Păstrarea câinilor de rang înalt - exerciții, instruire & sfaturi

Păstrarea câinilor de rang înalt - exerciții, instruire și sfaturi

Când dețineți un câine în vârstă, poate fi dificil să știți dacă ar trebui să le oferiți exerciții fizice, să nu mai vorbim de ce fel și cât de mult. Am găsit cele mai bune exerciții pentru Păstrarea câinilor seniori activi și cum ar trebui să-i respectați limitele pentru a nu le provoca durerea, stresul sau suprasolicitarea lor.

De la exercițiul bazat pe îmbogățiri la sporturi cu impact redus pentru câinii de rang înalt, care au dureri articulare, artrită sau probleme generale de mobilitate. Fiecare individ merită un exercițiu de distracție și stimulat pentru ei. Prin urmare, lista noastră completă vă va ajuta să identificați cel mai bun exercițiu pentru câinele dvs. pentru a le face Câini activi activi.

Exerciții pentru păstrarea câinilor de rang înalt activi

De la înot la yoga, există un exercițiu pentru fiecare câine vârstnic. Aruncați o privire de mai jos pentru a găsi cea potrivită pentru puii dvs.

Înot

Înot este formă ideală de exercițiu pentru câinii vârstnici din cauza fiind un impact scăzut. Este același motiv că câinii cu probleme de mobilitate merg la hidroterapie. Înotul este un mod minunat de a ajuta la construirea forței musculare și de a ajuta la corectarea altor probleme de mobilitate. Adesea, câinii vârstnici vor suferi de dureri de mobilitate sau de lupte generale în timp ce mergând sau fac alte activități. Oferind câinelui dvs. înotul ca o formă de exercițiu, sunt susceptibili să obțină toate beneficiile regulate ale exercițiului fără durerea că mersul pe care îl pot aduce câini de rang înalt.

Dacă câinele dvs. are și forma displazia, artrita sau orice durere de mobilitate sau lupte, Apoi, înotul este unul dintre cele mai bune exerciții pentru a încerca. De asemenea, asigurați-vă că vizitați centrele adecvate de înot pentru câini și Oferiți-vă câinelui dvs. cu propria haină de viață pentru siguranță. Acest lucru este menit să fie o formă distractivă de exerciții, dar există încă riscuri, în special pentru câinii vârstnici. Cu toate acestea, ca și cu fiecare exercițiu, câinele dvs. poate încă exagera. Urmați sfatul personalului de la centru și dacă câinele dvs. pare să se lupte sau să se gâfâie, să le odihnească!

Drumeții

Drumeții este un exercițiu minunat pentru câinii care iubesc să exploreze și să se miște. Cu toate acestea, nu puteți face o excursie completă și înclinată cu un câine senior în același mod în care puteți face cu un câine adult. Va trebui să găsiți locația potrivită, una fără prea multe dealuri sau cele cu mai puține înclinații, astfel încât câinele dvs. nu depășește ei înșiși sau chiar obține dureri articulare în timpul excursiei. Mai mult, câinele dvs. trebuie să fie întotdeauna hidratat corespunzător înainte, în timpul și după o excursie. Ia în considerare aducerea unui A cort de câine, Pat de călătorie, și Bowl de călătorie pliabil Deci, ori de câte ori câinele tău arată obosit sau sete, poți să faci o pauză și să le dai o băutură.

De asemenea, excursia ar trebui să fie prea lungă de o distanță pentru ei mers pe jos. Nu există un moment specific pentru a vă recomanda deoarece depinde de rasa câinelui dvs., vârsta exactă și condițiile de sănătate. Cu toate acestea, câinele dvs. nu ar trebui să fie epuizat până la sfârșitul plimbării. Ei pot fi puțin obosiți, deoarece exercițiul ar trebui să le ofere o priză de energie, dar dacă câinele dvs. este puternic gâfâind și se luptă să meargă, atunci acest lucru este prea lung. De asemenea, asigurați-vă că verificați temperatura în acea zi, astfel încât acestea să nu se facă drumeții în căldură extremă care ar putea duce la încălțămintea.

Jocuri de aromă alimente

O intensitate scăzută, dar Formă foarte îmbogățită a exercițiilor fizice Căci câinii tăi joacă un joc de miros de mâncare. Un beneficiu este că puteți face acest lucru ușor și ieftin la domiciliu. Pur și simplu cumpărați unele Tratamente că câinii tăi adoră și le ascunde în jurul casei tale. Asigurați-vă că sunt în locații pe care câinele dvs. le poate atinge și sunt permise în, cum ar fi în patul lor, sub masă sau în diferite locații din exterior.

Alternativ, puteți lua în considerare achiziționarea unui a Snuffle Mat sau a Puzzle toy și punerea lor în jurul casei voastre. Acest lucru vă va face câinele senior în sus și în mișcare și le va da stimularea și îmbogățirea mentală. Asigurați-vă că tratamentele sunt scăzute, cum ar fi un ingredient tratează. Ca unul dintre scopurile exercitării câinilor dvs. este de a menține pierderea în greutate sau o greutate sănătoasă. Prin urmare, aveți grijă de numărul de tratamente pe care le puteți administra.

Socializare

Când câinii socializează, ei se vor urmări adesea unul pe celălalt și se vor juca, acest lucru în sine este o formă de exercițiu. Luarea câinelui dvs. în vârstă la parcul câinilor este o mare formă de îmbogățire. Ei se pot întâlni și se pot juca cu noi prieteni, salută vechii lor prieteni și sniff în parc. Un alt bonus despre această formă de exercițiu este acela Câinii tăi pot lua pauze ori de câte ori au nevoie. Când un câine senior exercită prea mult, se pot simți epuizați și nu se simte. Când vă socializați, dacă câinele dvs. este obosit, pot pleca și odihnă. În plus, aceste locuri oferă întotdeauna boluri de apă. Deși, dacă aveți vreo preocupare, ar trebui să vă aduceți propria dvs.

O alternativă la o vizită la o vizită de câine este să invite prietenii câinelui tău să se joace cu ei în casa ta. Acest lucru vă oferă câinelui o experiență mai puțin stresantă, deoarece nu vor exista prea mulți câini și ei au, de asemenea, confortul casei lor. În plus, dacă câinele dvs. se simte copleșit deloc, pot merge la patul lor.

Senior Activități de câine
Puteți avea date la domiciliu la domiciliu.

Yoga pentru câini

Yoga pentru câini, de asemenea cunoscut ca si doga, este practica yoga cu câinele dvs. Puteți face ambele poziții alături de câinele dvs. sau puteți face cu ajutorul acestora. Un exemplu bun al acestui lucru este, cu o mică rasă de câine, făcând crabul să se încurajeze să sară și să stea pe stomac. Mulți recomandă să faci yoga alături de câinele tău senior, deoarece nu sunt la fel de agile cum au fost odată. Acest lucru poate însemna instruirea acestora pentru a imita pozițiile similare, cum ar fi câinele descendent. Acestea vă vor întinde mușchii câinelui și vor face să se miște spre deosebire de cei care dorm ca normal.

Acest exercițiu poate fi cel mai potrivit pentru câinii care nu pot merge pe plimbări sau să se joace cu multă ferocitate. Oferă câinelui dvs. o nouă formă de îmbogățire, ajutându-vă câinele să se miște.

Câine pilates

Pilates canine pentru câinii vârstnici se concentrează în principal în jur echilibru pentru a ajuta la stabilitatea și consolidarea mușchilor. Puteți alege să practicați acest lucru acasă sau chiar să rezervați o clasă cu alți câini. Porniți câinele dvs. pe un bilanț, astfel încât acestea să poată începe un proces blând de îmbunătățire a echilibrului lor. Puteți să le încurajați pe consiliul balanței și să le tratați pentru a le lăuda sau le ridica ușor pe tablă și le tratați când sunt pe bord. Pe măsură ce devin mai confortabile cu bordul balansului, le puteți muta pe un disc de echilibru. Care este mai dificil de echilibrat.

Utilizarea Pilates Canine vă va ajuta câinele să-și întărească mușchii, să învețe noi trucuri și chiar vă oferă două activități distractive de făcut împreună. Doar asigurați-vă că nu vă grăbiți câinele în practicare și pentru a vă consulta medicul veterinar pentru a vedea dacă acesta este un nou exercițiu nou de început.

Formarea activă a câinilor

Instruire Programele nu sunt utile numai pentru dvs., dar și ei îmbogățesc câinele dvs. și sunt minunate pentru păstrarea câinilor de rang înalt. PRELUCRAREA ȘI NU POATE TREBUIE UN TRUCȚI NOI NOI NOI "! Poate dura mai mult, un pic mai mult dedicare și să stabilească în mod rezonabil așteptări pentru abilitățile lor ca câine vârstnici.

Chiar dacă câinele dvs. nu a învățat niciodată trucuri, nu este prea târziu! De la starea de a se culca, puteți lucra puțin în fiecare zi pentru a vă învăța câinele cum să faceți aceste trucuri. Prin păstrarea câinelui angajat și oferindu-le cu tratamente, acesta este O activitate distractivă și benefică pentru dvs. Puteți fi, de asemenea, la fel de avansat sau energic cu alegerile dvs. de truc, pe măsură ce câinele dvs. se poate ocupa. De exemplu, spuneți că aveți un câine adult mai în vârstă, ați putea lua în considerare învățarea acestora cum să se rotească. Cu toate acestea, dacă aveți un câine foarte în vârstă, ați putea lucra la învățarea lor cum să-și scuture laba. Aceasta înseamnă că nu o supraviețuiți pe un câine și să le presați prea mult. În schimb, vă păstrați îmbogățirea în cadrul abilităților lor.

Puteți pune împreună planul de instruire propriu al câinelui. Acest lucru poate include trucurile pe care le doriți să le învățați, ceea ce vă tratează dorința de a le oferi ca laudă, durata de timp și cât de regulat veți încerca să le instruiți. Puteți face o diagramă distractivă pentru a verifica dacă rămâneți pe drumul cel bun!

Sfaturi pentru păstrarea câinilor de rang înalt

Ignorarea exercițiilor fizice directe pe care le puteți încuraja câinele senior să faceți, există, de asemenea, sfaturi de zi cu zi care vă pot ajuta câinele vârstnici să rămână activi și sănătoși.

Du-te pe plimbări împreună

Poate părea evident, dar blând Plimbare împreună este o modalitate excelentă de a-ți exercita câinele senior. Unii proprietari cred că pentru că câinele lor se mișcă mult mai puțin și la o rată mai lentă, că o plimbare nu va face prea multă diferență pentru sănătatea lor. in orice caz, Motoarele regulate chiar și într-un ritm blând vor influența pozitiv sănătatea câinelui. Mers pe jos distanțe mai mici mai lent este de așteptat ca vârstele dvs. de câine. Pur și simplu nu pot exercita cum folosesc. Dar asta nu înseamnă că nu mai doresc să meargă.

În lăsându-ți câinele să exploreze când merg, ei merg de fapt distanțe mai lungi decât dacă trebuiau să meargă o traseu drept. Prin urmare, merită să vă permiteți câinele dvs. de pe conducere dacă răspund bine și este o zonă permisă. Dacă nu, conducerea extensibilă reprezintă o soluție minunată la această problemă.

Explorați noi locuri

În explorarea locurilor noi, câinele dvs. va dori să meargă și să se deplaseze pentru a verifica totul. Fie că acesta este un nou parc de câine sau o călătorie de pădure, o nouă aventură deține multe beneficii. Pentru început, toate aceste mirosuri noi vă vor încuraja câinele să se miște peste tot. Va urma trasee diferite și va descoperi noi mirosuri, toate care încurajează chiar câinele dvs. în vârstă să se miște în jurul zonei și umblați distanțe mai lungi decât acestea într-o zonă cunoscută.

Alte beneficii includ încurajarea pentru un câine în vârstă de a dori să exploreze efectiv. Într-o zonă cunoscută, câinele dvs. nu poate fi deranjat să se miște și, chiar și cu încurajare, ei pot refuza să meargă. Prin luarea câinelui dvs. într-o zonă nouă, este mult mai probabil să doriți să explorați și acest lucru face ca toată diferența să vă mențină câinele senior.

Locuri noi pentru câini de rang înalt
Luați câinele în locuri noi.

Faceți cunoștință cu oameni noi (și câini)

Socializare este important pentru câinii de orice vârstă și poate ajuta de fapt câinele dvs. în vârstă să păstreze activ. Când câinii întâlnesc oameni noi și câini, sunt de obicei excitați. Ei vor fi legați de noul lor prieten sau în cazul câinilor foarte vârstnici, ușor de plod. Oricum, Noii prieteni sunt adesea o formă de încurajare pentru câinii mai în vârstă. Veți găsi adesea câini vârstnici care acționează ca niște pui mai mult când cu un prieten, mai ales noi.

Noii prieteni adesea provoacă un răspuns mai fizic al pozitivității. Când un câine recunoaște altul, ei pot fi încântați de o vreme, dar în curând se stabilesc în confort cu prietenul lor. Proprietarii și câinii noi încurajează câinele dvs. să exploreze și să lege cu un nou proprietar sau câine. Adesea, acest lucru poate însemna să le salut fizic, să se joace și chiar să le urmărească (mai mult dacă noul lor prieten este un câine, desigur!).

Lucrați pe trucuri noi

Învățând câinele dvs. trucuri noi oferă tot felul de beneficii pentru ei. De la păstrarea câinelui dvs. senior activ la întărirea legăturii dintre voi doi, acesta este unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le putem oferi. Decideți un truc pe care doriți să-l învățați câinele și o perioadă de timp pentru a face acest lucru zilnic. Timpul petrecut făcând acest lucru cu câinele dvs. acționează, de asemenea, ca îmbogățire mentală Pentru că învață o nouă asociere. Armarea pozitivă Când este afișat trucul va permite câinelui dvs. să asocieze plăcerea de a primi un truc de câine cu efectuarea acestui truc.

Puteți învăța trucurile de câine în vârstă, cum ar fi rotirea, ruloul sau chiar laba să-i încurajați să facă un exercițiu fizic mai mic decât normal. Acest lucru combinat cu distracția unei activități cu proprietarul lor și tratează, vor dori să învețe trucuri peste și peste.

Dublați vizitele dvs. VET

Vizitele regulate VET devin mai importante pe măsură ce câinele dvs. devine mai în vârstă deoarece sunt mai vulnerabili. Veterinările pot explica dacă ceva este în neregulă cu câinele dvs. sau dacă există modificări specifice pe care le puteți face pentru a vă ajuta câinele.

De exemplu, puteți crede că câinele dvs. are mai puțină energie deoarece sunt bătrâni, când au mușchi mai slabi din inactivitate. Acest lucru poate fi ajutat cu hidroterapie, toate veterinarii pot analiza într-o vizită VET.

Păstrarea câinilor Senior Active - FAQ-uri

Pentru informații suplimentare despre păstrarea câinilor de rang înalt, găsiți cele patru întrebări cele mai căutate online despre subiect.

Ce pot da câinelui meu mai mare pentru mai multă energie?

Cel mai bun lucru pe care îl poți Dă-ți câinele mai în vârstă este o dietă adaptată vârstei și nevoilor lor. Câinii au nevoie de modificări pe măsură ce îmbătrânesc. Câinii mai în vârstă necesită adesea mai puține dispoziții privind energia datorită faptului că este mai puțin mobil și, prin urmare, necesită mai puțin grăsimi, carbohidrați și calorii. O dietă obișnuită pentru un câine adult poate să le facă rapid să pună în greutate, ceea ce afectează mobilitatea lor și mai mult.

Cât de des ar trebui să mergeți pe un câine senior?

Ar trebui să mergeți pe un câine senior De câte ori doresc. Oferiți întotdeauna o dată pe zi. Ploile lor ar putea fi nevoie să fie scurtate cu mai puține înclini că sunt mai în vârstă, dar mulți câini senior încă adoră și au nevoie de plimbarea lor zilnică. Nu numărați acești tipi în urmă, mulți câini mai în vârstă găsesc timp pentru a trece prin parc de câine și se joacă cu alții, chiar și pentru puțin timp.

Este ok pentru a merge un câine senior?

Nu este doar bine, dar recomandat pentru un câine fericit. Desigur, există excepții, cum ar fi câinii cu probleme de mobilitate și durere. În general, câinii vârstnici iubesc plimbările la fel de mult ca orice câine, au nevoie doar de o plimbare modificată. Să le furnizeze suprafețe mai grave și plimbări mai scurte. Sau să ia în considerare luarea câinelui dvs. într-o zonă închisă în care pot fi eliberați un plumb. În acest fel, ei pot rula la fel de mult sau cât de puțin îi plac.

De ce dormi câinele meu senior atât de mult?

Câinii mai în vârstă dorm mai mult pentru că ei nu au aceleași dorințe sau nivele de energie pentru a rămâne treaz și a interacționa. Activitățile generale să le plictisească mult mai ușor decât ar fi un câine pentru adulți. Cu toate acestea, dacă găsiți câinele dvs. vârstnici doar dormit, fiți atenți. Câinii de rang înalt sunt mai predispuși la problemele de mobilitate și boala care pot duce la simptomele letargiei. O vizită VET rapidă vă poate spune dacă grijile dvs. sunt justificate sau nu.

este ok pentru a merge un câine senior
Urcați câinele dvs. pentru ao păstra sănătoși și fericiți.

Păstrarea câinilor dvs. seniori activi este la fel de importantă ca și menținerea câinelui și a câinelui adult activ. Prietenii noștri vechi au nevoie de exerciții pentru a rămâne sănătoși, chiar dacă nevoile lor sunt schimbate. Asigurați-vă că nu vă forțați câinele să vă exercitați dacă par foarte reticenți. În schimb, consultați medicul veterinar pentru sfaturi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Păstrarea câinilor de rang înalt - exerciții, instruire & sfaturi