Acest bun samaritean a condus mai mult de 1 milion de mile pentru a economisi 30.000 de câini

Acest bun samaritean a condus mai mult de 1 milion de mile pentru a economisi 30.000 de câini

Șoferii de camioane sunt coloana vertebrală a Americii. Fără șoferii de camioane nu am fi avut produsele pe care îl folosim în fiecare zi. Din materialele de construcție pe care le folosim pentru a construi casele noastre la alimentele pe care le consumăm, totul este expediat și livrat de șoferii de camioane. O excursie de 4.200 mile în întreaga țară, probabil că nu sună prea mult pentru tine, dar Greg Mahle face călătoria de două ori pe lună.

Mahle nu poartă bunurile și consumabilele care sprijină țara noastră; Cargoana lui este mai prețioasă decât asta. De fiecare dată când Mahle face o călătorie transversală, el ridică zeci de câini care au nevoie de case bune. El conduce o organizație numită Rezervări rutiere de salvare, care se potrivește cu animale abandonate din sudul U.S. cu noii lor proprietari care trăiesc în partea de nord a țării.

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Există un număr mult mai mare de animale abandonate în sud decât sunt în nord. Cantitatea de animale de companie disponibile este mai mare, dar nevoia nu este, ceea ce înseamnă că există o rată de eutanasie mai mare în sud, de asemenea. Mahle a petrecut 30 de ani de lucru în afacerea restaurantului înainte de a decide să înceapă câini de șofer la noii lor proprietari. El a văzut criza ofertei și a cererii în industria de salvare a câinilor și a decis să facă ceva despre asta.

Încă nu este impresionat? Așteptați până când auziți defalcarea săptămânii lui Mahle.

Acest bun samaritean a condus mai mult de 1 milion de mile pentru a economisi 30.000 de câini

El își părăsește casa în Ohio în dimineața zilei de luni cu un coleg de șofer, Tommy, pe scaunul pasagerului. Perechea se îndreaptă spre sud prin Kentucky, Tennessee, Mississippi, Louisiana și în Texas. În timp ce în statul Lone Star, ei iau câini abandonați din grupurile de salvare și veterinarii locali. Duo-ul se întoarce de conducere, doar oprirea să mănânce și să se odihnească.

Călătoria de întoarcere le ia prin Louisiana, Alabama și Mississippi. Ei pot purta cât mai mulți 85 de câini în remorca lui Mahle. Odată ce au fost încărcate, ei fac călătoria spre nord spre New England. Până vineri după-amiază, se află în Pennsylvania, iar ultima lor oprire este Massachusetts. În ziua de duminică și partenerul său de conducere se îndreaptă spre casă, unde stau timp de o săptămână să se odihnească, curăță remorca și pe câmp mai mult Adoptarea apelurilor telefonice. Următoarele luni se întorc din nou pe drum.

Un jurnalist care sa întâmplat Adoptați un câine De la excursii rutiere de salvare, Peter Zheutlin, a scris chiar o carte despre aventurile lui Mauhle, numită Road de salvare: Un bărbat, treizeci de mii de câini și un milion de kilometri pe ultima autostradă speranță. Mahle spune că slujba nu este la fel de plină de farmec ca unii să se gândească. Câinii trebuie să fie lăsați de-a lungul drumului și cine credeți că este responsabil pentru asta?

Acest bun samaritean a condus mai mult de 1 milion de mile pentru a economisi 30.000 de câini

Mahle spune:

"Toată lumea vede câinii și crede că i-am scos pe toți dintr-un adăpost și că o dau departe. Nu este adevarat. Încerc să le explic că sunt ca șoferul UPS. Toate pachetele mele au venit dintr-o destinație și merg la o destinație. Nu puteți doar să mergeți la șoferul UPS și să cereți un pachet pentru că nu este al tău."

LEGATE DE: Unde să cumpărați un câine: adoptarea responsabilă 

El spune că a desemnat opriri de-a lungul drumului în care se întâlnește cu "Îngerii."Acești îngeri îl ajută să tindă câinilor și de multe ori are cât mai mulți îngeri, așa cum are câini pe camion. Aceasta înseamnă că fiecare canină primește una pe o singură atenție și devine să petreacă ore în afara camionului care se joacă cu îngerul său. Mahle spune că acest lucru calmează câinii și îi ajută să-și dea seama că totul va fi bine.

Dacă mă întrebi, Mahle este un erou. El este un erou pentru câinii că el salvează din eutanalizare și este un erou pentru familiile care sunt destul de norocoase pentru a adopta unul dintre câinii săi. Lumea are nevoie de mai mulți oameni ca Greg Mahle.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acest bun samaritean a condus mai mult de 1 milion de mile pentru a economisi 30.000 de câini