Diferența dintre engleză și western călărie

Un călăreț de vest

Există multe tipuri de stiluri de echitație, dar în America de Nord și multe alte locuri, occidentale și engleză sunt cele mai frecvente. Dacă învățați doar să mergeți, puteți fi curioși cu privire la diferențele dintre stilurile englezești și occidentale. Elementele de bază ale fiecăruia sunt de fapt foarte asemănătoare. Și unul nu este mai dificil de învățat decât celălalt, pentru că devenind foarte important fie să ia timp, dedicație și practică. Cu toate acestea, aici sunt diferențele primare pentru a compara înainte de a încerca lecțiile într-un stil specific de echitație.

Echipamente

Stilul de călătorie occidental dezvoltat în funcție de nevoile de cowboy care au lucrat bovine de la călare. Șaua de Vest este făcută pentru a distribui greutatea mai uniform peste spatele calului, astfel încât calul și călăreț pot contrabalansa greutatea unei vaci cu roată. Scaunul unei șa occidentale este confortabil pentru orele lungi de călărie pe terenul dur. Cornul de șa este un lariat când bovine de rulare. Stringurile de șa au fost folosite pentru a lega diferite tipuri de unelte folosite de un cowboy de lucru. Astăzi, există diferite stiluri de șa care pot fi folosite pentru anumite lucruri cum ar fi jocurile de viteză, echitarea, roping și alte sporturi.

Ritalul English ia multe dintre tradițiile și echipamentele sale din stilul militar european montat. Șaua este mai mică și mai ușoară. La fel ca șa de vest, există câteva variații făcute pentru discipline specifice. Un începător începu doar, ar putea dori o șa de toate scopurile. Toate ședurile englezești sunt concepute pentru a evita interferența cu mișcarea calului, oferind în același timp un scaun securizat pentru călăreț.

Tipul calului

Caii occidentali tind să fie compactă și capabilă de călătorie constantă toată ziua cu explozii mici de viteză pentru a urmări bovinele rătăcite.

Caii de stil englezesc tind să fie mai înalți și mulți sunt legi, ajutând capacitatea lor de a călători pe distanțe lungi la o varietate de viteze, precum și să sari peste o varietate de obstacole.

Cu toate acestea, unii indivizi au talente surprinzătoare și un stoc Trimestrul calului vă poate surprinde în inelul de dresaj, în timp ce a De rasă ar putea avea un sens de vacă neașteptat."Există întotdeauna excepții la fiecare regulă. Șanse sunt găsiți un succes în orice disciplină sau stil de călărie indiferent de tipul sau creșterea calului.

Mers

Riderii occidentali și englezi etichetează în mod diferit gheții unui cal. În general, este de așteptat ca un cal englez să aibă un mod lung care curge, cu variații de viteză, cadență și colectare, în timp ce un cal occidental este de așteptat să călătorească scăzut, fără probleme și foarte consecvent. Iată diferențele în fiecare mers.

  • Mers pe jos: Foarte asemănătoare atât pentru engleză, cât și pentru vest.
  • Trot / Jog: O jogging este foarte netedă, relaxată și puțin mai rapidă decât o plimbare. Jogul este util pentru urmarea efectivelor de bovine. Călăreții stau o jogging și nu postați. În engleză, trot-ul este postat cu excepția cazului în care a ședinței trot este necesar în inelul de spectacol. Aceasta este una dintre cele mai mari diferențe în ceea ce privește călăreții englezi în comparație cu călăreții occidentali. Un trot mai rapid este, totuși, postat sau călărit la două puncte în timpul călătoriei occidentale.
  • Canter/ Lope: Lope Western este un canter relaxat lent. Riderii englezi vor afla că Canterul poate fi foarte ridicat, extins sau colectat cu multe variante ale vitezei, în funcție de disciplina sau stilul specific.

Îmbrăcăminte

Cel mai distinctiv element al călăritului occidental este pălăria tradițională occidentală. O cămașă confortabilă, blugi și cizme în stil occidental completează aspectul. Mulți piloți occidentali optează să poarte căști sportive, chiar și atunci când se arată.

Riderul englez poartă un capac de vânătoare tradițional de vânătoare sau casca. O jachetă, cămașă, jodhpurs sau panouri și cizme de jodhpur sau cizme înalte completează Rider Rider obicei.

Elementele de bază ale a ceea ce va trebui să știți

Cercetătorii occidentali vor învăța cum să Reintrul gâtului. Riderii englezi vor merge cu o rest în fiecare mână și Postați trot. Există multe abilități diferite de care veți avea nevoie pentru a afla dacă intenționați să concurați. Va trebui să învățați să împușcați sau să formați o coadă, trageți o coadă și alte detalii de îngrijire în funcție de ceea ce concurează.

Engleză și discipline de călătorie occidentale

După ce a învățat elementele de bază ale fiecărui stil, există multe sporturi pe care le puteți încerca. Acestea sunt doar câteva:

Western

  • Penningul echipei
  • Tăiere
  • Reining
  • Jocuri de viteză
  • Clase de traseu
  • Clase de plăcere și echitație
  • Roping
  • Traseu de echitatie

Engleză

  • Dresaj
  • Plăcerea țării engleze sau engleză
  • Jumping
  • Vânătoare
  • Jocuri montate
  • Polo
  • Hunter ritm

Sport în care ați putea călători, fie englezești sau stil occidental

Unele sporturi permit fie stilul de călărie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diferența dintre engleză și western călărie