Cum să găsești un bun bird sitter

Bird Mâncare din mână în Hyde Park

Nu este întotdeauna posibil să faceți o vacanță cu pasărea dvs., chiar dacă preferați cu adevărat să călătoriți cu tovarășul cu pene în remorcare. Din acest motiv, și faptul că poate fi o provocare de a călători cu orice fel de animal de companie, a existat un aflux de mici întreprinderi cu animale de companie care au apărut în întreaga lume în ultimii ani. Ca cineva care știe prea mult cât de greu poate fi să explice îngrijirea păsărilor pentru oamenii care nu au nici o experiență cu păsările, trebuie mai întâi să vă recomandăm să vă împotriviți nevoii de a contacta orice afacere publicită de companie în zona dvs., dacă nu menționează în mod specific acest lucru au experiență îngrijirea păsărilor. Multe dintre aceste întreprinderi se specializează în vizionarea pisicilor și a câinilor, în timp ce proprietarii lor sunt departe, iar în timp ce ei pot fi dornici să vă facă afacerea, s-ar putea să nu se îngrijească de o pasăre exotică care ar putea fi accentuat Datorită absenței dvs. inexplicabile, pentru a începe cu.

Nu vă descurajați, veți găsi un sitter calificat

Nu vă descurajați - doar pentru că ar trebui să vă arătați un pic mai greu pentru a găsi un sitter de păsări calificat nu înseamnă că nu veți putea găsi unul deloc. Dacă sunteți complet adverse pentru a vă îmbogăți pasărea cu o unitate rentabilă, atunci un loc bun pentru a începe să căutați un Sitter Bird este la dvs Oficiul Avian Veter. Discutați despre planurile dvs. de călătorie cu veterinarul dvs. și întrebați dacă el sau ea poate recomanda situri competente de păsări care ar putea fi potrivite pentru slujbă. Șansele sunt că veterinarul dvs. va ști de cel puțin doi sau trei oameni care ar putea fi dispuși să ia pe concert, și asta ar putea chiar să ajungă la tehnicieni care lucrează în clinică și pe cine ați putea fi deja familiarizați cu. Dacă medicul veterinar poate recomanda pe cineva, atunci este un pariu sigur că veți putea avea încredere în ei pentru a vă îngriji în mod corespunzător pentru animalul dvs. de companie în timp ce sunteți departe. Dacă medicul veterinar nu se poate gândi la cineva să recomande, încercați să întrebați alți proprietari de păsări pe care ați putea ști.

Faceți cunoștință cu Sitterul de păsări la domiciliu

Odată ce ați găsit un potențial Sitter Bird, cel mai bun lucru de făcut înainte de a le angaja este să le cereți să vă întâlnească la casa dvs. În acest fel, puteți evalua cât de confortabil este pasărea dvs. cu ei și viceversa. Unele păsări pot fi Sexul părtinitor Dacă sora dvs. este sexul opus de la dvs. sau poate avea alte motive pe care nu le "clic" cu persoana pe care o considerați. Asigurați-vă că "ascultați" pasării - indiferent cât de calificat poate fi cineva, nu va face nici o importanță dacă pasărea dvs. este prea stresată în timp ce ați plecat. Dacă pasărea dvs. pare bine cu Sitter, atunci ar trebui să fiți bine să mergeți mai departe și să discutați plata lor și la ceea ce vă așteptați să facă în timp ce sunteți departe. În majoritatea cazurilor, Sitterul va trebui să viziteze casa dvs. cel puțin o dată pe zi pentru a vă asigura că pasărea dvs. este hrănită, udată și că tava lui de cușcă este golită. Dacă pasărea și sora se înțeleg destul de bine, atunci ar putea dori să lucrați un timp de joc supravegheat și în vizită. Du-te cu intestinul tău!

Asigurați-vă că sunt familiarizați cu primul dvs. ajutor

Odată ce sitter-ul dvs. este informat despre îndatoririle lor, asigurați-vă că sunt, de asemenea, familiarizați cu kitul dvs. de prim ajutor păsări și informații de contact ale veterinarului. Accidentele se pot întâmpla în orice moment și vor trebui să fie pregătite. Știind că aveți toate bazele acoperite vă va ajuta să vă relaxați și să vă puteți bucura de vacanța dvs. știind că pasărea dvs. este în mâini bune.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să găsești un bun bird sitter