Rănirea cozii de câine

Coada unui câine de catelus

Puii mari de rasă ca labradorii sunt atât de fericiți - și atât de mari - că fericirea fericită poate lovi vârful coada și poate provoca sângerări. O coadă dureroasă poate ajunge în calea potrivită Discuție de coadă.

Cozile de companie pot fi, de asemenea, închise în interior, au pășit sau altfel rănit. Odată rănit, cozile sunt foarte predispuse la re-rănire și poate rămâne dureri și bătuți.

Sedarea câinelui tău și găsirea plăgii

Benadr are un efect sedativ și este foarte sigur. Veterinarii recomandă, în general, dând o miligramă pentru fiecare kilogram Cuppy cântărește. Făcându-vă cățelușul tău somnoros poate ajuta la încetinirea temporară a porții.

Păr Nu numai că ascunde rana, dar colectează și bacterii și deține sânge ca o pensulă. Când coada este foarte blană, îndepărtați cu grijă părul cu foarfece bont. Clippersul electric reprezintă o alegere mai sigură pentru îndepărtarea blănurilor.

Tratarea rănilor de coadă de câine

Obișnuit, infecţie nu este o problemă, dar este mai bine să curățați rapid coada. Cea mai simplă și cea mai eficientă tehnică este de a scufunda coada într-o tigaie de apă rece timp de câteva minute. Care clătește rana, ajută la oprirea sângerării și reduce inflamația. Apoi bate ușor coada uscată cu o cârpă curată.

Dacă catelul nu va permite scufundarea coastei, aplicați un cub de gheață în zonă pentru a amorbi durerea și a reduce umflarea. Deteriorarea solicită organismului să elibereze substanțe chimice numite histamine care provoacă umflături și inflamații. Inflamația poate descompune celulele și poate provoca daune permanente. Gheața oprește procesul.

Odată ce rănirea este curată și uscată, aplicați o peliculă subțire de unguent antibacterian precum neosorina pentru a preveni infecția. Veterinarul dvs. poate recomanda cele mai bune medicamente pentru vătămarea specifică a puilor. Bandaj coada pentru a conține sângerarea (și protejarea mobilierului) și tamponați vătămarea pentru a vă menține animalul de companie de la re-rănirea spotului.

Cum de coadă cozile de catelus

Trageți un șosete de tub de bumbac curat peste capătul coada. Ar trebui să fie suficient de lungă pentru a acoperi două treimi din lungimea coastei în sine. Pentru pui, șosete de dimensiune a copilului poate funcționa cel mai bine.

Apoi împachetați banda peste șosete, începând cu vârful coada și lucrând spre corp, într-un model diagonal Crisscross. Asigurați-vă că ați rulat banda de două centimetri dincolo de manșeta șosetei și direct pe blană. În cele din urmă, rulați banda înapoi de la corp la vârful coada, din nou într-un model diagonal, ceea ce face dificilă ca catelul să se retragă.

Schimbați bandajele cel puțin la fiecare trei zile sau mai mulți dacă se umezește sau murdăresc. Aplicați Neosporin în zonă cu fiecare schimbare de bandaj. Dacă medicul veterinar vă recomandă să lăsați coada descoperită, aplicați unguent de două până la patru ori pe zi, deoarece puii tind să-l lingă la usurează durerea. Unele animale de companie pot avea nevoie de un tranchilizator de prescripție pentru a calma mișcarea coastei până când se poate vindeca.

Prevenirea traumei viitoare

O reținere a gulerului îl poate împiedica să mestece, linge sau trage la rănirea bandajului sau a coastei. Sau smear vapor vapori freca pe bandaj - mirosul mentol respinge cele mai multe animale de companie și păstrează limba și dinții la Bay.

Unele leziuni necesită ca cele deteriorate vârful coada este amputat. Dacă se întâmplă acest lucru, blana tinde să crească peste capăt și ascunde pierderea. PET dvs. de companie nu va pierde niciodată link-ul, er, lipsă.

Faceți unele schimbări în mediul câinelui pentru a evita repetarea traumatismului coada. Amintiți-vă că, dacă rănește cozile de dimensiuni ale catelusului, odată ce crește potențial de rănire (și deteriorarea gospodăriilor) crește. Câinii mai mari au nevoie de zone mai mari în care își pot schimba cozile fără a lovi pereții sau curățând masa de cafea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rănirea cozii de câine