Cocker spaniel: informații, caracteristici și fapte de rasă

Cocker Spaniel Repere informații, caracteristici și fapte

Un frumos câine de companie, Cocker Spaniel are spectacolul de film și temperamentul afectuos care face ca rasa să fie o bucurie de a deține. Epitomizată de Disney în filmul lor, doamnă și tramp, acesta este un câine care este conștient de aspectul său bun, dar este un suflet blând care caută dragostea și atenția omului lor. Da, ei iau niște îngrijire și pot fi un pic sensibil, dar cu îngrijirea corectă și socializarea, fac animale de companie minunate de familie. Luăm o privire în profunzime la această rasă superbă.

Privire de ansamblu de rasă

Grupa de rasa de caine: Grupul sportiv

Înălţime: Masculi: 15-17 inci; Femei: 14-16 inci

Greutate: Masculi: 28-34 de lire sterline; Femei: 26-32 de lire sterline

Speranța de viață: 12 până la 15 ani

Istoria Spanielului Cocker

Una dintre cele mai preferate rase de câine din SUA, American Cocker Spaniel împărtășește o mare parte din istoria și caracteristicile sale cu omologul său, Cockerul Englez și ambele rase sunt descendente din familia Spaniel. Tradus ca "câinele spaniol" se crede că rasa Spaniel a provenit din Spania ca Câini de vânătoare. Dar, până în anii 1800, rasa a fost împărțită în două tipuri - însoțitorul sau jucărie spaniel și câinele de lucru. Și când a ajuns la Spaniel de lucru, ei au fost, de asemenea, împărțiți în două tipuri - câini de vânătoare de pământ și apă, unde cockerul se potrivește. Ca vânători eficienți, Cocker Spaniel și-a primit numele de la pasărea jocului, a fost instruit să vâneze, lemnul de lemn.

Când vine vorba de la începutul varietății americane a rasei de cocker, aceasta datează din anii 1870, când Cocker Spaniel englez a fost importat în Statele Unite. De fapt, știm primul cocker înregistrat american - un câine ficat și alb numit căpitan, care a luat onoarea de a fi primul american Cocker Spaniel care urmează să fie înregistrat în prima carte a Clubului American Kennel.

În 1881, sa format clubul american Spaniel, care este cel mai vechi club de rasă din SUA. Până în 1936, clubul englez Cocker Spaniel a fost format și încet, au fost recunoscute distincțiile dintre Cockerul American și Englez Spaniel, cu Cocker American American ușor mai mic, construirea unei reputații pentru apariția și mișcările strălucitoare. Aceste mișcări au continuat să aducă succesul american Cocker Spaniel semnificativ de succes, cu un cocker numit propriul meu Brucie Scooping Best American Bred în spectacolul de la faimosul spectacol de câini din Westminster în 1939 și apoi 1940.

Popularitatea americanilor Cocker Spaniel a crescut, cu crescătorii concentrându-se pe producerea câinilor pentru inel (și însoțitori), mai degrabă decât câinii de sport. A fost în 1946 că Cockerul American și englez a fost recunoscut în cele din urmă ca două rase separate de Clubul American Kennel (AKC). Popularitatea lui Cocker Spaniel rămâne și este în mod constant în primele 30 de cele mai populare rase de câine din SUA astăzi.

Câteva cuvinte despre Cocker Spaniel

În comparație cu alți câini de vânătoare de sport, ca un câine de păsări de joc cockerul este un pooch relativ mic, dar are o personalitate mare și prietenoasă. El este ușor de deținut datorită abordării sale amiabile a vieții, deși el poate tinde să fie puțin aglomerat, așa cum iubește compania familiei sale umane și dorește să fie acolo unde acțiunea este la. Și dimensiunea medie a câinelui îl face potrivit pentru locurile de viață ale apartamentului, precum și în casele mai mari. Tot ceea ce ascultarea și devotamentul față de proprietarul său, de asemenea, îl face destul de ușor să se antreneze, deși natura lui sensibilă înseamnă că trebuie să fie socializată de la o vârstă fragedă, ca să se simtă cu adevărat fericită din "zona de confort".

Iubitor, distractiv, jucăuș și loial, cockerul are, de asemenea, o viață bună și poate trăi până la 15 sau 16 ani, făcându-l un membru ideal de familie pentru a crește cu copiii mici. Dar, datorită hainei lungi matasoase, nevoile sale de îngrijire îl fac o întreținere mică, dar nimic care nu poate fi gestionat cu o rutină regulată și consecventă.

Pentru a vă ajuta să decideți dacă cockerul superb este câinele principal pentru tine, vom săpăm puțin mai adânc în faptele esențiale pe care trebuie să le cunoașteți despre acest pui fabulos.

Cocker Spaniel Dog Repere

Nu există nici o îndoială că atât America, cât și limba engleză Spaniel sunt câini frumoși, arătând har în mișcările lor și o formă elegantă a corpului. Cockerul englez Spaniel este puțin mai mare decât omologul său american, dar ambele rase sunt considerate câini de dimensiuni medii.

Spanielul mediu de cocker masculin cântărește în aproximativ 28-34 de kilograme și poate să stea până la 17 centimetri înălțime, în timp ce femeia cântărește 26-32 de kilograme și se află puțin mai mică la o dimensiune de până la 16 inci. Rasa are, de asemenea, un cap distinctiv în formă largă.

Este stratul cockerului care le dă aspectul lor atrăgător, cuplat cu urechi cu pene luxuriante și coadă și unt superb nu ar topi ochii. Blana lor este groasă și lungă, cu o textura matasoasă care se înclină în valuri, în special pe urechile, picioarele și pieptul lor. Blana este mai scurtă și mai moale pe cap și înapoi, făcând acest lucru o pooch irezistibil de strokable!

Când vine vorba de soiurile de culori de acoperire, există o varietate minunată cu această rasă, care poate fi văzută în modele solide sau bi / tri-colorate. Culorile principale de acoperire solidă găsite atât în ​​spanielul american, cât și în limba engleză, sunt negre, roșii, portocalii, cremă ușoară și maro de ciocolată, în timp ce combinațiile includ alb și una sau două culori, cum ar fi un spaniel alb și negru, lămâie, lămâie și Ciocolata, precum și roșu, albastru și portocaliu.

Fapte interesante

  • Cockerii sunt cea mai mică rasă de câine sportivă înregistrată la Clubul American Kennel
  • Ei își iau numele de la păsările pe care au fost crescuți pentru a vâna, lemnul
  • Ei fac câini excelenți de sprijin, cu un Cocker Spaniel numit Cangle fiind primul câine de detectare a cancerului din lume, cu o rată de succes impresionantă de 80%
  • Lady, din doamna lui Disney din 1955 și filmul de animație tramp a fost un spaniel cocker
  • Se crede că un Cocker Spaniel a fost la bordul Mayflower în călătoria sa în America în 1620, împreună cu o rasă de masciff
  • Există două rase recunoscute de Cocker Spaniel - americanul și englezii - cu cockul american ușor mai mic decât vărul său englez
  • Talpa flutura pe pantofii cu barca a fost inspirat de un spaniel de cocker dupa inventatorul Paul Sperry priviti cockerul de companie pe gheata fara a aluneca

Engleză Cocker Spaniel câine în picioare pe piatra din pădure

Cocker Spaniel Temperament

În calitate de câine însoțitor, nu există nici o negare a cockerului încă mai are unele dintre trăsăturile sale de vânătoare și, așa că iubește să joace și să fie activi. Aceasta înseamnă că pot face animale de companie minunate în cazul în care există copii în gospodărie, deoarece ei iubesc, de asemenea, în centrul tuturor acțiunilor distractive și familiale. Ei sunt cu siguranta un popor canin!

Ocupat, prietenos și fericit - majoritatea cockerilor își cântă în mod constant coada - Spaniolii Cocker sunt, de asemenea, cunoscuți pentru inteligența lor, motiv pentru care fac ca câini de agilitate și de serviciu. Dar toate că inteligența trebuie să fie canalizată, astfel încât sesiunile de joc obișnuite, exercițiile și formarea vă vor ajuta să vă păstrați sub controlul bouncy-bouncy Cocker.

Când vine vorba de viața de familie, Spaniels Cocker sunt buni cu copiii și alte animale, deși este încă recomandat ca copiii, în special cei mici, să se joace cu animalul lor de companie sub supraveghere. Și dacă aveți o pisică sau două în casă, introducerea atentă și socializarea este importantă pentru armonia internă.

Cu toate acestea, este important să rețineți că cockerul este considerat, de asemenea, un câine "sensibil" și nu răspunde la negativitate sau tratament dur și poate deveni nervos și chiar să se răstoarne sau să crească dacă este rănit, nesigur sau frică. Dar puteți să vă sprijiniți și să vă liniștiți cocoșul cu formare și socializare pozitivă de la o vârstă fragedă. Și tratarea lui Cocker Spaniel cu bunătate și respect va aduce întotdeauna cele mai bune în acest animal drăguț și iubitor.

Atât câinii americani și englezi, câinii Spaniel sunt cunoscuți ca fiind vocali, astfel încât antrenamentul timpuriu în comanda "liniște" poate ajuta la menținerea nivelului de lătrat în jos. Și, deoarece au fost inițial crescuți ca un câine de vânătoare, ei au încă acele trăsături și pot fi predispuse la urmărirea păsărilor, rechemarea atât de bună este esențială, așa cum vă menține pooch-ul pe lesa lor atunci când este necesar.

Și în cele din urmă, când vine vorba de evidențierea temperamentului tipic de cocker, natura lor afecționată trebuie să fie în partea de sus a listei. Ei pur și simplu iubesc să fie iubiți și nu vor avea nici un fel de atenție de la proprietarii de animale de companie, care este doar natural pentru acești monștri adorabili!

Cocker Spaniel Care

Fiind încrezător că puteți avea grijă de câinele dvs. este esențial pentru orice proprietar nou de companie. Iată esențele de îngrijire pe care trebuie să le cunoașteți când vine vorba de îngrijirea Cocker Spaniel.

Sănătate

În ansamblu, rasa Cocker Spaniel este destul de sanatoasa, dar ca cele mai multe rase pure pot fi predispuse la anumite probleme de sanatate, inclusiv unele conditii genetice de sanatate.

  • Probleme oculare: Cockerii pot fi deosebit de predispuși la probleme cu ochii lor, inclusiv atrofie retinie progresivă, care este o boală degenerativă care poate duce la orbire. Cataracta și glaucomul sunt, de asemenea, văzute în rasă, așa cum este condiția numită "Cherry ochi"Care poate fi corectată prin intervenția chirurgicală. Cockerii pot fi susceptibili la ochiul uscat, în care nu produc lacrimi suficiente pentru a-și menține ochii suficient de lubrifiați și dacă nu sunt tratați pot provoca daune corneei lor.
  • Cardiomiopatie dilatativă: Spaniolii englezi de cocke sunt deosebit de predispuși la o afecțiune a inimii numită cardiomiopatie dilatată sau DCM. Aceasta este o condiție care amenință viața care vede că inima devine mărită și slabă, reducând capacitatea sa de a pompa sânge în jurul corpului.
  • Displazie de șold: Afectarea mobilității lor, această afecțiune înseamnă că șoldurile lor nu se încadrează în prize așa cum ar trebui și pot duce la durere, precum și lamerițea.
  • Luxarea patellar: Această condiție vede dislocarea genunchiului și astfel căderea în afara locului și provocând probleme de durere și mobilitate.
  • Anemie hemolitică autoimună (AIHA): Aceasta implică sistemul imunitar al lui Cocker, care atacă propriile celule sanguine care duc la anemie acută. Simptomele includ gingii și oboseala palidă, precum și icterul. Ficatul poate fi, de asemenea, afectat, ducând la abdomen umflat și o boală potențială hepatică. AIHA poate fi tratată și gestionată, deși se poate dovedi și fatală.
  • Hipotiroidismul: Afectarea glandei tiroide, această condiție vede subproducerea hormonului tiroidian, ceea ce duce la căderea părului, obezitatea caninei, tremurarea și condițiile pielii. Din fericire, hipotiroidismul poate fi tratat prin dietă și medicamente.
  • Alergii: Atât Spanielul american, cât și englez, poate fi predispus la alergii, inclusiv reacții alergice la alimente, precum și alergii de contact și prin inhalare. Tratamentul depinde de natura alergiei, precum și de evitarea iritantului în cauză.
  • Epilepsie: Epilepsia caninei este adesea moștenită și este o condiție de cotizație poate fi predispusă la. Simptomele includ convulsii ușoare sau severe și pot fi, de asemenea, cauzate de alte afecțiuni, cum ar fi tulburările metabolice, astfel încât să obțină întotdeauna un control și diagnostic al veterinar complet.
  • Probleme de ureche și auz: Acele urechi uimitoare de lungă durată pot provoca, de fapt, probleme de sănătate pentru cocker-ul dvs. dacă nu sunt îngrijite în mod corespunzător. Urechile lungi de spaniel pot fi capcane eficiente pentru murdărie și umiditate, care se acumulează în canalul urechii pentru a provoca iritații, construirea de drojdie și infecții cu urechi potențial cronice. Gena Merle - găsită în cuiburi albe cu ochi albaștri - poate provoca, de asemenea, surditate congenitală.
  • Obezitate: În timp ce rasa cockerului iubesc să iasă și să se joace, ei iubesc, de asemenea, să fie un cartof de canapea, precum și mâncarea lor, ceea ce înseamnă că pot avea tendința de a deveni supraponderali, mai ales că îmbătrânesc. O dietă echilibrată și controlată de porțiuni, cu exerciții zilnice, poate ajuta la reducerea creșterii excesive în greutate, iar problemele asociate de sănătate pot aduce obezitatea.

Instruire

Câini de lucru de lucru, inclusiv spanioli, cockeri și sfințenieri și antrenamente de antrenament pe manechine pentru încercările de testare sau concurente în studiile pe teren

Inteligent și dornic să învețe, cockerul are, de asemenea, o personalitate moale și sensibilă, astfel încât folosirea unor metode de antrenament dure, le poate lăsa să se teamă și puțin greu de manevrat. Ei sunt, de asemenea, cunoscuți că au o dungă încăpățânată. Pentru a vă asigura că puii de cocker crește într-o pooch fericit și bine pregătit, optați întotdeauna metode de instruire blând și asigurați-vă că este consecvent, astfel încât să obțineți cele mai bune rezultate.

Cu toate acestea, frumusețea cockerului este că el vrea cu adevărat să vă mulțumească și așa cu abordarea corectă bazată pe recompensă, ar trebui să fie ușor de antrenat. Ele sunt animale active, deci trebuie să țineți cont de antrenamentul lor, de asemenea, pentru a vă asigura că au un exercițiu suficient pentru a arde toată energia exuberantă. Sa meargă la oliță ar trebui să fie destul de ușor, deoarece doresc doar să-și placă liderul lor de pachete și, dacă ar fi combinate cu o armare pozitivă, precum și recompense, formarea lor pentru a-și face afacerea în afara ar trebui să vină repede.

Așa cum sunt un câine sportiv la inimă, Cocker Spaniels sunt potrivite pentru antrenamentul de tip agilitate și arată câinele, în timp ce își iubesc un loc de muncă, mai ales dacă oamenii lor preferați sunt implicați în distracție și jocuri! De asemenea, trebuie să țineți cont de trăsăturile lor de vânătoare când vine vorba de alte animale de companie și sălbatice. Aceasta înseamnă că se reamintește o rechemare solidă la o vârstă fragedă, precum și o socializare eficientă cu alte animale de companie, în special pisici, precum și câini, astfel încât să poată fi liniștiți și fericiți să se amestece când o plimbare.

Exercitarea

Distracție plină de viață și mare, Cocker Spaniel iubește exercițiul, dar își iubesc și confortul la domiciliu, așa că nu au nevoie neapărat de o curte sau o grădină mare. Cu toate acestea, acest câine mic iubitor de distracție are nevoie de exerciții zilnice pentru a se menține în formă și sănătos, precum și pentru stimularea mentală. Idealul pentru majoritatea cockerilor este spațiul în curte spre Mooch și joc, precum și o plimbare de 30 de minute o dată, în mod ideal de două ori pe zi. Este, de asemenea, o idee bună să-și scutură jocul și să-și exercite rutina cu jucării și să aducă jocuri, așa că simt că au un loc de muncă de făcut - au instinctele lor de vânătoare și o forță de pradă interioară să fie îndreptată pozitiv. Lipsa de stimulare în exercițiul și jocul lor poate lăsa cocoșul dvs. senzație de plictisit și sub-stimulat și, ca și cu majoritatea câinilor, plictiseala poate duce la comportamente nedorite, inclusiv la lătrat și mestecat, pe care doriți să le evitați.

Agilitate și Instruirea cu ascultare Funcționează prea bine, iar Spaniolii Cocker sunt buni la multe sporturi pentru câini, inclusiv teste de vânătoare și flyball competitiv. Pe scurt, există atât de mult cu privire la superba, fericită și activă Cocker Spaniel, nu va mai fi timp pentru voi să vă plictisiți!

Hrănire

Cu toată energia și jocul, nu este de mirare că Cocker Spaniel are un apetit sănătos și este cunoscut pentru a mânca peste jumătate de șansă. Aceasta înseamnă că trebuie să fiți atenți cu cantitățile de alimente pe care le oferiți animalului dvs. pentru a vă asigura că greutatea sa este sănătoasă, deoarece supra-hrănirea poate duce la obezitate și toate problemele de sănătate pe care le poate aduce.

Alegeți întotdeauna A Calitate de calitate pentru câini conținând proteine ​​de calitate și adecvate pentru stadiul său de viață, de la catelus la câine adult și până la anii săi seniori, astfel încât el primește nutriția el trebuie să prospere.

Cantitatea zilnică recomandată de alimente pentru un câine, dimensiunea unui spaniel de cocker este între 1.5 și 2.5 cești de alimente uscate de înaltă calitate, împărțite între două mese. Această sumă depinde totuși de nivelurile de activitate ale câinelui dvs. și dacă este în mișcare sau mai mult dintr-un cartof de antrenor.

Și în timp ce tratamentul ciudat este în regulă, această rasă drăguță este un maestru de cerșit, datorită acelor ochi maro mari care ar putea topi picturile de inimi! Asigurați-vă că vă mențineți hotărârea și evitați hrănirea titiștilor dvs. de companie, deoarece nu doriți ca un cocker care este supraponderal și nesănătoasă.

Hidratarea este, de asemenea, importantă pentru Cocker Spaniel, astfel încât să se asigure că are întotdeauna acces la o cantitate de apă curată și proaspătă. Regula degetului mare pentru un câine de dimensiuni medii, sănătoase este că va avea nevoie de un anumit uncie de apă pe zi pentru fiecare kilogram de greutate corporală pentru a evita deshidratarea. Dacă credeți că câinele dvs. bea prea mult - sau prea puțin - și sunt îngrijorați, luați-le la veterinar pentru o verificare.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru spanioli Cocker

Îngrijirea

Nu putem preface că atunci când vine vorba de îngrijire, cockerul este o întreținere redusă, deoarece acea haină superbă va avea nevoie de atenție regulată. Dar intrați într-o rutină și luați-vă de Cocker Spaniel merită tot timpul și efortul, mai ales dacă vă decideți să aduceți și un groomer profesionist la bord!

Ca ghid, Spaniels de cocker vor avea nevoie de periaj zilnic, deoarece nu sunt cele mai grele halderi din lumea caninului, ei fac size și pot fi substanțiale, în funcție de timpul anului. Periajul zilnic va ajuta la gestionarea ciclului de vărsare și pentru a preveni construirea murdăriei și a încurcării în haina lor lungă și plină. Cu toate acestea, haina lor are, de asemenea, uleiuri de izolare a intemperii pentru a proteja blana și pielea atât de evitată a scălderii excesive. Atâta timp cât sunt periat zilnic, cocoșul dvs. ar trebui să aibă nevoie doar de o baie completă cu șampon de câine la fiecare două până la patru luni, pentru a preveni îndepărtarea acestor uleiuri esențiale, cu excepția cazului în care acest câine sportiv devine prea murdar între băi.

Mulți proprietari de cockers aleg să-și ia pooch-ul unui groomer profesionist la fiecare 6-8 săptămâni pentru un mireasă profundă și tăiați sau o clip plin pentru a vă ajuta să păstrați acea haină lungă și sub control. Dacă acesta este planul dvs., fiți atenți că aceasta este o rasă sensibilă și, astfel încât puii dvs. va trebui să fie introdus ușor și consecvent în salonul de îngrijire, așa că se simt confortabil și acasă.

Pe lângă haina lor, este important să acorde o atenție la picioarele și urechile lui Cocker Spaniel. Ghearele lor vor trebui să fie tăiate în jurul orei o lună pentru a-și păstra picioarele îngrijite și confortabile, precum și o tăietură a blănii între degetele de la picioare, dacă este necesar.

Când vine vorba de urechile de cocker, ele sunt deosebit de predispuse la infecție datorită lungimii și cantității de acoperire a blănurilor. Dar infecțiile pot fi prevenite prin păstrarea urechilor curate - verificarea urechilor săptămânale pentru orice acumulare de ceară sau murdărie este o idee bună. De asemenea, ar trebui să ștergeți ușor de urechile lor o dată pe săptămână, cu o minge de vată de bumbac umezită cu apă caldă cu apă caldă sau una dintre cele speciale de curățare a urechilor de pH-uri pe care le puteți cumpăra ar trebui să facă trucul. O altă idee bună este să folosiți boluri mai adânci și înguste pentru alimentele și apa lor, astfel încât să poată bea și să mănânce fără urechile lor să se încurce în conținut.

Adoptați Nu faceți cumpărături

Ca și în cele mai multe alte rase de câine, mesajul Adopt nu magazin se poate aplica Spaniel-ului american și englez, mai ales dacă sunteți în căutarea unui câine adult sau senior. Cockerii sunt adesea cumpărați de proprietarii neexperimentați sau săraci, care nu au putut să-și dea câinelui lor casa corectă sau de formare de care au nevoie, astfel încât rasa este văzută în adăposturile de reîncărcare. Deci, sunteți bucuroși să oferiți unui cocker de salvare Spaniel A Forever Home, apoi verificați organizațiile de reîncărcare în zona dvs. Cu toate acestea, la adoptarea oricărui câine de salvare, este important să fim conștienți de faptul că câinele poate veni cu probleme comportamentale, în funcție de istoria și circumstanțele lor și va avea nevoie de mult timp și de răbdare. Puneți întotdeauna întrebări și aflați totul despre fundalul câinelui înainte de a fi de acord să promovați sau să adoptați. ASPCA este un loc bun pentru a începe când căutați adăposturi pentru a contacta.

Crescători de reputație

Dacă sunteți în căutarea unui catelus de cocker Spaniel, atunci trebuie să obțineți noul pui de la un crescător de renume și niciodată de la un magazin de pui sau un magazin de animale de companie. Cu popularitatea rasei, pot exista crescători fără scrupule care vor vinde puii care pot avea probleme de sănătate sau probleme genetice.

Este esențial să faceți întotdeauna cercetarea dvs. pentru ao restrânge la cei mai buni crescători care sunt cu adevărat angajați în rasa Cocker Spaniel. Și începeți întotdeauna cu asigurarea că sunteți membru al Clubului American Spaniel sau al Clubului de Cocker din Engleza din America. Crediții de reputație vor avea interesele cele mai bune ale căptușilor și vor fi testate deja așternutul pentru condițiile de sănătate genetice și-au evaluat temperamentele ca fiind potrivite pentru re-homing. Cresterul dvs. ar trebui, de asemenea, să se angajeze să găsească casa potrivită pentru puii lor, deci dacă nu vă pun întrebări pentru a vă "ecranați în mod eficient, cât mai potrivite, atunci clopotele de alarmă ar trebui să sune.

Observați așternutul pentru a vă ajuta să decideți care este potrivit pentru dvs. S-ar putea să știți deja dacă doriți un băiat sau o fată, dar, de asemenea, urmăriți modul în care puii, jucați, mutați și interacționați așa cum doriți ca un pui care este fericit, sănătos și clar angajat și activ, deoarece acest lucru indică faptul că va face un partener minunat de familie. Și nu uitați să întrebați pe crescător despre părinții și bunicii căței și, dacă sunt decedați, ceea ce au murit.

Preț

Deci, la costul. Trebuie să fiți conștienți de faptul că este supraîncărcat extorcibil, dar, de asemenea, să fiți atenți la un catelus care este vândut prea ieftin. În climatul actual de astăzi, un Cocker Spaniel Puppy va costa între $ 800 și $ 1.500, dar prețul de achiziție este doar începutul de a elabora cât de mult va costa noul dvs. puști de cocker.

De asemenea, trebuie să factor în cheltuielile de primăvară de a aduce o nouă casă de casă, inclusiv toate consumabilele, instruirea, alimentele, îngrijirea, microciparea, asigurarea și costurile medicale. Și în cele din urmă, cu durata medie de viață a unui cocker între 12 și 16 ani, costul de viață al îngrijirii pentru noul dvs. pui poate fi într-adevăr.

Întrebări frecvente:

Î: Este un spaniel cocker un prim câine bun?

A: Datorită temperamentului lor blând, afectuos, precum și dorința lor de a învăța, joacă și vă rog, atât Cockerul American, cât și englezul, va face un câine minunat pentru un prim părinte Pet de animale de companie pentru prima dată. Și sunt inteligenți și ușor de antrenat, atâta timp cât sunt instruiți și socializați de la o vârstă fragedă, ele sunt, de asemenea, o alegere bună pentru familiile cu copii care caută cel mai bun prieten al lui Canine.

Î: Cum arată afecțiunea Cocker Spaniels?

A: Cocker Spaniels sunt solicitanții de atenție, precum și fanii revenirii acestei afecțiuni, ceea ce înseamnă că îi place să fie mereu lângă tine. Un cocker vă va arăta, de asemenea, că te iubește, făcându-se vulnerabil, cum ar fi întins pe spate și expunând burta lui. Și o casă de bun venit de la un Cocker Spaniel excitat este un lucru foarte special!

Î: Spanii de cocker ca apa?

A: Așa cum au fost crescuți să fie câini de păsări, spanielii de cocker iubesc apa; De fapt, au picioarele web și un strat dublu care este repellent de apă, așa că au fost construite pentru a fi în apă! Când introduceți noul pui de cocker spaniel în apă pentru prima dată, este mai bine să luați este încet, astfel încât să-și găsească înotul MOJO. Sau le puteți juca cu furtunul în curte într-o zi fierbinte și bucurați-vă de distracția împreună.

Î: De ce sunt spanielsul cocker atât de strâns?

A: Spanii de cocker sunt cunoscuți ca fiind o rasă sensibilă care poate fi predispusă la anxietatea de separare, mai ales dacă sunt lăsați singuri prea lungi sau nu li se acordă suficientă dragoste și interacțiune. De fapt, ele sunt cunoscute ca un "câine Velcro", mai ales dacă nu sunt instruiți să fie puțin mai independenți. Indiferent de instruire, cu un cocker, trebuie să vă așteptați să aduceți o mulțime de iubire și atenție pe ele, deci dacă un câine aglomerat nu este lucrul tău, atunci un cocker nu poate fi rasa pentru tine.

Î: Spanii de cocker au nevoie de tunsori?

A: Că frumosul haină lungă de mătase va avea nevoie de îngrijire regulată pentru ao menține în starea vârfului și acest lucru înseamnă, de asemenea, o ornamentală regulată pentru ao menține necinstiți și la o lungime gestionabilă. O excursie la groomers câine la fiecare șase până la opt săptămâni pentru a-și tăia pene și urechi ar trebui să-ți păstreze cocoșul căutând inteligent.

Î: Sunt predispuse la mușchiul cockerilor?

A: Cockerii sunt animale vocale și iubesc să scadă, dar când sunt stresați, speriat sau nerăbdători, pot fi, de asemenea, predispuși la NIP, astfel încât să fie conștienți de nivelul lor de anxietate este esențial. Dar ei nu ar trebui să fie agresivi dacă sunt instruiți și socializați bine, astfel încât suportul ar trebui să fie un singur și este cel mai probabil o reacție defensivă pentru a scăpa de o situație cu care nu sunt mulțumiți. Dacă sunteți preocupat de comportamentul câinelui dvs. sau vine brusc, o verificare de către medicul veterinar este, de asemenea, o idee bună de a exclude orice cauză fundamentală.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cocker spaniel: informații, caracteristici și fapte de rasă