Ce trebuie să faceți atunci când păsările dvs. De companie stabilește un ou

Ce trebuie să faceți când pasărea dvs. pune o ilustrare a ouălor

Nu este neobișnuit ca păsările de sex feminin să pună ouă fără o pasăre de sex masculin. Dacă găsiți un ou în cușcă de la Parakeet, Probabil întrebați cum sa întâmplat, ce să faceți cu el și dacă va fi sau nu.

Dacă aveți o pasăre de sex feminin, natura o cere să pună un ou acum și apoi, dar nu înseamnă neapărat că vei vedea o pasăre pentru copii sau că oul va trage. Cu excepția cazului în care găina a fost expusă unei păsări masculine înainte ca oul sau ouăle, oul nu va fi fertil. În acest caz, majoritatea proprietarilor de păsări elimină oul din cușcă și aruncați-o. De cele mai multe ori, găinile se întorc la rutinele lor normale.

Nu este nevoie ca o pasăre de sex masculin să fie prezentă pentru o pasăre de sex feminin pentru a produce un ou. În mod similar cu modul în care femeile ovulează aproximativ la fiecare 28 de zile, păsările de sex feminin trebuie să-și elibereze ouăle dacă sunt sau nu fertilizate. De fapt, dacă găinile de reproducere nu pun ouă în mod regulat, ele sunt expuse riscului de legare a ouălor, o stare de sănătate potențial fatală.

Pericolele legării de ouă

Legarea de ouă este A conditie medicala care afectează păsările de sex feminin atunci când nu sunt în stare să treacă sau să se așeze, un ou care sa format intern. Această condiție este comună și poate duce la o infecție sau la deteriorarea organelor interne pentru păsări, dacă nu este abordată.

În funcție de locul în care a fost introdus oul în corpul păsărilor, uneori poate fi rupt în timp ce încă în interiorul găinilor. Uneori masarea zonei abdominale a găinului poate ajuta oul să treacă în siguranță, dar alte ori este posibil să căutați un medic veterinar avian certificat pentru a ajuta la dislocarea oului blocat.

Dacă oul este rupt în timp ce încă în interiorul găinei, orice fragmente de coajă sau reziduu trebuie îndepărtate pentru a preveni infecția, iar oviuctul ei - echivalentul aviar al tubului uterinos - ar trebui să fie curățat de un profesionist.

Ce să faci cu ouăle fertile pentru animalele de companie

Dacă există o șansă ca ouă pasărea dvs. de companie să fie fertilă și doriți să ridicați pasărea copilului, ar trebui să lumânați oul pentru a vedea dacă a fost într-adevăr fertilizată.

Luminarea este un proces în care o lumină puternică este ținută în spatele unui ou pentru a ilumina conținutul său fără a se opri. Un crescător de păsări poate determina dacă oul este sau nu fertilizat pe baza culorii, formei și opacității conținutului.

Dacă găsiți oul în cutia de animale de companie a fost fertilizată, va trebui fie să o dați înapoi mamei pentru incubare sau să o puneți într-un incubator dacă găina nu va sta pe ea. Ține minte că ridicând o pasăre pentru copii De la incubație este destul de dificilă și vine cu o mulțime de îngrijiri și atenție.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Prevenire, nedorită. Oul nedorit de ouă în păsările de companieCasa de animale din Chicago, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce trebuie să faceți atunci când păsările dvs. De companie stabilește un ou