Hrana de furaje și concentrate de cai

Diferite tipuri de hrană și suplimente de cai

Un concentrat este orice amestec de cereale, cereale și minerale utilizate pentru a completa a Dieta calului sau ponei. Concentratele pot conține doar una sau mai multe combinații de ingrediente concepute pentru a spori starea corilor, fie pentru greutate câștig, creștere, energie pentru muncă sau sănătate generală generală. Iată o privire la suplimentele comune hrănite la cai.

01 din 07

Pulpa de sfecla

Pulpa de sfeclă este o completare populară pentru multe diete de cai. Este o sursă bună de carbohidrați și poate fi hrănită umedă sau uscată. Mulți proprietari le place să o hrănească umed, mai ales în timpul iernii, pentru a obține un pic de umiditate suplimentară în caii lor. Este un hrană bun pentru cai care sunt subponderali sau de lucru foarte greu. Melasa este de obicei adăugată la pulpa de sfeclă peletată ca un liant și gustare. Pulpa de sfeclă mărunțită este de asemenea disponibilă.

Continuați la 2 din 7 de mai jos.
  • 02 din 07

    Porumb cracked

    Porumbul este o sursă bună de carbohidrați pentru calul dvs. Este reputat să fie "alimente calde", dar acest lucru nu este așa. Se găsește adesea în fluxurile pelete. Kernelurile de porumb sunt greu. Deci, pentru un cal cu probleme dentare cracked porumb, cum ar fi acest lucru poate fi mai ușor de mestecat. Porumbul este adesea amestecat cu alte boabe, cum ar fi ovăzul sau orzul.

    Continuați la 3 din 7 de mai jos.
  • 03 din 07

    Concentratul mare peletat

    Acest concentrat peletat este destinat pentru cai maturi. Majoritatea peletelor sunt un amestec de boabe, cum ar fi ovăzul sau orzul, porumbul, vitamina și suplimentele minerale cu melasa folosite adesea ca liant și pentru a face gust bun.

    Continuați până la 4 din 7 de mai jos.
  • 04 din 07

    Amestec dulce de hrană

    Acesta este un amestec de hrană dulce personalizat. Proprietarul, care are un număr mare de cai specifică ceea ce doresc să fie incluse. Furajul este livrat fie lângă sac, fie cu un camion în vrac care umple un coș mare. Acest hrană particulară are ovăz, porumb, melasă și un supliment mineral. Multe companii de hrană își fac propriile hrănițe dulci pentru proprietarii care pot avea nevoie doar de cantități mici. O precauție cu hrană dulce în vreme umedă fierbinte: dacă conținutul de melasă este ridicat, iar feedul se află de mult timp, poate începe să fermenteze sau să mucegă.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Ovăzul întreg

    Ovăzul întreg au fost hrana standard de cai de zeci de ani. Ovăzul poate fi cumpărat și încorporat, zdrobit, laminat, aburit sau triplu curățat. Curățarea Îndepărtează toate semințele de praf și buruieni. Unii oameni se simt dacă ovăzul sunt zdrobite prin crimă sau de rulare va fi mai digerabilă. Adesea proprietarii vor vedea ceea ce arată otate întregi în gunoi de grajd și presupune că calul nu poate digera cochilia exterioară și ovăzul au trecut direct. Dar dacă inspectați gunoiul puțin mai aproape, veți vedea că nimic nu mai rămâne din interiorul de ovăz și numai corpurile trec prin tot. De asemenea, există o șansă ca stropirea sau rularea să permită cerealelor să se deterioreze mai repede și să piardă valoarea nutrițională.

    Continuați până la 6 din 7 de mai jos.
  • 06 din 07

    Hay cuburi

    Aceste cuburi sunt foarte comprimate Timothy Hay. Fânul este uscat, tăiat și comprimat, apoi vândut de sac. Unii oameni înlocuiesc o parte din ei Horse Hay cu cuburi de fân și sunt utile dacă calul tău nu poate tolera chiar o cantitate mică de praf de fân. Aceste cuburi sunt foarte greu, iar în timp ce maxilarul unui cal este foarte puternic, există o șansă de a sufoca. Înmuierea și ruperea cuburilor este o modalitate de a evita această problemă.

    Continuați până la 7 din 7 de mai jos.
  • 07 din 07

    Furajele peletizate

    Acest hrană a fost format în pelete mici, în special pentru Forite, Deși dimensiunea peletelor ar fi bine și pentru caii maturi. Peletele sunt, de obicei, un amestec de boabe, porumb, suplimente. Granulele sunt adesea aburite, deci sunt mai digerabile. Melasa este adesea adăugată ca un liant și pentru a face un gust de hrană bun.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Hrana de furaje și concentrate de cai