Noul nostru ebook gratuit: 20+ rețete alimentare pentru câini de casă!

Noul nostru Ebook gratuit: 20+ Rețete alimentare pentru câini de casă!

Recent, am lansat un articol cu ​​privire la problema tot mai mare pe care o reprezintă obezitatea câinilor, să o citiți dacă nu aveți o problemă cu adevărat preocupată pentru profesioniștii și organizațiile veterinare. Ne-a făcut să ne facem compilarea unor retete alimentare uimitoare și delicioase de casă pentru audiența noastră de crescători de câini și iubitorii de câini.

21 Rețete delicioase pentru câini de casă

Faceți clic aici pentru a obține Ebook-ul nostru gratuit21 Delicioși câini de casă Rețete alimentare

Există 21 de rețete minunate: 10 Rețete de mese câine și 10 câini tratează rețetele. Fiecare are o listă clară de ingrediente necesare împreună cu instrucțiuni detaliate. Există cel puțin o imagine a rezultatului final și, uneori, chiar și mai multe imagini, acest lucru este doar pentru a cunoaște rezultatul final pe care trebuie să-l așteptați!

Știm că câinii au alergii și nu vă faceți griji, ne-am gândit și la dvs. și am adăugat rețete mari pentru pooches alergic!

Nu vrem să vă facem Drool, dar am adăugat un bonus: o rețetă ușoară cu trei ingrediente de înghețată. Ouch & # 8230;

De ce să aștepți? Du-te și adu-l aici!

Ești un crescător de câini? Sau intenționează să aibă o gunoi?

Dacă planificați o gunoi pentru cățea dvs. sau dacă sunteți un crescător profesionist cu normă întreagă, ar trebui să vă uitați la noi Ebook foarte popular: Manualul câinelui crescătorului.

Fiecare aspect al vieții crescătorului câinelui este revizuit: Câinii, reproducerea și afacerea. Vorbim despre cele mai bune rase (purebred, designer și crossbred), genetică canină, sânge, marketing social, pachete de catelus, cum să-ți vândă câinii mai mult, cum să selectezi partenerul potrivit pentru împerechere, cum să aibă grijă de cățea gravidă , cum să retrosiți și să socializați puii nou-născuți etc.

Aruncați o privire la pagina de probă de mai jos și utilizați WOOF15 la checkout la Obțineți imediat 15%!

Pagina de probă din clasa de crescător de câini =
Pagina de probă din manualul crescătorului câinelui
">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Noul nostru ebook gratuit: 20+ rețete alimentare pentru câini de casă!