15 Rase populare de câini maro

Brown Miniature Dachsund Stând pe un ciocan de copac într-o pădure

De la faimosul Labrador la micul Mini Dachshund, există o mulțime de rase care vin în nuanțe maro.

Bineînțeles, există atât de mult pentru a decide ce rasă să introducă în familia ta decât culoarea stratului. Trebuie să vă gândiți dacă aveți timp și energie pentru a vă angaja să vă îngrijiți de orice câine. În plus, fiecare rasă are trăsături și caracteristici tipice care trebuie luate în considerare.

Iată o listă de cincisprezece rase populare de câini maro pentru tine să pătrundă. Dacă vă vedeți unul dorit, asigurați-vă că ați verificat-o Profilul de rasă completă Pentru a vedea dacă sunt probabil ca acestea să fie potrivite pentru tine și pentru familia ta.

01 din 15

Cei care au un Retriever Labrador știu cât de uimitoare sunt acești pui. Personalitățile lor goale, temperamentele jucăușă și sufletele bune le fac o alegere populară pentru animalele de companie însoțitoare printre familii din întreaga lume. Laboratoarele sunt câini mari, voluminici care iubesc să alerge, să joace și, mai ales, înot. Ele sunt cele mai potrivite pentru casele de familie active.

Ele vin într-o varietate de culori solide de acoperire, inclusiv nuanțe de ciocolată.

Privire de ansamblu de rasă

GRUP: Sportiv

ÎNĂLŢIME: Masculi, 22.5 până la 24.5 inci - femele, 21.5 la 23.5 inci

GREUTATE: Masculi, 65 la 80 de lire-femele, 55 la 70 de lire sterline

Coat și culoare: Strat dublu scurt, dens în negru, ciocolată sau galben

Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 02 din 15

    American Staffordshire Terriers, uneori cunoscuți sub numele de "personal" sau "personal," sunt, în general, goofball-uri afectuoase, în ciuda aspectului lor dur și deseori reputația stereotipată negativă.

    Staffies au fost folosite de mult timp în lupta împotriva câinelui, iar istoria rasei poate fi urmărită înapoi în 1800s Anglia, unde au fost uneori numite câini de groapă. Acum, amstaff-urile, împreună cu alte rase de tip bully, sunt denumite în general ca Tauri de pit.

    În timp ce introsul atent sunt uneori necesare cu alte animale de companie, ele sunt adesea niște câini nefavorabili cu o mulțime de energie, făcându-i o potrivire perfectă pentru familia activă dreaptă.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Terrier (AKC)

    ÎNĂLŢIME: 17 până la 19 inci la umăr

    GREUTATE: aproximativ 50 până la 80 de lire sterline

    Coat și culori: Coaja scurtă apare într-o varietate de culori, inclusiv negru, maro, albastru, fawn, roșu și ficat. Modelul de brânză și sau marcajele albe sunt, de asemenea, văzute în combinație cu aceste culori.

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 03 din 15

    Dacă căutați un prieten de companie mai mic, luați în considerare un dachshund. De asemenea, cunoscut sub numele de câini de la Wiener sau doximi, dachshunds sunt pui dulci, iubitoare într-un pachet mic. Sunt mai lungi decât ei sunt înalți, dar ei fac față de lipsa de înălțime cu personalitățile lor luminoase.

    Această rasă se spune că a provenit din Germania, unde au fost crescuți să fie câini de vânătoare. Statura lor scurtă și natura feroce le-au făcut excelent la vânătoare de badgeri. În zilele noastre, sunt populare ca animale de companie datorită aspectului lor bun și personalităților afectuoase.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Câine

    ÎNĂLŢIME: 8 până la 9 inci (standard) - 5 până la 6 inci (miniatura)

    GREUTATE: 16 până la 32 de lire sterline (standard) - până la 11 lire sterline (miniatură)

    Coat și culoare: Soiurile de acoperire includ netede (scurte), cu părul lunar și părul cu părul. Culorile includ (dar nu se limitează la) negru, bronz, fawn, bej, albastru, ciocolată și roșu, cu diferite marcaje, cum ar fi Dapple, Piebald, Brindle și Sable.

    Speranța de viață: 12 până la 16 ani

  • 04 din 15

    Poodle popular vine în trei dimensiuni diferite. Standard sunt cele mai mari variații, măsurând la peste 15 inci înălțime. În continuare este miniatura în picioare între 10 și 15 inci înălțime, și, în cele din urmă, pudelul jucării la mai puțin de 10 centimetri înălțime.

    Poodlele sunt, în general, delicioase jucătoare și afectuoase. Din cauza lor Inteligența acerbă și pricepele atletice, ele sunt cele mai potrivite pentru o casă care le poate oferi suficientă îmbogățire fizică și mentală.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Grupul non-sportiv

    ÎNĂLŢIME: Standard: peste 15 inci - miniatură: 10 până la 15 inci - jucărie: 10 inci și sub

    GREUTATE: Standard: 45 până la 70 de lire sterline - miniatură: 15 până la 18 lire sterline: 5 până la 9 lire sterline

    Coat și culoare: Curly, haine singulare dense. Una dintre culorile solide, inclusiv, dar nu se limitează la alb, negru, gri, maro și caise. Podelele de culoare parti sunt acceptate de unele registre.

    Speranța de viață: 10 până la 18 ani

    Continuați la 5 din 15 de mai jos.
  • 05 din 15

    Energic și iubitor, boxerul este un animal de companie minunat de companie. Doar asigurați-vă că aveți suficientă spațiu și energie pentru a-ți exercita un pui atletic și mare.

    Acești câini au o istorie de a lupta cu câinii, dar au îndepărtat de la acel câmp și au devenit populare în Statele Unite, datorită personalităților lor iubitoare și loialității puternice.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Lucru

    ÎNĂLŢIME: 1 picior, 9 centimetri la 2 picioare, 1 inch la umăr

    GREUTATE: 55 până la 70 de lire sterline

    Coat și culori: Haina este scurtă. Fawn și Brindle sunt culorile standard, în timp ce All-White nu este recunoscut de multe cluburi de kennel. Marcajele standard includ o mască neagră - o mască neagră cu marcaje albe și marcaje albe.

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 06 din 15

    Chihuahua a provenit din Mexic și se datorează înapoi în vremurile străvechi. Rasa mică a devenit populară în America în anii 1900 și a câștigat de atunci cu un impuls, chiar și în reclame fast-food și filme populare.

    Chihuahua poate fi mică, dar ei o fac în atitudine. Ei sunt încrezători și afectuosi și fac tovarăși perfecți pentru persoanele care nu au timp sau energie pentru a-și exercita un câine atletic de rasă mare. În ciuda faptului că, Chihuahuas are nevoie încă de plimbări regulate sau sesiuni de joc pentru a rămâne fericit.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Jucărie

    ÎNĂLŢIME: 6 până la 9 inci

    GREUTATE: 2 până la 6 kilograme

    Coat și culoare: Chihuahuas poate avea straturi netede sau haine lungi. Ele sunt văzute în mai multe culori, fie solide, fie o combinație de două culori. Cele mai frecvente culori includ negru, bronz, fawn, cremă, alb, albastru, argint, ciocolată și roșu.

    Speranța de viață: 12 până la 20 de ani

  • 07 din 15

    Cu urechi mari, floppy și o formă distinctă a corpului, Basset Hound fură cu ușurință inimile iubitorilor de animale de companie din întreaga lume.

    Rasa unică a fost crescută pentru prima dată în Franța și Belgia pentru a fi hounds de parfum. Sistemele lor scurte de statură, deoarece sunt în măsură să înțeleagă în mod intens terenul în mod constant pentru a urmări animalele sălbatice.

    Cunoscut pentru a fi afectuos și ușor de manevrat, este posibil să trebuiască să lucrați din greu pentru a obține a rechemarea solidă Cu acest tip de rasă, mai ales că pot avea o lovitură încăpățânată. Urechile lor lungi și pliurile din piele pot însemna, de asemenea, ele sunt predispuse la piele și infecții ale urechii, astfel încât pot fi necesare curățenie și îngrijire suplimentară.

    Deși este posibil să vedeți bassets în colorarea maro solidă, acest lucru nu este acceptat în standardul de rasă AKC. Un amestec alb și tan este cele mai comune marcaje de haină.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Câine

    ÎNĂLŢIME: Până la 15 inci

    GREUTATE: 40 la 65 de lire sterline

    Coat și culoare Scurt cu combinații de culoare negru / mahon, alb, maro / bronz, roșu și galben.

    Speranța de viață: 12 până la 13 ani

  • 08 din 15

    În picioare la o medie de 15 inci înălțime, Shiba Inu este un mediu fericit pentru cei care nu pot decide între un mare și un mic animal de companie. Ele sunt un vechi Rasa japoneză care a fost folosit în vânătoare.

    În cele din urmă, rasa populară a fost adusă în Statele Unite, unde au câștigat în mod constant tracțiunea ca un animal de companie de companie de companie datorită inteligenței lor și natura liniștită - Shibas Rar Bark. Asta nu înseamnă că acestea sunt rasa potrivită pentru toată lumea, totuși, deoarece ele pot fi mai degrabă departe și voință puternică.

    În timp ce nu vin în nuanțe maro închise, au venit cel mai frecvent în nuanțe de combusi roșii și rareori negre și de tan.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Non-sportiv

    ÎNĂLŢIME: 14.5 până la 16 ani.5 inci (bărbat) - 13.5 până la 15 ani.5 inci (feminin)

    GREUTATE: Aproximativ 23 de lire sterline (masculin), aproximativ 17 de lire sterline (femeie)

    Coat și culoare: Coată exterioară rigidă și dreaptă și un substrat moale și gros cu trei tipuri de culori: roșu, negru și susan, negru și bronz

    Speranța de viață: 13 până la 16 ani

    Continuați până la 9 din 15 de mai jos.
  • 09 din 15

    Atletism pur. Aceasta este cea mai bună modalitate de a descrie păstorii australieni, afectuos cunoscut sub numele de Aussies. Această rasă este de dimensiuni medii, dar au nevoie de mai mult exercițiu decât majoritatea raselor de câini.

    Aussies iubesc munca, indiferent dacă este vorba oile de vânătoare sau zipping prin Cursuri de agilitate, astfel încât acestea sunt ideale pentru formatori de câini activi sau fermieri care au nevoie de o mână de ajutor.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Herding

    ÎNĂLŢIME: 18-23 inci

    GREUTATE: 40 la 65 de lire sterline

    Coat și culoare: Stratul mediu și lung în albastru, Merle roșu, negru sau roșu - toate culorile pot avea marcaje albe și / sau puncte de bronz (cupru)

    Speranța de viață: 13 până la 15 ani

  • 10 din 15

    Poms sunt bile de blană adorabilă, care pot fi animale de companie uimitoare pentru proprietarii potriviți. Această rasă nu este pentru toată lumea - ele pot fi destul de bossiste - dar fac prieteni mari cu formarea corectă împreună cu un proprietar grijuliu.

    Pomeranii sunt destul de recunoscuți din cauza hainei lor lungi și pufoase care vin într-o varietate de culori, în special maro, negru și cremă. Regimul lor de îngrijire este, în mod evident, de întreținere destul de mare.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Jucărie

    ÎNĂLŢIME: 6 până la 7 inci

    GREUTATE: 3 până la 7 kilograme

    Coat și culoare: Lung, dublu strat care vine în multe culori, deși cele mai frecvente sunt roșii, portocalii, cremă, sala, negru, maro și albastru.

    Speranța de viață: 12 până la 16 ani

  • 11 din 15

    Dacă sunteți pe piață pentru cel mai mare animal de companie posibil, nu căutați mai departe. Marele Danes Top Lista înregistrărilor lumii Guinness pentru cel mai înalt câine din lume. Ele măsoară de obicei la aproximativ 30 de centimetri înălțime la umăr și pot cântări până la 200 de kilograme.

    În ciuda dimensiunii lor, acești câini sunt, în general, cu puii prietenoși cu trăsături iubitoare. Îi place să joace și să-și exercite, dar probabil ca la fel de asemenea, ei iubesc să laze pe canapea (dacă există loc) cu oamenii lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Lucru

    ÎNĂLŢIME: 28 la 34 de centimetri la umăr

    GREUTATE: 100 la 200 de lire sterline

    Coat și culoare: Păr scurt în brindle, fawn, albastru, negru, harlequin (alb cu patch-uri negre) sau manta (alb-negru)

    Speranța de viață: 6 până la 8 ani

  • 12 din 15

    Un alt pui mare, cherestea care este popular în u.S. este lovabil Saint Bernard.

    Rasa datează mai mult de 1.000 de ani la Alpii elvețieni și este clasificat ca un câine de lucru. Ei au o istorie de a căuta câini de căutare și de salvare, și astfel, sunt încă folosite în acel câmp încă astăzi.

    Ei sunt, de asemenea, tovarăși iubiți care sunt protectori loiali ai oamenilor lor preferați. Doar fiți pregătiți pentru dimensiunea lor, rasa poate cântări până la 180 de lire sterline și obiceiul lor excesiv de drooling.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Lucru

    ÎNĂLŢIME: 25.5 la 27.5 inci la umăr

    GREUTATE: 130 până la 180 de lire sterline

    Coat și culoare: Stratul poate fi scurt și neted sau lung și matasos. Culorile includ alb, cu marcaje roșii, maro sau de brânză. O masca neagră este de obicei văzută.

    Speranța de viață: 8 până la 10 ani

    Continuați până la 13 din 15 de mai jos.
  • 13 din 15

    Mulți oameni cunosc Collies, deoarece rasa a fost folosită pentru a descrie unul dintre cei mai iconici câini de la televizor. Lassie, puiul loial și inteligent a căror acțiuni eroice își salvează membrii familiei pe regulat este o collie acoperită cu duritate.

    Rasa este, în general, considerată a fi blândă și dulce, dar alertă, inteligentă și curajoasă. Ei sunt câini de vânătoare care au provenit în zonele de coastă ale Scoției, unde ei a muncit din greu pe ferme. Acești câini nu vor fi potriviți familiilor care conduc un stil de viață sedentar.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Herding

    ÎNĂLŢIME: 22 la 26 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 50 la 75 de lire sterline

    Coat și culoare: Dur: Outercoat este drept, dur, și abundent - subaccesul este moale și blană - netedă pe față și picioarele inferioare. Neted: o extercată scurtă, dură, densă, plată, cu o abundență de subacțoid moale și blond. Culorile includ Saby and White, Tri-Color, Merle albastru sau alb.

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 14 din 15

    Chow Chows sunt imediat recunoscuți datorită stratului lor voluminos, pufos, aspectului asemănător leului și limbi purpuriu-negru.

    Cunoscut pentru a fi calm, cu activitate redusă pentru o rasă mai mare și loială. Ele sunt, de asemenea, gânditori independenți, nu se întâmplă întotdeauna cu alți câini și nu de obicei cea mai bună alegere pentru proprietarii de câini novice. Asigurați-vă că faceți cercetările dvs. înainte de a vă primi o chow chow în casa dvs.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Non-sportiv

    ÎNĂLŢIME: 17 până la 20 de centimetri la umăr

    GREUTATE: 40 la 70 de lire sterline

    Coat și culoare: Stratul poate fi dur sau neted. Culorile pot fi negru, albastru, scorțișoară, cremă sau roșu.

    Speranța de viață: 8 până la 12 ani

  • 15 din 15

    Câinele de ciobanesc german cunoscut astăzi a fost introdus pentru prima dată în 1899 în Germania și a fost dezvoltat de la bătrânii și câini de fermă, acționând ca ambii slujitori și tovarășii. Rasa a câștigat popularitate în America în anii 1900 și rămâne una dintre cele mai populare rase din țară.

    Acești câini sunt adesea utilizați ca Câini de lucru, în special în ceea ce privește aplicarea și căutarea și salvarea legii. Ele sunt, de asemenea, foarte potrivite ca animale de serviciu, cum ar fi câinii de ghidare pentru orb.

    Ele sunt inteligente, atletice și necredincioase loiale, dar socializarea și formarea profesională timpurie și continuă sunt importante pentru această rasă puternică cu trăsături puternice de pază.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Herding

    ÎNĂLŢIME: 22 la 26 de centimetri

    GREUTATE: 60 la 100 de kilograme

    Coat și culoare: Coat dublu grosier, lungime medie. Cele mai multe culori sunt acceptabile, cum ar fi bicolor, negru și bronz, negru și cremă, negru și roșu, negru și argintiu, negru negru, gri, sable. Rețineți că albastru sau ficat este nefavorabil pe baza standardului de rasă. Albul nu este o culoare acceptabilă bazată pe standardul de rasă.

    Speranța de viață: 7 până la 10 ani

  • Nu uitați că există o mulțime de Mutute maro minunate care așteaptă, de asemenea, casele iubitoare în adăposturi din Statele Unite.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 15 Rase populare de câini maro