Câinele câștigă mare la parcul de minge

Câinele câștigă mare la parcul de minge

Luați-mă la BallGame a luat un sens complet nou la un joc de antrenament de primăvară Phillies atunci când un cuplu distractiv a decis să-și aducă pe pooch-ul lor. Ascuns într-un bebeluș pe pieptul proprietarului, cel mai fericit se amestecă Poodle pe planetă sa bucurat de minciună, o băutură răcoritoare și o după-amiază de răcire.

Nu ne putem gândi la o modalitate mai bună de a petrece o după-amiază leneșă în Clearwater, Florida! Poti tu?

De la capturarea soarelui în timp ce napping în sling, la a lovi apa dintr-o capcană de sticlă tatăl său ia dat, câinele mic se bucura de versiunea câinelui cea mai bună zi vreodată. Videoclipul care și-a capturat momentul în soare prezintă un chill, câine fericit, doar câștigând la viață.

Câinele câștigă mare la parcul de minge

Părinții lui cățeluși acționează ca și cum totul este normal, ceea ce ne face să înțelegem că aceasta nu este prima călătorie pe care trioul sa angajat ca o familie. De fapt, este suficient de apariția regulată că ei a cumpărat o sling pup să-și ia câinele peste tot cu ei. Ei sunt probabil tipul de proprietari de câini care se referă la micul lor prieten al lor ca și copilul lor "."

Phillies Big Big Fanii în Phillies Finery, au vrut doar o zi de familie obișnuită, care, desigur, include aducerea de-a lungul câinelui. Care, în timp ce napping în timpul celor 15 minute de faimă (OK, mai mult ca 29 de secunde), sa trezit suficient pentru a fi rehidratat și să înveselească jucătorii săi preferați.

LEGATE DE: Rucsaci pentru a transporta câini: Cum să-ți aduci câinele mic peste tot

Ceea ce este mai american decât baseball, hotdogs și luând câinele dvs. de-a lungul călătoriei? Major Liga de baseball știe acest lucru și are zile de câine de evenimente de vară în întreaga ligă și pe tot parcursul sezonului. Nu este doar pentru antrenamentul de primăvară! Poochul dvs. poate eticheta de-a lungul parcul de bilete MLB la alegerea dvs., doar verificați programul preferat al parcului de baseball pentru a vedea când evenimentul lor este programat.

Un cuvânt către cea mai devreme carte. Nu sunteți singurul iubitor de câine care vrea să Bucurați-vă de sportul preferat cu pooch-ul tău. Aceste evenimente se umple rapid. Cele mai multe includ activități distractive cum ar fi o paradă PET în jurul valorii de joc de avertizare pre-joc, cel mai bun în concursuri de spectacole și all-you-can-manat tratamente atât pentru proprietari, cât și pentru câini.

Pentru jocul Phillies, care este programată vineri, 20 mai, când Phillies găzduiește Atlanta Braves, o tombolă de 50/50 va avea loc cu o parte din veniturile care beneficiază de Tony La Russa Fundația de salvare a animalelor (ARF). Dragostea animalelor la Russa se întoarce atâta timp cât dragostea sa de baseball.

El a reușit să fuzioneze cu succes cele două, să găsească case pentru animale nedorite, abandonate, în timp ce gestionează unele dintre cele mai câștigătoare echipe din baseball. În acest an, Fundația ARF găzduiește scoarța în Parcul Baseball și evenimentele Doggy în 13 parcuri majore din liga din întreaga țară, inclusiv cea pentru Phillies.

Sperăm că o călătorie rutieră este în viitorul câinelui nostru de parcare preferat. Tatăl său îl poate da în jur în slingul pupurilor în timp ce ia în distracția preferată a Americii. Sunshine, Baseball, Hotdogs și cel mai bun prieten al tău - are toate elementele zilei perfecte pentru majoritatea dintre noi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele câștigă mare la parcul de minge