O introducere a călătoriei de rezistență

Călăreții călăreți vorbesc într-o pădure

Ridurile de anduranță sunt curse peste o traseu de 50 până la 150 de mile. Terenul poate fi variat și provocator. Evenimentele sunt de obicei ținute peste una până la trei zile. Cai sunt verificate de veterinari calificați și judecători înainte, în timpul și după călătorie. Prima călătorie de rezistență va fi probabil un eveniment de o zi de aproximativ 20 sau 25 de mile.

Pentru a câștiga, trebuie să mențineți un ritm rapid de peste 10 mile pe oră, dar mulți oameni călătoresc doar pentru a termina. În America de Nord, U.K., Australia și multe alte locuri, fiecare precauție este luată pentru a asigura siguranța și sănătatea corilor. Au existat unele controverse în cadrul sportului, deoarece este foarte ușor să purtați pur și simplu un cal, iar moartea au avut loc. Dar, în locurile în care sunt respectate regulile sportului, iar bunăstarea corilor este prioritatea principală, relativ puține leziuni sau alte dispozitive de neajunsuri.

Care este scopul?

Dacă călătoriți să câștigați, va trebui să învățați să vă condiționați calul, astfel încât să poată menține un ritm constant și rapid pe distanțe lungi. Primul cal de pe linia de sosire este câștigătorul. Pentru mulți, scopul este de a călări distanța și de a avea sunetul de cal de terminare și sănătoși. Mantra pentru călăreții de lungă distanță este "de a termina este să câștige."

Ce vei avea nevoie

Aproape orice cal, cu excepția celor mai grele proiecte de proiecte, sunt potrivite pentru călărirea rezistenței. Cai cu mușchi grei, cum ar fi Cobs, Proiectele de cruce și ponei pot fi potrivite atâta timp cât nu sunt împinse să călătorească prea repede. Arabii tind să fie cea mai potrivită.

Cea mai importantă piesă de Tack pentru un călăreț de anduranță este şa. Pentru a începe, puteți folosi orice șa care este confortabilă și se potrivește atât cu cal, cât și de călăreț. Dacă stați cu sportul, este posibil să doriți să utilizați o șaua de rezistență specială sau chiar personalizată. Împreună cu șaua dvs., va trebui să aveți cel puțin o circumferință și pad de șa sau pătură, și este o idee bună să aveți extras, astfel încât să le puteți schimba dacă acestea devin umede sau murdare.

Nu există reguli despre tipul de biți sau de călugări. Sintetice Bridles sunt mai ușor de curățat. A Bridle fără foi sau Bridle de anduranță face mai ușor ca calul să mănânce sau să bea pe traseu.

La stop veterinar, este posibil să doriți să utilizați o frânghie de halter și o frânghie sau puteți decide să eliminați bitul dintr-o farsă de rezistență.

Bureții și găleți, răcitoarele, foile de ploaie și păturile sunt necesare pentru a aduce împreună, astfel încât să vă răciți calul dacă este fierbinte sau păstrați-l să obțineți mușchii de lucru răciți în vreme rece. Vei dori, de asemenea, periile și racletele de transpirație pentru a îndepărta sudoarea uscată și noroiul.

Hrănire calul tău de pe traseu este important. Deci, trebuie să aduci de-a lungul fânului, cereale și suplimente. Mulți călăreți de rezistență alimentează pulpa de sfeclă umedă pentru a oferi energie și pentru a obține un pic mai multă apă în calul lor. Deshidratarea este un pericol atunci când un cal transpirați din greu, astfel încât electroliții și apa sunt foarte importante. Veți avea nevoie, de asemenea, de mâncare pentru dvs. Păstrarea hidratată este esențială.

De asemenea, va trebui să aveți nevoie Rochie confortabil și să fie pregătit pentru orice vreme. Acesta este un alt sport în care îmbrăcămintea în straturi este cea mai bună strategie, mai ales că probabil că veți călători din orele de dimineață rece și în cea mai tare parte a zilei. Dacă există o șansă, veți călători în întuneric, un far este util.

Calul tău va avea nevoie probabil de o protecție a copiilor, dacă nu ești absolut sigur că traseul va fi picior moale. Cizmele de copite vor fi probabil suficiente, dar mulți călăreți de rezistență au caii lor shodes cu caulci dacă piciorul este deloc stâncos sau slick.

La ce să te aștepți

Când ajungeți la site-ul de plimbare, faceți calul confortabil. Participanții se tabără de multe ori peste noapte, deoarece începe de multe ori în orele de dimineață devreme. La birou, veți primi pachetul de plimbare care conține un număr și o foaie de scor, precum și alte informații.

Îți vei lua calul pentru veterinari și judecători pentru o examinare amănunțită. Ei înregistrează informații cum ar fi TPRS și hidratarea. Vi se va cere să-ți tragi calul pe un avantaj liber, astfel încât să-și evalueze sunetul și atitudinea.

După ce verificați VET, veți culca în jos pentru noapte. Linii de pichet sau tarabe portabile sunt modalități comune de a conține cai peste noapte. Veți dori să vă încărcați calul cu o soluție de electroliți și să vă asigurați că mănâncă și bea.

La începutul dimineții, veți începe pe o traseu. Toți concurenții încep în același timp. Aceste porniri de masă pot fi interesante. Unii oameni preferă să aștepte la remorci până când praful se stabilește.

Veți dori să vă dați calului de fiecare ocazie de a bea și de a mânca de-a lungul traseului. Verificările veterinare de-a lungul drumului vă asigurați că calul dvs. este sănătos și sunet. Calul tău va fi verificat foarte bine din nou la sfârșit. Premii și premii sunt predate după ce majoritatea corilor au terminat.

Pregătiți-vă calul

Calul tău ar trebui să fie înăuntru Sanatate buna, și sunet perfect. Dacă calul tău este supraponderal sau foarte nepotrivit, începe foarte încet. Începeți prin călătorirea a patru până la șase zile pe săptămână, cinci mile pe antrenament, într-un ritm de patru până la șase mile pe oră. Creșteți treptat timpul, distanța și viteza. Începeți condiționarea cu cel puțin 8 până la 12 săptămâni înainte de eveniment.

Înainte de a încerca o plimbare de rezistență, poate doriți să participați la unii Traseul competitiv plimbari sau plimbari cu kilometraj unde puteți învăța să vă ritm calul pe distanțe ușor mai scurte. Plimbare pe terenuri variate, inclusiv urcări abrupte. Învățați calul tău să fie calm în jurul autostrăzii și vehiculelor off-road.

Pregătiți-vă

Ridingul de rezistență necesită un nivel ridicat de fitness de cal și călăreț. În plus față de călărie, luați în considerare efectuarea unui exercițiu de construcție cardio. Mănâncă corect și încercați să intrați în eveniment odihnit. Un călăreț obosit este mai greu ca un cal să poarte. (Comparați purtați un copil de dormit, la unul care este treaz.)

Rochie confortabil și aduceți o schimbare de îmbrăcăminte. Cunoaște-ți calul și să învețe să recunoști semnele că poate fi obosit, inconfortabil sau lame. Veți dori să recrutați un echipaj de asistență pentru a vă ajuta să vă îngrijiți de calul și pe voi în timpul călătoriei. Aflați cum să vă dați electroliții de cai.

La sfarsitul zilei

Acesta este un sport provocator. Scopul dvs. nu va fi să câștigați prima călătorie de rezistență. Mulți călăreți călăresc doar pentru a termina. Calarind un cal Pe o traseu de 50 de mile sau mai mult este o realizare dacă plasați mai întâi sau ultimul. Veți fi potriviți, faceți prieteni și veți afla mai multe cu fiecare mile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » O introducere a călătoriei de rezistență