Cum se îmbracă confortabil și în siguranță pentru călărie

Călărie

Dressing pentru a merge călărie nu trebuie să fie costisitoare, iar articolele de îmbrăcăminte adecvate nu sunt greu de găsit.

Cască

Deși veți putea găsi haine confortabile și potrivite în secțiunea de expediere a magazinului dvs. local, dvs cască este un element pe care nu doriți să îl scoți. Aceasta este cea de echipament pe care doriți să-l cumpărați. O casca folosită ar putea avea deteriorarea nevăzută a grinzilor interioare și nu va oferi protecția necesară.

Există o mulțime de mărci de nume diferite de căști care vin în multe stiluri și culori diferite. Căștile vin în stilul englez și occidental, precum și modele sportive elegante pentru hacking și școală. Alegeți o casca care este atractivă, confortabilă și potrivită pentru tipul de călărie pe care îl faceți. Cel mai important, alegeți o casca care este etichetată ASTM / SEI certificată.

ASTM reprezintă societatea americană pentru testare și materiale. Certificarea SEI înseamnă că casca a fost construită în mod specific pentru sporturile de cal, iar materialele și designul au fost testate și inspectate. Căștile proiectate pentru alte sporturi, cum ar fi ciclismul, schiurile sau alpinismul, nu pot oferi o protecție adecvată pentru o cădere de la un cal.

Luați-vă timpul să vă asigurați că casca se potrivește. Ladu și scuturați-vă capul - casca trebuie să rămână la nivel și să se sigure. Hamul trebuie să fie ajustabil și confortabil.

Planificați să cheltuiți mai mult de 50 de dolari pe o cască de bună calitate, iar dacă întreaga dvs. familie plimbări, fiecare membru va avea nevoie de o casca care le se potrivește corect.

Cămăși, jachete și veste

Cu excepția cazului în care intenționați să mergeți la un spectacol de cal, probabil că aveți o cămașă potrivită, cum ar fi un tricou sau o jachetă, să purtați. Dacă vă aflați pe traseu, ați putea lua în considerare purtarea culorilor luminoase pentru vizibilitate. Mulți călăreți le place să poarte veste când vremea devine mai rece. Brațele și umerii dvs. sunt mai puțin restricționați într-o vestă și se îndreaptă spre stratificarea căldurii.

Există haine de iarnă proiectate pentru călărie dacă locuiți într-o zonă în care trebuie să faceți față Temperaturi frigidete. Aceste haine sunt spațioase prin umeri și au gusseturi, astfel încât acestea să se răspândească peste șa, mai degrabă decât să se răcească sub scaunul tău. Mulți au o bandă de reflecție și patch-uri atractive pentru o vizibilitate mai mare pe traseu. Adăugați o capac caldă de cască și mănuși de călărie de iarnă pentru a face de iarnă să călătorească mai confortabil.

Dacă intenționați să vă arătați calul, veți avea nevoie articole de îmbrăcăminte adecvate. Mergeți la unele spectacole de cal pentru a vedea ce purtați ceilalți. Adesea, veți avea nevoie de tipuri foarte specifice de îmbrăcăminte. Afișați îmbrăcămintea poate fi făcută personalizată, cumpărată de rack, cusute la domiciliu sau achiziționate utilizate în secțiunea de expediere a magazinelor de la Tack.

Pantaloni

Pentru călărie de zi cu zi, o pereche ieftină de tăieturi de întindere cu două căi poate fi cel mai confortabil lucru pentru a obține. Colantele de echitatie pot fi cumparate cu genunchi din piele si patch-uri de scaune. Acestea oferă un pic mai multor prindere și vor fi făcute dintr-o țesătură mai durabilă decât ciorapi care nu sunt concepute pentru călărie. Pantalonii de călărie de iarnă sunt fabricați din material de fleece pentru căldură.

Mulți oameni se plimbau în blugi sau jermați. Ceea ce veți dori să evitați este pantalonii care răsuciți, riduri sau buchete de-a lungul interiorului picioarelor și în special genunchii. Unii oameni ca aderența suplimentară, iar în timpul iernii capacitatea de rupere a vântului de piele de călărie din piele. Jumătate de chaps care acoperă de la genunchi la picior să ofere prindere și protecție pentru piciorul inferior. Veți avea nevoie de jodhpurs, pantaloni sau alte pantaloni tradiționali de echitație dacă sunteți îndreptat spre inelul de spectacol.

Planificați să plătiți 50 $ sau mai mult pentru o pereche de ciorapi de echitatie și mai mult pentru Jodhpurs sau Breeches. Puteți economisi bani prin coaserea lor singură sau cumpărați ușor folosiți.

Cizme

Lângă o casca, dvs cizme poate fi cea mai importantă achiziție. Deși nu există teste sau standarde oficiale pentru cizme, veți dori să găsiți o pereche cu aproximativ 1 până la 1 1/2 inch călcâi și o suprafață joasă. Treapta pe multe cizme de drumeții și de iarnă este prea grea și, în caz de cădere, se poate bloca în etrier. Există multe stiluri diferite de cizme, deci alegeți ce este confortabil, la prețuri accesibile și potrivite pentru călărirea pe care o faceți.

Cizmele tale nu trebuie să fie "cizme de echitatie" atâta timp cât talpa și călcâiul sunt potrivite. Piele ieftină și de alergare Bocanci de echitatie pentru pantofi începe la aproximativ 100 de dolari. Colțul lotului de la magazinele Tack este, de obicei, Burgeoning cu cizme de piele și cauciuc ușor folosite, excelente pentru călăreții la un buget. Uneori este posibil să găsiți cizme potrivite la magazinele de economie sau ar putea exista ceva în spatele dulapului dvs. care ar funcționa.

Lenjerie de corp

Dacă sunteți implicat în alte sporturi, ați putea avea deja îmbrăcăminte potrivită, inclusiv sutiene sportive. Tack Magazine poartă adesea o selecție de sutiene și lenjerie de corp concepute pentru călărie. Magazinele care se specializează în jogging și unelte de rulare sunt, de asemenea, locuri de căutare pentru lenjerie de corp confortabilă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se îmbracă confortabil și în siguranță pentru călărie