Cum să se ocupe de agresiunea câinelui fără coliere de antrenament

Câinii nu se vor comporta întotdeauna; că cunoștințele de bun simț sunt evidente pentru fiecare proprietar de animale de companie din lume. Cu toate acestea, nu toți câinii greșit în moduri inofensive cum ar fi săpat găuri în curte și să intrați în gunoi. Unii câini fac, din păcate, prezintă agresiune, cum ar fi mușcătura, lătratul neîncetat, sărituri pe oameni și să devină prea dur în timpul jocului de joc.

În timp ce acest lucru nu este cu siguranță neobișnuit, unii proprietari pot simți nevoia de a recurge la măsuri drastice, cum ar fi gulerele de formare electrică, cunoscute și ca gulere de șoc, pentru a reduce comportamentul. Aceasta este o idee proastă. Coliere de instruire poate - dacă nu este folosit în mod corespunzător - faceți mai mult rău decât bun, iar mulți câini sunt grav afectați în mod serios și negativ de utilizarea acestei metode.

LEGATE DE: Nu mai durează dureri - cele mai bune alternative la colierele de șocuri de câine

Electrocutingul câinelui dvs. nu este necesar și este inabazabil de către organizații precum PETA și societatea umană.

În unele cazuri, șocul de la un guler de antrenament poate chiar să vă supărați câinele mai mult și să adăugați la comportamentul său agresiv. Există multe modalități de a face față agresiunii care sunt mai umane și mai puțin costisitoare decât să investească și să folosească un guler de șoc.

Cum să se ocupe de agresiunea câinelui fără coliere de antrenament

Înțelegerea agresiunii este primul pas în a face acest lucru.

Odată ce înțelegeți ce agresiune este, de unde provine și de ce câinele dvs. prezintă semne de agresiune, veți putea Formarea corectă el să se ocupe de problemele într-un mod mai sănătos.

Cum să se ocupe de agresiunea câinelui fără coliere de antrenament

Înainte de a intra în modul de rezolvare și remediere a agresiunii câinilor, este important să învățați puțin despre problema însăși, astfel încât să știți cu ce aveți de-a face cu. Primul lucru de remarcat este acela orice câinele poate fi agresiv. Nu credeți că doar pentru că aveți o rasă mică sau o rasă cunoscută pentru temperamentul lor și natura bună față de copii că nu va fi agresiv.

Există mai multe tipuri de agresivitate: indusă de frică, teritorială și redirecționată. O agresiune specială a câinelui poate varia, de asemenea, de la situația la situație. Agresiune indusă de frică este emisă atunci când câinele dvs. se simte amenințat și ca și cum ar fi vorba de a fi răniți. El intră imediat în modul defensiv instinctiv și care poate duce la comportament combativ.

LEGATE DE: Cele mai bune alternative non-nocive la gardurile de câine electrice

Agresiune teritorială apare atunci când câinii simt că casa lor este invadată și familia lor este amenințată de un outsider. Agresivitate redirecționată este oarecum cum ar fi proiecția. Dacă un câine nu poate ataca chestia pe care vrea să o atace, el poate merge după altceva. De exemplu, dacă există un gard de baricading câinele de la mușcarea unui alt câine care îi provoacă mânia, el poate să-i ducă la persoana care este aproape de el.

Masuri de precautie

Una dintre cele mai bune modalități de combatere a comportamentului agresiv este prin antrenament comportamental. Această metodă nu necesită utilizarea unui guler de antrenament. Înainte de a încerca orice fel de formare comportamentală, există câteva lucruri pe care ar trebui să le faceți pentru a vă asigura că nu există o problemă mai gravă sau dacă problema este deja severă, nu veți fi în capul tău.

De asemenea, spay sau neutru câinele dvs., deoarece câinii care nu au fost spionați sau sterilați tind să fie mai agresivi decât cei care au.

Primul pas ar trebui să fie să mergeți la medicul veterinar și să vedeți dacă există un fel de cauze psihologice și / sau medicale în spatele comportamentului agresiv.Problemele medicale sunt de fapt o cauză comună de agresiune la câini. Mai mult dacă comportamentul agresiv începe rapid sau crește intensitatea într-o perioadă scurtă de timp. Unele afecțiuni medicale care au fost dovedite pentru a provoca agresiuni includ:

  • Hipotiroidismul
  • Boala lui Cushing
  • Cancerul celulelor de celule
  • infectii ale tractului urinar
  • Hip și displazie cot
  • artrită

LEGATE DE: 10 cele mai bune produse pentru câini pentru rezolvarea problemelor de comportament

Cum să se ocupe de agresiunea câinelui fără coliere de antrenament

Unele tipuri de agresiune pot fi, de asemenea, neurologice. Aceste tipuri de comportamente vă vor cere să vedeți un comportaist veterinar pentru a diagnostica și trata tulburarea. În cazurile în care problemele medicale sau problemele neurologice sunt cauza agresiunii, Formarea nu este suficientă și va trebui să solicitați ajutor profesional.

Dacă simțiți că poate fi o problemă fundamentală, determinând comportamentul agresiv al câinelui, ține-l departe de oameni sau de situații care îl pot face să acționeze în timp ce treceți prin procesul de diagnosticare a lui. Utilizați restricțiile necesare pentru a menține pe toată lumea în siguranță.

Dacă problema nu este extrem de periculoasă și pașii medicali au fost deja luați, există unele Formarea comportamentală Tehnici care pot fi folosite pentru a remedia această problemă de agresiune și a face viața la domiciliu mai ușoară pentru dvs., familia dvs. și animalul dvs. de companie.

Învățați câinele prin antrenament comportamental

Colierele de șoc pot părea o opțiune tentantă, dar ei vor face doar lucrurile mai rău. Studiile au arătat că gulerele de șoc induc frica, anxietatea și o posibilă agresiune într-un câine și acesta este ultimul lucru de care aveți nevoie. Pedeapsa și armarea negativă nu sunt calea de a merge aici. Luarea unei trasee hardline se va termina numai în mai multe probleme pentru toată lumea.

LEGATE DE: 25 cele mai frecvente probleme de comportament câine

Cum să se ocupe de agresiunea câinelui fără coliere de antrenament

În schimb, încercați unele noi tactici de formare. Ajunge la cauza principală a problemei. Cauzele agresiunii enumerate mai sus ar trebui să vă ajute să determinați tipul de agresiune pe care îl este câinele dvs sentiment.

Dacă expune o agresiune indusă de frică, aflați ce le sperie. Dacă demonstrează teritorialismul, dați seama de ceea ce sunt atât de teritoriale. Dacă redirecționează mânia lor, găsiți sursa originală a agresiunii.

Determinați-le și aveți cheia pentru a debloca motivele din spatele agresiunii. După ce a constatat cauza (dacă puteți), eliminați orice provocări care ar putea provoca problemele cu animalul dvs. de companie. De asemenea, asigurați-vă că nu îl puneți în nicio situație care să-i inducă agresivitatea, așa cum ar putea să-l aducă, sau altcineva teribil de rănit.

Top 5 cele mai bine vândute câine Cărți de formare comportamentală pe Amazon:

  1. 101 trucuri de câine: activități pas cu pas
  2. Arta de a ridica un catelus
  3. Dragostea de câine - o legătură neîngrădită
  4. Puppy Guide Ghid de ediție a 4-a ediție
  5. Cum să fii cel mai bun prieten al câinelui tău

* Cele mai bune 5 puncte de mai sus pentru cele mai bine vândute cărți de formare comportamentale se bazează pe clasamentul cel mai bun vânzător al lui Amazon [iulie 2015].

Armarea pozitivă este crucială

Utilizați numai armătură pozitivă și o armare pozitivă. Dacă, de exemplu, de fiecare dată când câinele vostru vede câinele vecinului, își pierde mintea, folosește comenzi clare și puternice pentru ca el să stea și să se oprească. Fii calm și liniștitor. Dacă nu merge după câinele vecinului, dă-i un a trata.

LEGATE DE: Cum să vă păstrați câinele în siguranță pe plimbări zilnice

Păstrați acest lucru în mod consecvent și să fiți autoritar. Stabiliți-vă ca alfa al casei prin faptul că sunteți responsabil și nu vă recompensați câinele când se comportă prost. Deși mita și distragerea sunt remedierile rapide, pe termen lung, ei învață câinele care face o anumită acțiune rea îl primește ceva ce îi place. Care stimulează în continuare comportamentul slab.

Cum să se ocupe de agresiunea câinelui fără coliere de antrenament

Un comportament bun și un comportament bun numai este modul în care câinele dvs. ar trebui să fie recompensat.

Sweet-Vorbind câinele dvs. în comportament poate, de asemenea, să lucreze. Știu că sună prostie, dar odată ce situația apare în cazul în care vă așteptați ca el să fie agresiv, stați imediat pe farmec și vorbiți cu câinele dvs. într-un mod liniștitor. Dați-i să trateze și să facă situația în ceva pozitiv în loc de negativ.

Apoi, odată ce situația trece, opriți mângâierea, acordarea de tratamente și vorbind mângâietor câinelui tău. El va lega în cele din urmă orice situație stresantă se desfășoară cu un rezultat pozitiv, în loc de ceva care are nevoie de o reacție agresivă a genunchiului.

Ultimă stațiune? Solicitați ajutor profesional

Amintiți-vă că, deși aceste tehnici de formare sunt pozitive, dacă aveți un câine care este serios ostil și nu răspunde la antrenament, ar putea fi cel mai bine să-l dați la dispoziție un profesionist Cine ar putea avea mai mult noroc. Formatorii comportamentali sunt disponibili în majoritatea zonelor, dar nu funcționează cu câini agresivi, deci asigurați-vă că ați sunat și discutați cu instructorul despre nevoile specifice câinelui dvs.

Orice ai face, nu renunta. Evitați să vă puneți câinele în jos decât dacă este absolut necesar. Numai dacă un câine este foarte bolnav și nu are nici o calitate a vieții sau este grav deranjată de punctul că el este un pericol serios pentru el însuși și cei din jurul lui ar trebui să fie pus jos. Amintiți-vă că câinele dvs. probabil nu mai poate fi distractiv decât aveți. Un câine agresiv nu este un câine fericit și îi datorați animalului dvs. de companie pentru a lucra prin aceasta și încercați cel mai greu să vă întoarceți la o casă liniștită.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să se ocupe de agresiunea câinelui fără coliere de antrenament