11 Sfaturi pentru cai de echitatie in iarna

Fetele de echitatie de cai albi de-a lungul benzii de zăpadă

Vreme rece, gheață și zăpadă prezintă probleme speciale pentru cai și proprietarii lor. Dar provocările aduse de iarnă nu sunt insurmontabile. Iată sfaturi și sugestii despre modul în care vă puteți asigura că plimbarea dvs. ca fiind în siguranță posibilă, în ciuda pericolelor de iarnă poate arunca la noi.

Furnizați mai mult GRIP

Dacă intenționați să călătoriți, iar pământul este alunecos, adresați-vă persoanelor cu privire la pantofi cu tampoane și capele de gheață. Plăcuțele speciale vor împiedica bulgări de zăpadă și pot ajuta la prevenirea vânătăi de gheață pe tălpile lor. Ghețurile de gheață pe copitele posterioare ale unui cal pot provoca o mulțime de daune dacă lovesc altul cal cu acestea. Astfel încât să doriți să încălziți copitele frontale cu calci și să lăsați postul gol, dar tăiat. Nemulțumit hoves Chip mai ușor în vreme frigid, deci nu săriți întâlnirile Farrier doar pentru că este iarna.

Reglați volumul de lucru

Când călătoresc în zăpadă amintiți-vă că este mai greu să lucrați pentru ca calul să călătorească pe pământ gol. Planificați-vă timpul în șa și viteza în consecință. Gândiți-vă la ceea ce este ca pentru voi să vă plimbați prin zăpadă - zăpada adâncă poate fi similară pentru calul tău.

Încetini

Planuiesc sa şcoală sau lucrați la un ritm mai lent, astfel încât calul dvs. nu transpiră la fel de mult. Răcirea poate dura mult mai mult, iar mușchii răciți durează mai mult pentru a se încălzi. Caii au nevoie uneori de timp pentru a se adapta la picior într-o arenă dacă sunt obișnuiți să meargă pe jos pe pământ înghețat, inegal și melodia lor se pot simți puțin stizite până când învață că pot să iasă cu încredere.

Un cal umed poate fi rece

Planificați timp suplimentar pentru a vă răci după călătorie. Nu puneți un cal de transpirație în frig, vânt sau umed. Pătură astfel încât umiditatea să se îndepărteze de haina calului tău și să schimbe pătură dacă devine umed. Când calul este uscat la piele, îl puteți întoarce.

Păstrați mușchii cald

Dacă calul dvs. este folosit pentru a fi stabilit și înclinat, luați în considerare utilizarea unui "covor de covor" sau "trimestru" pentru a-și păstra mușchii să se răcească în timpul călătoriei. Încercați covorul de crăpătură înainte de a continua, totuși, deci calul tău se obișnuiește cu simțul ei. Nu vrei să sporească o pătură ciudată peste bastoane când ești în șa.

Rochie în straturi

Rochie-te în straturi care pot fi îndepărtate cu ușurință dacă te încălzi în timp ce lucrezi calul tău. Fabricul care transportă și se usucă repede este cel mai bun pentru orice activitate de iarnă atletică. Există o varietate de îmbrăcăminte din Sub și îmbrăcăminte de exterior, în special pentru călăreți. Încălzirea urechilor pot fi purtați sub casca, sau capacele pot fi puse peste cască.

Purtați cizme sigure

Poate doriți să purtați cizme mai calde în timpul călătoriei în timpul iernii. Asigurați-vă că nu sunt atât de voluminoase încât să fie înțepeni în tine etrieri. Ei ar trebui să alunece cu ușurință dacă luați o scurgere.

Împiedica bulgări de zăpadă

Dacă bulgărele de zăpadă se formează în copite în timp ce vă plimbați, dați partea de jos a copiilor calului dvs. O acoperire de jeleu de petrol.

Evitați pericolele

Când călătoriți, asigurați-vă că rămâneți departe de zonele în care găurile, ramurile, stalpi sau alte pericole ar putea fi ascunse sub zăpadă. Vătămarea dvs. și calului tău ar putea să apară dacă călărește cu calul sau cade peste ceva ascuns sub acoperirea zăpezii.

Cald bit

Un pic de răceală înghețată poate fi incomod pentru calul tău. Păstrați pâinile în casă, încălziți-vă puțin cu mâinile sau ați pus un pachet de gel cald (nu fierbinte) în jurul bit-ului înainte de ao pune în gura calului.

Aduceți o gustare

Împachetați un bar de granola și un balon de vid de cidru fierbinte sau ciocolată pentru a vă încălzi după călătorie. Care muncesc din greu în vreme rece uscată poate fi deshidratare, așa că nu uitați să beți apă sau ambalați de-a lungul unei sticle de apă sau băutură sportivă prea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 11 Sfaturi pentru cai de echitatie in iarna