Cum să "pierdeți în mod corespunzător câinele dvs

Cum să pierdeți în mod corespunzător leșia de câine

Un motiv foarte frecvent de ce unii proprietari ezită să-și ia canina în aer liber pentru exerciții fizice sau pentru o plimbare este că câinele lor trage doar pe o lesa. Tragerea și tugging-ul devine rapid frustrant și pot duce la declanșare sau chiar vătămare a câinelui dvs. și. În plus, tragerea și tugging-ul constant nu sunt confortabile pentru mâinile tale. Deci, cum puteți rectifica această problemă?

Încercați să vă plimbați pe jos.

Este important să înțelegeți că există multe modalități de a vă învăța câinele să meargă pe o lesă liberă. Nu există cel mai bun mod. În timp ce oferim tratamente și răbdător sunt esențiale, se poate realiza multe abordări. Cheia este de a fi blând cu câinele dvs. și de a le corecta dacă nu urmează comenzile dvs.

Învățând un câine să meargă în mod corespunzător în timp ce pe o lesa necesită un pic de răbdare și o pungă plină de tratamente. Câinii prin natura lor sunt creaturi curioase și impulsive. Când în aer liber, le place să miște, să verifice alte animale, oameni sau obiecte și sau își părăsesc marcajele peste tot. Aceste animale sunt distrase rapid și de a le face să meargă lângă tine poate fi dificil. Cu toate acestea, dacă sunteți dispus să puneți într-un timp și efort, puteți merge câinele dvs. pe o lecție liberă fără prea multe hassles. Iată ce trebuie să știți pentru a începe.

1. Ce tehnică ar trebui să utilizați pentru a vă asigura că câinele dvs. se comportă atunci când mergeți pe o lesă liberă?

Dacă vorbiți cu cinci specialiști de câini, veți obține probabil zece răspunsuri - toate diferite. Foloseste bunul simt. Numele jocului este de a împiedica tragerea câinelui pe lesa. Deci, aici sunt câteva sfaturi care pot ajuta:

Adunați elementele potrivite

Înainte de a vă antrena câinele pentru a merge pe o lecție liberă, aveți nevoie de următoarele elemente:

  • O lecție confortabilă non-retractabilă între 4 și 6 picioare
  • Un guler sau un ham: Primul este preferat deoarece oferă un control mai bun al animalului, este maiic pe corp, iar câinele dvs. este mai puțin probabil să tragă. Căutați a Colierul câinelui liber care este confortabil pentru cainele dvs. să poarte și pentru tine de a ține.
  • Dacă preferați să utilizați un ajutor de antrenament, se recomandă utilizarea unui cablu de cârlig frontal sau a unui halter de cap.
  • O mulțime de tratamente
  • Timp și răbdare
  • Practică, practică și mai multă practică

Începeți tinerii

Câinii mai tineri sunt dornici să învețe și cu cât le veți obișnui cu un guler gât, lesa și în aer liber, cu atât mai repede vor dobândi obiceiuri bune.

Începeți pregătirea în interiorul casei

Dacă aveți un câine mic, puii, locuiți într-un apartament sau nu aveți acces la o zonă deschisă închisă, atunci ar trebui să începeți antrenamentul la domiciliu. Când la domiciliu, ridică-te și sună câinele tău. Apoi începeți să mergeți câțiva pași. Dacă câinele dvs. respectă comenzile dvs. și mergeți alături de dvs., dați-le un tratament. Nu utilizați o lesa în interiorul casei.

Faceți acest lucru adesea acasă și în curând câinele dvs. va realiza că, dacă vor merge alături de dvs., va veni un tratament. Uneori, este posibil să trebuiască să le așezați la picioarele dvs. și să mergeți câțiva pași înainte și apoi să vă sunați câinele.

Capul în aer liber

Apoi, mergeți în afara casei într-un câmp deschis unde există mai puțină distragere a atenției. Asigurați-vă întotdeauna că leșa este liberă. Într-adevăr nu contează ce mână țineți lesa, dar trebuie să aveți o mulțime de tratamente. Comandați câinele dvs. și începeți să mergeți.

De îndată ce se distrează sau încep să tragă, opriți. Du-te înapoi câțiva pași și sună-i. Când vin în partea ta, le oferă un tratament și încercați să mergeți din nou. De fiecare dată când câinele dvs. merge pe partea dvs. fără a trage, le lăudă în mod constant. Cu timpul, ei vor înțelege rapid că, dacă se plimba cu voi, ei vor fi răsplătiți cu un tratament. Este o idee bună să faceți cumpărături Coats de câine cu fante de leșie de-a lungul gâtului care permit plimbări de câine cu curgere liberă.

Setați o limită de timp

Când vă învățați câinele cum să vă plimbați politicos pe o lesă liberă, nu-i face să suporte antrenament timp de ore întregi. Efectuați exercițiul timp de 5 până la 15 minute și să le dați o pauză. Faceți-o de 2 până la 3 ori pe zi și în câteva zile, câinele dvs. va înțelege ce este necesar.

Face distracție

Chiar dacă câinii iubesc să-și mulțumească maeștrii lor, ei doresc, de asemenea, să se distreze. Astfel amestecați antrenamentul cu unele alergare sau prindeți Frisbee / Ball. Aduceți jucăria preferată a câinelui și lăsați-i să mesteze-o pe ea.

Fi întotdeauna calm și niciodată să strigați sau să țipați la câinele tău

Înțelegeți că câinele dvs. va fi o dată într-o perioadă de timp să rătăcească câțiva pași pentru a-și marca teritoriul. Acceptați acest lucru ca parte a comportamentului câinelui dvs. Nu vă controlați absolut - ca proprietar, trebuie, de asemenea, să acceptați anumite comportamente și să modificați modul în care mergeți.

Distrageri

Dacă există o distragere a atenției în timp ce mergeți, sunați la câinele dvs. sau oferiți-i un tratament. În unele cazuri, este posibil să trebuiască să schimbați direcția de mers pe jos pentru a vă ține departe de distragere. Câinii de obicei sunt foarte încântați atunci când văd alte animale și sunt mai susceptibile de a trage pe lesa. Asigurați-vă că nu le-ați lovit niciodată, ci folosiți cuvinte de laudă când ascultă în schimb.

2. Cât durează ca un câine să meargă politicos pe o lesă liberă?

Pentru a vă ajuta câinele să meargă la petrecere a timpului liber, în timp ce pe o lesa poate dura câteva zile sau câteva săptămâni. Dacă sunteți răbdători, amabili și oferiți-le tratați, comportamentul lor va apărea mai devreme decât credeți. Câinii sunt creaturi inteligente și întotdeauna doresc să-i mulțumească pe Maestru.

3. Ce se întâmplă dacă câinele dvs. nu va merge frumos pe o lesă liberă?

Există câțiva câini care sunt încăpățânați și vor rezista tuturor tipurilor de comenzi. În astfel de scenarii, este posibil să aveți nevoie de asistență din partea unui profesionist pentru o zi sau două. Profesioniștii nu sunt foarte scumpe și în majoritatea cazurilor, vor învăța un comportament bun câinele dvs. într-o chestiune de ore.

De asemenea, este important să vă socializați câinele. Un lucru pe care mulți proprietari nu le înțeleg este că mersul pe jos pe o lesă liberă, de asemenea, cere ca câinele dvs. să fie socializat. Astfel, începeți să le socializați la o vârstă fragedă. Cu cât câinele dvs. se obișnuiește cu vederea și sunetele altor animale și ale oamenilor, cel mai calm sau va fi și mai puțin probabil să tragă pe lesa.

Acasă, lăsați-i să iasă din cutie pentru a saluta oamenii, ia-i în mașină și îi încurajează să salute pe alții. Dacă întotdeauna vă îndoiți câinele și nu le lăsați niciodată din casă decât noaptea, ei vor fi frustrați și foarte îngrijorați când ieșesc și este puțin probabil să vă asculte.

La fel ca o companie de dragoste umană, câini. Deci, trebuie să vă permiteți ca câinele să socializeze. Cu cât sunt mai prietenoase, cu atât mai probabil va merge politicos pe o lesă liberă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să "pierdeți în mod corespunzător câinele dvs