Sfaturi esențiale pentru a vă ușura câinele mâncărime

Cum să scapi câinii mâncărime

Ce ar putea fi mai frustrant pentru un câine decât să simțiți o mâncărime neîncetată pe pielea, care nu dispare în ciuda zgârieturilor repetate? Toți proprietarii de câini ar trebui să fie pregătiți pentru faptul că canini lor iubiți sunt predispuși să înceapă să simtă mâncarea la un moment dat și odată ce acest ciclu începe, tocmai tinde să continue.

În acest moment, mulți proprietari de câini fac greșeala de a ignora această activitate, gândindu-se că va vindeca singură. Din păcate, mâncărime la câini este o condiție care indică o problemă a pielii și ar refuza pur și simplu să dispară dacă proprietarul ia pași adecvați sub formă de remedii, dietă și îngrijire. Dacă este permis să continue o mâncărime neîncetată, poate avea ca rezultat un animal de companie iritabil care să se rănească într-o ofertă de control al senzației.

câine mâncărime în sine

De ce face o mâncărime de câine?

Denumită pruritul în jargonul medical, apariția Pielea mâncărime este de obicei atribuită puricilor. Cu toate acestea, cercetările au arătat că puricii sunt doar o mică parte a imaginii mai mari și există alți factori care ar putea provoca un câine la mâncărime, și anume infecția cutanată, pielea uscată și reacțiile alergice.

Oricare ar fi cauza, pooch-ul dvs. este obligat să prezinte anumite simptome care sunt tipice pentru mâncărime în pielea ei, indiferent de dimensiunea și rasa sa. Unele dintre aceste simptome sunt:

  • Zgârierea neîncetată, până la punctul de răni formând pe piele
  • Frecare împotriva mobilierului sau covorului la fiecare ocazie
  • Whining și scânteind să-și exprime iritarea
  • Roșeața pielii și apariția unor lovituri roșii
  • Labele de mestecat într-o încercare de a controla mâncarea
  • Aspectul lui Dandruff

Ar putea exista o varietate de motive pentru aceste simptome de mâncărime de manifestare, variind de la dieta la alergie sau chiar un produs pe care îl folosiți pentru îngrijire, ca o pulbere sau un șampon. Într-o astfel de situație, ONUS este pe tine să subliniezi un mod adecvat de acțiune care să calmeze iritarea și să restaureze pielea la starea normală.

În timp ce este mai ușor să vă grăbiți spre veterinar și să vă începeți câinele pe un curs de medicamente puternice, ați putea aminti atât de bine remedii naturale s-ar putea dovedi a fi la fel de eficiente. În acest stadiu, este imperativ să realizați că nu toate remediile sunt eficiente în tratarea tuturor tipurilor de probleme de mâncărime. Aceasta înseamnă că va trebui să selectați un anumit remediu sau o combinație de remedii, în funcție de natura problemei și de cauzele sale probabile.

În legătură cu o postare: Fântâna de apă de câine

Remedii naturale pentru depășirea mâncării la câini

Mai degrabă decât să porniți câinele pe medicamente, ați putea încerca unele remedii la domiciliu care se rotesc în jurul ingredientelor naturale pentru a controla mâncarea. Deoarece metodele enumerate în această categorie implică utilizarea produselor naturale care sunt lipite de substanțe chimice puternice și dure, ele sunt denumite ca fiind holistice și sunt susceptibile de a avea un efect liniștitor asupra pielii blistere a caninului.

Discutate după cum urmează sunt unele remedii naturale la domiciliu că ați putea încerca să controlați mâncarea pe câinele dvs .:

  • Aplicarea petrolului de vitamina E - Venerat pentru proprietățile sale antioxidante, uleiul de vitamina E nu numai că servește la hidratarea pielii câinelui, dar, de asemenea, o protejează împotriva razelor UV dăunătoare ale soarelui. Aplicarea repetată a acestui ulei ar putea hrăni pielea, să vindece roșeața și să stimuleze creșterea părului. Există mai multe surse prin care puteți obține acest ulei, dar una dintre cele mai autentice ca și sursele disponibile este uleiul conținut în capsulele de vitamina E. Prin împărțirea capsulei, puteți extrage uleiul și o frecați pe pielea câinelui cel puțin o dată pe zi.
  • Asigurați-vă hidratarea - Starea hidratată pe tot parcursul zilei este o necesitate pentru un câine și se reflectă și pe pielea lui. În partea dvs., vă puteți asigura că castronul câinelui dvs. este întotdeauna plin de apă proaspătă, curată și filtrată, care este lipit de contagiuni provocate de apă care ar putea duce la infecția cutanii și la leziuni mai târziu.
  • Utilizați uleiuri esențiale - Având o varietate de uleiuri esențiale în apropiere, vă poate ajuta cu adevărat să vă oferiți confort câinelui dvs. de mâncărime constant. Lavandă, mentă și musetele sunt niște uleiuri esențiale comune care servesc pentru hrănirea și hidratarea pielii câinelui tău în timp ce atenuează mâncărime și provocând rănile să se vindece. Fiind extracte de plante, uleiurile esențiale sunt în mod natural anti-bacteriene și, prin urmare, sunt foarte eficiente în curățarea pielii paraziților, germenilor și a altor contaminanți. Un efect secundar plăcut de utilizare a acestor uleiuri este parfumul liniștitor pe care îl emană, ca să nu mai vorbim de completarea uleiurilor naturale care ar fi putut fi epuizate într-o perioadă de timp.
  • Acizi grasi omega-3 - Acest remediu natural poate fi utilizat local ca parte dintr-un plan de dietă în care impactul său pozitiv se extinde dincolo de vindecarea mâncării și inflamației pielii câinelui. Când sunt aplicate topic sub formă de loțiune sau un spray, ele pot oferi o ușurare prin depășirea reacțiilor alergice și inflamarea liniștitoare. În ceea ce privește consumul, ei ar îmbunătăți sănătatea cardio a Pooch și-l protejează de la colesterolul rău și alte condiții cardiace.

câine zgâriat pielea

În legătură cu o postare: Câine de câine

Tipuri de alimente care minimizează mâncarea

De multe ori, modificând ușor dieta câinelui dvs. prin adăugarea câtorva produse și scăderea unor unii pot merge mult spre controlul mâncării. Enumerate după cum urmează sunt tipurile de alimente care pot fi incluse în dieta câinelui dvs. pentru a minimiza mâncarea:

  • Iaurt - În mod natural încărcat cu probiotice, Iaurtul tinde să fortifice corpul pentru a lupta împotriva bacteriilor dăunătoare. Astfel, adăugarea unei linguri de iaurt cu conținut scăzut de grăsimi la dieta zilnică a Pooch ar oferi cu siguranță o ușurare împotriva mâncării non-stop. Acesta este cel mai simplu ca și cel mai eficient remediu la domiciliu pentru combaterea mâncării care nu este reglementată de niciun regulament. Deci, de îndată ce observați roșeață pe pielea câinelui vostru, începeți să vă distrugeți iaurtul la alimentele sale în fiecare zi până când simptomele dispar și pielea începe să apară din nou sănătoasă și normală din nou.
  • Suplimentarea meselor câinelui tău - În timp ce poochul dvs. nu poate să fie supus la o baie și un masaj de ulei în fiecare zi, o masă este ceva ce pur și simplu nu poate rezista și puteți valorifica acest fapt prin adăugarea de suplimente la dieta sa zilnică. Din uleiurile de pește pentru câini la ulei de semințe de in, pudra de kelp și spirulina, există o multitudine de suplimente organice disponibile pe piață în zilele noastre. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți unul pe care îl simțiți să vă fortificați câinele fără a provoca nici o resentimente.

În legătură cu o postare: Cel mai bun ulei de pește pentru câini

  • Ulei de cocos - folosit în mod obișnuit pentru a stimula creșterea părului în ființele umane, un fapt mai puțin cunoscut despre acest ulei este că sa dovedit a fi cu adevărat benefică pentru câini. Doar adăugați o lingură de acest ulei la mâncarea câinelui dvs. în fiecare zi și observați impactul său pozitiv asupra hainei dvs. de canin și asupra sănătății sale generale. Ceea ce face acest remediu cu adevărat convenabil este faptul că un ulei de înaltă calitate aprobat pentru ființele umane va funcționa la fel de bine pentru câini, ceea ce înseamnă că sunteți salvat necazul de vânătoare pentru un produs sigur de companie.

Sfaturi de îngrijire pentru combaterea mâncării

Îngrijirea regulată și atentă poate face diferența față de sănătatea și igiena exterioară a câinelui. A câine bine îngrijorat este reflectorizant al unui proprietar de câine Hindus, care are un interes în sănătatea și bunăstarea lui Pooch. Dacă, în ciuda tuturor măsurărilor de precauție, pooch-ul dvs. dezvoltă încă pielea mâncătoarei, apoi următoarele sunt câteva sfaturi de îngrijire pe care le puteți încorpora în programul dvs. zilnic:

  • Băieți câinele dvs .: Dacă sunteți unul dintre proprietarii de câini care pornesc concepția greșită că câinii nu necesită să fie scăldată în fiecare zi, atunci este timpul să vărsați acest gând. Să vă îmbogățiți câinele În fiecare zi, folosind un șampon natural, ar asigura că pielea lui este curățată de contaminanți, iar rănile sale sunt relativ libere de puroi acumulați și fluide infectate. Pe o perioadă de timp, scălarea zilnică a fost găsită ca fiind eficientă în controlul mâncării.
  • Periajul câinelui: Știați că ceva la fel de simplu ca și periajul hainei câinelui dvs. în fiecare zi ar putea reduce de fapt mâncarea? Atât mâncărimea, cât și inflamația sunt atribuite acumulării de histamine și prostglandine în piele și acestea sunt acele combate de periere prin creșterea circulației sângelui. Acțiunea de periere ar servi, de asemenea, la îndepărtarea părului mort și slăbit, care ar fi putut depune pe piele și ar răspândi uniform uleiul natural al pielii.
  • Baie de ovăz: Un remediu vechi pentru vindecarea mâncării la câini, este încă la fel de eficient astăzi ca și acum zeci de ani. Aceasta implică amestecarea fulgiului de ovăz într-o cadă de apă caldă și făcând cainele să stea în ea până când apa începe să se răcească. Pentru cele mai bune rezultate, puteți cumpăra fulgiul de ovăz grosier de la magazinul alimentar, să-l amestecați acasă și apoi să-l amestecați în apă. Pentru câinele dvs., ar fi baia finală datorită ușurinței care oferă inflamație.
  • Aplicarea aloe vera: Puteți utiliza fie Aloe Vera în starea sa naturală, obținută prin tăierea câtorva benzi din plantă sau sub formă de loțiune care este cât mai aproape de starea sa pură posibilă. În starea sa naturală, Aloe Vera este un gel care are o consistență subțire și când se frecă pe porțiunile inflamate ale pielii câinelui tău, are un efect imediat de răcire care calmează mâncărime și vindecă răni.

Postări asemănatoare: Cel mai bun șampon de câine și Perie de vărsare a câinelui

Medicamente pentru a vindeca mâncarea

În ciuda faptelor de remediere naturale, puteți recurge la medicamente pentru a oferi ajutor la pooch-ul dvs. de la mâncărime. Există momente când câinele dvs. nu poate răspunde la remedii naturale și necesită o ușurare imediată și acesta este momentul în care pot fi utilizate următoarele medicamente pentru a obține rezultate instantanee:

  • Acid acetilsalicilic: În timp ce ființele umane beneficiază cel mai mult de aspirină, consumă, în cazul câinilor acest medicament este cel mai eficient ca o aplicație locală. Modus operandi de utilizare a acestora pentru ameliorarea câinelui tău de mâncărime implică zdrobirea câtorva comprimate de aspirină, amestecându-le în alcool și aplicând amestecul pe pielea câinelui. În funcție de impactul său asupra inflamației și rănilor, puteți decide dacă doriți sau nu să continuați cu acesta și dacă este eficient, aplicați amestecul în fiecare zi până la scăderea rănilor.
  • Benadril: Fără îndoială, Siropul Benadryl este bine cunoscut lumea pentru capacitatea sa de a atenua tusea în ființele umane, dar surprinzător că acest medicament este la fel de eficient în atenuarea mâncării în ceea ce privește câinii în cauză. Faceți ca câinele să înghită o lingură de benadril în fiecare zi și lăsați-o să funcționeze ca agent anti-alergic și anti-mâncărime, care poate salva viața câinelui dacă este administrat în timpul unui spasm alergic. Cu toate acestea, deoarece este esențial destinat consumului uman, ați putea dori să vă consultați medicul veterinar în ceea ce privește doza corectă pentru a evita surprizele neplăcute mai târziu.

mâncărime câine de piele

Ultimul cuvânt

Ar putea exista o varietate de motive cu privire la motivul pentru care câinele dvs. ar fi putut dezvolta pielea mâncării, variind de la alergii alimentare la a contracta boala de la alți câini. Lucrul bun despre remediile naturale la domiciliu este că puteți începe imediat ce observați primele semne și urmați-le în fiecare zi datorită ușurinței și comodității lor. Cele mai multe dintre ele sunt, de asemenea, eficiente din punct de vedere al costurilor, ceea ce adaugă la preferințele lor față de metodele de tratament costisitoare și invazive.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru alergii

Singurul cuvânt de precauție aici presupune consultarea veterinarului dvs. despre remediere / remedii pe care le-ați putea folosi astfel încât să evitați să provocați mai multe daune în mod neașteptat.

În legătură cu o postare: Cel mai bun shooter pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi esențiale pentru a vă ușura câinele mâncărime