Jucării durabile pentru câini care vor depăși fălcile de catelus

Să vorbim despre o problemă pe care toți proprietarii de câini o înțeleg. Aș vrea să vă gândiți pentru o clipă despre cum Multe jucării Câinele tău a distrus. Poate că este doar un catel jucăuș care a început doar să-și taie dinții în jucăriile ei preferate de catelus. Poate că este un veteran condimentat când vine vorba de distrugerea jucăriei pentru câini. Oricare ar fi vârsta sau etapa câinele dvs., indiferent de dimensiunea pe care o poate fi, un lucru este sigur: Câinele tău va distruge jucăriile. E în natura ei.

Înlocuirea în mod constant a jucăriilor de catelus pot deveni scumpe, mai ales dacă câinele dvs. trece prin mai multe jucării pe săptămână. Ea nu se gândește la bani Tu coace pentru ei și nu ar trebui să aibă. Jocul Canine ar trebui să fie distractiv și nerestrictiv.

Ca și copiii, câinii trebuie să joace. Stimulează creierul lor și le dă exercițiul de care au nevoie. Să nu mai vorbim, le distrează. Gândiți-vă la toate lucrurile pe care le faceți pe tot parcursul zilei pentru divertisment: vizionarea televiziunii, citirea, ascultarea radioului etc. Câinele dvs. nu se bucură de niciunul dintre acești eforturi. Forma ei preferată de divertisment se joacă cu jucăriile câinelui; si cu tine.

Jucării durabile de câine care vor depăși catelul dvs

Din păcate, majoritatea jucăriilor de catelus nu au câștigat pentru totdeauna. Cumpărarea de înaltă calitate, cele mai bune jucării câinelui este singura modalitate de a vă asigura că nu vă aflați la magazin de trei ori pe săptămână pentru a cumpăra un altul. Există niște foarte mari câine de mestecat jucării disponibil online chiar acum, care sunt făcute în mod specific pentru câinii care sunt chewere agresive sau distructive. Petrecând un pic suplimentar pe aceste jucării acum vor sfârși, de fapt, salvarea banilor pe termen lung, pentru că nu le veți înlocui aproape la fel de des.

Jucării de câine durabile care vor depăși fălcile de catelus

Distracția ajută la eliminarea stresului, anxietății și nefericirii din viața dvs. - și același lucru se poate spune cainele tau. Încorporarea diferitelor forme de joc în rutina câinelui dvs. ajută la menținerea ei activă, distrasă și este benefică pentru sănătatea și bunăstarea ei generală. Cea mai bună modalitate de a vă oferi oportunitățile de câine pentru diferite tipuri de joc este de a oferi ei cu diferite tipuri de jucării de câini.

Beneficiile jocului

Jocul este o parte importantă a vieții fiecărui câine din multe motive diferite. În primul rând, jocul este o sursă de exercițiu pentru câini. Ei alerg după bile și pun pe animalele Faux. Nu poți să-mi spui că nu ai avut niciodată o sesiune de distracție iubitoare de la câinele tău. Jocul ține câinii care se mișcă, își exercită articulațiile și îi ajută să mențină o greutate sănătoasă.

Jucăriile de câine durabile care vor depăși fălcile de catelusRedați, de asemenea, satisface unitatea instinctivă a câinelui. Când ei urmăresc după o jucărie pe care ai aruncat-o, le dă fiorul lui vânătoarea. Nimic nu satisface un câine mai mult decât prinderea ceva care este în zbor. De asemenea, nu este de mirare că multe jucării de câine sunt modelate după animale. Aceste jucării blană sunt menite să simuleze prada reală, de aceea multe jucăriile de câine au scuzatori. Deci, în timp ce câinele tău poate să mănânce cu adevărat Kibble, jucăriile o ajută să simtă entuziasmul vânătorii.

Mi-am văzut câinele, Ellie, mergeți încet într-o cameră și puneți-o pe un iepure de pluș nesuspecting. Este important să vă asigurați că câinele dvs. are o priză ca aceasta pentru a-și folosi instinctele. Va păstra alerta și o va atent, cu toate, în timp ce eliberează orice agresiune pe care o poate avea.

LEGATE DE: Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă

În cele din urmă, jocul este o experiență de legătură pentru dvs. și câinele dvs. Indiferent dacă aruncați o minge în curte sau jucați remorcherul cu ea, este o oportunitate pentru dvs interacționa cu câinele dvs. într-o manieră activă. Dacă ați vrut să aveți un animal care tocmai sa așezat tot timpul, nu ați fi ales un câine. Jocul poate fi la fel de mult pentru dvs., deoarece este partenerul tău canin.

Din toate aceste motive, este esențial să vă furnizați câinele cu o varietate de jucării de mestecat. Trebuie să faceți alegeri înțelepte atunci când achiziționați aceste jucării sau veți ajunge să le înlocuiți tot timpul. Dacă cumpărați jucării durabile de câine care sunt bine făcute, câinele dvs. nu va putea să le distrugă cât mai repede. Ei vor ține, de asemenea, mult mai bine pentru jocurile de remorcare sau de preluare.

Exemple de jucării durabile de câine

Dacă câinele dvs. este ceva asemănător cu mine, nu numai că este drăguț, dar vine cu fălci împachetați cu putere. Jucăriile normale nu stau la o șansă. Mi-am petrecut cota corectă pentru a vă asigura că Ellie are proaspăt jucării pentru câini. Să nu spun că este o problemă, pentru că îmi iubesc câinele. Cu toate acestea, există jucării acolo care vor suporta testul timpului, păstrând câinele și portofelul dvs. fericit. Iată câteva jucării care lucrează pentru Ellie și cu mine.

Mai întâi este Hartz Dura Play Ball. Ellie se bucură de două dintre aceste mici bile verzi și le-a avut acum câțiva ani. Îmi amintesc de vremurile vechi de bile de tenis. Sigur, pot fi distractive și service, dar bilele Hartz oferă mult mai mult.

Nu numai că ei scârțâie, acești băieți mici sunt practic indestructibili. Ellie a petrecut destul de mult timp să se amestece pe acele bile Dura joacă și pur și simplu nu renunță.

LEGATE DE: Protectori de joacă - Playpens câini sau porți de companie?

În timp ce câinele meu este mic (ea este un dachshund miniatural cu părul lung), am luat aceste jucării de câine durabile la parcul nostru local de câine. Nu numai că sunt o lovitură în rândul tuturor câinilor, dar chiar câinii mari nu par să le deterioreze. Îmi place că sunt durabile, dar sunt, de asemenea ieftin. Plasând în jurul unui punct de preț de 5 dolari, aceste role verde nu pot fi bătuți. De mai sus, puteți vedea o imagine a lui Ellie bine bucurați-vă de Ball Hartz Dura Play.

A doua, și cea mai puternică jucărie, este Pui de cauciuc multipet. Am sentimente mixte despre această jucărie. În timp ce cu siguranță durabil, acest pui mic produce suficient zgomot pentru a-ți împărți urechile. Nu am nicio idee ce fel de scârțâitor este în acest lucru, dar este excelent la locul de muncă.

Dacă puteți trece peste sunet, acesta este o jucărie mică de câine. Acesta vine într-un cuplu de dimensiuni diferite (avem cel mai mic pentru Ellie). Cochilia exterioară este o matriță de cauciuc super-durabilă, care, după câteva luni de utilizare, nu prezintă nici un semne de slăbiciune. Puiul este, de asemenea, multicolor și are un zâmbet ciudat. Puteți să luați acest pui tare de zgomot pentru doar peste 5 $.

LEGATE DE: Ai adoptat un catelus. Acum ce?

Jucăriile care au devenit o bază în gospodăria noastră sunt Invincibles Plush Snake Shopping fără câini și Jucărie magazin invincibil dragon jucărie (întrerupt). Trebuie să spun că acesta din urmă trăiește cu siguranță la numele său. Mi-a atras atenția deoarece pachetul a spus că a fost "dovezi de puncție". Acest lucru este cu siguranță cazul.

De fapt, voi căuta mai multe jucării care au aceeași desemnare a aceleiași desemnări, pentru că aceste scânteieri se supun. Găzduit cu cinci (da cinci) indestructibil Mirosul, acest dragon roșu este cu siguranță magic.

Jucăriile de câine durabile care vor depăși fălcile de catelusL-am văzut pe Ellie să urce în jos cu toată ea nenumărate ori, dar shakers nu dau afară. Voi spune că unul dintre elevii pare să fie deprimat, dar încă nu are nici o problemă să facă nici un zgomot.

Exteriorul jucăriei dragonului este acoperită într-un plus de durabil care dă simțul unui animal real, dar într-un fel nu duce la tine vid Up roșu fuzz în fiecare zi. El are, de asemenea, mici arme și o coadă, care oferă alte câteva puncte de prindere pentru câinele dvs., precum și obiective bune de mestecare. Cu toate acestea, aceste anexe nu au început nici măcar să rupă după luni de utilizare.

Jucărie de jucărie Invincible Dragon Goath este, de asemenea, lung, dându-i lui Ellie o mulțime de oportunități de a-l ridica și de a-l în jurul (unul dintre lucrurile preferate de făcut). Dragonul invincibil pare să-și facă treaba și se pare că va continua să vă rog pentru o perioadă foarte lungă de timp. Puteți găsi această jucărie la cele mai multe magazine de companie și online pentru aproximativ 10-15 USD.

Distrează-te jucând cu câinele tău!

Stau de aceste jucării. Nimic nu trebuie să ajungă în calea câinelui și de joc.

Jucăriile de câine durabile care vor depăși fălcile de catelusAceste jucării de squeker sunt extrem de durabile și destul de accesibile, de asemenea. După luni de utilizare, ele nu prezintă semne de rupere. Deci, dacă doriți să vă actualizați colecția de jucărie a câinelui cu ceva care să-și depășească fălcile, să încercați aceste. Ei vor avea câinele dvs. mestecând până când inima ei este mulțumită.

Toate aceste jucării sunt excelente pentru jocul interactiv, de asemenea. Vor fi la fel de distractivi pentru tine ca și pentru câinele tău. Jocul cu câinele dvs. nu numai că favorizează legătura pe care voi doi aveți, dar adaugă un nivel de entuziasm la joc! Nu vă fie frică să coborâți pe podea și să vă jucați cu animalul de companie sau să o luați afară pentru un joc interesant de preluare cu unul dintre noile sale jucării de câine durabile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jucării durabile pentru câini care vor depăși fălcile de catelus