați la diferențele lor. Verificați ce tip de probleme se poate confrunta cu alți câini cu alți câini.

Luați în considerare sănătatea curentă a câinelui

Dogul dvs. curent a fost diagnosticat vreodată cu probleme de sănătate? Dacă se îmbătrânește, ar putea să se diagnosticați cu ceva real în curând. Și asta îl va face să nu vrea să se joace cu alți câini sau chiar în propriul său om.

Adu-ți acasă un alt câine mai tânăr, care ar fi pe cel mai în vârstă, ar putea fi o durere de cap pentru tine. Asta pentru că, trebuie să-l țineți pe cel mai tânăr, cu cel mai vechi, care, la rândul său, ar însemna că trebuie să faci toate sarcinile.

Promovarea este o idee bună

Dacă ați verificat toți factorii de mai sus și simțiți că sunteți pregătiți pentru o aventură de a avea un al doilea câine, ceea ce puteți face este să favorizați mai întâi. Tu și familia ta poți testa ceea ce este să ai un alt câine în jurul valorii fără să comită. Făcând acest lucru, veți ajuta, de asemenea, un câine în nevoie. Cine știe, puteți ajunge să păstrați câinele foster ca animal de companie!

Deci, sunteți pregătiți pentru un al doilea câine?

Și tu? Sunteți pregătiți să luați un angajament suplimentar al unui alt câine? S-ar putea să vă gândiți că un alt câine este la fel ca unul, dar asta nu este cu adevărat cazul. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți determina dacă sunteți gata sau nu.

În primul rând, gândiți-vă la cantitatea de formare pe care o va cere noul dvs. câine. Fiecare câine are nevoie de o pregătire de bază atunci când sunt bineveniți într-o casă nouă. Nu fi surprins dacă noul dvs. câine are nevoie de puțină practică decât altele. Odată ce terminați antrenamentul noului câine, următorul lucru pe care va trebui să-l faceți este să revizuiți formarea pentru câinele dvs. existent. După ceva timp, puteți învăța atât câinii dvs. de companie împreună.

În acest fel, vor ajunge să învețe cum să meargă, să se joace cu armonie, să interacționeze sănătos și așa mai departe. Deși acest proces va dura ceva timp, merită încă! Acesta este locul în care familia dvs. își joacă rolul. Poate că un membru al familiei tale poate face celălalt câine pentru o plimbare în timp ce disciplinează cel nou.

Inutil să spun că există numeroase costuri suplimentare asociate cu un al doilea câine. Aveți deja un câine de companie, astfel încât să puteți estima cât de mult ar putea obține. Acum, când există un alt câine, înseamnă că trebuie să se dubleze mâncarea, consumabilele duale și să nu uităm de facturile VET dublu. Există multe alte costuri variabile legate de proprietatea câinilor, cum ar fi îngrijirea copiilor de câine, Câine Walker, formator, și multe altele. Veți putea bugeta toate acestea?

Cel mai rău scenariu, ce dacă cei doi câini nu se înțeleg cu adevărat? Va trebui să angajați a antrenor profesionist să-și antreneze și să-și modifice comportamentele, dacă este necesar. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să renunțați la al doilea câine. Care ar fi atât de tragică!

câini de legare

Crezi că câinele tău este pregătit pentru un nou coleg?

Acest lucru nu este atât de ușor de determinat. Chiar trebuie să vă puneți creierul în lucru pentru a gândi dacă câinele dvs. de companie este gata să salute un altul în casă. Câinele dvs. are o istorie de a intra în lupte cu alți câini sau orice alt tip de Dog agresiune? Apoi, o a doua ar putea să nu fie o idee excelentă.

Cu toate acestea, dacă vreți cu adevărat un al doilea oricum, atunci primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să consultați un expert câine sau un comportament. Expertul câinilor este probabil să vă ajute să vă desensibilizeze câinele de companie la alți câini și să-l ajute să devină mai acceptat al altor câini.

De obicei, trebuie să vedeți dacă câinele dvs. de companie este bine pregătit sau nu. În caz contrar, aducerea unui al doilea câine va fi într-adevăr o mulțime de muncă! Având un păpăreț prost instruit este deja destul de rău și, având în vedere că, altul venind la familie ar putea crea haos. Prin urmare, ceea ce am sugera este de a instrui prima dată și apoi să decidă să aducă al doilea.

În plus, să vă spunem că aducerea unui al doilea câine nu este soluția la problemele lor comportamentale cum ar fi anxietate de separare sau Barking excesiv. De fapt, sosirea celui de-al doilea ar putea agrava această problemă. În loc de câini dublu fiind distractiv dublu, ar însemna dublu probleme. În plus, obțineți câinele curent diagnosticat cu atenție. Vorbiți cu VET-ul dvs. holistic despre starea lor de sănătate. Nu ar fi frumos dacă câinele dvs. actual are o boală și primitoare, poate duce la aceeași problemă pentru a doua. Fii precaut!

Sfaturi suplimentare:

Bucuria pe care o aduce un cățeluș într-o familie este inconfundabilă, pentru care este greu să reziste ideii de a obține o altă pooch când v-ați gândit deja la asta pentru o vreme. Iată câteva sfaturi suplimentare pentru a vă ajuta să lucrați prin decizia noastră de a adopta un al doilea POOCH:

  • Alocați timpul și resursele atât pentru puii dvs. cu atenție. Niciodată nu face nici o astfel de să simtă că sunt lipsiți de ceva.
  • Înțelegeți că a doua pooch nu va vindeca anxietatea de separare pentru câinele dvs. actual. Dacă nu se înțeleg bine, ar putea crea o situație mai haotică. Studiați bine rasele.
  • Un al doilea câine de gen opus funcționează minunat. Cel mai rău caz de doi câini agresându-se unul pe altul sunt doi câini de sex feminin; Situația s-ar putea dovedi a fi un coșmar uneori.
  • Un câine în vârstă și un catelus rambunptiv nu se înțeleg unul cu celălalt în nici un fel. Complicând în continuare situația, catelul va lua toată atenția, lăsând senzația de câine în vârstă izolată.
  • Luați în considerare plăcerea și displacerile câinilor dvs. de companie existente. Bineînțeles, cea mai bună alegere ar fi să obțineți un câine care se întâlnește împreună cu câinele dvs. de câine curent și nu-i place. Ambii care au două preferințe diferite ar goli buzunarul!

Linia de jos

După ce ați citit articolul, suntem siguri că sunteți deja hotărât să obțineți un al doilea câine. Dați-i drumul! Dacă asta ești cu adevărat. În orice situație, doi câini pot fi întotdeauna cumpărați împreună în pace și armonie. E doar o chestiune de timp. În plus, este de asemenea de până la tine să luați pașii necesari în crearea unei tranziții netede între animale.

Dacă câinele dvs. actual este deja stimulat și doar puțin singuratic uneori, sfatul nostru ar fi să mergem la el! Desigur, adăugând un nou prieten de blană ar însemna de două ori munca, dar dacă o faceți bine, merită doar!

Câți câini de companie aveți în casa dvs? Cum te ocupi de fiecare dintre ele? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui să obțineți un al doilea câine? Lucrurile principale de luat în considerare