Aplicația ajută proprietarii câinilor să găsească evenimente în zona lor

Aplicația ajută proprietarii câinilor să găsească evenimente în zona lor

Câine, o companie bazată din Rochester, New York, și-a lansat iOS-ul gratuit aplicația de companie mai devreme anul asta. Aplicația, numită și câine, permite proprietarilor de câini să găsească activități distractive, prietenoase cu animalele de a face cu câinele lor în fiecare zi. Scopul companiei pentru utilizatori, iar sloganul pe care îl folosesc, este de a face "în fiecare zi un eveniment pentru câinele dvs."

Aplicația permite utilizatorilor să creeze și să caute evenimente în zona lor fără a fi nevoie să se alăture oricăror grupuri speciale. Acesta oferă o hartă interactivă care arată proprietarilor de câini toate evenimentele din și în jurul orașului și oferă, de asemenea, o listă a câinilor din zona care va participa. În prezent, aplicația arată doar ziua curentă și o săptămână în viitor, dar speră să se extindă repede.

LEGATE DE: Înțelegerea limbii corpului câinelui

Andy Simon, Fondator și CEO al lui Câine, a spus că el Gândiți-vă la ideea aplicației După numeroase excursii la parcul câinilor și găsind că nu au existat niciodată câini acolo pentru că pupul său Marley să se joace. După ani de zile și un terrier care a fost disperat pentru un Playmate, Simon a creat aplicația pentru a oferi tuturor proprietarilor de câini în situația sa un instrument pentru a vă ajuta să socializați și să-și exercite câinele în fiecare zi.

Socializarea este importantă pentru bunăstarea globală a tuturor câinilor. Le oferă abilitățile de care au nevoie pentru a face față experiențelor noi într-un mod pozitiv, reduce nivelul de stres, și le oferă exercițiul pe care îl solicită.

Aplicația ajută proprietarii câinilor să găsească evenimente în zona lor

La fel ca rețelele sociale pentru oameni, utilizatorii aplicației Dogway sunt capabili să creeze evenimente în multe moduri diferite; de dimensiunea câinelui, rasa de câini, pentru viziunea publică, priveliște privată sau numai pentru prietenii lor. Utilizatorii se înregistrează ca câini, astfel încât să nu se împărtășească informații personale. Ei conectează doar câine la câine.

LEGATE DE: Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

Aplicația permite părinților câinilor să înființeze plimbări, jucate și evenimente mai mari cu câinele lor Fericirea și socializarea în minte. Utilizatorii își pot crea propriile evenimente sau pot să navigheze și să se alăture evenimentelor create de alți utilizatori. Ei pot, de asemenea, să invite prieteni la evenimente publice sau private și să vadă ce activități alți câini în zona lor sunt de până la acel moment.

Chiar acum, aplicația este disponibilă numai pentru utilizatorii iOS din New York, dar compania are alte trei partide de lansare programate pentru luna aprilie și intenționează să ruleze aplicația la nivel național mai târziu în acest an. Ei speră să se extindă la sistemele de operare Android în acest an, de asemenea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Aplicația ajută proprietarii câinilor să găsească evenimente în zona lor