Adu-ți casa nouă de păsări

Zâmbind omul hispanic admirând păsări în Birdcage

Pregătirea pentru a aduce o nouă prieten de casă cu pene poate fi un moment extrem de interesant pentru familia ta. Pentru a vă asigura că noua dvs. pasăre este o completare fericită a gospodăriei dvs., este important să urmați această listă de verificare a preparatelor care trebuie făcute înainte de sosirea pachetului de bucurie cu pene.

Asamblați cusca noului dvs. păsări

Asigurați-vă că păsările dvs Casă nouă este gata pentru el este important să vă asigurați tranziția netedă a animalelor de companie în gospodăria dvs. Cu câteva zile înainte de sosirea păsărilor dvs., asamblați birdage-ul și alegeți a Locație adecvată pentru asta. Acest lucru nu numai că se va asigura că cușia de companie este pregătită pentru el când sosește, dar va da membrilor familiei și alte animale de companie ceva timp pentru a se adapta la locația incintei păsărilor.

Aranjați forțele, jucăriile și accesoriile în cușcă

Pentru a vă asigura că noua dvs. pasăre se poate mișca direct în cușcă, este important să îl înființezi și să fie gata să meargă în ziua sosirii păsărilor. Alegeți mai multe forțe de lungime și diametru adecvat pentru a aranja în interiorul cuștii. Selectați câteva Bird Safe Toys Pentru a vă decora casa de companie cu.

Asigurați-vă mâncărurile și mâncărurile de apă ale păsărilor într-o secțiune adecvată a cuștii și plasați o căptușeală în tava de colț inferior. Noul dvs. animal de companie va petrece probabil primele sale zile cu familia în interiorul cuștii sale, deci este important să se asigure că tot ceea ce are nevoie este imediat disponibil pentru el.

Au alimente, tratamente și suplimente gata

În primele câteva zile pe care pasărea dvs. îl petrec cu dvs. poate fi adesea un moment de încercare și eroare în ceea ce privește hrănirea. Înainte de a vă aduce casa de păsări, întrebați-i crescătorul cu privire la tipul de dietă care a fost hrănit în turmă. Unele păsări pot fi consumatoare pretențioase, deci este o idee bună să asigurați o cantitate de același tip de dietă pentru a vă hrăni păsările pentru prima săptămână sau cam asa ceva.

Cresterul sau VET-ul avian poate recomanda, de asemenea, tratamente speciale, vitamine sau suplimente alimentare pentru pasata ta. Dacă se întâmplă acest lucru, asigurați-vă că aveți o alimentare sănătoasă la îndemână înainte ca păsările să vină acasă.

Localizați un veterinar avian calificat

În timp ce este puțin probabil ca un crescător de reputație să vă trimită acasă cu o pasăre bolnavă, este întotdeauna o idee bună să programați un examen de wellness cu un Avian veterinar. Acest lucru nu vă va avertiza doar la probleme de sănătate cu pasărea dvs., dar vă va permite șansa de a solicita veterinar orice întrebări pe care le puteți avea despre îngrijirea personalului dvs. în mod corespunzător. Construirea unei relații bune cu VET-ul păsărilor dvs. este o caracteristică esențială a proprietății responsabile, iar primul pas în a vă asigura că animalul dvs. de companie se va bucura de o viață lungă și fericită ca membru al familiei dvs.

Achiziționați un kit de prim ajutor de păsări

Accidentele pot și se întâmplă, chiar și în prima zi a păsărilor dvs. acasă. Pentru a vă asigura că sunteți pregătiți în cazul unei situații de urgență, asamblați sau cumpărați a Kit de prim ajutor de prim ajutor Înainte de sosirea animalelor de companie. Nenumărate păsări de companie au avut viața lor salvată de proprietari cu previziunea de a se pregăti pentru urgențe.

Prin pregătirea corectă pentru ziua în care păsările dvs. va veni acasă, veți ajuta cu siguranță să faceți o tranziție mai ușoară atât pentru familia, cât și pentru noul dvs. animal de companie. În primele câteva zile pe care pasărea dvs. îl petrec cu familia va fi importantă pentru a modela modul în care vă consideră că noi membri ai "turmei". Asigurați-vă că faceți cea mai bună impresie posibilă, văzând că tot ceea ce trebuie să aveți grijă de animalul dvs. de companie este în ordine.

Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Adu-ți casa nouă de păsări