Un câine de serviciu incredibil salvează fată de la 5 mile distanță!

Un câine de serviciu incredibil salvează fată de la 5 mile distanță!

Probabil că am văzut toate sau cel puțin auzite povestiri despre câinii de serviciu la un moment dat sau altul. Acești canini foarte instruiți și devotați renunță la "normal și # 8221; Doggy trăiește pentru a ajuta pe cei cu condiții specifice.

Câinii de serviciu au a fost folosit de ani de zile pentru a le ajuta pe cei care sunt afectați orbi sau auz, Dar medicii își dau seama că utilizarea acestor câini specializați poate fi benefică pentru cei care suferă de boli cum ar fi diabetul de tip 1. Patru an de patru ani este un astfel de destinatar.

Această fată drăguță, nu numai că suferă de diabetul de tip 1, dar sa născut, de asemenea, cu sindromul Down. Pentru părinții ei, aceasta înseamnă că trebuie să fie vigilenți în monitorizarea nivelurilor de zahăr din Sadie; Un spike sau o scădere bruscă poate scrie probleme pentru această fată mică.

Un câine de serviciu incredibil salvează fată de la 5 mile distanțăArticol conex: 14 cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Din fericire, Sadie și familia ei au un înger gardian sub forma unui retriever labrador Aplicat numit, erou. Acest câine este unul dintre multele canini care au fost instruiți pentru a detecta atunci când zaharurile de sânge ale unei persoane nu sunt în parametrii normali.

Eroul face acest lucru folosind laba și nasul. Mama lui Sadie, Michelle, își va ține mâinile la câine și va întreba, și ce este?& # 8221; Eroul va atașa apoi mâna stângă pentru un rating scăzut de zahăr și nasul ei mâna dreaptă pentru o lectură ridicată. Acest lucru în sine este remarcabil, dar țineți-vă pe scaunul, deoarece devine și mai bine și # 8230;

Zaharul din sângele lui Sadie a fost verificat și a plecat la școală, lăsând eroul acasă să se relaxeze. Curând după plecarea ei, eroul a început să plângă și nu se va opri; acesta a fost nu un comportament normal pentru calitatea de obicei liniștită. Era din ce în ce mai clară lui Michelle că eroul încearcă să o avertizeze la nivelurile de zahăr din Sadie.

Dar școala era la cinci mile distanță!

Un câine de serviciu incredibil salvează fată de la 5 mile distanțăCum ar putea eroul să detecteze aceste schimbări de la o distanță de o distanță? Michelle nu a avut șanse și a numit școala, cerându-le să verifice nivelurile lui Sadie. Destul de sigur, au scăzut la nivele periculoase scăzute.

LEGATE DE: Cum câinii ajută la lupta împotriva cancerului

Nimeni nu știe cu siguranță modul în care eroul a reușit să detecteze această scădere de la o astfel de distanță, dar știm că este un simț al mirosului câinelui de o mie de ori mai sensibili decât oamenii. De fapt, ei au mai mult de 220 de milioane de receptori olfactivi în nas, în timp ce avem doar 5 milioane de euro.

Gândiți-vă că câinele dvs. este un expert sniffing? Consultați cele 5 rase de top pe scara KEN-SNIFFER:

  1. Labrador Retriever
  2. Ciobănesc german
  3. Beagle
  4. Basset Hound
  5. Copoi

Câinii sunt uimiți în atâtea moduri, totuși învățăm încă cât de departe se extind talentele lor. Dacă dvs. sau cineva din familia dvs. poate beneficia de un câine de serviciu, începeți să verificați Statele Unite ale Americii Registry pentru mai multe informatii. Cine știe? Unul dintre acești canini uimitori și dedicați vă poate salva pe tine sau o viață iubită.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un câine de serviciu incredibil salvează fată de la 5 mile distanță!