Copiii dvs. Știu cum să fie în jurul câinilor?

Câinii sunt o mare parte a vieții noastre, iar dacă sunteți părinte cu unul sau mai mulți copii, știți că câinii sunt o mare parte din viața lor. Dar copiii dvs. știu cum să fie în jurul câinilor?

Să nu te sperie, dar o căutare rapidă pe Internet va aduce o mulțime de știri despre câini care atacă copiii. Se întâmplă tot timpul.

Să aruncăm o privire rapidă la cele mai recente știri câine aici:

Am trecut prin doar 4 pagini ale rezultatelor căutării Google și - din păcate - aproape toate atacurile au fost prin tauri de pit. A existat, de asemenea, un malamut și un câine de poliție, cel mai probabil un cioban german K9.

Pentru o cantitate mică de echilibru, unul dintre atacuri a fost de trei câini. S-au spus că sunt un pudel negru mare, un câine mai mic, mai pufos și un câine negru mic, cu patch-uri albe! De asemenea, 2 câini de brid negru au efectuat un atac.

M-am așteptat ca câinii implicați să includă tauri de groapă, dar a fost foarte surprins că marea majoritară erau tauri de pit. Nu este un eșantion imens desigur.

În aproape toate cazurile, câinele era slăbit.

Un caz a văzut câinele înlănțuit într-un garaj și copilul a intrat în garaj. În majoritatea rapoartelor nu există informații despre ceea ce a declanșat atacul. Într-unul din cazuri, proprietarul a pretins că băieții l-au lovit pe câine. Dacă cineva mi-a lovit câinele, ar fi mai mult pericol de a fi mușcat de mine decât câinele.

Numărul de tauri de pit de pe lesa aduce alte probleme legate de proprietatea responsabilă a câinelui.

O taur de pitură răutăcioasă este aproape întotdeauna cauzată de un proprietar rău. Încă mai avem prea multe dintre aceste câini fiind deținute ca un simbol de stare sau chiar ca o armă. Anumiți părinți de companie le iau din motive foarte greșite, dând astfel rasei un nume rău, dar acesta este un subiect pentru o altă zi.

Copiii dvs. știu cum să fie în jurul câinilor

Copiii trebuie să fie învățați cum să acționeze în jurul câinilor

Și în special câinii nu știu.

Ca un copil am fost îngrozit de câini. Nu doar speriat. Îngrozit. Nu-mi amintesc vreodată să fiu mușcat. Nu am cicatrici. Am avut câțiva câini care mă apropie de mine care l-au lăudat, dar nu m-au atins niciodată.

Părinții mei au încercat să mă ajute. Cred că am fost de aproximativ 2 ani și mi-au cumpărat un pui labrador. Având în vedere că am fost 2, așa cum îmi amintesc că am fost lăsat în camera de zi cu catelul. Îmi amintesc că am fost urmăriți în jurul mesei de cafea de el, așa cum mi-am țipat capul. Catelul a plecat a doua zi.

Prietenul meu, John și cu mine ne-am plimbat pe biciclete după o casă care avea un câine de tip terrier mic. Am fost de aproximativ 10 ani. Câinele ne-ar asculta venind și ne-a plăcut din curtea sa să ne urmărească. Ocazional, se va apropia destul de mult nipați-vă la pantofii noștri. John a crezut că este o mare distracție (familia lui avea un câine). Mi-a speriat lumina zilei de locuit din mine, dar am fost prea încăpățânat să-l recunosc că nu mai vreau să călăresc acel traseu.

Am fost bine cu câinii pe care știam. Au existat câini de cartier pe care trebuie să-l cunosc. Nu au fost o problemă. Sora mea a avut un câine când sa mutat din casă. Am folosit pentru a lupta cu Oscar, retriever.

Când am crescut, mi-am reușit teama prin evitarea câinilor că nu știam. De cele mai multe ori a funcționat. Nu am înțeles cu adevărat frica până mai târziu.

La vârsta de 30 de ani, soția mea și cu mine am fost invitați la casa verișorului ei pentru o masă de seară. Am fost la Chris și Carole o dată înainte. Au avut un păstor german uriaș și un rotweiler chiar mai mare. La vizita mea anterioară, am văzut-o atacând ușa din față când cineva a sunat la sondaj. Au fost semne de zgârietură pe acea ușă mai mult de 6 picioare în sus.

Inutil să spun că m-am temut de cină!

Seara mesei au venit și, în timp ce soțiile vorbeau în bucătărie, Chris și cu mine eram în camera de zi. Stăteam într-un fotoliu mare când Bella, Rotty a intrat și se așeză în fața mea. Întotdeauna am avut o afinitate cu animale, dar știam lângă nimic despre câini. Doar despre singura mea informație nu era să-i arăt în ochi.

Nici o cale nu am putut să mă uit la Bella. Ea ar ataca cu siguranță. După ce părea o viață, ea a oftat și a plecat. În timpul mesei am vorbit cu toții când un cap uriaș a apărut de sub pânza de masă și se odihnea în poala mea. Era carole! Ha ha, glumesc! A fost Bella.

Privind acum, 17 ani mai târziu, și înarmați cu aproximativ 10 ani de cunoștințe legate de câini și deținând mai mulți câini de-al meu, știu că atunci când Bella se așeză la 4 metri distanță de mine, ea a fost respectuoasă. Când a apărut sub masă, încerca să-și facă prieteni cu mine. Așa cum am ignorat-o, ma văzut ca fiind clasată mai sus decât ea, deși eram încă în casa ei.

Copiii dvs. știu cum să fie în jurul câinilor

Când am primit primul meu câine, a Ciobănesc german, Am dorit informații despre cum să citesc limba corpului câinilor și despre ceea ce aveau nevoie de la mine să fiu fericit și sănătos. Am studiat fiecare tehnică de antrenament pe care am putut găsi și citesc atât de multe cărți că am fost ca o enciclopedie de mers pe jos pe comportamentul câinilor. Am înghesuit ce ar fi trebuit să fiu o viață de învățare în câțiva ani scurți.

Nu a fost până când am avut primul meu câine pe care mi-am dat seama de ce mi-a fost frică. Nu aveam idee despre asta Cum să citești câinii. Am fost destul de un copil pesimist. Întotdeauna căutam ce ar putea merge prost. Cu câini am crezut că fiecare câine necunoscut ar putea să mă atace. Asta e înfricoșător!

Vă rugăm să evitați Având copiii tăi trece prin același lucru. Învățați-i să nu se apropie de un câine pe care nu îl cunosc, ci și le-au arătat cum să o facă dacă trebuie.

  • Întoarceți corpul lateral
  • Nici un contact vizual
  • Fara vorbe
  • Lăsați câinele să vă apropie și să vă lăsați să vă smulgă
  • Faceți mișcări netede și încrezătoare

Dacă văd un câine cu proprietarul lor, ei nu ar trebui să se apropie de câine fără a cere mai întâi proprietarul. Dacă proprietarul dă permisiunea, abordarea ar trebui să fie calmă și lentă. Nu îmbrățișați un câine necunoscut.

Există mult mai mult pe care le puteți transmite, dar aceste puncte ușoare ar trebui să fie simple pentru copii mici să-și amintească și să înțeleagă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Copiii dvs. Știu cum să fie în jurul câinilor?