Acest puști a făcut o jumătate de maraton ... Accidental!

Acest puști a făcut o jumătate de maraton ... accidental

Câinii iubesc să fugă. Unii iubesc să ruleze mai mult decât alții, iar acest câine este o dovadă a acestui lucru! Ați participat vreodată la un maraton sau jumătate de maraton? O jumătate de maraton constă din Rularea mai mult decât 13 mile. Nu știu despre tine, dar am probleme cu rularea blocului să nu mai vorbim de mai mult de 13 mile!

Majoritatea oamenilor se antrenează de luni înainte de a participa la orice tip de provocare fizică extremă ca o jumătate de maraton. Ludivine, un câine tânăr de câine cu o pasiune pentru alergare, nu sa antrenat deloc pentru jumătate de maraton pe care a participat la începutul acestei luni. De fapt, a fost ceva pe care la terminat despre accident.

Acest puști a făcut o jumătate de maraton ... accidental

LEGATE DE: 10 sfaturi despre cum să-ți păstrezi câinele de la fugă

Proprietarul lui Ludivine, aprilie Hamlin, lăsați-l să facă pe pipi pe 16 ianuariea și câinele a ajuns să rătăcească la Trenul fără tren Trek Half Marathon În orașul său natal al lui Elkmont, Alabama. Ea a făcut drumul spre linia de start, care a fost situată la aproximativ un sfert de mile pe stradă de la casa ei. Fără a îndemna, Ludivine a decis să se alinieze cu restul alergătorilor.

Uimitor, câinele a decis să fugă întregul maraton cu restul alergătorilor. A terminat 13.Curs de 1 mile în 1:32:56, care ia dat un loc al șaptelea loc. Chiar mai uimitor, Ludivine a oprit de mai multe ori pentru a mirosi când curiozitatea ei a avut cele mai bune din ea. Imaginați-vă unde ar fi terminat dacă nu se opri!

Alergătorul înaintea ei a crezut că Ludivina a scăzut și sa îndreptat spre casă nenumărate ori, dar de fiecare dată când câinele ar fi în cele din urmă să se întoarcă în loc și să continue să urmeze pachetul de alergători. 6a Plasatorul a traversat linia și a cerut imediat să obțină câinele ceva apa. Deși sa oprit în cursuri de-a lungul drumului, Ludivine avea nevoie de o băutură bine meritată.

Ea a fost prezentată și cu o medalie la trecerea liniei de sosire. Hamlin ar fi putut fi mai șocat decât oricine prin participarea câinelui ei la eveniment. Ea a spus că Ludivina este de obicei un câine foarte mic, așezat înapoi și nu este extrem de activă.

În ultimele două săptămâni, câinele a atins atenția la nivel mondial pentru completarea jumătății maratonului. De fapt, maratonul a fost oficial redenumit. În 2016, evenimentul va fi numit Half de câine Hound al lui Elkmont. Încasări de la Beneficii de curse Elkmont Cross Country și de pe teren. Sunt sigur că toată această publicitate va fi un ajutor imens în creșterea fondurilor pentru cauza demnă.

Acest puști a făcut o jumătate de maraton ... accidental

LEGATE DE: Un ghid de bază pentru drumeții cu câini

Dacă câinele dvs. decide să ruleze o jumătate de maraton fără tine, nu există prea multe pe care le puteți face. Cu toate acestea, dacă vă decideți să rulați cu câinele dvs., există unele preocupări legate de siguranță pe care ar trebui să le cunoașteți. Primul lucru pe care îl veți dori să fiți sigur că câinele dvs. este legat în mod corespunzător, dacă nu vă aflați într-o zonă care este în siguranță pentru a rula lesa.

Nu trebuie să presupunem automat că câinele dvs. este un alergător. Ia în considerare vârsta, greutatea și structura corpului. Dacă aveți vreo îndoială cu privire la dacă câinele dvs. ar trebui să ruleze distanțe lungi, verificați cu VET înainte de a renunța la o jogging. În unele cazuri (cum ar fi cu câini de rang înalt și rase mici), ar putea fi cel mai bine să rămânem la un ritm de trezire.

Câinii sunt cei mai buni prieteni de antrenament pe care ați putea cere. Indiferent dacă faceți excursii, alergați, mergeți sau înotați, există multe forme de exerciții pe care animalul dvs. le poate face împreună cu dvs. Exercitarea cu animalul dvs. este o modalitate excelentă de a se lega cu el și de a fi atât mai sănătoși. Acum asta numesc o victorie câștigătoare!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acest puști a făcut o jumătate de maraton ... Accidental!