Top # 48: drumeții cu câini - planificare, ambalare și unde să mergeți

Îmi place foarte mult să merg la drumeții împreună cu câinii mei. Dacă ați făcut vreodată acest lucru, atunci știți că aducerea unui animal de companie cu dvs. pe o traseu de drumeții nu este la fel de simplă ca și în cazul în care există multe lucruri suplimentare pe care trebuie să le luați în considerare pentru a planifica un seif, productiv și Experiență distractivă.

Acest episod podcast este pentru cei care nu au făcut-o niciodată și gândindu-se la drumeții cu câini. Voi explica tot ce trebuie să fie contabilizat înainte, în timpul și după călătorie, lucrurile pe care le veți dori să împachetați și să aduceți cu dvs. și cum să rămâneți în siguranță. Este deja mai și vremea este perfectă pentru a vă lua pooch-ul în aer liber și, dacă este ceva ce intenționați să faceți, asigurați-vă că ascultați acest episod!

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Drumeții cu câini - planificare, ambalare și unde să mergeți
(transcrierea podcast)

Drumeții cu câini - planificare, ambalare și unde să mergeți

Așa cum unii dintre voi ați ști deja dacă ascultați frecvent spectacolul meu, îmi place să merg de drumeții cu câinii mei. Avem un laborator de ciocolată care va fi trei în iunie, iar un amestec Beagle Cocker Spaniel, care tocmai a transformat două în ianuarie, așa că avem câini tineri. Suntem activi, suntem cu siguranta o familie activa, ne bucuram cu adevarat drumetii. Locuiesc în statul Maine, așa că foarte rural aici - avem o mulțime de parcuri naționale și trasee de drumeții, zone desemnate care sunt prietenoase câinelui și ne place să profităm de vremea de primăvară, de vară și de cădere aici în Maine. Desigur, oriunde locuiți acolo va fi câteva vremuri minunate ale anului pentru a merge drumeții cu câinele dvs.

Deseori am primit de familie și prieteni despre drumeții cu câini. De asemenea, am cunoscut câțiva oameni care nu au făcut nici o cercetare și doar un fel de gândire și că va fi distractiv să luăm câinii noștri cu noi și # 8221; și nu au avut rezultate foarte bune de la asta. Așa că am vrut să profit de această ocazie pentru a vorbi despre drumeții cu câinii, importanța pregătirii dvs. și a câinelui dvs. pentru călătorie, ce să faceți în timp ce faceți drumeția cu câinele dvs., lucruri de a aduce împreună cu dvs. și de fapt ce să faceți după De asemenea, și. Pentru că nu se termină doar când ajungeți în mașină pentru a merge acasă. Astăzi vreau să-ți dau un ghid de bază de bază de bază Sam pentru drumeții cu câini, dacă o vei face.

Astfel încât să vă permiteți să începeți chiar de la început, lucruri pe care trebuie să le faceți înainte de a vă duce chiar la excursii, există câteva măsuri de precauție, trebuie să vă asigurați că câinele dvs. se va comporta, care de obicei nu este o problemă câinii mai în vârstă, dar câțiva câini nu se comportă atât de bine, dacă câinele dvs. nu are pregătire de rechemare, dacă nu-și cunoaște numele, dacă nu poate să vă întoarcă la dvs. când îl sunați, ar putea Fii o problemă majoră în cazul în care el coboară din lauda lui și se îndepărtează de tine, trebuie să fie ascultător pentru comenzile tale.

Câinele dvs. trebuie, de asemenea, să fie capabil să socializeze cu oamenii și ceilalți câini, fiind un pic de skittish este un lucru, dar fiind agresiv, mai ales agresiv, câțiva câini nu sunt agresivi în mod normal, dar le-ai pus pe o leșie și au ceea ce se numește leșie agresiune. Aceasta va fi o problemă majoră, este posibil să nu vă întâlniți pe nimeni mai ales dacă mergeți într-o zonă mai rurală în care nu există o mulțime de oameni în jur, dar șansele de a vă întâlni pe cineva sunt destul de bune și dacă vă întâlniți doar Hiker sau cineva cu un alt câine de care aveți nevoie pentru a vă asigura că câinele dvs. se va comporta chiar dacă vă țineți pe câinele și stați pe partea laterală a traseului, trebuie să vă asigurați că nu va fi mârâit, lătrat, Lunging și încercând să trageți leșia sau să vă trageți pentru a ajunge la oameni sau de alți câini.

Deci, într-adevăr trebuie să vă gândiți la câinele dvs. și la comportamentul său, va fi capabil să se ocupe de acest tip de aventură, unul dintre lucrurile pe care doriți, de asemenea, să vă asigurați că câinii dvs. vor avea ca rezistența să păstreze Închideți-vă că vă aflați, vă recomandăm întotdeauna dacă începeți să faceți drumeții cu câinele dvs., majoritatea dintre noi luăm câinii noștri pentru plimbări scurte în fiecare zi și dacă faceți asta grozav, dacă nu faceți asta, începeți să începeți acolo, Și apoi lucrați în sus, dacă de obicei, mergeți pe trotuarul orașului în jurul blocului și plat și neted, încercați să mergeți pe niște trasee de drumeții, du-te într-un parc mergi într-o zonă în care va fi rădăcini că câinele tău ar putea să vă acorde atenție dvs. și să treceți peste. Du-te în locuri unde ar putea exista dealuri că este nevoie de un pic mai mult rezistență pentru a merge în sus și în jos dealuri decât se află pe întinderi plate.

Deci, creșteți, cred că, treptat, amploarea a ceea ce faceți deja, începeți de unde vă aflați, pentru că asta este obișnuit cu asta câinii tăi și apoi creșteți treptat de acolo, și asta va da amândouă o idee mai bună despre ceea ce intri în diferite drumeții pe care le puteți planifica. Când vă simțiți ca dvs. gata să vă ocupați de o excursie, doriți să vă asigurați că câinele dvs. va avea o identificare adecvată, dacă dvs. undeva, evident, o stradă de oraș ca câinele dvs. ar trebui să aibă și o identificare adecvată. Dar este deosebit de importantă în timpul drumeții, pentru că vă va fi într-o zonă care nu este familiar cu câinele dvs. sau pe dvs. Expert în acea zonă și am primit mai multe informații despre asta cu câteva săptămâni în urmă, deci dacă doriți să verificați dacă puteți sări pe site-ul nostru Teyoryofpets.com și doar derulați în jos prin episoade, iar acum câteva săptămâni veți vedea acolo, există unul acolo pe microcipping, astfel încât să puteți verifica dacă afară.

De asemenea, puteți investi dacă doriți într-un guler de urmărire GPS, aceștia sunt dispozitive excelente că sunt, de asemenea, scumpe, iar dacă nu vă veți face drumeții cu câinele în fiecare weekend, probabil că nu este necesar, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să obțineți el microcipped și asigurați-vă că are un i.D guler, fac hamuri și gulere acum care de fapt au tăietor de identificare în ele, și asta e un lucru foarte minunat pentru că dacă câinele tău, dacă tu drumeții și să-i spui eu.Eticheta d este prinsă pe ceva și se retrage, tăiatul său pe gulerul său sau la ham sau orice altceva, deci este minunat dacă câinele dvs. poartă un rucsac de drumeții. Asigurați-vă că scrieți, chiar utilizați un marker Sharpie și scrieți pe interiorul rucsacului, astfel încât, dacă cineva își găsește câinele, ei vor ști cine să se contacteze pentru a-l întoarce în cazul în care el face parte din.

Celălalt lucru pe care îl recomand dacă noul dvs. la drumeții cu câinele dvs. este să vă luați câinele la veterinar, cu siguranță importantă dacă câinele dvs. ca fiind o stare de sănătate și cu siguranță importantă dacă câinele dvs. este mai în vârstă, dar este important pentru câinii mai tineri Niciodată nu știi ce ar putea găsi veterinarul. Poate că câinele tău este tânăr, dar are într-adevăr pe deplasator de șold sau artrită, poate că veterinarul tău ascultă inima și aude un ritm care este puțin cam neregulat, așa că el recomandă, poate un exercițiu intens sau ceva de genul asta pentru dvs. câine. Există un milion de motive diferite pentru care ar putea să nu vă recomandăm să vă luați câinele pentru o excursie și este mai bine să fiți în siguranță decât îmi pare rău, așa cum am spus chiar și cu un câine tânăr, mai ales dacă aveți un câine senior și mai ales dacă aveți un câine cu o stare de sănătate, trebuie să o conduci lângă veterinarul tău, să-l duci pentru o verificare rapidă, veternicele dvs. de a-l șterge în cel mai scurt timp, nu durează mult timp și dacă există o problemă Vrei să fii conștient de asta oricum.

Deci, într-adevăr este o victorie, câștiga situația în orice fel, chiar dacă aflați ceva despre câinele dvs., cel puțin știți și puteți lucra și mergeți de acolo și, bineînțeles, dacă aveți un câine mai în vârstă sau un câine cu o sănătate Starea, doriți să vă asigurați că faceți cea mai bună alegere pentru el, chiar dacă doriți să faceți drumeții și așteaptă cu nerăbdare să o faceți, evident că faceți ceea ce este mai bine pentru câinele dvs. și trebuie să fie prioritatea dvs. numărul unu, așa că aveți să se gândească la asta. Celălalt lucru pe care îl spun întotdeauna proprietarilor de companie înainte de a începe drumeția, este să se asigure că câinele lor este protejat de purici, căpușe, paraziți, bacterii care transportă insecte pot impune o amenințare ca și țânțarii, așa că asigurați-vă că câinii tăi pregătiți pentru asta, pentru că Există atât de multe tratamente diferite. Când sunteți la veterinar, puteți vorbi cu ei despre asta.

Există pastile pe care le puteți da câine o dată pe lună, că tocmai au mestecat comprimatul mic și sunt protejați de purici și căpușe de o lună, există tratamente topice, există spray-uri, există coliere, există remedii naturale , există atât de multe lucruri pe care le puteți face și când vă aflați în pădure Este cu adevărat important, cum am spus că mulți dintre acești paraziți și insecte purtați bacterii, pot purta boli foarte dăunătoare, așa că doriți să vă asigurați că câinele dvs. este pregătit pentru asta, și asta e ceva ce vrei Înainte de a ieși din pădure, nu doriți să împliniți doar un guler de purici La câinele dvs. dimineața și scoateți-l, ceva pe care doriți să îl pregătiți, doriți să găsiți tratamentul potrivit pentru dvs., preventivul pe care ar trebui să-l spun nu tratament în acest moment, câinele dvs. nu are nimic corect.

Deci, măsura de prevenire corectă pentru câinele dvs. și celălalt lucru pe care îl puteți face în timp ce vă aflați la veterinar este asigurați-vă că câinii dvs. sunt actualizați pe vaccinări, nu știți niciodată, vor fi lucruri de mâncare și de a intra, există, există, există Vor fi alte animale din pădure, ar putea fi fecale de la un alt animal, fecale răspândește o mulțime de boli diferite, asigurându-vă că câinele dvs. este la curent cu vaccinările este o clipă, dacă vă aduceți câinele la veterinar L-ai verificat să se asigure că este capabil să meargă de drumeții, veterinarul tău ar trebui să verifice oricum, dar dacă nu menționează vaccinurile sale doar asigurați-vă că faceți timp să întrebați în mod specific despre asta.

Acum ne apropiem de tine bine de la medicul veterinar și acum timpul să se gândească la câinele tău, ce gong-ul tău trebuie să aduci cu tine și ce vrei să te asiguri că este sigur în timp ce tu ești sigur Pe o excursie, așa cum am menționat că vrei să te asiguri că temperamentul câinilor tăi este bine pentru asta, va fi bine pentru acest tip de mediu, iar antrenamentul de leșie este un alt lucru, este câinele tău bine comportat pe o leșie, sunt Unele locuri unde puteți exclude cu câinele dvs. de pe Leach, chiar nu vă recomand acest lucru decât dacă sunteți un drum avid și ați făcut acest lucru foarte mult, cu atât mai mult cu câinele dvs. cu atât mai bine să ajungeți să-l cunoască și să vă cunoașteți mai bine reacțiile sale la lucruri. Deci, la început, vă recomand 100% păstrându-vă câinele pe un ham într-un ham și pe o leșiență în orice moment, nu îl scoateți niciodată, pentru că nu știți niciodată când cineva putea veni în colțul următor sau altcineva câinele ar putea fi pierdut și să vină până la tine sau ceva de genul ăsta, 100% păstrează întotdeauna câinele pe o leșie mai bună în siguranță decât îmi pare rău.

Câinii mici ar putea fi mai ușor de manevrat pe o leșie, câini mari dacă nu sunt lansate în mod corespunzător, care vor fi o provocare, deci gândiți-vă la asta, dacă dvs. este sigur că câinele dvs. este pregătit, că este sănătos și el a fost găsit Bine de la veterinar și credeți că temperamentul său va fi bine și gata să meargă cu planificarea dvs., acum timpul să se gândească la locul în care doriți să mergeți și la distanță cantitatea de drumeții pe care o doriți să facă într-o zi, și asta va veni la câinele tău, de exemplu: dacă aveți o rasă mică, s-ar putea să nu fie capabili să facă drumeții timp cât crese mari, acolo picioare, acolo corpuri obosite cu ușurință, dacă câinele dvs. nu este în formă de greutate, el nu va fi capabil să facă o durată lungă de timp, să se gândească la greutatea oamenilor și dificil ar fi pentru ca ei să joace o jumătate de kilometru, este același lucru lucru pentru câinele tău, va fi mai greu pentru el dacă el nu este în formă, deci începeți mici și lucrați în sus.

Dacă aveți un câine tânăr, un câine activ, un câine care iubește doar du-te, du-te, du-te, ai putea să planifice o excursie pentru câteva mile și nu va fi o problemă, dar în timp ce drumeții tale, și eu știți că vom transmite rapid un pic, dar acest lucru merge mână în mână cu planificarea călătoriei dvs., în timp ce drumeția dvs. păstrează un ochi pe câinele dvs. și observați dacă începe să se rătăcească, gândiți-vă la asta, dacă aveți a mers la o milă, va trebui să vă întoarceți și să mergeți la un kilometru înapoi pentru a vă întoarce la autovehiculul dvs., deci dacă ați mers la o milă și observați că câinii dvs. deja obosiți și aveți o altă milă și O jumătate sau două mile pentru a merge, probabil o idee bună să o numești o zi să se întoarcă și să meargă la acea kilometru înapoi la mașină, pentru că până când ajungeți la mașină câinele dvs. probabil va fi epuizat.

Dacă ați continua să împingeți și să mergeți la acea extra mile sau două mile, până când ajungeți la locul în care vă întoarceți, câinii voștri vor fi epuizați și nu va vrea să se întoarcă la mașină și nu merge Pentru a fi bun pentru tine sau pentru el, deci ține-ți un ochi pe câinele tău ca mersul tău, planificarea este bine și bine, dar uneori nu planificăm corect și asta ar putea fi o problemă care vine, așa că doar păstrați un ochi Pe câinele dvs. ca și cum ați merge împreună și dacă credeți că începe să se obosească, spuneți-o o zi întoarceți-vă ce este mai bine pentru el și asta este ceea ce trebuie să vă concentrați cu adevărat. Vrei să-i spui cuiva înainte să pleci exact în cazul în care mergeți și să știți că vă aduceți câinele dvs. cu voi, nu uitați să menționați acea parte, dacă mergeți undeva în ca un parc național sau o pădure care are păduri Rangers , și există un loc puțin în care vă aflați, o mulțime de locuri din Maine, unde locuiesc că au asta și este o caracteristică excelentă, parcul se închide spunând la ora 8 noaptea, astfel încât toți cei care nu au verificat Până la ora 8 noaptea încearcă să contacteze acei oameni și văd dacă ați uitat să vă deconectați sau sunteți pierduți undeva pe traseul de drumeții.

Deci, asigurați-vă că nu numai că cineva să știe unde ești, dar că știu, de asemenea, că câinele tău este cu tine, pentru că câinele tău și poți să fii separat, și apoi vor trebui să-ți caute pe amândoi, Așadar, păstrați-vă că în minte, pentru a lăsa pe cineva să știe unde vă mergeți și că câinele dvs. este cu voi și, bineînțeles, există unii trebuie să aveți lucruri pe care voi avea nevoie să vă împachetați cu dvs., am menționat deja că vă asigurați că câinii dvs. Într-o ham, prefer hamul peste guler, îmi recomand întotdeauna că, drumeții este interesant, iar câinele tău poate să tragă puțin mai mult decât în ​​mod normal, este mult mai confortabil când greutatea este dispersată este torace, forța tragerea lui este dispersată prin piept și nu în jurul gâtului, cu siguranță că cablajul este calea de a merge, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la câinele dvs. care alunecă dintr-o ham așa cum poate să alunece dintr-un guler.

Deci, cu siguranță o ham, cu siguranță o leșie de bună calitate, o leșieră care nu va fi retractabilă, leșile retractabile sunt teribile pentru drumeții, ele permit ca câinele dvs. să fie mult spațiu, iar panglicile mici care retrag acea parte a leșinei nu sunt la fel de Strong ca o leșie tradițională obișnuită, deci doar o leșie tradițională obișnuită, aș recomanda nu mai mult de 6 metri lungime, vrei să-ți păstrezi câinele aproape de tine când trebuie, deci dacă are o lumânare mică de unde se atașează gulerului câinelui tău, care este minunat. Hamele uneori vor avea un mâner pe spate și aceștia sunt minunați la, dar asigurați-vă că există o modalitate prin care puteți să vă așezați pe câinele dvs. dacă aveți nevoie de faptul că alți excursioniști vin sau alți câini sau poate că există o veveriță sau un animal sălbatic în jur și doriți să vă țineți îndeaproape pe câinele dvs., trebuie să puteți face acest lucru.

Altul trebuie să aibă este un kit de prim ajutor și aveți nevoie să aveți și elemente specifice câinilor, faceți un pic de cercetare, dacă sari pe site-ul nostru Teyoryofpets.COM, dacă vizionați acest lucru pe media socială sau YouTube, faceți clic pe linkul de mai jos, vă va duce pe site-ul nostru și am un link acolo pentru că trebuie să aveți elemente esențiale într-un kit de prim ajutor câine, o mulțime de Aceste elemente cum ar fi tampoanele de tifon, tampoane de bumbac, pachete de gheață, pensete, peroxid, foarfece de capăt, pe care le veți găsi și cele din kiturile de prim ajutor uman, astfel încât să puteți cumpăra doar un kit de prim ajutor uman și apoi tu va avea banda-ajutoarele și toate lucrurile pe care le-ați putea avea nevoie de dvs., plus unele dintre lucrurile de care aveți nevoie pentru câinele dvs. și puteți adăuga doar alte elemente specifice câinelui pe care nu le aveți, dacă doriți, sau poate că aveți deja un pic de prim ajutor pentru dvs. și doriți doar să faceți una care este în mod specific pentru câinele dvs.

Doar faceți un pic de cercetare, aflați ce ar trebui să aveți, de ce aveți nevoie, mai ales dacă faceți drumeția dvs. și pur și simplu păstrați-vă în pachetul dvs., nu cântărește foarte mult, îl puteți pune într-un mic mic ca un recipient tupperware sau o pungă mică cu fermoar sau ceva de genul asta, nu se ocupă o mulțime de spațiu și nu cântărește pachetul în jos. Deci, asigurați-vă că aduceți un kit de prim ajutor cu dvs. Celălalt lucru pe care îl recomandă întotdeauna ca proprietarii de animale de companie să aibă casci și apă, de asemenea, câinii tăi vor avea nevoie de apă și să aducă un pic de mâncare, câinii tăi vor arde calorii suplimentare în timp ce drumeții, deci dacă tu au o mică gustare în mijlocul zilei, nu-l va răni, greutatea înțeleaptă că nu va primi o tona de calorii suplimentare pentru că o să-i ardă.

Poate doriți să obțineți câinele propriul rucsac, evident cu rase mai mici, aceasta poate fi o problemă, deoarece nu pot purta atât de mult, dar dacă aveți un câine mare, de exemplu, laboratorul nostru de ciocolată are un rucsac, ea poartă a Înapoi pachet de pachete, astfel încât să pot clipul un drept de leșie la ea, ei fac aceste, există tone de ei acolo pentru câini, sunt unele de bună calitate, cum ar fi pachetele de stil sac de sac, iar laboratorul nostru de ciocolată poartă toate bunurile pe care ea le are are nevoie, plus consumabilele pentru beagle noastre, pentru că beaglele noastre la puțin pentru a-și purta propriul pachet, așa că Sadie o poartă pentru amândoi și am pus acolo lucruri acolo, primește greutatea de pe pachetul meu și dă câinii tăi Locul de muncă, ei se simt bine despre asta, asigurați-vă că obțineți un pachet care se potrivește și confortabil, evident că va lua un pic de cercetare și poate o anumită teste dacă intri în magazinul dvs. de animale locale și încercați-le sau orice altceva , dar un pachet de câine ar putea fi un bun pentru a aduce, de asemenea.

Așa cum am menționat vasul, apa mâncarea, ați putea dori să aduceți niște spray de bug-uri sau un fel de natural, există diferite uleiuri esențiale și lucruri de genul ăsta sau orice altceva și pentru a păstra bug-urile, pentru a păstra acele bug-uri de pe tine Și câinele tău, aș recomanda acest lucru, mai ales dacă dvs. undeva ca sunt în Maine, avem țânțari peste tot, ei sunt teribili, teribili, teribili în timpul verii, așa că aducem mereu spray de bug-uri, pungi de scoop, întotdeauna aduce câine Pungi Poo, nu lăsați vreodată deșeurile câinelui dvs. undeva, unul este un traseu public Alte oameni nu apreciază acest lucru. Și două de fapt, nu sunt bune pentru mediul înconjurător pentru a lăsa câine Poop, așezându-se peste tot, asigurându-vă că aduceți niște pungi cu tine.

Alte lucruri pe care le-ați putea avea nevoie sunt niște ceară labe dacă câinele dvs. se întâmplă să aibă labele crăpate sau ceva de genul ăsta, diferite tipuri de ceară labe pot fi folosite ca protectoare și vor face ca plăcuțele puțin mai dure, puteți Cumpărați cizme dacă mergeți undeva unde terenurile foarte dură, dacă cumpărați cizme de câine și utilizați-le, utilizați-le înainte de drumeție, același mod cu pachetul de câine, acesta este ceva nou pentru câinele dvs., el va purta ceva nou , ei va fi incomod la început, așa că lasă-l să meargă în jurul casei cu pachetul sau cizmele de câteva zile înainte de a pleca, lăsați-l să se simtă într-adevăr în ele și chiar începe ca 10 zile, poate cu o săptămână înainte Plecați, lăsați-i în fiecare zi, lăsați-l să se simtă într-adevăr foarte confortabil cu ei și asta ar fi recomandarea mea, și când mergeți de drumeție, va fi bine și de fapt se va bucura de purtarea tot ce poartă, pentru că merge pentru a-și proteja picioarele, sau cu ambalajul va avea toate lucrurile sale în ea.

Deci, înainte de a vă duce la drumeția dvs., doriți, de asemenea, să planificați, așa cum am menționat în funcție de vreme, și să vă planificați traseul, să vă lăsați pe cineva să știe unde mergeți și apoi într-adevăr după aceea că ați primit tot ceea ce aveți Ai nevoie de câinii tăi gata să plece, a fost bine de veterinar, ți-ai făcut planurile, acum timp să ieși acolo și să te plimbi, dacă te gândești că va fi mult mai ușor și tu "să-ți dai seama că există atât de mult pentru ea, nu vă îngrijorați o mulțime de noi excursioniști sau excursii noi cu câini simt în același mod, astfel încât anumite lucruri de luat în considerare sunt verificați unde vă aflați în avans, dacă ați auzit despre a Traseul de drumeții Vrei să mergi la un parc public, un parc național ceva de genul asta, asigurați-vă că câinii sunt permise și asigurați-vă că este un traseu de drumeție pentru câini, unele trasee sunt abrupte, există o mulțime de roci, lucruri care nu sunt potrivite pentru câinele dvs., deci asigurați-vă că pentru o zonă prietenoasă pentru câini, un traseu prietenos cu câinele înainte de a vă afla pe drumeții dvs.

Deci, aici suntem, suntem gata să mergem că ai tot ce ai nevoie, câinii tăi se bucură, ți-ai făcut planurile, totul este bun, deci acum sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le consideri când drumeția ta, de Cursul țineți-vă câinele în minte, poate că îl hrăniți puțin în dimineața doar pentru a-i da acele calorii suplimentare, îl hrănește cu cel puțin o oră înainte de a pleca, pentru că vrei să te asiguri că nu se face drumeții pe stomacul complet , la fel ca și cum o veți face, doriți să vă asigurați că are timp, corpul său are timp să proceseze alimentele, să-i dea energia pe care are nevoie și apoi să vă asigurați că vă opriți pentru o mulțime de apă, nu "Vrei ca câinele tău să bea apă din surse naturale, streams, bătători lucruri de genul asta, există bacterii în apă, care se găsește, apa în picioare, care a aflat în natură, așa că am spus să aducă o mulțime de apă proaspătă curată și lasă-l să aibă o băutură la fiecare 20 de minute 30 de minute.

Dacă este fierbinte, poate chiar mai aproape de 15 sau 20 de minute, dacă nu este atât de fierbinte și excursia nu este cu adevărat obositoare, puteți merge 30 sau 40 de minute, opriți-vă pentru o pauză de apă, cel puțin de câteva ori pe oră ar fi Recomandare, și în cazul în care drumeții dvs. un drum lung, la fiecare două ore oferă, de asemenea, câinele dvs. cu un pic de mâncare, care va dori să spun că îi va da acele calorii suplimentare pe care le arde și îi dă energia pe care are nevoie Pentru a continua călătoria dvs. Deci, dacă drumeții dvs. pentru mai mult de două ore, dați-i o gustare mică la fiecare două ore.

Podcast anterior: Top # 47 - modalități interesante de a vă activa cu câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 48: drumeții cu câini - planificare, ambalare și unde să mergeți