O introducere în conducerea combinată

Conducerea combinată este un test de ascultare, rezistență, pricepere și agilitate. Este oarecum cum ar fi evenimentul, cu condus dresaj, un curs de obstacol și o fază de maraton. Cai singuri, perechi sau echipe trag vehiculele prin elementele necesare. Concurenții efectuează teste prescrise ca un test de dresaj. Faza de obstacole cere șoferului să negocieze o serie de stâlpi cu o minge cocoțată, fără să le bată jos. Concurenții maratonului negociază obstacole precum podurile, fluxurile, dealurile și labirinturile. Cursul poate avea până la 11 mile (18 km), deși la nivelurile inferioare, distanța și ritmul vor fi mai mici.

Scopul conducerii combinate

În faza de dresaj, judecătorii caută acuratețea, tranziții curate, mersul energic, punctele pătrate, suplețea, ascultarea și prezentarea. Cursul conului este temporizat, iar punctele sunt pierdute pentru fiecare obstacol bătut în jos. Punctele sunt pierdute pentru neascultare, rezistență slabă, asistență neautorizată sau depășirea limitei de timp. Maratonul este judecat în momentul în care este nevoie pentru a finaliza cursul cu cât mai puține sancțiuni posibil. Sancțiunile pot fi suportate pentru a pleca de la curs, răsturnări, probleme cu hamul sau vehiculul, ruperea ritmului în timpul plimbărilor obligatorii sau a mirelui sau demontarea biciului de la vehicul în timpul cursului.

Echipamentul de care aveți nevoie

Un cal bine pregătit sau un ponei. Chiar Caii miniaturali sunt utilizate în CDE.

  • Ham de calitate pentru fiecare dintre cai/ ponei pe care le veți concura cu.
  • Un cărucior bine construit (vehicul cu patru roți) sau cărucior.
  • Un mirelui care poate ajuta la navigarea în timpul fazei de maraton și echilibrează transportul pe tot parcursul.
  • cască Pentru biciul (șofer) și mirele.
  • Protectorii de la Tors pentru Whip și Grooms este o idee bună.
  • Îmbrăcăminte potrivită. De exemplu, dacă vehiculul dvs. este "stil occidental", ați purta haine adecvate de stil occidental.
  • Mănuși de conducere.

Verificați întotdeauna regulile evenimentelor gazdelor pentru mai multe detalii.

Ce să așteptați la un eveniment de conducere combinat

Înainte de a concura, veți putea să mergeți la cursuri. Hamul și vehiculul dvs. vor fi verificați pentru siguranță și prezentarea dvs. poate fi judecată. Timpul de începere va fi determinat de o remiză. De asemenea, veți primi timp minim pentru a termina fără penalizare. Calul tău poate fi verificat pentru fitness de o echipă VET. Mirele dvs. vă poate ajuta să vă mențineți pe curs și la timp. Testul de dresaj va fi pus la dispoziția dvs. înainte de timp. Observatorii poziționați pe parcursul cursului de maraton raportează orice incidente judecătorilor. Scorul ideal este zero, adică nici o sancțiune sau defecte de timp. În cazul unei cravate, este ținută o transmisie.

Pregătiți calul pentru conducerea combinată

Fitness, ascultare și agilitate sunt esențiale în evenimente combinate de conducere nu numai pentru a concura cu succes, dar în siguranță. Un cal obosit sau neascultător poate însemna că obstacolele sunt negociate prost, ducând la sancțiuni sau accidente. Dacă conduceți cele mai multe zile ale săptămânii, practicarea elementelor tuturor fazelor combinate de conducere a calului dvs. va fi probabil potrivită pentru cele mai scăzute niveluri. Poate doriți să adăugați în condiționarea cu același fel de distanță și teren pe care îl veți confrunta. Începe încet, construind viteza și distanța în timp. Calul tău trebuie să fie controlabil în zonele deschise și încrezător prin obstacole.

Pregătiți-vă pentru conducerea combinată

Evenimentele de conducere combinate necesită dedicare și nu sunt ceva ce doriți să încercați fără pregătire prealabilă. Instruirea cu un antrenor experimentat vă va ajuta să învățați stimularea și cum să negociați în siguranță toate fazele în siguranță și cu succes. Familiarizați-vă cu cartea de reguli.

Beneficiul conducerii combinate

Cei care nu doresc să călătorească, din orice motiv pot găsi conducerea și provocarea și entuziasmul de evenimente combinate de conducere atrăgătoare. Sportul este accesibil tuturor calului și ponei rase și toate vârstele și abilitățile șoferilor și mirelui. Caii de echitatie beneficiaza de formare si conditionare. Vremea rareori este o problemă deoarece există evenimente interioare. Evenimentele combinate de conducere sunt o mulțime de distracție și pentru spectatori.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » O introducere în conducerea combinată