Procesul de eutanasie a animalelor de companie

Ilustrația câinelui și a pisicii care privesc în apusul - Pet Etuanasia

Poate fi greu de știut Când timpul este corect pentru a pune capăt uman durerea și suferința câinelui. Eutanasia unui animal de companie iubită este un timp dificil și solemn pentru toți cei implicați. Cu toate acestea, poate fi mai puțin o tulpină dacă tu pregătit în avans Pentru procesul de eutanasie și știți ce să vă așteptați.

Eutanasia este definită ca actul de a încheia în mod uman viața unei ființe vii pentru a pune capăt suferinței extreme (adesea ca rezultat al unei afecțiuni medicale grave și ireversibile). La animale, eutanasia este adesea numită "punerea la culcare" sau "punerea în jos."

De ce veterinii folosesc eutanasia

Eutanasia la animale este destinată să pună capăt vieții atunci când un animal de companie suferă și nu există nici o speranță mică sau deloc Recuperarea de la boală sau rănire. Ca proprietar de animale de companie, decizia de a nu fi sau nu eutanaliză poate fi una foarte dificilă de făcut. Veterinarul dvs. vă va ajuta să vă ghideze pe dvs. și pe familia dvs. prin procesul de luare a deciziilor și vă va ajuta să păstrați cel mai bun interes față de animalul dvs. de companie în minte. În cele din urmă, alegerea este a ta. Decizia dvs. este cea potrivită dacă a fost făcută cu interesul cel mai bun al animalului dvs. de companie.

Odată ce ați făcut Alegerea dificilă a eutanasiei pentru câinele dvs, Este important să știți ce să vă așteptați înainte, în timpul și după ce câinele dvs. este pus jos.

Înainte de eutanasia

În primul rând, decideți dacă doriți să fiți prezenți în timpul procedurii. Atât de tare, cum ar fi să vă urmăriți PET Pass departe, amintiți-vă că prezența dvs. va fi un confort în momentele finale ale animalului dvs. de companie. De asemenea, decideți dacă doriți ca orice membri ai familiei sau prieteni să fie prezenți.

Vorbiți cu medicul veterinar despre decizia dvs. și întrebați orice întrebări care vin în minte. Dacă doriți ca eutanasia să aibă loc acasă, aflați dacă aceasta este o opțiune. Veterinarul dvs. ar putea fi capabil să recomande un Vet mobil dacă nu fac apeluri la domiciliu.

Întrebați despre procesul veterinar în timpul eutanasiei. Fiți conștienți de faptul că probabil va fi un formular de consimțământ pentru a vă semna înainte ca VET să poată continua.

Apoi, faceți o Decizia privind îngrijirea după îngrijire și anunțați-vă medicul veterinar. Multe spitale veterinare lucrează cu companii care pot aranja incinerarea individuală (și, în unele cazuri, înmormântare). Unii proprietari vor opta pentru incinerarea comunală (uneori numită grup sau incinerare în masă). În cele mai multe cazuri, compania de incinerare / înmormântare poate ridica câinele rămâne direct de la spital.

Alternativ, vă recomandăm să aduceți ca câinele să rămână acasă, astfel încât să puteți gestiona după -care pe cont propriu.

Încercați să soluționați factura în avans. Ultimul lucru pe care îl veți dori este o așteptare lacrimă în lobby pentru a vă plăti factura după ce animalul dvs. de companie a dispărut.

Cel mai important, luați timp pentru a spune la revedere. Discutați cu câinele dvs., atingeți animalul dvs. și exprimați-vă dragostea însă puteți. Tu și câinele tău veți găsi confort în acest sens.

În timpul eutanasiei

La câini și pisici, eutanasia implică, de obicei, injecția intravenoasă a unei soluții de agenți farmaceutici care vor opri rapid inima. În majoritatea cazurilor, această soluție este formată predominant din pentobarbital, deși unele soluții de eutanasie conțin, de asemenea, fenitoină. Soluția este, de obicei, o nuanță roz, violet sau albastră și poate fi ușor gros. Cea mai eficientă modalitate de a administra soluția este printr-o venă. Injectarea într-o cavitate a corpului va funcționa adesea, dar nu la fel de repede.

VET dvs. poate prefera să aibă un cateter intravenos plasat în câinele dvs. Acest lucru va permite accesul mai ușor la venă și va face procesul de injectare rapid și fără durere pentru câinele dvs. De asemenea, poate ajuta la scăderea șanselor de complicații în timpul injectării.

Veterinarul dvs. ar putea administra un sedativ la câinele dvs. înainte de administrarea soluției efective de eutanasie. Acest lucru va permite animalului dvs. să fie extrem de relaxat și somnoros înainte de următorul pas.

În cele din urmă, soluția de eutanasie este injectată în vena animalului dvs., unde călătorește rapid în tot corpul. În câteva secunde, câinele dvs. va deveni inconștient, experimentează nici o durere sau suferință. Respirația va încetini și apoi se va opri în următoarele câteva secunde. Stop cardiac va urma în curând, ducând la moarte. În mod obișnuit, o moarte pașnică are loc în termen de 30 de secunde de administrare intravenoasă.

După eutanasia

Odată ce soluția a fost administrată, veterinarul dvs. va asculta inima câinelui dvs. pentru a confirma moartea. VET dvs. vă va informa că câinele dvs. a trecut. În acest moment, medicul veterinar va ieși din cameră pentru a vă oferi câteva momente numai cu câinele dvs.

Acesta este un moment emoțional, iar personalul veterinar va oferi o mulțime de țesuturi și intimitate. Sunteți într-un mediu sigur în care toată lumea înțelege ceea ce treceți. Rămâneți cât mai scurte sau atâta timp cât sunteți confortabil. Dacă ați făcut deja acorduri postlice și plăți, puteți doar să alunece când sunteți gata.

Fiți conștienți de faptul că corpul câinelui dvs. poate elibera urină, fecale și, eventual, alte fluide corporale la moarte. Acest lucru se întâmplă datorită relaxării tuturor mușchilor. Știți că ochii câinelui dvs. vor rămâne deschise. Uneori, există spasme musculare sau sunete pe măsură ce aerul și energia lasă corpul câinelui. Acest lucru nu înseamnă că câinele dvs. este încă în viață - este pur și simplu o parte a procesului care apare după moarte.

Grieling pierderea animalului tău

Acum Procesul de înșelare va incepe. Durerea este diferită pentru toată lumea și nu există nici un mod potrivit sau greșit de făcut. Amintiți-vă de vremurile bune pe care le-ați avut cu câinele dvs. și știți că animalul dvs. de companie vă va mulțumi că vă relaxați suferința.

Luați în considerare pentru a face ceva special pentru a vă memorializa tovarășul unic și mult iubit. O idee este de a face imprimarea luturii sau a labei de cerneală și a le cad în lângă o fotografie a câinelui. Poate doriți să plantați un copac sau altă plantă în memoria câinelui dvs. Un alt exercițiu terapeutic în timpul durerii este de a scrie despre asta. O poezie, o poveste sau un tribut scris vă poate ajuta să vă spuneți la revedere câinelui tău iubit în cuvinte.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Procesul de eutanasie a animalelor de companie