25 Moduri de a fi un proprietar responsabil de câine

Fiind un proprietar responsabil de câine nu este doar ceva că vă datorați câinelui dvs., este ceva pe care îl datorați publicului larg. Acest lucru nu înseamnă doar îngrijirea și hrănirea câinelui dvs. și multe alte responsabilități ar trebui să fie luate în considerare. Deci, dacă doriți să fiți un proprietar de câine mai bun, mai responsabil pentru pooch-ul dvs. pe care alți proprietari ar admira, aici sunt 25 de cele mai bune moduri de care puteți face acest lucru.

Ce este un proprietar de câine responsabil?

Ca cineva care a salvat, a favorizat și a adoptat mulți câini de mai multe decenii, scopul meu a fost întotdeauna la fel de bun al unui proprietar la animalele mele de companie, pe măsură ce animalele mele au dorit să fie pentru mine. Deci, când vorbesc despre a fi un proprietar de câine responsabil, este vorba despre îndeplinirea obligației dvs. ca îngrijitorul uman al câinelui dvs. de a îngriji în mod corespunzător pentru ei și de a fi responsabil pentru acțiunile lor.

Există multe modalități în care puteți face acest lucru ca părinte de câine. De exemplu, predarea câinelui dvs. Ce tipuri de comportament sunt acceptabile, păstrând curentul dvs. de câine pe vaccinări sau păstrați-vă pupzled-ul, dacă știți că există riscul ca ei să poată mușca pe cineva.

Fiind un proprietar de câine responsabil, înseamnă, de asemenea, înțelegerea că câinele dvs. este o reflectare a altor câini și iubitorii de câini. Aceasta înseamnă că nu este întotdeauna să vă asigurați direct câinele dvs., ci reprezentarea comunității iubitoare de câine de proprietari de animale de companie într-o lumină pozitivă.

De asemenea, citiți: Noua listă de verificare a catelului - 15 lucruri pe care trebuie să le faceți

25 moduri în care puteți fi un proprietar de câine responsabil

Proprietarul câinilor responsabili - 25 moduri de a fi una

1. Păstrați câinele la curent cu vaccinări și verificări de sănătate

Vaccinările și verificările de sănătate sunt importante pentru sănătatea câinelui dvs. Si in timp ce unele vaccinuri de câine poate să nu fie esențială, vaccinările de bază Păstrați câinele (și alte animale și oamenii) protejate împotriva bolilor prevenite și verificările regulate de sănătate se asigură că orice preocupare de sănătate sunt prinși de îndată ce încep să înceapă.

2. Asigurați-vă nevoile cele mai de bază ale câinelui dvs

Cele mai bune alimente pe care le puteți permite și cercetate bine pentru a fi potrivite pentru canina, apa proaspătă curată, adăpost, îngrijire medicală - acestea sunt toate nevoile de bază pentru orice creatură vie și ca tutore al câinelui tău este treaba ta să te asiguri că aceste lucruri sunt Disponibil la toate timpurile și că înțelegeți cel puțin elementele de bază ale tuturor.

3. Faceți cunoștință cu nevoile emoționale ale câinelui

Câinele dvs. este o creatură simțitoare și prosperă asupra conexiunilor emoționale în același mod în care facem ca oamenii. Este o slujbă a unui proprietar de câine responsabil pentru a se asigura că animalul are o hrană și o companie emoțională pentru a fi fericită. Aceasta înseamnă nu numai exerciții fizice și de joc, ci și stimularea mentală adecvată Pentru sănătatea creierului câinelui.

4. Microcip câinele dumneavoastră

Un microcip este un mijloc permanent de identificare a câinelui dvs. și este treaba dvs. să vă asigurați că câinele dvs. are un microcip și că datele de pe cipul sunt înregistrate și actualizate. În acest fel, dacă câinele dvs. scapă sau se pierde, se îndepărtează și lipsește, sau mai rău - devine furat, ei pot fi returnați cât mai curând posibil.

5. Să se angajeze într-un program de formare completă înainte de a aduce o casă de câine

Înainte de a vă aduce casa de câine, trebuie să știți ce tip de formare veți oferi și să vă angajați pe deplin formarea. Pregătirea corectă a câinilor nu face ca câinele dvs. să fie plăcut să fie în jur, dar este, de asemenea, un mijloc de comunicare care vă ajută câinele să înțeleagă ceea ce se așteaptă de la ei și o modalitate bună pentru doi dintre voi să le obligați.

6. Groom câinele dvs. în mod regulat

Îngrijirea nu este doar pentru rasele cu părul lung. Îngrijirea include lucruri altele decât tăierea hainei câinelui; De asemenea, tăierea unghiilor câinelui dvs. în mod regulat, curățându-și urechile, având glandele lor anale exprimate atunci când este nevoie, perindându-și dinții și păstrați ochii curat. Toate aceste lucruri sunt imperative pentru sănătatea câinelui dvs. și bunăstarea generală.

7. Spay sau neutru câinele tău

Unul dintre aspectele cheie ale ființei unui proprietar de câine responsabile vă fixează poochia. Spaying și sterilizare Câinele dvs. vă asigură că nu contribuiți la problema suprapopulării animalelor de companie, dar reduce și șansa ca câinele dvs. să dezvolte cancer al sistemului de reproducere printre alte beneficii pentru sănătate.

8. Întotdeauna curățați după câinele dvs

Nimic nu face ca proprietarii de câini să arate mai rău decât oamenii care nu iau după câinele lor. Indiferent unde vă aflați, dacă câinele dvs. merge la baie sau are un accident, încercați să fiți un proprietar responsabil de câine - este treaba dvs. să vă curățați după poochia dvs.

9. Socializați câinele dvs. bine și adesea

Socializarea este importantă pentru modelarea unui câine bine comportat, dar la fel ca stimularea mentală, este, de asemenea, importantă pentru bunăstarea câinelui tău. Expuneți câinele la cât mai mult posibil, cât mai curând posibil, cât mai curând posibil, astfel încât acestea să devină desensibilizate la noul stimul. Cel mai important, expuneți câinele dvs. la alți câini, animale, copii, străini și vehicule într-un mediu sigur și controlat.

10. Să investească în asigurarea de companie sau să creeze un cont de economii

Cheltuielile veterinare obișnuite ale câinelui dvs. și orice cheltuieli de urgență veterinare trebuie să fie prevăzute. Pentru a vă asigura că acest lucru se întâmplă să investiți fie în a Planul de asigurare pentru animale de companie și să mențină această asigurare în viața animalului dvs. sau a înființat a cont de economii de companie și faceți depozite regulate în acel cont, astfel încât să puteți oferi această îngrijire.

11. Nu lăsați niciodată câinele dvs. numai cu un copil mic

Chiar dacă câinele dvs. se comportă bine cu copii, ca proprietar responsabil de câine, nu le puteți lăsa singur cu copiii mici. Copiii mici pot cădea sau pot apuca la câinele dvs. și le provoacă să muște într-o reacție de genunchi. Este important ca un adult responsabil să fie în permanență în orice moment pentru a preveni acest tip de situație să se întâmple.

12. Nu lăsați niciodată câinele dvs. nesupravegheat afară, chiar și în curtea ta

Nu ar trebui să lăsați niciodată câinele dvs. nesupravegheat atunci când, chiar dacă vă lăsați puii în curtea dvs. împrejmuită. Câinii sunt animale care au nevoie de companie și, dacă sunt lăsați singuri, vor găsi o modalitate de a căuta această companie care adesea înseamnă transformarea Artiști de evacuare - săpând sub garduri sau sărind peste ele și să scape.

13. Nu lăsați niciodată câinele dvs. nesupravegheat cu un animal ciudat

Indiferent dacă aduceți o casă de companie nouă sau aveți un câine de familie care vizitează sărbătorile, este important să nu vă lăsați niciodată câinele cu un animal ciudat că pupul nu este familiarizat cu. Pur și simplu nu este sigur să lași două animale singure împreună atunci când nu știu cum să se citească unul pe celălalt și nu știți dacă sunt sau nu compatibile.

14. Să se angajeze la câinele dvs. pentru o viață

Dacă sunteți norocoși, câinele dvs. ar putea trăi Timp de douăzeci de ani, sau pot trăi doar pentru o mână de ani, dar totuși mult timp de viață a animalelor de companie este de până la tine să vă oferiți câinele dvs. pentru întreaga lor viață și să nu renunțați la ele și să încheiați contribuția la problema suprapopulării animalelor de companie mulți alți proprietari de câini iresponsabili acolo.

15. Housetrain Dog

Unul dintre cele mai mari motive pentru care proprietarii de animale de companie renunță la câinii lor la adăposturi de animale este că nu sunt instruiți la domiciliu. Este treaba dvs. ca proprietar responsabil de câine pentru a vă găzdui fido-ul dvs. de la Get-Go, astfel încât să vă ofere atât un început bun.

16. Hrăniți câinele dvs. o dietă sănătoasă

Ca și în cazul oamenilor, ce mănâncă câinele dvs. influențează direct sănătatea lor. În calitate de tutore al câinelui dvs., este treaba dvs. să nu furnizați numai mâncare, ci să vă asigurați că dieta este sănătoasă și cea mai bună calitate a alimentelor de câine pe care le puteți permite. Faceți niște cercetări și găsiți cele mai bune alimente pentru bani care va funcționa pentru bugetul dvs.

17. Păstrați câinele la curent cu preventivii obișnuiți

Similar cu vaccinurile, preventivii de purici și bifați, și preventivii de viermi, sunt, de asemenea, necesare medicamente lunare pentru a vă menține câinele sănătos. Chiar dacă cumpărați doar o lună la un moment dat, asigurați-vă că păstrați câinele protejat pe tot parcursul anului.

18. Învață să-ți citești câinele

Ca părinte de câine, nu vă puteți aștepta ca câinele dvs. să vă înțeleagă și să nu faceți nici un efort să vă înțelegeți câinele. Învață să vă citești Limbajul corpului câinelui și manierele astfel încât să le puteți oferi mai bine.

19. Păstrați câinele la o greutate sănătoasă

O greutate sănătoasă este la fel de importantă pentru sănătatea câinelui dvs., deoarece este de la propria dvs. Fie fiind supraponderal sau subponderal sunt periculoase. Permiteți câinelui dvs. să obțină excesul de greutate și să vă suprasolicitați articulațiile, să le păstrați subponderali și suferă de malnutriție. Un proprietar responsabil de câine ar fi familiarizat nu numai cu ceea ce este o dietă sănătoasă, dar cât de mult este nevoie de exercițiu și ce este greutatea ideală pentru acel câine.

20. Asigurați-vă că câinele dvs. are la curent etichetele de identificare în orice moment

Etichetele de identificare ale câinelui sunt prima linie de apărare dacă câinele dvs. scapă de curtea dvs. sau lipsește astfel încât să se asigure că acestea sunt întotdeauna la curent cu informațiile dvs. de contact curente.

21. Nu-ți rasează câinele

Nu pot sublinia suficient cât de importantă este să vă faceți parte la controlul problemei de suprapopulare a animalelor de companie. Acest lucru nu înseamnă doar spargerea și neuterizarea; De asemenea, înseamnă că nu vă reproduce câinele înainte de a obține acest lucru.

22. Se supune legilor locale și reglementărilor semnalizate

Legile și reglementările există pentru un motiv și ca proprietar responsabil de câine este important să acordați atenție și să respectați legile legate de canine și reglementări tot timpul pentru a vă menține câinele în siguranță și pentru a reprezenta comunitatea deținută de câini într-o lumină pozitivă.

23. Pet dovada casa ta

La fel ca copiii, câinii pot intra în necazuri dacă au ocazia să fie, în special cățeluși. Este treaba dvs. să vă asigurați că câinele dvs. nu are acea ocazie de către Pet-Proofing Casa dvs. Ce este PET PRODUSING? Este la fel ca și educația copilului, dar veniți la ea de la un ochi al unui câine, mai degrabă decât un copil.

24. Faceți ca câinele să facă parte din familie

Am menționat deja că câinii sunt animale sociale și pentru a fi mulțumiți, trebuie să fie incluse în unitatea de familie. Acest lucru înseamnă lăsarea câinelui tău să doarmă în interior cu familia ta, inclusiv ei în timp familial împreună și aducând familia de-a lungul când mergeți la plimbări. Nu alienați câinele de restul familiei sau invers.

25. Fiind un proprietar de câine responsabil, uneori înseamnă a lăsa să meargă

Top 25 moduri de a fi un proprietar de câine responsabilUna dintre cele mai grele părți ale unui proprietar de câine este atunci când vine ziua a spune la revedere. Majoritatea părinților câine speră că câinele lor va trece pașnic în somn, dar din păcate, acest lucru nu este adesea cazul și asta înseamnă a lua decizia de a renunța.

Un proprietar responsabil de câine va intra în părinți de companie, știind că acest lucru ar putea fi cazul, dar ei intră cu ochii deschiși și se angajează oricum. Asigurați-vă că vă aflați cu ochii deschiși și știți că într-o bună zi ar putea să aveți traversați podul curcubeu.

Există mult mai mult pentru a fi un proprietar responsabil de câine decât cele douăzeci și cinci de sfaturi pe care le-am reușit să acoperim mai sus, dar când totul se coboară, fiind un proprietar responsabil de câine este mai mic despre Do și Don`ts și mai multe despre bunul simț și dragostea adevărată.

Citiți următorul: 11 Sfaturi importante de primăvară a câinilor pentru viitorul adoptatoare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 25 Moduri de a fi un proprietar responsabil de câine