Ești cu adevărat gata să aduci o casă de câine?

Ideea de a aduce acasă un câine "nou" este palpitant tuturor iubitorilor de câini. Noțiunea este atât de atrăgătoare, de fapt, că uităm adesea să luăm în considerare ceea ce implică. Indiferent dacă intenționați să vă aduceți acasă primul câine proprie sau dacă sunteți în cele din urmă gata să aducă acasă un alt Câine după ce ți-a pierdut ultimul, este important să te gândești dacă ești într-adevăr Gata pentru angajament.

Există o serie de articole acolo pe & # 8220; ceea ce ar trebui să ia în considerare înainte de a adopta un câine, & # 8221; Așa că am decis să oferim propria noastră preluare a acestora și să vă prezentăm dintr-un alt unghi. În primul rând, aici trebuie să ia în considerare înainte de a aduce vreodată acasă un câine.

De asemenea, citiți: Lista de verificare pe 26 de pași pentru adoptarea unui nou câine sau a unui catelus adult

Tot angajamentul

Tot acest angajamentAceasta este o "considerație" pe care o veți citi în fiecare articol care a fost vreodată scris despre a aduce acasă un câine nou pentru că este unul important.

În funcție de câine pe care îl aduceți acasă, sănătatea lor, îngrijirea pe care o oferiți și o serie de alte lucruri, câinele dvs. are o speranță medie de viață între șapte și șaptesprezece ani. Această perioadă este aceeași cu creșterea unui copil de la naștere la clasa a doua sau până la sfârșitul liceului. Lăsați-o să se scufunde pentru o clipă.

1. Angajamentul financiar

Costurile de-a lungul vieții de a deține un câine poate obține într-adevăr, foarte înalt. Pentru șapte până la șaptesprezece ani (și poate mai mult) ani, trebuie să faceți față estimată 500 USD pe an Costul de trai (1270 $ pentru primul an) pentru câinele dvs., plus orice urgență veterinară suplimentară, accidente sau condiții de sănătate care apar. Acest lucru nu este opțional; Este obligatorie pur și simplu să oferim asistență medicală de bază, alte necesități, alimente și îngrijire preventivă pentru poochia dvs.

Nu trebuie să oferiți un stil de viață șampanie și caviar, ci un eșec de a vă oferi noul animal de companie cu un angajament financiar de bază poate pune viața în pericol. În cel puțin, va face viața neconfortată.

2. Angajamentul de timp

În plus față de costul financiar al unui câine, trebuie, de asemenea, să fiți pregătiți să investiți timpul necesar pentru a vă menține câinele sănătos și fericit. Consensul general este că câinele dvs. necesită o medie de 30 de minute până la două ore de exerciții pe zi în funcție de vârsta, rasa și sănătatea lor.

Ești în stare și vrei să renunți la acel moment pentru durata de viață a câinelui tău? Sunteți dispus să mergeți cu ei chiar și atunci când plouă sau fierbinte sau rece afară? Sunteți dispus să angajați un sitter de companie când nu vă puteți face singur? Sunteți, de asemenea, dispus să investiți timpul necesar pentru a vă antrena catelul și pentru a ține pasul cu acea pregătire?

O canină antrenată și obosită este o canină fericită și un animal de companie bine comportat. Fără angajamentul necesar, câinele dvs. va dezvolta rapid complicații comportamentale sau emoționale care vă vor lăsa pe amândoi mizerabili.

3. Angajamentul de familie

Atunci când alte articole similare sunt scrise, adesea neglijează să includă luarea în considerare a angajamentului "angajamentul de familie". Adevărul este, totuși, că acest lucru este la fel de important ca fiind capabil să vă oferim puilor dvs. exercițiul și îngrijirea de bază de care au nevoie.

Câinii sunt "animale de ambalare". Aceasta înseamnă că trăiesc în familii ca creaturi sociale. Când vă aduceți acasă câinele dvs. "nou", dacă intenția dvs. este de a le lansa în curte, lăsați-i acasă singur pentru zilele complete în timp ce lucrați sau socializați în altă parte sau izolați-le în anumite zone ale casei pentru perioade lungi de timp, Nu oferiți acel câine cu angajamentul de familie pe care îl doresc.

Ca parte a "pachetului" dvs. " Câinele ar trebui să fie inclus în viața de zi cu zi. Aceasta este ceea ce unii proprietari viitoare nu reușesc să ia în considerare; Un animal de companie nu este o jucărie - adoptați un nou membru al familiei și, la fel cum ați fi cu un copil, ei devin parte din viața de zi cu zi și parte a stilului dvs. de viață global.

Câinii dvs. recent adoptați ar trebui să aibă parteneriatul necesar să se simtă îngrijit, sigur și fericit. Din nou, rețineți că acest angajament de familie este o afacere pe toată durata vieții: nu există nici un membru al familiei, deoarece cineva nou a venit, nu vă schimbă mintea atunci când îmbătrânesc și nu mai doriți responsabilitatea îngrijirii. Familia este familia.

4. Angajamentul de sănătate

Când accepți responsabilitatea pentru îngrijirea unui câine, nu acceptați doar circumstanțele de zi cu zi sau "de bază"; De asemenea, trebuie să acceptați responsabilitatea pentru neașteptate. Dacă câinele dvs. dezvoltă diabet, o afecțiune tiroidiană sau o boală de inimă, trebuie să vă angajați să oferiți îngrijirea că aceste condiții necesită. Aproape toți proprietarii de animale de companie vor trebui să se ocupe de problemele de sănătate ale câinilor lor și este inevitabil și poate fi costisitor.

Dacă nu vă puteți permite acea îngrijire, este treaba dvs Găsiți o modalitate de ao finanța sau să le ofere acest lucru. Nu va fi întotdeauna ușor, dar este ceea ce face familia unul pentru celălalt și câinele dvs. face parte din familie, amintiți-vă? Astfel încât să nu fiți informat numai despre îngrijirea și finanțele care se leagă, ci de fapt gata să furnizeze financiar asistența medicală necesară, în special pentru Urgențe financiare care ar putea apărea.

La fel ca oamenii, câinii pot dezvolta condiții de sănătate din diferite motive și, uneori, ei ies din albastru. În ciuda faptului că este neașteptat, ca un părinte de companie, este treaba dvs. să vă asigurați câinele dvs. în ciuda acestei condiții și să nu le dați la un adăpost atunci când prezintă semne de fragilitate.

Ca cineva care a trebuit să se adreseze la strângerea de fonduri atunci când prescripțiile câinilor lor au ajuns la un lucru $ 200 pe lună, Vă pot spune că nu va fi întotdeauna ușor, dar cu un angajament de a face lucrurile să funcționeze, veți găsi o cale. Este important să vă gândiți la asta inainte de Îți adopți viitorul animal de companie.

5. Angajamentul de prietenie

Precum și a fi îngrijitorul câinelui tău și profesorul lor, este și slujba ta să fii prietenul câinelui tău. Vei fi Centrul lumii câinelui tău Și este responsabilitatea ta de a înțelege acest lucru și de a umple acest rol.

Da, vei fi părinte, un antrenor și un disciplinar, dar vei fi, de asemenea, sursa câinelui tău de stabilitate și confort. Acest lucru poate suna ca și cum le oferim câinilor noștri prea mult credit pentru a simți emoții în modul în care facem, dar cercetările au evidențiat timp și din nou Cât de puternică de o legătură câinii se dezvoltă cu proprietarii lor.

Deci, chiar și atunci când câinele tău tocmai ți-a mestecat perechea preferată de pantofi, deoarece învață încă frânghiile și chiar atunci când au "ignorați în mod deliberat comenzile dvs., dacă câinele dvs. își caută confortul, este responsabilitatea dvs. să o furnizați, pentru o viață.

Luați în considerare situația dvs. de viață

Luați în considerare situația dvs. de viață

Având în vedere angajamentele hefty necesare pentru dvs. ca proprietar de câini viitor, este, de asemenea, important să vă gândiți la situația dvs. de viață curentă înainte de adoptarea și aducerea la domiciliu un câine.

Pentru a satisface cerințele de bază (și nu atât de fundamentale) de a furniza un animal, trebuie să fiți într-o poziție în viața dvs. pentru a face acest lucru. Aceasta înseamnă că, chiar dacă întreaga dvs. existență se învârte în jurul aducând acasă un catelus, dacă timpul nu este corect, trebuie să puteți recunoaște și să așteptați până când este.

De unde știi dacă situația dvs. de viață are dreptate? Răspunsul nu este același pentru toată lumea, dar dacă ceva despre modul în care locuiți acum sau planificați să trăiți în viitorul apropiat, veți obține în calea acordării angajamentelor pe care le-am acoperit deja, atunci situația nu este corectă.

Există multe lucruri care pot provoca o situație de a fi "timpul greșit", dar unele dintre cele mai frecvente includ aceste patru de mai jos.

Fiind un student colegiuFiind un student colegiu

Dacă vă concentrați pe un curs dificil de studiu sau dacă doriți să ieșiți la petrecere cu prietenii dvs., este posibil să nu puteți oferi în mod corespunzător un câine. Aceste clase lungi înseamnă că veți avea timp limitat pentru a se dedica îngrijirii și studiului câinelui dvs. înseamnă limitări ale timpului de agrement împreună după cursuri. Apoi avem viața socială a unui student de colegiu să ia în considerare - nu este situația ideală pentru dvs. sau un câine.

Începe o nouă carieră

Pornirea unei noi cariere solicită timpul și răbdarea dvs. Nu este o viață pentru un câine într-o casă nouă să trebuiască să stați și să vă așteptați să ajungeți acasă după orele suplimentare la birou în timp ce învățați cablurile și nu este corect să vă oferiți doar câinele cu jumătate din atenția pe care o merită Ești pur și simplu epuizat. Dați lucrurile timp să se stabilească înainte de a aduce acasă un câine, astfel încât să vă puteți bucura de timpul împreună.

Trecând printr-o schimbare de viață majoră

Uneori, având un câine în jurul unei schimbări de viață majore, poate ajuta cu adevărat - acest lucru este adevărat pentru oameni trecând prin pierdere a unui iubit și durere în special. Care a spus, uneori, o schimbare nouă de viață ca un divorț poate lăsa lucrurile în sus în aer că nu este momentul potrivit pentru a aduce acasă un câine. Este de înțeles să vrei să simți prietenie și să simtă tragerea de a avea cineva acolo când ajungi acasă de la serviciu, dar dă-ți lucrurile să se stabilească mai întâi pentru a vă putea aduce câinele acasă la o viață de stabilitate.

Un nou copil

Pentru un motiv care este inhalată pentru mulți, mulți dintre noi părinți iau decizia de a aduce acasă un catel la acelasi timp ca să aducă acasă noul lor copil. Teoria este de a avea copilul și câinele să crească împreună, dar având un copil și un cățeluș de îngrijire în același timp se scurge în orice fel vă puteți imagina. Dacă vă simțiți deja stresați și copleșiți, mai degrabă decât să încercați să vă dați mai mulți dintre voi decât să vă dați, să vă dați seama că acest lucru nu este momentul potrivit pentru a aduce acasă un câine.

E bine să aștepți ..E bine să aștepți

Dacă te uiți peste acest articol și nu crezi că ești pregătit pentru un câine chiar acum, este important să știi asta E bine să aștepți.

S-ar putea să vă simțiți presați de prieteni care lucrează în salvați, de alți iubiți de câini, sau de dorința voastră pentru un tovarăș de blană, dar știți că este mai important să vă oferiți pe deplin câinele dvs. "nou" decât să aduci acasă acel câine azi. Când sunteți gata și capabili să vă angajați pe deplin pe un câine, există încă (din păcate) să fie mulți câini care au nevoie de o casă pentru totdeauna ca a ta.

Citiți următorul: 6 moduri de a spune dacă dvs. și câinele dvs. adoptiv sunt o potrivire perfectă

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Esti cu adevarat gata sa aduci o casa de caine - cele mai bune sfaturi

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ești cu adevărat gata să aduci o casă de câine?