Dragon wrasse profile de rasa de pește

RockMover Wrasse

Dragonul Wrasse este un pește fascinant care se schimbă radical în timp ce se maturizează. Poate "înota" prin nisip, mișcă roci și substrat și reorganizează un pește. Pe de altă parte, este agresiv și aproape imposibil să păstreze într-un rezervor comunitar.

Privire de ansamblu de rasă

Nume comune: Dragon Wrasse, RockMover Wrasse, Striped Wrasse, Clown Wrasse, Reindeer Wrasse, Belly Red Wrasse

Nume stiintific: Novaculichthys taeniourus

Dimensiunea adulților: 12 inci

Speranța de viață: 10+ ani

Caracteristici

FamilieLabridae
OrigineIndo-Pacific
SocialAgresiv
Nivelul rezervoruluiNu există un nivel specific (alimentatorul de fund)
Dimensiunea minimă a rezervorului100 de galoane
DietăCarnivor
CreștereStratul de ouă

Îngrijire

Moderat
ph8.1-8.4
Temperatura72-78 & ordm-f (22-26 ° C)

Origine și distribuție

Dragonul Wrasse este originar din Oceanul Indian, Oceanul Pacific, Marea Roșie, Panama, la nord ca Insulele Hawaiiene și Micronesia. Se poate găsi și în Pacificul de Est din Golful California către Panama, în Japonia. De obicei locuiesc adâncimile .5 până la 14 metri, pe sau în apropierea canalelor de nisip care sunt croaziere căutând alimente.

Nisipul este, de asemenea, o sursă de refugiu pentru aceste și cele mai multe femei. Când se simte amenințat, atât adultul, cât și Juvenile Dragon Wrasse se va arunca în nisip și se va răsuci drumul spre siguranță. Este uimitor cât de departe această femeie poate călători sub nisip într-o perioadă scurtă de timp.

Culori și marcaje

Dragon Wrasse Pește sunt neobișnuite în faptul că minorii arata complet diferit de adulți. Young Dragon Wrasse este uneori poreclit Reindeer Wrasse din cauza apendicelor lor unice care arată ceva de genul coarnelor. Corpurile minorelor sunt plane și burgunde-colorate cu aripioare pelvine lungi și filamente Dorsal Fin. Aripile au variante variate în roșii, negrii și maro, cu membrane care pot părea translucide în lumina dreaptă. Pe măsură ce minorii se alunecă și se înmoaie lângă podeaua mării, arată foarte mult ca algele de alge, oferindu-le camuflaj utile. Dacă aceștia sunt văzuți de un prădător, Reindeer Wrasse va arunca de fapt capul mai întâi în nisip și se ascunde până când pericolul trece. Poate chiar "înota" sub nisip, reapare într-o locație nouă.

Pe măsură ce cresc, Reindeer Wrasse își pierde anexele și filamentele unice, precum și numele lor special. Colorarea pe corpurile lor se schimbă într-un model de fagure gri, în timp ce capul lor devin gri. Cozile lor devin albe cu margini negre. Ca adulți, aceste pești nu mai sunt reni, dar sunt acum adulți oficial Dragon Wrasse.

Tankmates

Nu este ușor să găsiți țânțari ideali pentru un dragon Wrasse. În timp ce minorii pot trăi pașnic într-un rezervor comunitar, Dragonul Adult Wrasse va mânca aproape orice creatură în mișcare, ceea ce înseamnă că orice altceva decât bureții și corali este un joc corect. Melci, crabi și majoritatea peștilor de acvariu sunt, de asemenea, pradă. Chiar și acele pești care sunt de obicei capabili să se ascundă de prădători, va fi greu să scape de un pește care poate (și nu) se întoarce pe pietre și să caute peșterile în interior pentru a găsi o masă.

În plus față de aceste considerente, este de asemenea important să știți că Dragon Wrasse va deveni "rege" al teritoriului său. Dacă intenționați să adăugați aceste pești într-un rezervor cu orice alt pește, acesta trebuie să fie ultimul pește din rezervor - altfel, acesta va mânca pur și simplu nou-veniți. Posibili Tankmates (pentru a fi adăugate în rezervor înainte de a introduce Dragon Wrasse) includ grupe, hawkh-uri, snappers, grunturi și triggerfish.

Dacă nu sunteți dornici să jucați gazdă la un rezervor de pește agresiv, dar credeți că vă veți bucura de vizionarea unui dragon Wrasse ca metamorfoze și apoi învață să rearanjați toate pietrele și substratul în rezervor, cea mai ușoară soluție este de a ridica a Dragonul unic Wrasse de la minor la adult într-un rezervor de rock live care nu include alte animale mobile.

Dragon Wrasse Habitat și îngrijire

Un pește care este în mod constant în mișcare, Dragonul Wrasse trebuie să fie prevăzut cu o mulțime de spațiu pentru a se deplasa și un pat de două până la patru inci de nisip moale, în cazul în care se poate îngropa. Rezervorul ar trebui să aibă un capac strâns de montare, deoarece Dragonul Wrasse are o tendință de a sări din rezervoare, mai ales când este surprins.

Substratul ar trebui să fie de nisip de cereale mici. Deoarece Dragonul Wrasse are o tendință de a se îngropa în nisip, nisipul de cereale mai mari sau corali zdrobită pot provoca tăieturi sau abraziuni pe pielea peștelui care lasă o deschidere pentru ca bacteriile să intre în pește și să provoace o infecție bacteriană care poate fi dificilă pentru a trata și vindeca. Această specie este, de asemenea, predispusă la dezvoltarea Infecția bacteriană internă asociate cu vezica urinară datorită mediului de substrat slab.

Juvenii mici, de obicei, nu se confruntă cu bine în captivitate. Nu este neobișnuit ca ei să piardă și să moară de morți din cauza lipsei de acceptare a alimentelor și, prin urmare, să nu ia dieta calorică ridicată pe care o cer pentru a supraviețui. Cel mai bine este să obțineți un specimen sub-adult de mai mult de două centimetri în dimensiune și unul care deja mănâncă bine pentru a evita problemele cu foamete.

Dragon Wrasse Dieta

Dragonul Wrasse este un carnivor care posedă doi dinți canini proeminenți în fața fiecărei maxime care este utilizată pentru hrănirea pe prada preferată. Pradă, pentru Dragon Wrasse, este un termen foarte general: va mânca pești mici, toate tipurile de crustacee de dorit și nevertebrate de motociclete, care includ forajele de șarpe și forate, părul rău, precum și viermi benefice, creveți, crabi de pustnic, crabi, și melci.

Aceste pești ar trebui să fie hrăniți o dietă consistentă de bucăți de mâncare de mâncare adecvată, care includ fructe de mare proaspete sau congelate, silverside, saramură live sau înghețată și creveți misterid. Piesele mai mici ale dragonului pot fi hrăniți bucăți tăiate de tarife de carne, precum și creveți de mister. Este mai bine să hrăniți aceste pești de trei ori pe zi.

Diferențe sexuale

Bărbații și femelele arată foarte asemănătoare și sunt de aproximativ aceeași dimensiune.

Creșterea dragonului Wrasse

Este foarte puțin probabil ca dragonul dvs. Wrasse să se reproducă în captivitate. În sălbăticie, bărbatul cerc femeia și apoi se ridică prin apa urmată de femeie. Una lângă alta, se ridică încet, în timp ce femeia își eliberează ouăle, iar bărbatul îi îngrămădește. Ouăle sunt despre .59 milimetri lățime și sunt plounați, astfel încât să poată călători curenții oceanelor. Ouăle plutesc atâta timp cât 75 de zile înainte de a fi trase.

Mai multe rase de pește de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de rase similare, verificați:

În caz contrar, verificați altele Saltwater PET FISH RAED profiluri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dragon wrasse profile de rasa de pește