Cum să calmezi un câine hiper

Cum să calmezi câinele hiperactiv

Amestecul tânăr de taur de taur se mărită în jurul camerei la viteza superioară, fața într-o grindă largă de joc, coada sa ascuns sub fundul ei.

Hyper Pit Bull

Ea mi-a lovit picioarele, aproape că mă bate în ciuda poziției îndoite cu genunchi pe care am adoptat-o ​​când am văzut venirea ei.

Ea a ricocat-o pe mine și mi-a zdrobit în Zoe-ul meu de colaborare, sărind spre fața lui Zoe, cuiele îi strângeau piciorul lui Zoe și rakându-și pantalonii.

Acest câine a avut nevoie de ajutor. Ea nu a fost agresivă, dar ea nu a fost adoptată foarte repede acționând așa. Chiar și excursitatorii activi ai Colorado nu-i plac câinii de energie înaltă, fără maniere.

Învățând cum să calmezi un câine hiperactiv este o abilitate pe care mulți formatori de câini le învață mai devreme - dar nu este ușor. Încercați doar să epuizați câinele și să riscăm să creați un super-atlet de anduranță? Sau blocați câinele departe și sperați că se vor îmbunătăți atunci când sunt mai în vârstă? Va angaja un dogwalker fix? Ce este proprietar să facă?

Energie mare față de excitare înaltă: care este diferența și o face?

Înainte de a merge în modul de a calma un câine hiperactiv, să facem ceva terminologie drept. Nu toți câinii cu energie fără limite sunt creaturi nepoliticoase,. Și nu toți câinii care sunt nepoliticoși și împinși sunt super-sportivi.

Câini extrem de trezite

Câinii extrem de treziți sunt doar că - sunt supraîncărcați de stimuli că alți câini ar lua în pace. Nu este o stare permanentă de a fi, este doar o scurtă pentru ceea ce fac acești câini la un moment dat.

Câinii extrem de treziți au adesea un aspect sălbatic, aproape panicat în ochi - sunt peste partea de sus și sub control. Acești câini nu sunt capabili să gândească prin entuziasmul lor.

Calmează câinii hiper

Bella, câinele descris la începutul articolului, exemplificat perfect în adăpost.

Câinii de excitare înaltă ..

  • Rulați în jurul valorii de viteza maximă
  • Scoarță neîncetat
  • Gura la mâinile sau îmbrăcămintea oamenilor, uneori cu forță
  • Sari la oameni
  • Zgârierea la oameni în timp ce sare în sus
  • Bate copiii sau câinii
  • Slam în oameni sau "pop" de la ei ca și cum ar fi lansat tampoane
  • Apuca pe lesa lor pentru a juca remorcher de război

În adăpost, numim adesea această "canisa nebună", deoarece adesea se agravează de-a lungul timpului cu o lipsă de puncte de vânzare. În casă, acești câini pot fi foarte greu de manevrat și nu foarte distractiv de a fi în jur.

Acești câini nu au întotdeauna energie înaltă - ar putea să meargă absolut nebună timp de doar câteva minute și apoi să fie epuizate. Cu toate acestea, câinii de energie ridicată sunt la un risc mai mare de a deveni câini de excitare ridicată, de asemenea. Ele există adesea mână în mână.

Câinii prezintă riscul de a deveni o excitare ridicată atunci când ..

Nu li se acordă suficient exercițiu pentru rasa, vârsta și personalitatea lor

Ei nu au fost niciodată învățați indici de bază de ascultare

Ele sunt private de interacțiune socială

Ele sunt expuse unei situații care sunt prea interesante pentru ei

Acestea sunt câinele ne vom concentra pe azi, pentru că sunt tulburătoarele. Mulți câini de energie înaltă sunt capabili să devină extrem de treziți - dar nu este o relație de 1: 1.

Câini de înaltă energie

Câinii de energie mare au o tona de energie. Acești câini pot fi în continuare politicoși, dar sunt sportivi. Granița mea Collie este un câine de mare energie. Vom alerga la 19 mile, vino acasă, iau un pui de somn și mă voi trezi la o jucărie de pluș pe pieptul meu, o coadă de vânătoare și un aspect dornic. El este întotdeauna pregătit pentru mai mult.

Câini de înaltă energie ..

  • Sunt adesea foarte potrivite
  • Sunt adesea "lucrări" rase care au fost crescute pentru a fi în afara și a face activitate fizică toată ziua (gândiți-vă la labrador, păstori germani și coloane de frontieră)
  • Poate merge, du-te, du-te! Acești câini sunt capabili să ruleze, apoi să joace Frisbee, apoi să meargă înot, apoi să vină acasă și să joace remorcher înainte de prânz.

Gândiți-vă la acest fel: excitare ridicată este o stare temporară de a fi, în timp ce energia înaltă este un nivel de energie care este adesea conectat la anumite rase și biologie.

Cum să evacuați câinele Hyper

Dogul meu de câine este un exemplu excelent al unui câine care este în mod natural în mare energie și - din cauza acestui lucru - ar fi mai înclinat să alunece în state de excitare înalte, nu a fost pentru formarea pe care am lucrat-o și la ieșirile abundente fizice și mentale Îl ofer.

Formarea lui îi ajută să se gândească prin entuziasmul și energia sa să se comporte ca un câine politicos, nu o combinație nebună de unghii, dinți și picioare.

Acest articol va fi concentrat în primul rând pe tehnici pentru a ajuta câinii de excitare ridicată, dar principiile se pot aplica și câinilor cu energie înaltă. Țineți cont doar că nu se exclud reciproc! De acum înainte, pentru a evita confuzia, vom numi toți acești câini "hiperactive."

Atât câinii de energie ridicată, cât și câinii de excitare au nevoie de antrenament, exerciții fizice și îmbogățirea mentală. Fără a oferi câinelui exercițiu adecvat și stimularea mentală, nici o formă de formare nu va reuși. Și fără antrenament, toate exercițiile fizice și îmbogățite vor crea doar un brainac super-atletic al unui câine fără maniere.

De ce câinii hiperactivi au nevoie de un comutator OFF

Câinii hiperactivi au nevoie de ce formatori numesc un "comutator oprit." Aceasta înseamnă că Scopul tău nu este doar la Dați-le exerciții fizice, dar pentru a le învăța cum și când să se calmeze. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pentru calmarea câinilor hiperactivi.

Deseori lucrăm doar la revigorarea câinilor noștri, apoi vă supărați când nu par să știe cum să se relaxeze. Este important să înțelegeți că câinii nu știu în mod natural cum și când să se relaxeze. Fără a pune niște lucruri în antrenament, nu există nici o cale pentru câinele tău adolescent să știe că este bine să mergi complet nebun la parc cu prietenii săi, dar că ar trebui să se culce calm pe covor în camera următoare, când oaspeții s-au terminat.

Învățând câinele dvs. cum să vă liniștiți sau "Instalarea unui comutator" este o metodă importantă pentru a vă învăța câinele cum și când să vă răciți!

Iată cum se face.

Trainer 4 moduri preferate de a "instala un comutator oprit"

Există o mulțime de modalități diferite de a calma un câine hiperactiv. Din fericire pentru tine, Multe dintre aceste jocuri "off switch" sunt ușor de jucat și implică tratamente. Vă recomandăm să faceți una dintre acestea pe zi dacă aveți de-a face cu un câine hiperactiv în casa dvs.

Jocul # 1: Mat de antrenament

Mat de antrenament este modalitatea mea preferată de a învăța un câine să se stabilească. Este un proces cu mai multe trepte de a învăța câinele să se întindă pe un "mat" și să rămână acolo indiferent de ce se întâmplă în jurul ei.

Există mai multe modalități de a învăța un câine să se așeze pe covor, dar favoritul meu personal a fost scris de dr. Karen În general.

Acest videoclip este de asemenea util pentru primava învățare câinele dvs. să se întindă pe mat:

Jocul # 2: Este alegerea

Pionierat și popularizat de formarea câinilor Extraordinary Susan Garrett, Este jocul de alegere ajută câinii să învețe să facă alegeri pentru a obține ceea ce doresc. Câinele tău învață să te uite la tine pentru permisiunea de a obține ceea ce vrea. Este un cadru uimitor și un joc super-ușor pentru a începe să joci!

Iată cum arată în acțiune:

Jocul # 3: Pe locuri, fiti gata, start!

Acesta este unul dintre jocurile preferate ale lui Dog Baryy. Odată ce câinele tău știe câteva indicii de bază de ascultare foarte bine, puteți juca gata, set, du-te!

Începeți prin revigorarea câinelui. Orz și eu jucăm remorcă, dar alții ar putea să se lupte sau să-și alunge câinele. Indiferent ce îi face totul. Nu o luați prea mult la prima încercare, dar veți putea crește dificultatea mai târziu.

Începeți jocul spunând: "Gata, set, du-te!"Și începeți procesul Amp Up. După câteva secunde, spuneți: "Gata, setată, în jos!"Sau" gata, set, stai!"

Câinele dvs. poate ezita sau continua să încerce să se joace cu dvs. - este OK. Doar deveni plictisitor suprem până când câinele dvs. respectă. De îndată ce vă ascultă curajul, începeți din nou jocul spunând: "Gata, setată, du-te!"Câinele dvs. va învăța rapid cum să nu mai jucați și să răspundeți la un indiciu cât mai repede posibil. Acest lucru îi ajută să învețe să gândească chiar și atunci când e încântată!

Jocul # 4: Nimic din viață nu este liber

Dacă nu vă place pregătirea cu tratate, dar iubiți învățarea câinelui dvs. toată ziua, veți iubi nimic în viață este gratuit.

Există o mulțime de lucruri pe care le faceți în fiecare zi pentru câinele dvs. pe care îl iubește. Ideea de nimic din viață este liberă este că câinele dvs. va învăța să stea să "spună" pentru aceste lucruri.

De exemplu, orzul iubește plimbări, mănâncă, jucând remorcher și ajungeți să treacă prin ușă. Deci, regula noastră este că, pentru ca orzul să-i ducă pe lesa, trebuie să stea și să rămână în picioare. Dacă nu sta, nici o leșie. Dacă nu se află la ușă, ușile nu se deschid. Dacă nu sta, nu-i dau cina.

Puteți paria pe dolarul dvs. de fund că câinele dvs. va deveni mult mai bine la manierele foarte repede! Va învăța, de asemenea, câinele dvs. că lătratul, sărituri sau altfel nepoliticos nu le primește ceea ce vor!

Dacă aveți de-a face cu un câine hiperactiv, primul tău loc de muncă este să-ți înveți câinele cum să se răcească. Câinii nu vin cu un playbook despre cum să trăiască cu oamenii, așa că este treaba ta să faci munca grea de a învăța Fifi să trăiască fericit în casa ta!

Importanța exercițiului (atât mental, cât și fizic) pentru câinii hiperactivi

Câinii vin cu o gamă largă de personalități de bază, niveluri de energie și nevoi. Toți câinii au nevoie atât de exerciții fizice, cât și de exerciții fizice, dar nevoia exactă poate varia în funcție de canina individuală.

Dacă aveți norocul de a deține atât un pointer german scurt, cât și un Pug, știți că nu au aceleași nevoi de energie. De aceea este important să luați în considerare rasa unui câine înainte Adoptarea unui câine - Dacă știți că nu aveți timp pentru jocurile zilnice și jocurile de formare zilnice, poate o rasă de herding de înaltă energie nu este cea mai bună alegere pentru dvs.

Câine de mare energie

Același lucru se aplică și exercițiilor fizice mentale. Pana si Afgan Hound, care este o învățare cu încetinire, are nevoie de un pic de provocare mentală în fiecare zi. Asta a spus, fii corect și nu vă așteptați ca câinii dvs. afgani și collie de frontieră să completeze aceleași provocări.

Câinii hiperactivi au nevoie de mai mult exerciții fizice și de stimulare decât ursul mediu. Purtându-le din punct de vedere mental și fizic este, de asemenea, cheia pentru a vă învăța câinele dvs. Indicațiile de oprire menționate mai devreme - nu veți obține niciodată câinele să se răcească dacă nu este exercitată și sub-stimulată.

În calitate de îngrijitor al câinelui, este responsabilitatea dvs. să vedeți că câinele dvs. primește suficient exerciții fizice și fizice. Indiferent dacă acest lucru înseamnă angajarea unui rover sau Wag Walker În fiecare zi sau înscrierea la clasele de curs de obstacol canin, câinele dvs. se bazează pe dvs. pentru oportunități de a arde pe acea exces de energie fizică și mentală.

Dar ce să faceți dacă aveți deja un sportiv de nivel verde cu inteligență Einstein în casa dvs?

Creați un plan. Nu am un plan specific în fiecare zi, dar Scopul meu zilnic este de a da orzul meu de câine super cel puțin trei tipuri diferite de exerciții fizice și fizice pe zi. Acest lucru mă ajută să rămân pe drumul cel bun, chiar și atunci când lucrez o zi de 10 ore sau altfel se simt prea ocupat.

Folosim o combinație a exercițiilor mentale și fizice enumerate mai jos. Dacă sunteți mai mult o persoană strictă, apoi veniți cu un plan și un scop! Înscrieți-vă pentru un 5K cu câinele dvs. sau faceți un scop să-i învățați un nou truc pe săptămână. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți pe drumul cel bun. Nu uitați să vă recompensați și la repere specifice!

Obține ajutor. Dacă nu aveți energia unui alergător de maraton de 23 de ani, dar încă dețineți o collie de graniță de 3 ani, este ok! Doar obțineți ajutor. Am folosit WAG pentru a obține orz pe câțiva plimbări de urgență în această săptămână când am fost low scăzut de o răceală urâtă. Fie că obțineți prieteni, familii sau ajutor angajat pentru ajutor zilnic, lunar sau necesar, mâinile suplimentare sunt necesare. Este nevoie de un sat pentru a exercita un câine hiperactiv!

Obțineți creativi. Având o viață socială și ocupați nu înseamnă că nu vă puteți exercita câinele. Orzul învață noi trucuri în timp ce sunt la telefon, practicile de pregătire Mat în timp ce gătesc cina și ajunge să joace remorcher în timpul jocului de muzică temă tronică. Găsim puțini biți de timp pentru a-și face viața mai interesantă.

Obținerea unui exercițiu mental și fizic de câine va întâlni nevoile sale de bază. Până când întâlniți nevoile de bază, nu veți reuși niciodată la calmarea unui câine hiperactiv.

Idei pentru furnizarea de exerciții fizice și fizice pentru hiper!

Unele dintre ideile mele preferate pentru exerciții fizice și fizice includ:

Remorcă. Redarea remorcă este o modalitate excelentă de a construi legătura cu câinele dvs. și de a arde o energie în exces.

Fetch. Dacă sunteți binecuvântat suficient trăiesc cu un maniac de preluare, foloseste-l. Există zile în care pur și simplu nu am timp sau energie pentru o alergare de 8 mile cu orz, așa că mergem să jucăm în schimb. El o iubește și nu mă epuizează pentru restul zilei!

Flirtează stalpi. Aceste jucării subutilizate sunt uimitoare. Flirt poli sunt, în principiu, un pol gigant de pescuit, cu o jucărie scârțâită la sfârșit. Câinele tău va sări, urmări, mușcătură și prinde jucăria. Este un mod uimitor de a-ți exercita un câine cu o singură mână într-un spațiu mic - și câinele tău nu trebuie să-ți placă!

Jocuri de instruire. Încercați să învățați câinele dvs. ceva nou utilizând tratamentele (a se vedea Lista de formare sugerată tratează Dacă aveți nevoie de idei pentru bunatate de mare recompensă). Formarea este un exercițiu mental excelent și este o activitate uimitoare de legare. Dacă vă înveți lucrurile câinelui cum ar fi "în sus", "în jos", "peste" și "sub", puteți chiar să faceți antrenament în exerciții fizice! Încercați unele Impuls Control Jocuri de instruire pentru a incepe.

Plimbare. Plățile vechi vechi sunt o modalitate excelentă de a-ți purta câinele. Folosesc plimbările mele ca o oportunitate de antrenament de a lucra la abilitățile de leșie, practica ignorând veverițele și perfecționați-vă elementele de bază ale noilor noi / în jos / ședere / agitați.

Jocuri Sniffing. Unul dintre jocurile mele preferate pentru a juca cu orzul este jocul "Căutare". El așteaptă în baie în timp ce ascund biți mici de hotdog în jurul apartamentului. Când l-am lăsat afară, este treaba lui să miște toate tratamentele. Este incredibil de ușor pentru mine și este un mare antrenament mental pentru el. Noi facem mai greu prin a lucra în spații mai mari sau chiar în afara!

Rulează. Îmi place să alerg - dar nu toți oamenii (sau toți câinii) sunt de acord cu mine. Dacă tu și câinele tău sunt noi de a alerga, Doar amestecați în 2 minute de jogging la începutul fiecărei melodii. Dacă unul sau amândoi dintre voi sunteți mai experimentați, apoi stabiliți un obiectiv de 5k, 10k sau chiar maraton complet.

Orzul mi-a motivat să-mi completez primul maraton și am făcut aproape fiecare antrenament cu mine! Amândoi am intrat în formă excelentă și suntem mult mai aproape după acele ore lungi de pavaj de lovire împreună. Discutați cu medicul veterinar (și medicul) înainte de a vă îmbarca pe ceva ambițios ca un maraton!

Dacă intenționați să faceți o mulțime cu câinele dvs., luați în considerare Investiția într-o lecție de jogging fără mâini și cercetarea un pic despre canicrosss - un sport distractiv care permite proprietarilor și câinilor lor să concureze împreună!

Drumeții. Off-leash Drumeții este o priză uimitoare pentru câini bine comportați. Asigurați-vă că câinele dvs. are un răspuns excelent "Vino" și că zona pe care o aveți permite câinilor din afara lesa. Dacă off-leash nu este o opțiune, loviți traseele cu o leșie de talie sau o linie lungă pentru a vă menține câinele în siguranță în timp ce explorați natura. Lăsați-vă câinele să se oprească și să miru, să priviți veverițele și să vă plimbați în noroi - este o eliberare mentală uriașă pentru câinele dvs. pentru a ieși și a fi un câine.

Jucării puzzle. Aș muri fără mine Jucării puzzle. Poate literalmente. Orzul are destul de colecția lor, și cum îl țin în mod mental angajat atunci când nu am timp.

Tocmai mi-am chuck-o într-o jucărie puzzle, resping jucăria în cutie și le-am lăsat amândouă pentru ziua. Nu este cea mai mare clădire a obligațiunilor sau ceremonioase ale opțiunilor de exerciții, dar se întâmplă viața. Îmi plac jucăriile mele de puzzle - și așa face orzul.

Puzzle Toy Collection

Linia de jos este aceasta: Dacă nu aveți grijă de nevoile de bază ale câinelui dvs., veți ajunge cu un câine hiperactiv pe mâini. Și dacă nu-ți înveți câinele cum să se comporte în societatea umană, vei ajunge cu un câine neplăcut. Utilizați o combinație de formare, jocuri de relaxare și exerciții pentru a vă calma câinele hiperactiv.

Aveți un câine hiperactiv? Cum îți liniștești energia nebună? Distribuiți-vă gândurile în comentariile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să calmezi un câine hiper