Cai de echitatie cu o camionitate fără nimic

Femeie de echitatie cal cu o camionitate fără nimic

Mulți oameni se întreabă dacă este posibil calareste un cal Fără un pic în gură. Călăria cu un pic pare normală pentru mulți oameni și există mulți vechi Exemple de biți, astfel încât biții au fost în uz pentru o perioadă foarte lungă de timp. S-ar putea să vă întrebați, totuși, un cal poate merge de la a fi călărit cu un pic, pentru a fi călărit cu o căpărătoare fără nimic? Sau, poate a cal să fie instruiți chiar de la început fără a utiliza a pic deloc?

Formare timpurie

Da, este în întregime posibilă instruirea unui cal pentru a fi călărit fără un pic de la începutul zilei de antrenament. De fapt, este posibil să antrenezi un cal pentru a fi călărit fără nici un fel de bit sau cu cap pe cap de la cap. Dezavantajul este că calul va fi limitat la a face lucrurile, cum ar fi traseu de echitatie, care nu necesită niciun tip specific de biți sau de căprioară. Un cal destinat pentru Afișați inelul va trebui să învețe să transporte și să răspundă la un pic adecvat. În plus, mulți oameni vor prefera să-și călătorească calul cu un pic în gura din mai multe motive.

Dacă vă plimbați calul acasă, aflați pe traseu sau la spectacole foarte mici în care nu există reguli privind biții și vă simțiți în siguranță cu calul dvs. într-o cărămpă fără nimic, nu aveți nevoie de un pic. Distanța și plăcerea traseului de traseu, cum ar fi pâini fără foi, deoarece permit ca calul să mănânce și să bea fără a îndepărta camionul. Acest lucru face calul mai confortabil și, atunci când concurează în Evenimente de echitatie pe distanta lunga, poate face ca calul să bea, ceea ce este foarte important pentru prevenirea deshidratării.

Făcând o schimbare

Dacă vă călăriți pe cal cu un pic, puteți face schimbarea în lipsă. Cel mai bine este să încercați capătul fără nimic într-un inel sau arenă mai întâi. Vedeți cât de bine răspunde calul dvs. pentru că atunci când ieșiți, doriți să vă asigurați că calul dvs. este ascultător pentru ajutoarele voastre. Majoritatea caii fac tranziția cu ușurință. Unii chiar devin mai relaxați. Altele pot cere unele Re-școală, petrecând mai mult timp de lucru pe sus și în jos tranziții Înainte de a fi încrezător că răspund bine să meargă fără succes. Este important să vă amintiți că bitul nu controlează calul, ascultarea de Instruire face. Deci, indiferent dacă vă plimbați calul cu un pic sau nu, poate fi dificil și chiar periculos pentru a merge dacă nu este bine pregătit.

Alegerea unei căi de cap

Există multe opțiuni diferite atunci când vine vorba de căptușeli fără costuri și, la fel ca și cum ai găsi bit-ul drept, ar putea necesita încercarea câtorva diferiți înainte de a găsi unul și calul tău sunt confortabile. Bosale, laterale, și hackamore mecanice sunt toate opțiunile pe care le puteți încerca.

Amintiți-vă, totuși, că nu sunteți neapărat mai bună la calul dvs., folosind o cămășie fără nimic. Orice echipament este la fel de uman ca și persoana care o ocupă. O mare parte a durerii poate fi provocată pe un cal de utilizarea necorespunzătoare a unui pic sau o cădere fără fire. Chiar și simplu lateral poate provoca durere și deteriorări dacă sunt utilizate necorespunzător. Pălării fără ședere cu ședințe lungi pot fi destul de dureroasă Dacă călărețul nu știe cum să le folosească eficient.

Pentru unele sporturi de cal, nu veți putea să folosiți o pâine fără foi. De exemplu, dresaj va cere să utilizați un pic. Cu toate acestea, puteți călători "cal concurs"Cu o căptușeală fără nimic la unele competiții. S-ar putea să fiți în stare să utilizați o cădere fără foi săritor sau Western clase. Dacă concurează, va trebui să verificați regulile individuale pentru fiecare sport.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cai de echitatie cu o camionitate fără nimic