Cum să spuneți dacă câinele dvs. Are alergii sezoniere

Câine cu degresie sezonieră

Câinii sunt adesea considerați cei mai buni prieteni ai omului. Cu toate acestea, sunt mult mai mult ca oamenii decât ne dăm seama. De exemplu, pot obține alergii sezoniere. Dacă observați că câinele dvs. este strănut, pare incomod sau, în general, acționează ca și când vă simțiți alergic, câinele dvs. ar putea suferi de alergii sezoniere. Pentru a afla dacă câinele dvs. are alergii, următoarele simptome pot fi o indicație. Asigurați-vă că vă adresați medicului veterinar dacă sunteți îngrijorat de sănătatea prietenului tău blană.

El își linge labele sau burta

Câinii își pot linge labele neîncetate dacă au alergii care le fac inconfortabil. Dacă observați câinele să-i linge labele non-stop, există o șansă bună ceva ce îl face să nu se simtă bine. Câinele poate fi, de asemenea, lingându-și burta. Dacă observați câinele dvs. Licking obsesiv unul dintre aceste părți ale corpului, duceți-l la veterinar pentru a fi verificat. Lickingul obsesiv poate fi, de asemenea, un semn al altor condiții de sănătate.

El își scutură capul foarte mult

Capul și urechile câinelui se pot simți înfundat și mâncărime când are alergii, la fel ca al tău. daca tu vezi câinele tău tremurând capul lui foarte, este o șansă bună că încearcă să atenueze o parte din disconfortul și congestia pe care o simți.

Are pierderea părului în jurul urechilor

Ați observat patch-uri chel în jurul urechilor câinelui tău? Aceste patch-uri de cădere a părului pot fi un semn de alergii sezoniere. Câinii tind să se zgâri și mâncau urechile atunci când au alergii sezoniere, care pot provoca părul să iasă. Dacă observați căderea neregulată a părului în jurul urechilor poochei, duceți-l la veterinar pentru a fi verificat.

El are simptome tipice alergice

Simptomele respiratorii sunt mai puțin frecvente la câinii cu alergii, dar pot apărea. Dacă câinele dvs. are același tip de simptome pe care le obțineți atunci când aveți alergii sezoniere, cum ar fi un nas curbat, ochii apoasă, strănut și tuse există o șansă bună că suferă de alergii. Luați câinele la veterinar pentru a vă asigura că simptomele sunt cauzate de alergii și nu o răceală sau ceva mai grav.

Simptomele sale vin și merg așa cum se schimbă vremea

Dacă simptomele câinelui dvs. vin și pleacă, este probabil un semn bun că sunt cauzate de alergii sezoniere. Cu toate acestea, deoarece alergiile sezoniere se pot agrava și devin pe tot parcursul câinilor, este inteligent să acorde atenție simptomelor de îndată ce apar.

El devine puncte fierbinți

Locurile fierbinți sunt pete pe un a Pielea câinelui unde a lins, zgâriat sau frecat atât de mult încât pielea lui este iritată sau inflamată sau chiar a devenit o rană deschisă. Dacă vedeți puncte fierbinți pe pielea câinelui dvs., este posibil ca acolo să existe un alergen sezonier care îi provoacă disconfort.

Dacă observați câinele dvs. având oricare dintre simptomele de mai sus, când sosește un sezon nou, există o șansă bună că suferă de alergii. O modalitate bună de a vă asigura că câinele dvs. este tratat în mod corespunzător pentru alergii este îndreptându-se spre veterinar. VET-ul dvs. poate da puștii dvs. tratamentul potrivit, indiferent dacă este medicamentul pentru a atenua tulburările respiratorii sau pentru a ușura mâncarea, ca apoquel pentru Dermatita atopica. Dacă obțineți tratamentul potrivit pentru alergiile câinelui dvs., vă puteți asigura că trăiește cea mai sănătoasă și cea mai confortabilă viață posibilă.

Mai jos sunt prezentate câteva resurse utile menționate în articolul care poate oferi anumite îndrumări pentru cei care caută informații utile pentru furnizarea de animale și medicamente:

http: // Alivet.COM / P-5261-Apoquel-Tablet.ASPX

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să spuneți dacă câinele dvs. Are alergii sezoniere