Ce să faci când cineva cade de pe un cal

Călăcire căderea călătoriei

Sperăm că veți alege întotdeauna când ieșiți din dvs cal. Dar, "dezmembrări neprogramate" se întâmplă și este mai bine dacă știți cum să vă ocupați de situație, indiferent dacă sunteți sau altcineva care cade.

Dacă veți petrece o mulțime de timp în jurul caii, este o idee bună să luați un curs de prim ajutor. Acest lucru vă va pregăti pentru situații de urgență de bază și vă va oferi încrederea și abilitatea de a face față lucrurilor cum ar fi lacerațiile, tulpinile / frazele și vânătăile.

Traseul de echitatie într-un grup

În mod ideal, când călărește într-un grup în timp ce traseu de echitatie, Încercați să fiți conștienți de abilitatea și nivelul de încredere al celorlalți piloți și temperamentul și instruirea corilor. Apoi, trebuie să vă planificați traseul și să vă poziționați ritmul cu cel mai puțin capabil de cal și cu pereche de călăreț în minte. Copleșitoare un cal sau un călăreț, mergând prea repede, călătoresc pe teren accidentat sau merge prea departe și de oboseală sunt invitații la probleme. Multe căderi și alte situații precare pot fi evitate prin aplicarea unui bun simț în planificarea călătoriei.

Dacă, cu toate acestea, un călăreț și calul lor fac "companie", va trebui să faceți o evaluare rapidă a situației. Uneori, piloții sunt destul de norocoși să se țină pe reins, praful ei înșiși și remontați. Dacă sunt puțin cam ciudați după cădere, este o idee bună să vă dezamăgiți propriul cal și să le așezați în timp ce se muncesc. Cu toate acestea, în cazul unei căderi foarte rele, trebuie să aveți grijă de călăreț mai întâi. Chiar dacă calul părăsește scena, va trebui să așteptați până când verificați dacă călărețul este în regulă înainte de a prelua calul. Dacă călărețul are nevoie de prim ajutor sau asistență medicală, vezi acest lucru. Purtând un telefon mobil în timp ce călătoria poate fi un ajutor imens, deoarece poate lăsa pe cineva să știe ce este traseul dvs. planificat. În acest fel, ajutorul și echipajele de urgență vă pot găsi rapid.

Dacă calul frunzele

Numai după ce călărețul este îngrijit, este timpul să vă uitați la cal. Dacă calul a părăsit scena, poate să-și găsească drumul spre casă. Dacă nu, calul liber poate căuta o companie și siguranță lângă alți cai sau chiar alte animale. Dacă calul nu se găsește rapid, notificați autoritățile, furnizarea de fotografii clare și o descriere. Începeți căutarea la locul în care calul a fost văzut ultima dată. Notificați pe oricine care locuiește în apropiere și la lăsați informațiile dvs. de contact cu ei. Căutătorii ar trebui să aibă halters și Oportunitati Pe măsură ce se poate opri cățelul calului.

Călătorește într-o arenă

Când călătoriți într-un inel sau arenă, trebuie să fiți la fel de conștient de caii verzi și / sau de combinațiile de călăreț Novice, așa cum ați fi atunci când călătoriți pe traseu. Arena Eticheta este, de asemenea, importantă atunci când există mai mulți oameni care călătoresc în același timp. Grajdurile ar trebui să aibă numere de urgență, cum ar fi focul și ambulanța, și au adresa fizică a hambarului postat. Dacă cineva coboară, toți ceilalți piloți ar trebui să-și piardă caii și să se deruleze dacă este necesar.

Cade într-o arenă poate da naștere la "reacții în lanț" printre cai. Dacă un cal slab se desfășoară în jurul valorii de emoționat, ceilalți cai pot deveni prea entuziasmați, provocând mai multe probleme. Instructorul sau cineva care este informat în primul ajutor ar trebui să participe mai întâi la călăreț, iar cineva va trebui să prindă calul liber. Numai după ce călărețul este îngrijit și calul este sub control, ar trebui să fie ceilalți Montați-vă și să-și continue călătoria.

Revenind înapoi

Dacă călărețul și calul nu sunt răniți, călărețul trebuie încurajat să re-monteze calul și să continue plimbarea. Este ușor de înțeles să vă agitați încrederea, uneori rău, după o cădere, dar re-montați rapid după căderea va ajuta călărețul să împingă mintal aceste emoții deoparte. Vorbind despre ceea ce se întâmplă și de ce și cum (dacă este posibil) căderea ar fi putut fi evitată poate ajuta pe toată lumea să învețe din situație, transformând un negativ într-un pozitiv.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce să faci când cineva cade de pe un cal