Cum de a reduce vărsarea pisicilor în 5 moduri simple

Cum de a reduce vărsarea pisicilor în 5 moduri simple

Vărsarea este ceva ce majoritatea mamiferelor fac în mod constant, chiar și oameni - dar mai ales pisicile. Doar dacă te-ai dus Pisica hipoalergenic, sau rasă fără păr, veți dori să știți cum să împiedicați cel mai bine vărsarea pisicilor și rapid. De aceea am compilat o listă de cinci tehnici simple pentru a vă ajuta să vă reduceți vărsarea pisicii. Dacă urmați aceste sfaturi, atunci haina prietenului tău felină este mai puțin probabil să ajungă peste tot în casă! Nu numai că este util să dai seama cum să dezvăluie o pisică, dar tehnicile de vărsare a pisicii vor îmbunătăți, de asemenea, sănătatea pisicii și confortul general. Convins? Iată cele cinci modalități simple de a reduce vărsarea pisicilor.

De ce pisica mea aruncă atât de mult?

Există mai multe motive pentru care pisicile au depășit în exces. Pe lângă faptul că vărsarea este un proces natural, inevitabil, Kitty-ul dvs. ar putea fi abandonat mai mult decât de obicei.

  • Placi sau căpușe: Insecte parazitare care irită pielea pisicii dvs. și le provoacă mai frecvent. Acești locuitori urâți și nedoriți pot provoca mai mult păr de la Kitty. Pisicile pot pierde aglomerările de blană și pot dezvolta patch-uri chel prin zgâriere și mușcare, deci aveți grijă de semne de infestare a puricii, astfel încât să o puteți trata devreme.
  • Alergii: La fel ca și cu puricii, alergiile pot provoca iritații majore ale pielii pentru prietenul tău felin. Alergiile cauzează adesea stresul și disconfortul pisicilor. Unele rase sunt mai susceptibile la anumite alergii, deci merită să le testați cu medicul veterinar pentru a evita problemele în viitor.
  • Scabie: Scabii sunt o versiune mai severă a puricilor. Ele sunt cauzate de acarienii care se încorporează în pielea pisicii voastre și provocând iritații masive. Scabia poate duce la o cantitate mare de cădere a părului sau pe patch-uri chelnice, ambele au ca rezultat vărsarea excesivă.
  • Anxietate sau stres: Anxietatea și stresul sunt adesea cauze ale vărsării excesive. La fel ca atunci când oamenii pierdeți părul din întâmplare datorită anxietății, aspectul unei pisici poate fi afectată de circumstanțele externe stresante. Nu numai comportamentul pisicii dvs. și apetitul pentru alimente și apă să fie afectate, dar pot începe să-și piardă și blănurile.

Dacă oricare dintre problemele enumerate mai sus pare a fi cauza pierderii părului pisicii dvs., nu vă fie frică să vă apropiați de medicul veterinar pentru recomandări pentru a discuta posibilele opțiuni de tratament. Cu cât îți poți întoarce mai repede pisica să se simtă fericită, cu atât mai bine!

Care este beneficiul reducerii părului pisicului?

Acum, că știm mai multe motive mai grave pentru care o vărsare a pisicii poate ieși din mână, să ne uităm la beneficiile reducerii păcătului nefericit al pisicilor și căile de păstrare a hainei lor sănătoasă.

  • Îmbunătățirea circulației: Periajul pisicii tale poate acționa ca un masaj blând și încurajează sângele să curgă mai ușor în jurul corpului pisicii tale. Poate să-și distribuie uleiurile naturale pe toată haina, extragând părul liber, mort și creând un strat mai sănătos.
  • Reduce covorașul: O blană de pisică poate covora în timpul perioadei de vărsare, în special pentru rasele de lungă durată. Vor dori să se mireze pentru a împiedica să se întâmple, deci de ce nu le ajutați să le luați pentru un mire profesională?
  • Vă ajută să găsiți o problemă: Dacă ale tale pisica suferă de purici sau căpușe, probabil că veți vedea acest lucru pe o inspecție mai atentă, cum ar fi în timpul unei sesiuni de îngrijire.
  • Socializare: Având altcineva să le manipuleze este ceva ce o mulțime de pisici va încerca să evite. O sesiune de îngrijire profesională va încuraja încrederea și confortul și va ajuta, de asemenea, să vă dezvoltați legătura proprietarului / PET.
  • Împiedicați bilele de păr: Prin eliminarea dvs. a părului liber și mort, eliminați riscul de ingestie și ajutați la prevenirea posibilității de parol. Yuck!

Ați putea dori, de asemenea: Remedii de păr pentru pisici și Cat alimente pentru hairballs

Când pisicile au vărsat cel mai mult?

Credeți sau nu, există de fapt un sezon de vărsare a pisicilor care apare în timpul anotimpurilor de primăvară / de vară. Este, în esență, o modalitate de a-și atârna haina de iarnă și de a se pregăti pentru vremea caldă. Cea mai tare vreme, cu atât vor vărsa mai mult. Veți găsi, fără îndoială, periajul și aspirarea părului de pisică din covor, mobilier și haine toată vara lungă. Pentru a evita acest lucru, fiți pe lângă îngrijirea pisicii până când au trecut luni mai fierbinte. Nu ai vrea haina lor!

Cum de a preveni vărsarea excesivă

Procesul de vărsare a pisicii este ceva ce vor dori să se ocupe de ei înșiși. Cu toate acestea, vă puteți salva și prietenul dvs. Feline o mulțime de mizerie, energie și preocupări potențiale de sănătate prin aflarea modului de a ajuta la reducerea cantității de păr pe care le picătură. Iată câteva sfaturi care s-au dovedit la îndemână proprietarilor de pisici de-a lungul anilor.

Păstrați pisica hidratată

La fel ca oamenii, pisicile au nevoie de hidratare pentru a avea grijă de pielea lor. Dacă pielea suferă, atunci haina lor va suferi probabil. Asigurați-vă că animalul dvs. de companie este obținerea suficientă a apei pentru a le menține hidratate și revigora. Acest lucru este deosebit de important în timpul lunilor mai calde, când își pierd excesul de blănuri la o rată mai mare.

Baieți pisicuta o dată pe lună

Când o pisică găzduiește, pot reține firele libere în haina lor. Aceasta nu este nimic pe care o baie bună nu o poate rezolva! De fapt, puteți cumpăra șampoane și balsamuri de de-vărsare pentru orice strat de pisică, chiar și cele mai încăpățânate. Apa adăugată va spori, de asemenea, hidratarea lor.

Periați-vă în mod regulat pisica

Cea mai bună modalitate de a face față vărsării este de a cumpăra o perie bună. Perii de păr de pisică sunt proiectate special ca un instrument de dezlipire, deoarece peria poate ajunge în substratul părului părului și îndepărtează orice păr liber. Periajul poate merge mult timp în a vă ajuta să controlați pierderea părului pisicii și să eliminați orice vagon înainte de a deveni o problemă.

Schimba dieta lor

Pe partea de sus a păstrarii unei perie în apropiere și oferindu-le multă apă, menținând o dietă sănătoasă, poate controla mai bine căderea părului tău. O dietă bogată în acizi grași omega va merge mult în a ajuta pisica dvs. să-și controleze vărsarea lor. Acizii grași au un efect fantastic asupra sănătății blănurilor pisicii dvs. și a producției de uleiuri naturale. Părul sănătos este mai puțin probabil să se rupă. Mâncarea bună, nutritivă este cea mai bună pentru a păstra acest lucru și pentru a aborda problema la sursă.

Au un loc doar pentru ei

Când toate celelalte nu reușesc, uneori soluția mai ușoară este doar să se întâmple. Dacă vă găsiți în mod constant și măsurile preventive nu funcționează exact, este mai bine să recunoașteți înfrângerea și să le dați un loc de propriul lor că pot obține bine și blană. Lucruri ca un bun Pat de pisică, A Cat House, sau o bucată de mobilier pe care nimeni nu o stă niciodată înăuntru. Puteți avea în continuare peria la îndemână - nu vrem noduri!

Un bărbat pieptează o pisică alb-negru cu pieptene pentru animale

Remediu de parolă tratează și suplimente

Acum că am acoperit toate soluțiile posibile de vărsare, probabil că credeți că nu este altceva de făcut, corect? Așteptați doar un moment! Iată un alt sfat care merită considerat. Remediile de păr sunt bune pentru a ține minte, în special pentru pisici cu lung. Când arcul se rostogolește și pisica dvs. începe să scadă părul la o rată mai mare, poate fi în valoare de menținerea remedierilor de păr tratate sau suplimente la îndemână. Nu veți avea nevoie de tratamentele de păr de păr imediat, doar pentru a ține minte când începe îngrijirea personală. La urma urmei, pisica ta este probabil lins o mulțime de părul ăsta!

Merita?

Chiar dacă nu vă deranjează să aveți părul de pisică peste tot, merită întotdeauna efortul de a minimiza vărsarea Kitty. Motivul dvs. cel mai bun este pur și simplu să-i protejați sănătatea și bunăstarea. Prin monitorizarea stării pielii, a hainei și a obiceiurilor de îngrijire a pisicilor, puteți ajuta la prevenirea problemelor în viitor. În acest fel, puteți evita să vă provocați prietenul dvs. blană orice stres inutil. Așa că da, merită cu siguranță!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a reduce vărsarea pisicilor în 5 moduri simple