10 Motive pentru a vă lăuda câinele

Motive pentru a vă sprijini câinele

Câinele dvs. poate fi bine comportat și ascultător și va veni la poruncile voastre, dar tot trebuie să-l umblați pe o leșie. În afară de parcurile de câini, majoritatea zonelor publice necesită animalul dvs. de companie să fie pe o leșie în orice moment. S-ar putea să crezi că este nebun, dar sunt numeroase motive pentru a vă sprijini câinele. Este singura modalitate de a vă menține câinele în siguranță în timp ce.

Câinele dvs. nu este singurul pe care trebuie să-l faceți griji când merge pe lesa. Ce zici de ceilalți câini și oameni care se află în zona în care vă plimbați? Orice s-ar putea întâmpla, și fără o plumb, veți avea nici un mod de a controla sau de a-ți ajuta animalul. Doar pentru că animalul dvs. de companie este bine pregătit, nu înseamnă că toți ceilalți este.

Există multe motive pentru a vă lăuda câinele, și aici, voi discuta primii zece. Să le aruncăm o privire la ele și dacă aveți motive suplimentare pentru a adăuga la această listă, vă încurajez să lăsați un comentariu de mai jos.

10 motive pentru a vă lăuda câinele

Motive pentru a vă sprijini câinele

1. Oamenii pot fi speriați de câini

Unul dintre cele mai importante motive pentru a vă sprijini câinele este căci alte persoane se pot tem de el. Îți cunoști câinele și știi că iubește pe oameni, dar alții nu-și cunosc câinele și ar putea fi înspăimântați de el. Are un câine vreodată să te trezească în timp ce de pe lesa? Chiar și ca persoană de câine, poate fi foarte intimidantă.

Persoanele în vârstă, copiii mici și mamele sau părinții cu copii pot fi foarte speriați dacă văd un câine fără o lesa. Unii oameni ar fi putut avea o întâlnire cu un câine care le-au bătut în trecut și acesta este motivul pentru care sunt speriați de câini.

Oricare ar fi motivul, nu poți spune că cineva este frică de câini doar prin a le privi, deci trebuie să vă asigurați că animalul dvs. este sub controlul dvs. în orice moment în timp.

2. Alți câini pot ataca câinele

În timp ce știi că câinele tău este un mare Sliew și nu ar face rău un alt câine, nu cunoașteți câinii altor oameni și pot fi foarte agresivi.

Dacă câinele dvs. este în afara leșiei și merge spre un alt câine, de unde știți că celălalt câine nu va ataca a ta? S-ar putea să nu-i placă pe alți câini la fel de mult ca al tău și să-ți muște câinele sau mai rău.

Dacă celălalt câine este în afara leșiei, atunci a O luptă serioasă ar putea avea loc care ar putea duce la consecințe negative pentru unul sau ambii câini. Când vă aflați în deplină control asupra câinelui dvs., toată lumea este mai sigură și care include FIDO. Dacă un alt câine vine la el, cel puțin vei putea să-ți alegi în sus sau să-l conduci într-o altă direcție.

3. Câinele dvs. poate face "afacerea" lui oriunde

Câine care se potrivește oriunde - motive pentru a vă lăuda câinele

Când aveți controlul total al câinelui dvs., știți exact când și unde își face "afacerea" și sunteți acolo pentru a ridica. Dacă totuși, câinele dvs. este în afara lesa, nu aveți absolut nici o idee unde merge la toaletă.

Unul dintre motivele de top pentru a le distruge câinele este că arată că sunteți un proprietar responsabil și sunteți gata să curățați după ce Pooch dvs. a fost la toaletă.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune pungi de câine

4. Câinele dvs. ar putea provoca accidente sau poate fi într-un accident

Dacă câinele dvs. este în afara leșiei, ar putea provoca accidente. Mulți oameni merg la alergare sau ciclism, și dacă câinele dvs. este în afara leșiei, el poate călători pe un alergător sau rulați în fața unei biciclete și pentru ca ciclistul să cadă de pe bicicletă. Nu numai că câinele dvs. ar putea provoca probleme față de persoana, dar el putea să se rănească prea.

Aceste motive pentru a le distruge câinele nu sunt despre cât de bine s-au comportat câinele dvs., sunt despre toate variabilele din mediul înconjurător care ar putea determina să-și piardă animalul de companie.

Autoturismele și alte forme de trafic pot provoca, de asemenea, consecințe grave față de animalul de companie din lesa. Câinele nu are sens prea mare, iar accidentele pot și do întâmpla. Chiar dacă nu sunteți aproape de un drum, niciodată nu știți când animalul dvs. poate vedea ceva și a obține nevoia de a-l urmări.

5. Câinii pot fi imprevizibili

Câinii pot fi imprevizibili - motive pentru a vă sprijini câinele

Crezi că știi câinele tău și, evident, vei avea o idee mai bună despre caracterul câinelui tău decât oricine altcineva, dar câinele tău poate să te surprindă. La fel ca noi, starea lor de spirit și emoțiile lor se pot schimba brusc. Câinele dvs. ar putea fi cel mai mare softty din lume și apoi dintr-o dată ar putea fi speriat și schimbă complet.

Câinii se pot înspăimânta foarte ușor. Ar putea fi din cauza oamenilor, alți câini sau mașini. Odată ce au fost speriat, nu știți ce va fi reacția lor. Câinele dvs. poate vedea o pisică, de exemplu, și începe brusc să-și latră și să o urmărească. Când câinele tău este în afara lei, nu ai absolut nici un control asupra lui.

6. Câinele dvs. poate deranja viața sălbatică

Câinele tău poate fi doar sniffing în iarbă, dar nu știi ce se ascunde acolo. Pot exista insecte care ar putea să-l înțepeneau sau chiar și șerpi care l-ar putea mușca și pot provoca probleme serioase de sănătate.

LEGATE DE: Infecții ale ochilor la câini: diagnosticarea și tratarea problemelor legate de câine

Bineînțeles, chiar și atunci când câinele dvs. este pe o lecție, el poate fi în continuare stins sau mușcat, dar cel puțin vei fi acolo pentru a avea o idee cu privire la ceea ce ar fi putut să-l ajute. Unul dintre cele mai bune motive pentru a vă sprijini câinele este să vă asigurați că aveți ochii asupra lui în orice moment.

7. Câinele dvs. poate mânca plante

Câinele dvs. poate mânca plante - motive pentru a vă sprijini câinele

De-a lungul aceleiași linii, unele plante sunt otrăvitoare pentru câini și le pot provoca probleme grave de sănătate dacă sunt atinse sau ingerate. Câinii pot dezvolta alergii care vor provoca pielea mâncărime și, eventual, chiar blistere.

Poison Ivy este o mare problemă pentru câini, la fel ca oamenii, și va provoca animalul dvs. de companie să dezvolte mâncărime, piele de albire. Când fido-ul tău este pe o lesa, vei ști exact unde este și ce plante sunt despre, astfel încât să puteți evita orice periculos dacă este posibil.

8. Câinele tău poate mânca ceva care este pe teren

Câinii iubesc să mănânce lucruri și vor mânca tot ce își pot obține labele lor. Dacă animalul dvs. de companie nu este pe o lesa, nu aveți absolut nici o idee cu privire la ceea ce el putea să-și ia terenul și să mănânce. Unele lucruri pot fi chiar otrăvitoare dacă sunt ingerate, ceea ce va duce la consecințe dezastruoase.

Când câinele dvs. este pe o leșie, veți vedea lucruri care ar putea fi pe pământ și îl pot direcționa de la ei. Prevenirea câțiva dvs. de a mânca lucrurile este unul dintre cele mai bune motive pentru a vă sprijini câinele. Vă permite pentru a preveni stomacurile supărate care pot apărea Dacă intră în ceva, nu ar trebui să aibă.

9. Construiește o legătură între dvs. și câinele dvs

Construiește o legătură între dvs. și câinele dvs. - motive pentru a vă lăuda câinele

Câinii sunt animale de împachetare și se gândesc la noi ca unul dintre pachetele lor. De Mersul câinelui tău Pe o lesa, ajutați să dezvoltați o legătură puternică între voi doi. Câinele tău va crede că este unul dintre pachetele tale, care, evident, el este.

10. Ai putea să-ți pierzi câinele

Din păcate, acest lucru este destul de des cazul în care câinii sunt lăsați să plece de pe lesa. Acesta este motivul cel mai important pentru a vă lăuda câinele. Când un câine se pierde, Este un dezastru pentru proprietar și este foarte tulburător pentru animalele de companie.

Desigur, uneori totul funcționează bine și puteți găsi câinele dvs. sau, cineva îl va recunoaște și veți fi reunit. Dar, asta nu este întotdeauna modul în care merge. Uneori se întâmplă cel mai rău și este posibil să nu fiți reunit cu cel mai bun prieten al tău deloc. Păstrarea câinelui pe o lesă va împiedica acest dezastru să apară în primul rând.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Motive pentru a vă lăuda câinele