Acasă legată: câinele călătorește timp de 2 zile pentru a-și întâlni proprietarul

Acasă legată de casă călătorește timp de 2 zile pentru a-și întâlni proprietarul

Cumva, câinii găsesc întotdeauna o modalitate de a urca în inimile noastre înainte de ao cunoaștem. Dar, uneori, ne batem în ei fără ca noi să realizăm chiar cât de mult. Acesta a fost cazul unui câine foster numit Hank, un ciobanesc alb german. 

Hank a fost trimis la un foster temporar în timp ce așteaptă ca fosterul său pe termen lung să devină disponibil. A petrecut 6 zile cu Rachel Kauffman, un tehnician veterinar cu 2 pui de la propriul ei și un alt câine favorabil, în plus față de Hank.

Rachel a spus că au legat foarte repede. El ar urma ei în jur și ar fi foarte atent la tot ce a făcut. Nu-mi pot imagina cât de drăguț ar arăta ședința în atenția, uitându-se la fiecare mișcare, urechi perked, având capul de la fiecare sunet nou; Vorbește despre adorabil!

Hank câinele a fost apoi trimis la noua sa familie foster pe termen lung să fie tratați pentru viermii de inimă și să fie sănătoși înainte ca el să poată fi adoptat oficial. Noua familie foster a lăsat pe Hank în siguranță și sigură în casă în timp ce au mers să ruleze comisioane. Când s-au întors, a plecat.

Aparent hank este mai mult decât câinele tău mediu. El a reușit să deblocheze și să deschidă ușa! Vorbește despre un cookie inteligent și determinat.

De acolo, câinele a călătorit la 11 mile în 2 zile pentru ao face înapoi la Rachel, proprietarul său.

Ei spun că au existat numeroase viziuni ale lui Hank de-a lungul călătoriei sale și într-o dimineață de marți, cineva a văzut Hank doar câteva blocuri de la locul lui Rachel. Persoana a urmat Hank pentru a vedea unde se îndrepta numai pentru ca el să meargă până la veranda frontală a lui Rachel și să se facă chiar acasă.

Amintiți-vă, Hank a petrecut doar șase zile cu Rachel. Șase zile! Aparent, Hank câinele și-a găsit noua mamă și nu era pe cale să o lase. Vorbește despre o legătură construită între om și animal.

Câinii nu vor înceta niciodată să mă uimească. Cred că oamenii le subestimează tot timpul. Mulți dintre ei refuză să stea dacă nu aveți un tratament, auzul lor în mod normal perfect se transformă într-o auz selectivă, uită cum să se comporte atunci când se joacă cu alți prieteni Doggie, își pierd mințile când cineva bate pe ușă etc.

Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că pot detecta și bombe, detectați drogurile, detectați dacă o persoană are cancer, poate prezice dacă o persoană este pe cale să aibă o confiscare, să ajute la deprecierea, să salveze vieți și, în unele cazuri, călătoriți timp de 2 zile pentru a vă întoarce la cineva pe care îl iubesc.

LEGATE DE: 14 cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

câine călătorește mile pentru a-și întâlni proprietarul
Rachel Kauffman primește un sărut iubitor de la câine Hank. Fotografie: Mark Weber /ComercialAppeal

Dacă sunteți interesat să încurajați un câine, încercați să contactați adăpostul local de animale. Promovarea are în evidență: Evident, cea principală dă câine o șansă mai bună de a găsi o casă pentru totdeauna.

De asemenea, dacă luați un câine foster, eliberați acel spațiu pentru o altă canină în adăpost, astfel încât să putem salva mai multe dintre ele. Dar există și unele coborâri Adoptarea unui câine de adăpost: Sănătatea câinelui, posibilele daune la proprietatea personală, curățarea, atașamentul emoțional etc.

Când sunteți încurajați, sunteți de acord să luați un câine fără adăpost în îngrijirea voastră, să-i dați dragostea, atenția, o casă nouă și mult mai mult până când câinele este adoptat sau pentru o perioadă predeterminată de timp.

LEGATE DE: Cum proprietarii își pierd încrederea câinilor lor

Ca părinte favorabil unui câine, ești ajutând la socializarea caninei să-l facă un candidat mai bun pentru adopție și învățați adevărata personalitate a câinelui, astfel încât să puteți ajuta adăpostul să-i găsească o speranță fericită. Dacă sunteți interesat, contactați adăpostul local, completați o aplicație și dacă sunteți aprobat, vă vor ajuta să găsiți cel mai bun câine Foster pentru dvs.

Nu știu cine este mai norocos în acest caz, Rachel sau Hank. Rachel a găsit un copil nou-copil și Hank a găsit o casă pentru totdeauna, cu nu numai o mamă, ci și frați.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acasă legată: câinele călătorește timp de 2 zile pentru a-și întâlni proprietarul