Elementele de bază ale traseului competitiv

Femeia care călătorește în pădure

Traseul competitiv măsoară capacitatea unui a cal sau ponei în timp ce călătoresc pe o trasee marcate cu 20 până la 120 de mile. Caii sunt examinați temeinic înainte, pe traseu și după finisare, de judecători calificați și veterinari. Evenimentele sunt strict temporizate, iar penalitățile sunt date pentru finisarea prea devreme sau prea târziu.

Caii sunt judecați de cât de repede scade ratele de inimă și alte măsurători fizice și metabolice. Caii care arată cel mai înalt nivel de câștig de fitness fizic. Cele mai multe evenimente au diviziuni diferite pentru călăreții juniori și piloții de diferite greutăți. Există adesea o diviziune pentru caii și călăreții novici cu mai mult timp sau o distanță mai scurtă.

Care este scopul?

Scopul este de a vă condiționa calul la cel mai înalt nivel de fitness și să aveți grijă de ea, astfel încât calul să completeze plimbarea cu cât mai puține stres posibil. Premiile sunt acordate în funcție de cel mai potrivităient cai din fiecare divizie.

Ce veți avea nevoie

Veți avea nevoie de câteva elemente de bază pentru a începe cu:

Aproape orice cal, cu excepția celor mai grele proiecte de proiecte, sunt potrivite pentru călăria competitivă. Caii cu mușchii și ponei mai grei nu pot avea puls și respirație (numită TPRS) ratele de recuperare pentru a câștiga, dar cu bună condiționare și îngrijire pot termina cu succes.

  • Orice șa care este confortabilă și se potrivește atât cu cal, cât și de călăreț.
  • O pauză
  • Ştreang
  • Frânghie de plumb
  • Bureți
  • Găleți
  • Haine confortabile și cască aprobată.
  • Feed pentru calul tău.
  • Răcitoare și pături în funcție de vreme.
  • Îngrijirea Instrumente.
  • Electroliți--O soluție de zahăr / sare pentru a vă ajuta calul să rămână hidratat.

La ce să te aștepți

Când ajungeți, veți vizita biroul de intrare pentru a obține pachetul de călăreț. Acest lucru va conține numărul și scorul dvs. și alte informații. Îți vei lua calul veterinarilor care îi vor da o examinare aprofundată, menționând pulsul, respirația, hidratarea, soliditatea și orice leziuni vechi. Toate observațiile vor fi observate pe foaia dvs. de scor. Vi se va cere trap calul tău pe un avantaj liber ca vedetești ceas pentru lamere sau rigiditate și atitudine generală.

Veți primi un timp pentru a pleca și veți sus pe șa și ieșiți pe traseu. Junior Riders pot fi obligați să călătorească cu un adult. Pe traseu, va trebui să vă așteptați ca să nu terminați mai devreme sau târziu.

Veți dori să vă ajutați ca calul să rămână răcoros, spongându-l în jos și oferind apă potabilă. În unele evenimente, puteți avea un echipaj de sprijin vă întâlniți de-a lungul traseului și vă puteți îngriji de calul dvs. și de calul dvs. Vă veți opri de-a lungul traseului la punctele prescrise și veterinarii vor examina din nou calul. Vor verifica ritmul cardiac, soliditatea și hidratarea.

Când ajungeți la veterinările finale, verificați-vă calul din nou. După aceea, vi se va da timp să vă răciți calul, să nu vă despărțiți și să-l curățați înainte de un ultim control aprofundat. Când toți caii au terminat, foile de scor vor fi comparate și placingurile acordate în funcție de cele mai bune scoruri.

Regulile exacte și punctajul variază în funcție de locul în care concurează. Multe cluburi au cărțile de regulă postate online.

Pregătiți-vă calul

Pentru prima călătorie, veți dori să începeți cu aproximativ 6 săptămâni înainte de eveniment. Lucrați treptat la călătorii de la 5 la 7 mile aproximativ 5 zile pe săptămână. Variază terenul și piciorul. Ar trebui să lucrați la un ritm de 5 până la 7 mile pe oră în săptămânile chiar înainte de eveniment. Antrenamente în inel în timp ce iau și ele. Un cal care este călărit constant de câteva ori pe săptămână va fi suficient de potrivit pentru a face o plimbare de 20 până la 25 de mile.

Calul tău va avea mai mulți oameni care îl verifică peste el. Luați-l obișnuit să fie atins de străini și mai ales de a avea temperatura sa luată. Învață să-l tragi pe o pierdere frânghie de plumb. De vreme ce peste toate manierele și atitudinea se numără spre scorul dvs., veți dori ca calul să fie calm și ascultător.

Ia calul tău folosit pentru a degusta degustare. Este foarte important ca el să bea și să mănânce pe tot parcursul zilei.

Pregătiți-vă

Prin condiționarea calului dvs. veți fi condiționați. Cu cât este mai potrivit, cu atât este mai ușor pentru ca calul tău să te transporte. Familiarizați-vă cu ratele de puls și de respirație ale calului. Luați notă de orice zgârieturi vechi sau răniri, astfel încât să le puteți îndrepta către judecători. Orice nu observat la începutul călătoriei poate fi penalizat la sfârșit. Aflați cum să administrați electroliții.

Înainte de plimbare, îmbrăcați confortabil. Colantele de echitatie si tricourile sunt acceptabile. Un Casca aprobata poate fi cerut. Utilizați orice echipament este confortabil și sigur.

La sfarsitul zilei

Indiferent dacă vă decideți să concurați din nou într-o plimbare de traseu competitiv, veți învăța o sumă enormă despre calul dvs. și, eventual,. Puteți câștiga a panglică, sau să fie recompensați pentru călăreția dvs. bună. Dar mantra celor mai mulți călăreți pe distanțe este "să termine este să câștige".

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Elementele de bază ale traseului competitiv