Lemonpeel angelfish

Lemonpeel Angelfish

Lemonpeelul Angelfish este unul dintre cei mai superși pitici angelfish pe care îl puteți găsi într-un acvariu cu apă sărată. Cu combinația de culoare frumos compusă, atrage atenția asupra oricărui acvariu. A Angelfish de dimensiuni mici, Este adesea denumit un pitic sau pygmy angelfish.

Privire de ansamblu de rasă

Nume comune: Lemonpeel pitic Angelfish, Lemon Peel Angel

Nume stiintific: Centropyge Flavissimus

Dimensiunea adulților: Până la 5.5 inci

Speranța de viață: 11 ani

Caracteristici

FamilieOrigineSocialNivelul rezervoruluiDimensiunea minimă a rezervoruluiDietăCreștereÎngrijirephDuritateTemperatura
Pomacanthidae
Oceane Indo-Pacific
Semi-agresiv
Mijlocul până jos
30 galon
Omnivore
Ou-scatterer
Intermediar
8.1 până la 8.4
8 până la 12 dgh
72 până la 80 f

Origine și distribuție

Aceste pești se găsesc în regiunea Indo-Pacific, dar mai multe dintre aceste pești au fost raportate că locuiesc la reciful din Kaneohe Bay pe Oahu, Hawaii. Nu este o specie endemică la Insulele Hawaiiene, se crede că prezența angelfishului Hawaiian în Hawaii se datorează eliberării ilegale a animalelor de acvariu nedorite în apele nearshore.

Culori și marcaje

Acest angelfish este adesea densidificat ca angelld-ul lui Herald (C. Heraldi). in orice caz, Centropyge Flavissimus are un corp galben uniform crom, un inel albastru în jurul ochiului și margini albastre întunecate pe aripioare verticale, în timp ce C. Heraldi are un corp galben uniform cromat, adesea având o nuanță ușor portocalie. Specimenele de lemonpeel juvenile au un ochi negru mare, negru pe partea laterală a corpului, care este adesea tăiată cu albastru.

Tankmates

Lemonpeelul Angelfish preferă să trăiesc solitar și rămâneți aproape de adăpost. Poate fi agresiv față de alți angelfistri. Doi bărbați se vor lupta cu moartea. Este posibilă păstrarea unei perechi de sex masculin și feminin sau chiar un trio (un bărbat și două femele) de Lemonpeel Angelfish în același rezervor împreună, cu condiția ca acesta să fie un acvariu mare cu o mulțime de locuri de ascundere și sunt introduse în acvariu in acelasi timp.

Această specie este bine cunoscută pentru suportul și alegerea la corali cu pietriș mari și mantale de prindere tridacnide. Lemnpeelul Angelfish poate, de asemenea, să mănânce niște polipi de corali moi, precum și să aleagă la Zohantids. Prin urmare, acest pește, la fel de adevărat cu cel mai mult întregul angelfish, nu poate fi complet de încredere dacă aceste nevertebrate sunt prezente. Îngerii pitici sunt teritoriali și vor alege pe colegi mai puțin agresivi și mai mici.

Lemonpeel Angelfish Habitat și îngrijire

Calitatea apei și dimensiunea rezervorului sunt importante pentru Lemonpeel Angelfish. O dimensiune adecvată a rezervorului pentru un singur specimen este un rezervor de 30 de galoane. Un rezervor de 55 de galoane este o dimensiune mai potrivită pentru o pereche mată sau un trio. Ei pot face bine într-o Setarea tipică a recifului, dar poate mânca la o parte din structura recifului. Faceți adăposturi de stâncă în rezervor adecvat pentru a se ascunde.

Lemfishul Lemonpeel este moderat dificil de a păstra. Țineți minte că aceste angelfish sunt grabe constante. Oferind o mulțime de alimente este egală cu o biolod mai mare în rezervor, astfel încât calitatea apei trebuie monitorizată. Au nevoie de un pH de cel puțin 8 ani.0, iar schimbările de apă care nu includ algele de spălare în afara rocilor. Dacă rezervorul este de 55 până la 60 de galoane, o schimbare bi-săptămânală de 10% la 15% ar fi bună. Dacă rezervorul dvs. este de peste 100 de galoane, poate la fiecare trei săptămâni până la o lună o schimbare de 20% și așa mai departe.

Acvariul trebuie să aibă vârsta de cel puțin 6 luni sau mai mult pentru a oferi toate cele necesare alge pentru a vă hrăni angelfish-ul.

Lemonpeel Dieta angelfish

Lemnpeelul Angelfish este un omnivor, dar dieta lor constă în principal din alge. Acesta este un tip de angelfish care nu se adaptează la fel de repede la alimentele hrănite cu rezervoare, ceea ce îl face puțin mai greu de păstrat.

Aceasta ar trebui introdusă doar într-un acvariu care este bine stabilit cu o stâncă amplă de pășunat sau o populație bună de creștere sănătoasă a creșterii macroalgei și a diatomelor pentru a se alimenta. Furnizarea acestui tip de habitat stimulează obiceiurile alimentare naturale ale peștelui și cu răbdarea și coaxizarea, va începe, de obicei, acceptând o varietate de tarife de tip Fed adecvate pentru omnivores. Când un pește vede alt pește care mănâncă o anumită mâncare, destul de des va începe să mănânce acel mâncare. Hrăniți-le de două până la trei ori pe zi și oferă o varietate de alimente. Le puteți hrăni alimentele pregătite cu alge marine, alimente spirulină îmbogățite, creveți de miță, creveți ras și creveți de saramură.

Diferențe sexuale

Toate angelfish se nasc ca femei. Pe măsură ce cresc, peștii mai mari și mai dominanți vor deveni de sex masculin și dacă moare de sex masculin, angelfishul următor în linie în ierarhie se va întoarce la bărbați. Punerea unui pește mai mare și mai mic este cel mai bun mod de a obține o pereche, eventual în aproximativ două până la trei luni. Fiți atenți și urmăriți agresiunea în acest timp.

Creșterea lui Lemonpeel Angelfish

În sălbăticie, ca și multe alte organisme marine, aceștia reproduc de fertilizarea externă. Ele sunt pelagice sau scatterere de ouă. Ei eliberează ouă și spermă simultan la amurg. Ei dansează, apoi se ridică în coloana de apă și își eliberează ouăle și sperma în apropierea vârfului apei.

Lemonpeel Angelfish este foarte dificil să se reproducă cu succes în captivitate. Ei preferă apa mai caldă, mai ales atunci când reproduceți, necesitând o calitate excelentă a apei, iar apoi o mâncare bună pentru larve.

Un rezervor mai mare și profund este necesar, precum și un program de iluminare stabil pentru a încuraja reproducerea. Puteți copia ciclul de lumină al naturii, având jumătate din lumini de ieșire (lumini mai strălucitoare), apoi o oră mai târziu, cealaltă jumătate iese la un moment consistent în fiecare zi. Au nevoie de o temperatură de 79 F până la 83 F timp de 14 până la 16 ore pe zi și cel puțin o înălțime a rezervorului de 20 de inci pentru a permite comportamentul în creștere și reproducere.

Ouăle vor fi trase în doar sub 24 de ore, iar după incubație, în decurs de 24 până la 36 de ore au nevoie de alge microscopice pentru gura lor foarte mică. Deoarece bebelușii sunt dificil, este nevoie de multă pregătire. Larvele reacționează doar la anumite tipuri de alimente vii. Sa constatat că nu vor mânca rotiferii. Baby Brin Shermp sunt pur și simplu prea mari pentru ei. Dar ei pot mânca Copepods.

Mai multe rase de pește de companie și cercetări suplimentare

În cazul în care Lemonpeel AngelFish face apel la dvs. și sunteți interesat de pește similar pentru acvariul dvs., citiți:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Lemonpeel angelfish