Siguranța pe șosea - sfaturi de tractare a remorcii

O remorcă de cal alb

Siguranță este de cea mai mare importanță la transportul caii. Dacă sunteți un driver pentru prima dată remorcă o remorcă de cai, practicați conducerea camionului / remorcii înainte de a pune un cal în ea. Sprijinirea unei remorci poate părea intimidantă, dar cu practică și o înțelegere a modului în care o remorcă se mișcă în spatele unui camion, veți construi încredere.

Țineți minte că nu toate remorcile manevrează în același mod. Pentru exemple, remorcă de bara de protecție (numită și tag-an), cu o limbă lungă, este mai ușoară de a se întoarce decât o remorcă cu o limbă scurtă.

Verificarea siguranței pre-drive

Înainte de a pleca pentru o călătorie, luați timp pentru a verifica platforma.

  • Verificați vehiculul de remorcare, inclusiv verificarea și completarea nivelurilor de lichid al motorului și lichidul ștergătorului. Tractarea pune stres suplimentar pe radiator, frâne și transmisie, deci asigurați-vă că totul este în ordinea de lucru de vârf.
  • Asigurați-vă că mingea de pe vehiculul de remorcare este dimensiunea corectă pentru remorcă.
  • Verificați presiunea anvelopei în anvelopele de pe vehiculul de remorcare și pe remorcă. Presiunea necorespunzătoare a anvelopei este unul dintre cele mai frecvente motive pentru remorcarea remorcii.
  • Verificați piulițele pe roți. Piulițele și șuruburile roților trebuie să fie torkate înainte de prima utilizare a drumului pe o nouă remorcă și după fiecare îndepărtare a roților.
  • Verificați interiorul remorcii pentru cuiburi de viespe sau alte dovezi de dăunători sau daune interne.
  • Verificați cârligul, cuplajul, bateria de frână de frână și lanțurile de siguranță. Asigurați-vă că toate luminile și frânele funcționează corect înainte de a încărca caii.
  • Când caii sunt încărcați, asigurați-vă că toate ușile sunt fixate în mod corespunzător și caii sunt legați.
  • Conduceți pe calea de acces și înainte de a vă conduce pe drum, ieșiți și verificați din nou ansamblul de cârlig. Aruncați o privire și la cai, pentru a vă asigura că sunt bine să meargă.
  • Dacă se va opri undeva unde platforma a fost lăsată nesupravegheată, verificați totul din nou.

Sfaturi de conducere

Conducerea unei remorci de cai necesită unele măsuri de precauție speciale. Greutatea suplimentară va face oprirea și pornirea distanțelor mai lungi și nu veți fi capabili să accelerați cât mai repede posibil ca și cum nu ați avut remorca, mai ales dacă aveți un vehicul descendent. Conduceți cel puțin 5 mile sub limita de viteză și rămâneți la o distanță bună de vehicul în fața dvs.

  • Schimbați treptat și întotdeauna să utilizați semnalele dvs. de întoarcere.
  • Utilizați o treaptă inferioară atunci când călătoriți în sus sau în jos. Pe clase lungi, reluarea transmisiei și încetinei la 45 mph sau mai puțin pentru a reduce posibilitatea supraîncălzirii.
  • Luați în considerare întotdeauna caii din remorcă. Dați-le timp să vă pregătiți pentru opriri. Nu accelerați rapid și asigurați-vă că remorca a eliminat rândul, îndreptat, iar caii și-au recăpătat echilibrul înainte de a vă întoarce la viteza normală. Călătorește cu atenție pe drumurile accidentate.
  • Dacă auziți sau simțiți orice nu este normal, opriți-l și verificați-l.
  • Carry un kit de urgență de automobile cu dvs. și un kit de urgență pentru cai. Un kit de prim ajutor de urgență uman este, de asemenea, o idee bună.
  • Transporta un telefon mobil sau cb.
  • Există un serviciu rutier de urgență disponibil Rider american Pentru persoanele care trăiesc caii. Calitatea de membru vă poate oferi o liniște de spirit.

Amintiți-vă că dacă aveți un accident și deveniți incapabili pentru un motiv sau altul, personalul de urgență și poliția nu vor avea cel mai probabil o idee cum să se ocupe de caii. Într-un loc vizibil în vehiculul dvs. de remorcare și / sau remorcă, puneți o listă de numere de urgență pentru a le apela - veterinar, prietenii sau membrii familiei care ar putea să-i ajute să ia decizii despre caii tăi.

Indiferent dacă călătoriți la 1 mile sau 500 de mile, odată ce vă părăsiți drumul de acces, sunteți în pericol. Luând aceste măsuri de precauție, ați crescut șansele de a avea o călătorie sigură și plăcută cu calul dvs.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Siguranța pe șosea - sfaturi de tractare a remorcii