9 Rase populare de câine negru

Un strat negru strălucitor, fie scurt sau pufos, este o trăsătură atractivă pentru câini. Modul în care ochii lor întunecați se amestecă cu haina lor îi face să pară misterios și se poate simți că priviți adânc în sufletul lor când vă uitați în ochii lor. Totuși, sunt adesea trecute la adăposturile animalelor fără alt motiv decât ceva numit "Sindromul de câine negru."Deși nu este un adevărat sindrom, se referă la faptul că oamenii tind să le vadă ca fiind mai puțin prietenoși și chiar înfricoșători, ceea ce nu putea fi mai departe de adevăr. Unii dintre câinii care arată amenințătorii sunt doar din cauza modului în care sunt portretizați în cultura populară. Și nu există nici o diferență între personalitatea unui retriever galben Labrador și unul negru. Citiți mai departe pentru a afla câteva rase populare de câine negru, care sunt de fapt unele dintre cele mai iubitoare, loiale și afectuoase pachete de blană de pe planetă.

Gigant schnauzer stând în câmp

Gigant schnauzer

Schnauzerul gigant este, de fapt, gigant și stă la o înălțime de 27 de centimetri la umăr. Acest lucru le face aproximativ 8 inci mai înalți decât Schnauzer standard și aproximativ 15 inci mai înalt decât Mini Schnauzer. Giant Schnauzers medie aproximativ 100 de kilograme și identificabile prin urechile lor ascuțite, coada tăiată și barbă lungă. Ei au nevoie de o mulțime de atenție de la proprietarii lor și o mulțime de spațiu pentru a alerga și a juca. Avem, de asemenea, un articol despre alimente specifice pentru Schnauzer`s daca esti interesat. Haina lor negru sau pepînă are un strat superior care este wirt și un strat de fund care este mai moale. Ei au nevoie de îngrijire regulată și de periaj pentru a le păstra atât de frumos. Ei nu au vărsat prea mult, care este o trăsătură frumoasă. Sunt câini foarte inteligenți care se antrenează cu ușurință, dar sunt foarte protejați. Schnauzerii giganți sunt cei mai buni în case fără copii mici, dar ei fac bine cu alți câini dacă sunt socializate mai devreme.

Rularea rotativă

Rottweiler

Rottweilerele sunt o rasă germană musculară și puternică, cântărind aproximativ 100 de kilograme în medie. Ei au o haină neagră strălucitoare și un cap larg, cu marcaje brun care arată ca sprâncenele. Rottweilerul are o reputație pentru a fi a Câine mare de gardă, care ar putea fi de ce unii oameni sunt în mod natural frică de ei. Dar ele sunt de fapt, familia familiei loiale și iubitoare, care iubesc să fie în jurul oamenilor și a copiilor. În mod ironic, sunt atât de sensibili, deși aspecte dure, că primesc anxietate de separare dacă sunt lăsați doar prea mult timp. Ei au nevoie de un proprietar cu experiență care este dispus să stimuleze câinele mental și să ofere socializare și exerciții fizice. Oferindu-i un loc de muncă pentru a le face fericiți și fac chiar câini de terapie grozavă.

Câinele de apă portugheză în picioare pe stâncă

Câine de apă portugheză

Câinii de apă portugheză au avut o mulțime de atenție în ultimii ani când fost președinte Barack Obama a adus Bo Obama la Casa Albă. Ca și statele lor, ei iubesc apa și au picioarele webbed care fac înot ușor pentru ei. Straturile lor strălucitoare, haine neagră nu aruncă mult, dacă este deloc. Câinii de apă portugheză au o unitate de pradă scăzută, ceea ce le face o potrivire bună pentru casele cu animale mici. Sunt, de asemenea, bune cu copiii. Câinii portughezi de apă sunt minunați pentru familiile care caută un câine de dimensiuni medii, deoarece acestea nu sunt prea mari sau prea mici și cântăresc o medie de 50 de kilograme.

Un câine Newfoundland Stând pe Rock

Newfoundland

Adesea numit "Newfie", Newfoundland este un câine mare, dargos. În ciuda dimensiunilor lor mari, sunt foarte blânde, fermecătoare și răbdătoare, făcându-le grozave pentru familiile cu copii. De fapt, sunt adesea denumite câini "nanny". Newfoundlands pot cântări cu ușurință până la 150 de lire sterline și au păr negru lung, care are nevoie de periaj regulat, astfel încât să nu fie matted. Din cauza dimensiunii lor, au nevoie de o casă cu o mulțime de spațiu și exerciții regulate. Sunt minunate la înot și erau chiar folosite pentru a ajuta pescarii să tragă plasele în patria lor de Newfoundland, Canada.

Bouvier des Fladres cu stick în gură

Bouviers des Flandres

Acest câine mare de herding este cunoscut pentru fata sa de șurub, care se întinde în jos sub o pereche de urechi. Corpul este robust și muscular sub stratul său rezistent la intemperii. Greutatea medie a unui Bouvier des Flandres este de aproximativ 85 de lire sterline, dar poate depăși 100 de lire sterline. Îi place să aibă un loc de muncă de făcut și este un mare partener pentru fermierul mediu. Sunt cele mai bune pentru proprietarii care au o mulțime de spațiu în casa lor și în afara lor și care pot să-i dedice timp. Dacă sunt păstrate fericit și activ, pot fi iubitoare, animale de companie loiale.

Scottish Terrier care se încadrează în iarbă

Terrier scoțian

Terrierul scoțian este un câine cu o mare personalitate într-un corp mic, 20 de lire. Ele sunt ușor de identificat prin urechile și coada lor, și picioarele lor scurte. ei Aveți nevoie de îngrijire regulată Pentru că sunt acoperite cu dublă, adică au un strat wirt pe partea de sus a unui substrat dens, dar moale. Ei au o unitate puternică de vânătoare, astfel încât acestea sunt cele mai bune în case care nu au pisici sau animale mici. Deși sunt puțini și fac animale de companie bune pentru locuitorii de apartamente, au nevoie de plimbări regulate și scurte explozii de joc pentru a le păstra fericit.

labrador retriever cu limbă afară

Labrador Retrievers

Labrador Retrieverii sunt populari pentru a fi prietenoși, câini jucăuși. Ele sunt clasificate fie ca ciocolată, galbenă sau negre și sunt cel mai popular câine din America. Sunt ușor de antrenat și câini de familie mari. Un laborator sănătos cântărește între 50 și 80 de lire sterline. Ei au un strat scurt, dens și urechi floppy, precum și ochii "notuși". Deși sunt câini ușor de mers, ei au nevoie de o mulțime de exerciții și atenție sau se vor plictisi. Ei iubesc să fie în jurul oamenilor și alți câini, așa că dacă aveți o gospodărie plină, activă și nu vă deranjează o mică vărsare, un laborator negru poate fi o mare adăugare a familiei dvs.

Mastiful neopolitan care conduce la fermă

Mastiful Neapolitan

Istoria mastifului Neapolitan poate fi urmărită de romani, care au dezvoltat câinii cu intenția lor având trăsături specifice care rezultă din strămoșul lor, Molossus. Aceștia erau câini de război vechi obișnuiți să lupte cu alte animale și de gardă. Deși aspectul lor sunt intimidante, iar masculul mediu de napolitan masculin cântărește 150 de lire sterline, ei sunt de fapt giganți blânzi cu familiile lor. Câinii sunt ușor de identificat prin capetele lor mari și pielea liberă, în mișcare. Ei iubesc fiind în jurul oamenilor și sunt de obicei bune cu copiii. Cu toate acestea, ei trebuie să fie socializați devreme din cauza tendințelor lor de protecție.

Casa Corso în picioare în câmp

Cane Corso

Această rasă italiană are aceleași linii de sânge ca și mastiful Neapolitan, dar nu este la fel de mare și în creștere și ei au distings urechi care indică spre interior. Sunt foarte musculare sub stratul lor scurt, care este alb negru, fie brindle în culoare. Există un motiv pentru care arată atât de intimidant: au fost crescuți ca bodyguards. De-a lungul timpului, rolurile lor s-au schimbat și când nu mai erau necesare pentru a păzi fermele și gospodăriile, aproape că au dispărut. Care a fost până când un grup mic de crescători italieni s-au întâlnit pentru a revigora rasa și a forma societății iubitorilor de Corso Corso. Primul Corso a fost adus în America în 1988, iar acum oamenii îi iubesc pentru inteligența lor, natura loială și dorința de a vă rog. Ei sunt cu putere puternică, totuși, astfel încât au nevoie de un proprietar care este asertiv și dispus să-i socializeze devreme pentru a-și calma natura de protecție.

9-cele mai populare-populare-câine-rase

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Rase populare de câine negru